Roid_rage Δημ. April 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2014 Παρε κανενα αλλο, τωρα που εχει πεσει μαλιστα. Παρε και κανενα καβατζα να βρισκεται, κινητα ειναι, σπανε, χαλανε.. :whistle: Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shinig Δημ. April 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2014 Παιδια η αγγλο/κινεζική μονο με vroot γίνεται root? Παράθεση Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saouron35 Δημ. April 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2014 παιδια εχει βαλει κανεις κανενα apps που κανει οικονομια στην μπαταρια?κανουν δουλεια?γιατι το ξεσκιζω λιγο στα παιχνιδια και καθε μερα το φορτιζω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parsifal Δημ. April 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2014 Παιδια η αγγλο/κινεζική μονο με vroot γίνεται root? Καλησπέρα φίλε Shinig. Εγώ πριν μερικές ώρες πέρασα την Multilingual stable 13 (JHBCNBA13.0) από miuiandroid και το ρούταρα πανεύκολα, απλώς φλασάροντας από recovery το αρχείο root-stable.zip που κατέβασα από εδώ: http://en.miui.com/thread-17437-1-1.html Δεν βλέπω το λόγο να μη λειτουργήσει και σε εσένα που έχεις την αγγλοκινέζικη stable... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VampireFreak Δημ. April 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2014 Παιδια η αγγλο/κινεζική μονο με vroot γίνεται root? Εγω το εκανα με Vroot. Πολυ απλο, ευκολο και γρηγορο, γιατι να μην το κανεις και εσυ ετσι? :P Εχω την τελευταια εκδοση EN/CN. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shinig Δημ. April 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2014 Εγω το εκανα με Vroot. Πολυ απλο, ευκολο και γρηγορο, γιατι να μην το κανεις και εσυ ετσι? :P Εχω την τελευταια εκδοση EN/CN. εκανα αυτο που μου ειπε ο parsifal τελικα!ευχαριστώ!! Παράθεση Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VampireFreak Δημ. April 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2014 εκανα αυτο που μου ειπε ο parsifal τελικα!ευχαριστώ!! Θελω να μου πεις την γνωμη σου καποια στιγμη αν μπορεις για την Αγγλοκινεζικη Stable, απο οτι διαβασα μονο stable δεν ειναι για daily use. Και εγω εχω δει κατι τρελα, να κλεινουν εφαρμογες στα καλα καθουμενα, στην Multi ομως δεν ειχα θεμα, δεν ξερω τι παιζει και δεν ξερω ποια ROM να βαλω... ;P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parsifal Δημ. April 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2014 VampireFreak, αν και δε ρώτησες εμένα δε νομίζω να ενοχλήσει και μία γνώμη παραπάνω! Κράτησα αρκετά την προηγούμενη (5.0) EN/CN stable unrooted. Το κινητό ήταν απολύτως σταθερό σε καθημερινή χρήση και δε μου δημιούργησε ούτε ένα πρόβλημα. Όταν βγήκε η OTA αναβάθμιση σε 13.0 προσπάθησα να την κάνω αλλά απέτυχε, νομίζω λόγω κάποιας ασυμβαότητας του TWRP 2.5.0.0 με το update script. Λέω «δεν πειράζει, την κατεβάζω ολόκληρη τη 13.0 και την περνάω από πάνω χωρίς wipe, το ίδιο δεν είναι;». Έλα μου όμως που δεν ήταν! Μου δημιούργησε πρόβλημα στο Play Store, αλλά κατά τ' άλλα δεν είδα κάποιο άλλο πρόβλημα στην καθημερινή χρήση στις 10 ημέρες περίπου που ήμουνα έτσι. Σήμερα έλεγα να αφιερώσω λίγο χρόνο για να κάνω wipe, να ξαναφλασάρω gapps κλπ. Έπεσα όμως επάνω σε stable multilanguage 13.0 από το miuiandroid και είπα να περάσω αυτήν μετά το wipe. Μέχρι στιγμής δεν έχω αντιμετωπίσει κάποιο bug, τη ρούταρα κιόλας αλλά είναι ακόμη νωρίς για συμπεράσματα. Η 13.0 έχει μερικές παραξενιές σε σχέση με την 5.0. Π.χ. κάτι που δε μου άρεσε καθόλου ήταν η απενεργοποίηση του USB Mass Storage mode (το κινητό δουλεύει είτε σε MTP είτε σε PTP mode όταν το συνδέεις στο PC). Αυτό όμως φτιάχνεται. Στο επίσημο MIUI forum είδα κι εγώ μερικούς να αναφέρουν ότι η 13.0 δεν είναι τόσο stable όσο η 5.0, αλλά μου φάνηκαν για κλασσικούς γκρινιάρηδες. Γνώμη μου: αν έχεις διάθεση για wipe, προχώρα με 13.0 stable, είτε official δίγλωσση είτε την multilanguage του miuiandroid... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gavros10 Δημ. April 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2014 Τοσες μερες μετα και ακομα και δεν εχω βγαλει ακρη για το τι πρεπει να κανω οταν ερθει. Εχουμε καιρο ακομα. 8 μερες εχουν περασει μεχρι τωρα με αργιες και σαββατοκυριακο. Απο τοτε που το παρηγγειλα απο το to2c, εχει ριξει 10$ την εκδοση με την θηκη. Αν τους στειλω μηνυμα σχετικα με την μειωση τιμης υπαρχει περιπτωση να μου κανουν εκπτωση σε επομενη αγορα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. April 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2014 κλασικό πρόβλημα, δεν κάνει απεγκατάσταση τα πληκτρολόγια συγκεκριμένα , κάνει αγορασμένες εφαρμογές γενικά Θέλει να είσαι ροοτ , να έχεις εγκατεστημένο το WSM tools και αυτό https://dl.dropboxusercontent.com/u/1527405/%5BVonDroid.com%5D-com.modaco.xposed.phonesky.noencryption.apkτα εγκατεστησα αλλα παλι μου εφαγε το πληκτρολογιο.μηπως πρεπει να κανω και κατι αλλο με αυτα? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shinig Δημ. April 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2014 Θελω να μου πεις την γνωμη σου καποια στιγμη αν μπορεις για την Αγγλοκινεζικη Stable, απο οτι διαβασα μονο stable δεν ειναι για daily use. Και εγω εχω δει κατι τρελα, να κλεινουν εφαρμογες στα καλα καθουμενα, στην Multi ομως δεν ειχα θεμα, δεν ξερω τι παιζει και δεν ξερω ποια ROM να βαλω... ;P κοιτα εμενα ουτε η en/cn ουτε η multi εκτος καποιων περιστασεων δεν μου εχουν βγαλει προβλημα...αυτο το οτι κλεινει εφαρμογη στο ξεκαρφωτο ηταν παλαιοτερων εκδοσεων εγω εβαλα μια αναβαθμιση πριν την 13 και ειμαι μεχρι στιγμης πολυ ευχαριστημενος!!! Παράθεση Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VampireFreak Δημ. April 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2014 (edited) τα εγκατεστησα αλλα παλι μου εφαγε το πληκτρολογιο.μηπως πρεπει να κανω και κατι αλλο με αυτα? Στην εκδοση 13.0 λενε οτι το φτιαξανε το προβλημα που λες. VampireFreak, αν και δε ρώτησες εμένα δε νομίζω να ενοχλήσει και μία γνώμη παραπάνω! Κράτησα αρκετά την προηγούμενη (5.0) EN/CN stable unrooted. Το κινητό ήταν απολύτως σταθερό σε καθημερινή χρήση και δε μου δημιούργησε ούτε ένα πρόβλημα. Όταν βγήκε η OTA αναβάθμιση σε 13.0 προσπάθησα να την κάνω αλλά απέτυχε, νομίζω λόγω κάποιας ασυμβαότητας του TWRP 2.5.0.0 με το update script. Λέω «δεν πειράζει, την κατεβάζω ολόκληρη τη 13.0 και την περνάω από πάνω χωρίς wipe, το ίδιο δεν είναι;». Έλα μου όμως που δεν ήταν! Μου δημιούργησε πρόβλημα στο Play Store, αλλά κατά τ' άλλα δεν είδα κάποιο άλλο πρόβλημα στην καθημερινή χρήση στις 10 ημέρες περίπου που ήμουνα έτσι. Σήμερα έλεγα να αφιερώσω λίγο χρόνο για να κάνω wipe, να ξαναφλασάρω gapps κλπ. Έπεσα όμως επάνω σε stable multilanguage 13.0 από το miuiandroid και είπα να περάσω αυτήν μετά το wipe. Μέχρι στιγμής δεν έχω αντιμετωπίσει κάποιο bug, τη ρούταρα κιόλας αλλά είναι ακόμη νωρίς για συμπεράσματα. Η 13.0 έχει μερικές παραξενιές σε σχέση με την 5.0. Π.χ. κάτι που δε μου άρεσε καθόλου ήταν η απενεργοποίηση του USB Mass Storage mode (το κινητό δουλεύει είτε σε MTP είτε σε PTP mode όταν το συνδέεις στο PC). Αυτό όμως φτιάχνεται. Στο επίσημο MIUI forum είδα κι εγώ μερικούς να αναφέρουν ότι η 13.0 δεν είναι τόσο stable όσο η 5.0, αλλά μου φάνηκαν για κλασσικούς γκρινιάρηδες. Γνώμη μου: αν έχεις διάθεση για wipe, προχώρα με 13.0 stable, είτε official δίγλωσση είτε την multilanguage του miuiandroid... 13.0 Stable αγκλοκινεζικη εχω φιλε μου . θα δοκιμασω και του miuiandroid καποια στιγμη. Σταματησε η Stable official να βγαζει updates για το κινητο μας ε??? :( Edited April 22, 2014 by VampireFreak Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parsifal Δημ. April 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2014 Σταματησε η Stable official να βγαζει updates για το κινητο μας ε??? :( Δεν έχω υπόψιν μου κάτι επίσημο. Διάβασα κι εγώ τις σχετικές φήμες, όμως υπάρχουν κι άλλες φήμες που λένε ότι είμαστε σε αναμονή MIUI v6! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. April 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2014 Σταματησε η Stable official να βγαζει updates για το κινητο μας ε??? :( ρε συ vampire σταμάτα να αγχώνεις τον κόσμο :))))) και πληκτρολόγια υπάρχουν τζαμπέ χωρίς διαφημίσεις και η stable 13 πρόσφατα βγήκε , είτε σταματήσαν είτε όχι , δεν πέρασε καιρός ακόμα για να "αγχωνόμαστε" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VampireFreak Δημ. April 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2014 ρε συ vampire σταμάτα να αγχώνεις τον κόσμο :))))) και πληκτρολόγια υπάρχουν τζαμπέ χωρίς διαφημίσεις και η stable 13 πρόσφατα βγήκε , είτε σταματήσαν είτε όχι , δεν πέρασε καιρός ακόμα για να "αγχωνόμαστε" Χαχαχα τι να κανω ρε συ , και εγω στο φορουμ της MIUI μπαινω και βλεπω τα ποστς, ολοι λενε οτι εχουν παρατησει το Hongmi και κλαιγονται οτι μονο στα αλλα κινητα δινουν σημασια , δεν ξερω κιολας , ελπιζω πως οχι :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shinig Δημ. April 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2014 αφου μια η αλλη η mediatek θα δωσει kernel για 4.4 τελος του μηνα για ολοι την σειρα 6589/82 οποτε μην ανχωνεσαι!δεν θα μας ξεχασουν! Παράθεση Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VampireFreak Δημ. April 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2014 αφου μια η αλλη η mediatek θα δωσει kernel για 4.4 τελος του μηνα για ολοι την σειρα 6589/82 οποτε μην ανχωνεσαι!δεν θα μας ξεχασουν! Το γνωριζω αυτο, απλα δες εδω, για το Kitkat http://en.miui.com/thread-19436-1-1.html :P απο εδω τα διαβασα αυτα που λεω , χεχε http://prntscr.com/3chrut Stable ROM tester o τυπος :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shinig Δημ. April 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2014 (edited) Καλα δεν μας νοιαζει.. και custom rom να ειναι αρκει να ειναι καλη... αλλα δεν νομιζω να μας εγκαταληψουν.. παντως εδω http://en.miui.com/thread-15613-1-1.html ζητουν beta testers αρα δεν νομιζω να ειμασται τοοοσο στα χαμμενα... Edited April 23, 2014 by Shinig edit Παράθεση Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
micakos Δημ. April 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2014 Παιδιά καλησπέρα είμαι καινούργιος στο φόρουμ και έχει πέσει στην προσοχή μου το συγκεκριμένο κινητό,αυτό που θα ήθελα να σας ρωτήσω είναι με δυο λόγια αν αξίζει αυτό το κινητό για τα λεφτά του και πόσο κρατάει η μπαταρία !!! Ευχαριστώ πάρα πολύ ,περιμένω νέα σας ... Υ.Γ. http://www.minideal.net/xiaomi-hongmi-smartphone-android-4-2-mtk6589t-1-5ghz-dual-sim-with-4-7-inch-ips-capacitive.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spgkolem Δημ. April 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2014 Παιδιά καλησπέρα είμαι καινούργιος στο φόρουμ και έχει πέσει στην προσοχή μου το συγκεκριμένο κινητό,αυτό που θα ήθελα να σας ρωτήσω είναι με δυο λόγια αν αξίζει αυτό το κινητό για τα λεφτά του και πόσο κρατάει η μπαταρία !!! Ευχαριστώ πάρα πολύ ,περιμένω νέα σας ... καλησπερα φιλε.Εχω το κινητο 3 μηνες πλεον και προκειται για εξαιρετικη συσκευη για τα λεφτα της.Η ποιοτητα ειναι καλη,η χρηση καλη καθως το κινητο δεν κολλαει πουθενα,γενικα ειναι εξαιρετικο vfm.H μπαταρια τωρα,αν το χρησιμοποιεις σαν απλο τηλεφωνο σε βγαζει και 3-4 μερες.Αν το ψαχουλευεις ολη μερα(browsing,games,navigation)θα θελει καθε μερα φορτιση.Εγω συνηθως καθε 2-3 μερες το φορτιζω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. April 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2014 Στην εκδοση 13.0 λενε οτι το φτιαξανε το προβλημα που λες. :(μπορεις να δωσεις το link να την κατεβασω? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
black16 Δημ. April 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2014 παιδιά αγόρασα και εγώ από Minideal !! απλός έχω μια απορία!! στην αποστολή είχε 2 επιλογές 1)EMS 20+euro extra και 2)SG post (free) και έβαλα SG λέτε να έχω θέμα που το έβαλα με free μέσο σιγκαπούρης? tnx :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saouron35 Δημ. April 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2014 παιδιά αγόρασα και εγώ από Minideal !! απλός έχω μια απορία!! στην αποστολή είχε 2 επιλογές 1)EMS 20+euro extra και 2)SG post (free) και έβαλα SG λέτε να έχω θέμα που το έβαλα με free μέσο σιγκαπούρης? tnx :) ενοοειτε πως οχι και εγω free εβαλα αλλα να ξερεις 20 ημερες γεματες για αθηνα θα κανει να σου ερθει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VampireFreak Δημ. April 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2014 μπορεις να δωσεις το link να την κατεβασω? Αγγλοκινεζικη Stable 13: http://bigota.d.miui.com/JHBCNBA13.0/miui_HM2W_JHBCNBA13.0_5164d6099d_4.2.zip MiuiAndroid Multi 13: http://media.celogeek.com/roms/android/miui/hongmi/miuiandroid_multi_HM2013023_WCDMA_JHBCNBA13.0_jb-4.2.zip Την πρωτη εχω φλασαρει μονο εγω. Αλλα πολλα ατομα λενε για την Multi απο Miuiandroid. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanostek Δημ. April 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2014 Καλησπέρα. Υπάρχει κάποιος τρόπος να φλασαρουμε το modem της ultimate rom στην multilanguage (13)? Το λέω γιατί από τότε που φλασαρα την multi έχω δει μεγάλη διαφορά στο σήμα. Με την ultimate δεν είχα κανένα θέμα με την ένταση του σήματος ενώ με την multi δύσκολο βγάζω γραμμή. (για μέσα στο σπίτι μιλάω.. Σε εξωτερικούς χώρους δεν έχει ιδιαίτερα προβλήματα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts