gusS Δημ. April 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2014 Καλημέρα συμφορουμίτες. Μου έσκασε μια ειδοποίηση-ενημέρωση και μου άνοιξε στον default browser αυτή η σελίδα: http://i59.tinypic.com/izuxhw.png. Είναι όλα (όπω προφανώς βλέπετε..) στα κινέζικα. Έτυχε σε κανέναν άλλο? Είναι καμιά σημαντική ενημέρωση?? Και εμένα μου πέταξε κάτι σήμερα αλλα δεν το είδα.. Δεν πρέπει να είναι ενημέρωση, προσφορά για κάτι μου φαίνεται....... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shinig Δημ. April 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2014 Λοιπον πηρα μια θηκη απο aliexpress πρωτη παραγγελια που κανω απο εκει ever..για δειτε ο πωλητης ειναι αξιοπηστος?κατα την γνωμη σας παντα...http://www.aliexpress.com/item/Original-Leather-Plastic-Flip-battery-cover-case-for-xiaomi-Hongmi-Red-rice-Millet-mobile-phone-shell/1564758572.html Παράθεση Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bandi650 Δημ. April 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2014 Καλημέρα συμφορουμίτες. Μου έσκασε μια ειδοποίηση-ενημέρωση και μου άνοιξε στον default browser αυτή η σελίδα: http://i59.tinypic.com/izuxhw.png. Είναι όλα (όπω προφανώς βλέπετε..) στα κινέζικα. Έτυχε σε κανέναν άλλο? Είναι καμιά σημαντική ενημέρωση?? Γιατι δε το βαζεις στη μεταφραση του google να δεις τι λεει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jokey5 Δημ. April 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2014 Λοιπον πηρα μια θηκη απο aliexpress πρωτη παραγγελια που κανω απο εκει ever..για δειτε ο πωλητης ειναι αξιοπηστος?κατα την γνωμη σας παντα...http://www.aliexpress.com/item/Original-Leather-Plastic-Flip-battery-cover-case-for-xiaomi-Hongmi-Red-rice-Millet-mobile-phone-shell/1564758572.html Αφού την παρήγγειλες ήδη φωτιές θέλεις να βάλεις ? μια χαρά είναι πάντως ο πωλητής από τον ίδιο πήρα αυτή χωρίς πλαστικό για να μην παχύνει η συσκευή, την επόμενη μέρα την έστειλε απλά έκανε μεγάλη βόλτα εντός της Κίνας . Σε 20 μέρες περίπου την είχα στα χέρια μου http://www.aliexpress.com/snapshot/6032553405.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. April 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2014 ω ναι σε εμενα ομως ετυχε πραγματικα παρεξηγηθηκε γιατι ενας φιλος μου εστηλε μυνημα για καφε δεν ηρθε ποτε το μυνημα και μου λεει με εγραψες οταν ετυχε και του εστηλα μυνημα.γιατι ομως?μεχρι τωρα εδω και 2 μηνες που εχω το κινητο δουλευε σωστα το go sms τι φλασια εφαγε? δεν ξέρω τι φταίει, μπορεί να είχες χάσει κι άλλα μηνύματα (άνευ σημασίας) και να μη το ξέρεις (σίγουρα δεν είναι καινούριο αυτό το πρόβλημα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koukloukou Δημ. April 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2014 υστερα απο ατελειωτο διαβασμα του νηματος εκανα τη παραγγελεια. http://www.to2c.com/xiaomi-hongmi-free-32gb-original-class-10-red-rice-wcdma-3g-android-4-2-mtk6589t-1-5ghz-dual-sim-with-4-7-inch-ips-capacitive.html με το κουτι του, σε multi+root και με μια καρτα 16gb.τελικο κοστος 132 ευροπουλα.νομιζω εξαιρετικο vfm.ανυπομονω να το σκαλισω:) Παράθεση iphone 6s plus 64,xiaomi A1M1 teclast t10,Cube iWork10 COOLEME MB3,KII PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saouron35 Δημ. April 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2014 υστερα απο ατελειωτο διαβασμα του νηματος εκανα τη παραγγελεια. http://www.to2c.com/xiaomi-hongmi-free-32gb-original-class-10-red-rice-wcdma-3g-android-4-2-mtk6589t-1-5ghz-dual-sim-with-4-7-inch-ips-capacitive.html με το κουτι του, σε multi+root και με μια καρτα 16gb.τελικο κοστος 132 ευροπουλα.νομιζω εξαιρετικο vfm.ανυπομονω να το σκαλισω:) επρεπε να επερνες 32αρα καρτα τα γιγα ποτε δεν ειναι αρκετα:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koukloukou Δημ. April 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2014 Δεν εχεις αδικο.στο note 2 που εχω με 16 αρα τη βγαζω εδω και ενα χρονο.δε μου χρειαστηκε πιο μεγαλη αλλα για 7 ευρω παραπανω επρεπε να τη τσιμπησω.δε πειραζει το επομενο Παράθεση iphone 6s plus 64,xiaomi A1M1 teclast t10,Cube iWork10 COOLEME MB3,KII PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shinig Δημ. April 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2014 Αφού την παρήγγειλες ήδη φωτιές θέλεις να βάλεις ? μια χαρά είναι πάντως ο πωλητής από τον ίδιο πήρα αυτή χωρίς πλαστικό για να μην παχύνει η συσκευή, την επόμενη μέρα την έστειλε απλά έκανε μεγάλη βόλτα εντός της Κίνας . Σε 20 μέρες περίπου την είχα στα χέρια μου http://www.aliexpress.com/snapshot/6032553405.html εγω πηρα αυτη που αντικαθιστα το πισω καπακι...και εσενα ετσι ειναι? Παράθεση Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vgls35 Δημ. April 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2014 παιδια καλησπερα...το εχω απο τον δεκεβρη το τηλεφωνο και δουλευε κανονικα..σημερα του εκανα update και τωρα δεν πιανει καμια σιμ..μου γραφει συνεχως καμια υπηρεσια..ξερει κανεις τι να φταιει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keylogia Δημ. April 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2014 (edited) Μήπως υπάρχει κάποιος τρόπος να βάλω κωδικό στα μηνύματα; εντάξει το βρήκα Edited April 9, 2014 by keylogia Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matzos Δημ. April 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2014 Κυριοι επειδη εχω μεινει λιγο πισω και επικειται εκ νεου στησιμο απ την αρχη. Το θεμα μου ειναι οτι θελω εγκατασταση εφαρμογων στην SD Card. Ποιον οδηγο ακολουθω; Θελω να περασω Multi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. April 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2014 Ποια μουλτι θα βαλεις; Με μια custom rom (Ultimate) περνιουνται στην SD χωρις να κανεις τπτ Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matzos Δημ. April 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2014 Δεν ξερω τι μουλτις εχουνε βγει. Το ειχα στησει πριν κανα 2μηνο με τη τελευταια V5 που ειχε τοτε. Δωσε ενα λινκ για την πιο σταθερη και δοκιμασμενη V5 (η και V6 ή Kitkat αν εχει βγει και εχω χασει επεισοδια) αρκει να παιρνει εγκαταστασεις εφαρμογων στην SD Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vgls35 Δημ. April 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2014 παιδια καλησπερα...το εχω απο τον δεκεβρη το τηλεφωνο και δουλευε κανονικα..σημερα του εκανα update και τωρα δεν πιανει καμια σιμ..μου γραφει συνεχως καμια υπηρεσια..ξερει κανεις τι να φταιει;Κανεις με το ιδιο προβλημα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. April 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2014 Δεν ξερω τι μουλτις εχουνε βγει. Το ειχα στησει πριν κανα 2μηνο με τη τελευταια V5 που ειχε τοτε. Δωσε ενα λινκ για την πιο σταθερη και δοκιμασμενη V5 (η και V6 ή Kitkat αν εχει βγει και εχω χασει επεισοδια) αρκει να παιρνει εγκαταστασεις εφαρμογων στην SD Ultimate rom (unstable build) την εχω (και αρκετοι αλλοι) και ειμαι πολυ ευχαριστημενος, μονο ο ηχος στην εγγραφη video εχει ενα μικρο προβλημα (δεν το πολυχρησιμοποιω) και το μεγαφωνο ειναι χαμηλο (δεν ξερω που οφειλεται), ανανεωσεις συχνα και ολα στην SD. Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. April 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2014 Κανεις με το ιδιο προβλημα; πληκτρολόγησε στο dialer *#06#* . αν δεν εμφανίσει τίποτα τότε "χάθηκε" το imei για αυτό δεν έχεις σήμα η λύση είναι να ξαναπεράσεις κάποια παλιά έκδοση http://xiaomi.eu/community/threads/restore-stock-firmware-and-lost-imei-baseband-by-spflash-tool.23188/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matzos Δημ. April 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2014 Ευχαριστω Roid. Δοκιμασες να δεις αν λυνεται το θεμα ηχου και μικροφωνου με το Engineering mode του Mobile Uncle Tools. Με ενδιαφερει παντως ο ηχος οσον αφορα το θεμα του βιντεο κυριως. Το κανει μονο στη Native εφαρμογη η και σε αλλες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. April 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2014 Ευχαριστω Roid. Δοκιμασες να δεις αν λυνεται το θεμα ηχου και μικροφωνου με το Engineering mode του Mobile Uncle Tools. Με ενδιαφερει παντως ο ηχος οσον αφορα το θεμα του βιντεο κυριως. Το κανει μονο στη Native εφαρμογη η και σε αλλες; Mεχρι τωρα δεν υπαρχει τροπος να λυθει. Δεν εχω βαλει αλλη, αλλα το κανει με ολες τις εφαρμογες απ`οτι ειχα διαβασει. Το ηχειο το ρυθμισα απο engineering mode, αλλα δε μου φαινεται να αλλαξε κατι, σε δρομο με λιγη φασαρια δεν το ακουω.. Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gusS Δημ. April 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2014 Καλημέρα, Να ρωτήσω όσουν έχουν την ultimate. Βλέπω στα χαρακτηριστικά (* Full dual sim support) Αυτό σημαίνει οτι άμα μιλάω στη Sim1 π.χ. μπορώ να δέχομαι κλήσεις και στη Sim2 ταυτόχρονα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argiris623 Δημ. April 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2014 Ευχαριστω Roid. Δοκιμασες να δεις αν λυνεται το θεμα ηχου και μικροφωνου με το Engineering mode του Mobile Uncle Tools. Με ενδιαφερει παντως ο ηχος οσον αφορα το θεμα του βιντεο κυριως. Το κανει μονο στη Native εφαρμογη η και σε αλλες; Καλημέρα παιδιά! να ρωτήσω κάτι σχετικά με αυτό που αναφέρει ο φίλος ματζος... έχει το hongmi πρόβλημα με τον ήχο κατά την καταγραφή του βίντεο; Από ότι διαβάζω δεν έχετε πολύ δυνατό ήχο; Ρωτάω γιατί έχω αγοράσει ένα THL T5S που έχει πολύ αδύναμο εώς ανύπαρκτο ήχο στα video (σαν να ηχογραφεί και το μικροφωνο λειτουργεί όπως κατά την διάρκεια κλήσης δλδ δεν πιάνει τους ήχους από μακριά) και θέλω να δω αν και το red rice έχει το ίδιο ή αντίστοιχο πρόβλημα! Τι πιστεύετε ότι φταίει στο δικό σας κινητό hardware η software; Είχα την απορία μήπως αν στο δικό μου περνούσα την miui πήγαινε λίγο καλύτερα αλλά αν είναι θέμα όλων των ΜΤΚ ...τότε τπτ δεν μας σώνει! Έχω δοκιμάσει και εγώ και άλλοι το Mobile Uncle Tools και δεν έγινε τπτ :confused::confused::confused: έχω καταλήξει ότι φταίει το Auto Gain Control που έχουν όλα τα android για τη διαχείριση του ήχου για την ομιλία...αλλά με τα video τι παίζει; υπάρχει τρόπος να αλλάξουμε κάτι; Ευχαριστώ Παράθεση There is no knowledge that is not power! Xiaomi Redmi Note 4, ASUS Pegasus 2 Plus X550, THL T11, Jiayu F1, Sony Xperia U, Onda V811, iPhone 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. April 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2014 Το μικροφωνο δεν εχει προβλημα. Ο ηχος που λεμε στην καταγραφη video, δεν ειναι τπτ αλλο απο ενα γρατζουνισμα που κανει, δλδ δεν ειναι σιγανο ή οτιδηποτε τετοιο. Ειναι προβλημα της Ultimate, oχι hardware, ουτε stock rom. Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
avoul Δημ. April 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2014 παιδια καλημερα σας...να κανω μια ερωτηση κι εγω.....παρηγγειλα απο To2c.com...H multilanguage εκδοση που στέλνουν είναι με ΟS MUI V5? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matzos Δημ. April 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2014 Καλημέρα, Να ρωτήσω όσουν έχουν την ultimate. Βλέπω στα χαρακτηριστικά (* Full dual sim support) Αυτό σημαίνει οτι άμα μιλάω στη Sim1 π.χ. μπορώ να δέχομαι κλήσεις και στη Sim2 ταυτόχρονα? Απ οσο εχω διαβασει και σε αλλα νηματα για να ισχυει αυτο πρεπει το κινητο να εχει δυο ξεχωριστες κεραιες μια για καθε sim slot. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saouron35 Δημ. April 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2014 βρε παιδια λετε συνεχεια για θορυβο στο βιντεο,εγω δεν εχω παρατηρησει κατι τετοιο να μου κανει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts