Jump to content

Xiaomi Red Rice (Hongmi)

orlox
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

$170 στο minideal σημερα ενω εγω το αγόρασα $190 πριν 3 μερες

Κι εγω....

LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 6,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Καλησπέρα παιδιά.Επειδή μου είναι πραγματικά δύσκολο να διαβάσω 200 σελίδες θα ήθελα τα φώτα σας σε μερικά πραγματάκια.

Το 1 GB Ram το καθιστά αδύναμο; Από απόκριση ταχύτητα οθόνης τι λέει;

Από ηχεία πως πάει; Γιατί διαβάζω ότι οι 6589 υστερούν σε αυτό και εμένα με ενδιαφέρει η μουσική στο τηλέφωνο.Ακουστικό δυνατό;

Τέλος, μπορώ απλά βάζοντας μια κάρτα( vodafone) να το δουλέψω χωρίς προβλήματα χωρίς ρουταρίσματα και rom κτλ;

Σας ευχαριστώ.

http://www.ibuygou.com/p-original_bm41_battery_2000mah_specially_for_xiaomi_hongmi_smart_phone-5837-usd.html

αν δεν κάνω λάθος έχει original xiaomi το ibuygoy

αν θες να αγοράσει κι από τα 2 τσέκαρε μια αυτό το πακέτο

http://www.ibuygou.com/p-original_xiaomi_hongmi_smartphone_must_have_accessories_suite-5486-usd.html

Τα βάζω στο καλάθι και ο μόνος τρόπος αποστολής που μπορώ να επιλέξω είναι fedex 40$ κάνω κάτι λάθος;

[ATTACH]42703[/ATTACH]

Καλησπέρα παιδιά.Επειδή μου είναι πραγματικά δύσκολο να διαβάσω 200 σελίδες θα ήθελα τα φώτα σας σε μερικά πραγματάκια.

Από ηχεία πως πάει; Γιατί διαβάζω ότι οι 6589 υστερούν σε αυτό και εμένα με ενδιαφέρει η μουσική στο τηλέφωνο.Ακουστικό δυνατό;

Τέλος, μπορώ απλά βάζοντας μια κάρτα( vodafone) να το δουλέψω χωρίς προβλήματα χωρίς ρουταρίσματα και rom κτλ;

Σας ευχαριστώ.

Όλα είναι καταπληκτικά.και ναι μπορείς να το δουλέψεις χωρίς ρουταρισματα.

Το ηχείο όμως δεν είναι δυνατουτσικο

Με την τιμή αύτη σκέφτομαι μέχρι να το παρω για καβατζα ή και να το δώσω σε κανέναν.

Edited by Roid_rage

Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται!

Μια πλήρης φόρτιση.

Σας ευχαριστώ.

η μνήμη έχει σχέση με το τι το φορτώνεις , αν βάλεις να τρέχουν 1000πράγματα ε θα γεμίσει και θα κλείνουν μερικά (προσωπικά δεν έχω θέμα)

δεν νομίζω να υπάρχει κάποιο θέμα με την απόκριση (δεν έχω αυτή τη στιγμή άλλη συσκευή δίπλα να "συγκρίνω" αλλά θεωρώ ότι είναι πολύ καλή)

για μουσική θα σου απαντήσουν άλλοι (εγώ περιμένω τα ακουστικά μου να έρθουν :P )

Τα βάζω στο καλάθι και ο μόνος τρόπος αποστολής που μπορώ να επιλέξω είναι fedex 40$ κάνω κάτι λάθος;

[ATTACH]42703[/ATTACH]

όχι , σωστό είναι , μάλλον έχει μόνο fedex επειδή είναι μπαταρία (και κάποιες εταιρίες δεν στέλνουν μπαταρία)

Συμφορουμίτες σπεύσατε, Xiaomi Hongmi Red Rice, με θήκη σιλικόνης, ζελατίνα προστασίας, dust plug, mini phone holder & ένα ωραίο vintage ρολογάκι γυναικείο, στα μόλις $168,30 (122 ΕΥΡΩ) με το κουπόνι ''MYPHONE''!!! :grin:

http://www.vickmall.com/xiaomi-hongmi-smartphone-android-4-2-mtk6589t-1-5ghz-wcdma-3g-dual-sim-with-4-7-inch-ips-capacitive-otg.html

Σε αυτή την τιμή, δεν νομίζω ότι υπάρχει συναγωνισμός ή σύγκριση, απλά the best bang for the buck που υπήρξε τους τελευταίους μήνες, τρομερό value for money, τρεχάτε υπάρχουν μόλις 50 τεμάχια! :shock:

Εγώ μόλις τσίμπησα ένα πριν 6 ώρες και να σκεφτείτε είναι ήδη καθοδόν, ενώ μου έστειλαν ήδη και tracking number! :p

Το κατάστημα δείχνει αρκετά αξιόπιστο, με πολύ συνεργάσιμο live chat, άσε που έχει και παράρτημα μέσα στο http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=379453&page=7 myphone forum όπου και ανεβάζουν συχνά κουπόνια και νέες προσφορές! ;)

Edited by giantdi

Μου βγάζει error το update της stable.

εμένα πέρασε κανονικά και μάλιστα η προηγούμενη αναβάθμιση από μουλτι v3 σε επίσημη v5 δεν είχε γίνει και απολύτως σωστά με όλα τα wipes και τώρα πέρασε αυτή χωρίς πρόβλημα ... Μήπως έχεις αλλάξει ρεκόβερυ ?

Παιδια θελω να μου λυσετε μια απορια...εχω παραγγειλει το κινητο απο merimobiles.Αυτο που δεν εχω καταλαβει ξεκαθαρα ειναι αν τα πληκτρα του φωτιζονται ή οχι?Τη νυχτα πατατε και αναβει κατι ή απλα ξερετε που ειναι τα κουμπια και κανετε την δουλεια σας?
Just Perfect...NEXUS 4

Παρέλαβα από το minideal το συγκεκριμένο κινητό με Ελληνικό μενού (rooted). Όταν μπαίνω σε μια εφαρμογή μετά από λίγα δευτερόλεπτα με "πετάει έξω". Αυτό γίνεται σχεδόν με όλες τις εφαρμογές (δεν είναι δλδ πρόβλημα μιας συγκεκρημένης εφαρμογής).

Καμία λύση?

Δεν γνωρίζω και πολλά από android κινητά!!!!!

Βάλε άλλο πληκτρολόγιο

Παιδια θελω να μου λυσετε μια απορια...εχω παραγγειλει το κινητο απο merimobiles.Αυτο που δεν εχω καταλαβει ξεκαθαρα ειναι αν τα πληκτρα του φωτιζονται ή οχι?Τη νυχτα πατατε και αναβει κατι ή απλα ξερετε που ειναι τα κουμπια και κανετε την δουλεια σας?
Δε φωτίζονται. Με μια μέρα χρήση, τα μαθαίνεις τυφλά

Sent from my xiaomi :-)

[ATTACH]42716[/ATTACH]

εμενα γιατι ειναι κινεζικα;

εγινε η αναβαθμιση και το mobilencle tools λεει οτι ειναι unroot αλλα η εφαρμογη ανιγει κανονικα οπως και το root browser. πως γινετε αυτο? να το κανω παλι ρουτ η ειναι ηδη?

Edited by bandi650

Επειδή έχω χάσει τη μπάλα με τις εκδόσεις για το Hongmi, η JHBCNAL25.0 είναι παλαιότερη της JHBCNAL5; Πώς τα χουν τα νούμερα έτσι;

Με τη νέα αναβάθμιση χάνεται το root και το cwm.

Με το root το θέμα λύνεται με εγκατάσταση του root.zip αμέσως μετά την αναβάθμιση και ενώ βρισκόμαστε σε cwm.

Mε το CWM τι γίνεται;

Μετα την αναβάθμιση έχει την έκδοση 3e. Mε Mobile Uncle αναβάθμιση recovery - ορίζω το recovery.img απο την προηγούμενη έκδοση - κάνει boot σε cwm , αλλά μετά απο επανεκίνηση επανέρχεται το 3e.

Προσωπικά επέστρεψα στην προηγούμενη έκδοση λειτουργικού απο nandroid backup ενώ βρισκόμουν σε cwm.

Γιατί χωρίς CWM, δεν..............

Αυτά έχω παρατηρήσει μέχρι στιγμής.

Οταν λυθεί το θέμα με το CWM θα επανέλθω.

Όποιος γνωρίζει κάτι παραπάνω, ας μας δώσει τα φώτα του να βρούμε μια λύση.

Με το root το θέμα λύνεται με εγκατάσταση του root.zip αμέσως μετά την αναβάθμιση και ενώ βρισκόμαστε σε cwm.

Mε το CWM τι γίνεται;

Μετα την αναβάθμιση έχει την έκδοση 3e. Mε Mobile Uncle αναβάθμιση recovery - ορίζω το recovery.img απο την προηγούμενη έκδοση - κάνει boot σε cwm , αλλά μετά απο επανεκίνηση επανέρχεται το 3e.

Προσωπικά επέστρεψα στην προηγούμενη έκδοση λειτουργικού απο nandroid backup ενώ βρισκόμουν σε cwm.

Τον οδηγό που αναφέρεται στο πρώτο ποστ, τον διάβασες; Απλά φλασάρεις το cwm ξανά

Παιδιά γεια σας , μολις χθες παρελαβα το κινητο και μου φαινεται πολυ καλο και ωραιο !! Το παρήγγειλα σε αγγλικη εκδοση απο το to2c και δεν εχω μεσα ουτε playstore. Οταν παω να γραψω μηνυμα εχω την δυνατοτητα μονο στην αγγλικη γλωσσα ( greeklish) ή στην κινεζικη γλωσσα !! Επισης εχει καποιες κινεζικες εφαρμογες , αυτες να τις διαγραψω ; τι να τις κανω ;

Παιδιά γεια σας , μολις χθες παρελαβα το κινητο και μου φαινεται πολυ καλο και ωραιο !! Το παρήγγειλα σε αγγλικη εκδοση απο το to2c και δεν εχω μεσα ουτε playstore. Οταν παω να γραψω μηνυμα εχω την δυνατοτητα μονο στην αγγλικη γλωσσα ( greeklish) ή στην κινεζικη γλωσσα !! Επισης εχει καποιες κινεζικες εφαρμογες , αυτες να τις διαγραψω ; τι να τις κανω ;

Αφού ρε παιδιά δεν γνωρίζετε τίποτα από φλασαρίσματα, root, εγκατάστασή playstore γιατί δεν το παίρνετε έτοιμο με multilanguage-playstore-root-ελληνικά?

Samsung Note 3 White :( RIP (Σπασμένη οθόνη)

Microsoft Lumia 640XL

Xiaomi Redmi Note 4 3/64

Pipo w2

Mε το CWM τι γίνεται;

Που το βρίσκουμε υπάρχει root. zip?