Roid_rage Δημ. May 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2014 λολ το έχει δει κανένας αυτό ; http://www.xiaomiworld.com/original-two-in-one-camera-for-xiaomi-red-rice.html Κατι τετοια τα σκεφτομουν στην αρχη που το πηρα.. :) Και οσο θυμαμαι οτι ειχα σκασει 6 κατοσταρικα στο πανεπιστημιο για να παρω ψηφιακη με μακρο που ηθελα και τωρα εχω κινητο φτηνο σκαλες ανωτερο... :X Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikdes Δημ. May 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2014 παιδια εχει καλυτερη ποιοτητα στις ληψεις και αν ναι τι ακριβως κανει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saouron35 Δημ. May 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2014 βρε παιδια με το gosms pro το εχει δουλεψει κανεις αρκετο καιρο να πει τις ρυθμισεις? αρχιζει και με εκνευριζει εμενα σημερα μου εστηλε ενα φιλαρακι 3 μυνηματα και δεν ηρθε κανενα. πολυ σπαστικο να χανει τα μυνηματα. το θεμα ειναι οτι δουλευω μυνηματα πολλες φορες και χρειαζομε τους 160χαρακτηρες που δινει αυτο το προγραμμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koukloukou Δημ. May 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2014 δεν χρειαζεται partition,τις μεταφερει κατευθειαν.αρκει βεβαια να εισαι root. Ειμαι ροοτ.το θεμα ειναι πως μετεφερα τις εφαρμογες και μετα απο reboot εξαφανιστηκαν.ενω δειχνει να εχει μειωθει το storage της sd,οι εφαρμογες δεν υπαρχουν πουθενα.ουτε τα widget τους,ουτε τιποτα.ουτε με root browser δε μπορω να τα βρω.λες και τα διεγραψε εντελως.καμια ιδεα; Παράθεση iphone 6s plus 64,xiaomi A1M1 teclast t10,Cube iWork10 COOLEME MB3,KII PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. May 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2014 Ειμαι ροοτ.το θεμα ειναι πως μετεφερα τις εφαρμογες και μετα απο reboot εξαφανιστηκαν.ενω δειχνει να εχει μειωθει το storage της sd,οι εφαρμογες δεν υπαρχουν πουθενα.ουτε τα widget τους,ουτε τιποτα.ουτε με root browser δε μπορω να τα βρω.λες και τα διεγραψε εντελως.καμια ιδεα;επειδη ο launcher της MIUI εχει την φιλοσοφια του ios και οι εφαρμογες ειναι ολες στις επιφανειες εργασιας,αν δεν φαινονται εκει,θα σου προτεινα να κανεις το εξης. κατεβασε απο play store και εγκατεστησε προσωρινα εναν αλλο launcher π.χ. τον nova που εχει κανονικα καδο εφαρμογων,και δες εκει αν υπαρχουν οι εφαρμογες και τα widjets που χαθηκαν.αν δεν υπαρχουν ουτε εκει,κατι πηγε στραβα... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john_who Δημ. May 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2014 Εμένα μου εμφανίζει αυτό και δεν μπορω να κάνω update, με πετάει στην αρχική οθόνη. Ποια έκδοση έχω και πως θα μπορέσω να εγκαταστήσω τη νέα ROM; Ευχαριστώ Αυτή είχα κι εγώ από vickmall και δεν μπορούσα να κάνω τίποτε. Τελικά φόρτωσα από TWRP την 13 multilingual που κατέβασα miuiandroid_multi_HM2013023_WCDMA_JHBCNBA13.0_jb-4.2.zip και μετά όλα πήγαν καλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geolib Δημ. May 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2014 Ειμαι ροοτ.το θεμα ειναι πως μετεφερα τις εφαρμογες και μετα απο reboot εξαφανιστηκαν.ενω δειχνει να εχει μειωθει το storage της sd,οι εφαρμογες δεν υπαρχουν πουθενα.ουτε τα widget τους,ουτε τιποτα.ουτε με root browser δε μπορω να τα βρω.λες και τα διεγραψε εντελως.καμια ιδεα; Μήπως το έχεις συνδεμένο ακόμη στον υπολογιστή με ενεργοποιημένο το usb debugger; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. May 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2014 βρε παιδια με το gosms pro το εχει δουλεψει κανεις αρκετο καιρο να πει τις ρυθμισεις? αρχιζει και με εκνευριζει εμενα σημερα μου εστηλε ενα φιλαρακι 3 μυνηματα και δεν ηρθε κανενα. πολυ σπαστικο να χανει τα μυνηματα. το θεμα ειναι οτι δουλευω μυνηματα πολλες φορες και χρειαζομε τους 160χαρακτηρες που δινει αυτο το προγραμμα. saouron το έχουμε ξαναπεί :) , που και που χάνει μηνύματα το go , γιατί δε το γυρνάς στα πειραγμένα στοκ ; http://91.205.75.29/zdunex25/wip/sms/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koukloukou Δημ. May 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2014 επειδη ο launcher της MIUI εχει την φιλοσοφια του ios και οι εφαρμογες ειναι ολες στις επιφανειες εργασιας,αν δεν φαινονται εκει,θα σου προτεινα να κανεις το εξης. κατεβασε απο play store και εγκατεστησε προσωρινα εναν αλλο launcher π.χ. τον nova που εχει κανονικα καδο εφαρμογων,και δες εκει αν υπαρχουν οι εφαρμογες και τα widjets που χαθηκαν.αν δεν υπαρχουν ουτε εκει,κατι πηγε στραβα... Το εκανα.τιποτα.το widjet εμεινε.η εφαρμογη ομως χαθηκε. ----- προσθήκη μηνύματος 105 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μήπως το έχεις συνδεμένο ακόμη στον υπολογιστή με ενεργοποιημένο το usb debugger; Με βοηθας λιγο.δεν το εχω συνδεσει ποτε σε pc.να μπω στο debugging και να απενεργοποιησω κατι; Παράθεση iphone 6s plus 64,xiaomi A1M1 teclast t10,Cube iWork10 COOLEME MB3,KII PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
black16 Δημ. May 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2014 παιδιά έχω ένα πρόβλημα!!όταν μιλάω στο τηλέφωνο και έχω πολύ κοντά το mic στο στόμα μου ακούω την φωνή μου από το ηχείο!!!!(πολύ περίεργο) έχω βάλει την ελληνική MIUI rom..κανεις κάτι παρόμοιο? καμια λύση??:!::!::blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saouron35 Δημ. May 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2014 saouron το έχουμε ξαναπεί :) , που και που χάνει μηνύματα το go , γιατί δε το γυρνάς στα πειραγμένα στοκ ; http://91.205.75.29/zdunex25/wip/sms/ Όταν λες πειραγμενα sms;μου φαινετε έχω χασει επεισόδια.δουλεουνε;και ποια είναι η διαδικασία; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. May 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2014 Όταν λες πειραγμενα sms;μου φαινετε έχω χασει επεισόδια.δουλεουνε;και ποια είναι η διαδικασία; 4-5 φορές το έχω βάλει το λινκ δε το πήρες χαμπάρι ; :) αυτός εδώ βγάζει πειραγμένα mms.apk (απλά προσθέτει στα στοκ της miui τον κώδικα του έλληνα the0o από το xda που στέλνει τα μηνύματα με κεφαλαία και έτσι στέλνεις 160 char) για κάθε έκδοση που βγαίνει απλά πρέπει να φλασάρεις την σωστή έκδοση και την σωστή ανάλυση , XHDPI-4.2.zip η ανάλυση τώρα ποιας ημερομηνίας δεν ξέρω , ανάλογα ποια miui έχεις (φλασάρεις και βλέπεις αν παίζει στην χειρότερη αν δεν παίζει δοκιμάζεισ άλλη) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VampireFreak Δημ. May 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2014 Ρε παιδια πως βγαζετε 17000+ στο Antutu? με Miuiandroid multi 13 ειμαι εγω και βγαζω 15000+ . Τι φαση? Ο.ο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saouron35 Δημ. May 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2014 4-5 φορές το έχω βάλει το λινκ δε το πήρες χαμπάρι ; :) αυτός εδώ βγάζει πειραγμένα mms.apk (απλά προσθέτει στα στοκ της miui τον κώδικα του έλληνα the0o από το xda που στέλνει τα μηνύματα με κεφαλαία και έτσι στέλνεις 160 char) για κάθε έκδοση που βγαίνει απλά πρέπει να φλασάρεις την σωστή έκδοση και την σωστή ανάλυση , XHDPI-4.2.zip η ανάλυση τώρα ποιας ημερομηνίας δεν ξέρω , ανάλογα ποια miui έχεις (φλασάρεις και βλέπεις αν παίζει στην χειρότερη αν δεν παίζει δοκιμάζεισ άλλη) την miui 5.0 εχω. 4.2.2 android αρα ποια κατεβαζω?και οταν λες να φλασαρω?με το recovery? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. May 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2014 την miui 5.0 εχω. 4.2.2 android αρα ποια κατεβαζω?και οταν λες να φλασαρω?με το recovery? ε μόνο αυτή υπάρχει , ημερολογιακά ποια είναι όμως ; (π.χ. αν έχεις official πότε βγήκε αυτή ; ) ναι η εύκολα λύση είναι βάζεις το ζιπ , μπαίνεις ρεκοβερυ και κάνεις install (ή δύσκολή είναι , πέρνεις το apk από το zip , με κάποιο file explorer το περνάς στο /system/app , νομίζω, και του αλλάζεις τα δικαιώματα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. May 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2014 Για 4.4.20 ποιο ειναι που δεν εχει..; Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. May 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2014 Για 4.4.20 ποιο ειναι που δεν εχει..; μα δεν υπάρχει 4.20 :) (ultimate έχεις; ) κυριακή ήταν :) οπότε βλέπεις το 4.18 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. May 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2014 Ωραια, επιασε με τη δευτερη, οχι την τελευταια, αλλα την XHDPI-4.2.zip Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saouron35 Δημ. May 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2014 Ωραια, επιασε με τη δευτερη, οχι την τελευταια, αλλα την XHDPI-4.2.zip με ποια διαδικασια το εκανες?αμα εχεις ορεξη μπορεις να μου πεις τα βηματα εδω η σε π.μ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. May 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2014 E οπως ειπε, μπαινεις revovery και πατας install, βρισκεις το αρχειο και το πατας (να ειναι στην καρτα SD). Οπως φλασαρες τη ρομ αρχικα, αλλα γινεται εγκατασταση ετσι και με επιμερους εφαρμογες Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saouron35 Δημ. May 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2014 (edited) E οπως ειπε, μπαινεις revovery και πατας install, βρισκεις το αρχειο και το πατας (να ειναι στην καρτα SD). Οπως φλασαρες τη ρομ αρχικα, αλλα γινεται εγκατασταση ετσι και με επιμερους εφαρμογες ολο το ζιπ περνας στην sd καρτα?η απο το ζιπ περνεις το mms.apk? εγω εχω την 5.0 miui την μουλτι Edited May 11, 2014 by saouron35 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. May 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2014 Ετσι οπως ειναι το βαζεις. Δεν ειμαι σιγουρος για την εκδοση σου... Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. May 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2014 (edited) Μολις παρελαβα κι εγω. Πως βαζω ελληνικα και playstore παιδιά; Εκανα και μια αναβάθμιση 73mb. EDIT: Οκ το βρήκα. Edited May 12, 2014 by geokostas Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aoritis Δημ. May 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2014 Καλημέρα. Το παρέλαβα και γω την Παρασκευή. Θα πω μόνο τι με χαλάει. 1. Ο ήχος του ακουστικού 2. Η ποιότητα της οθόνης και τα χρώματα. Ειδικά στα χρώματα τo σύγκρινα με ενα Jiayu G5 και και ένα THL W200s. Πολύ καλύτερα χρώματα και ποιότητα οθόνης. Αραγε και τα πιο ακριβα μοντέλα της Xiaomi να είναι σαν κι αυτό στην οθόνη; ----- προσθήκη μηνύματος 83 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Α και κάτι άλλο. Εγώ που έχω την MIUI-5.3.21 πως μπορώ ρε παιδιά να έχω αναβαθμίσεις; Παράθεση Ηράκλειο Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. May 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2014 saouron το έχουμε ξαναπεί :) , που και που χάνει μηνύματα το go , γιατί δε το γυρνάς στα πειραγμένα στοκ ; http://91.205.75.29/zdunex25/wip/sms/ Αυτο το zipακι ειναι μονο για τα xiaomi ή μπορω να το δοκιμασω σε αλλο τηλεφωνο ? Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts