crusader-21- Δημ. January 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2014 Tελικα τα Xiaomi pistons κανουνε και για Hongmi εκτος απο ΜΙ2? Οσα ακουστικα ειναι για Xiaomi κανουνε και για Hongmi? ρε παιδια ελεος, ακουστικα ειναι γιατι να μην κανουν για το Hongmi ή οποιαδηποτε αλλη συσκευη (οχι μονο κινητου) με υποδοχη 3.5mm? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cosini Δημ. January 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2014 Κατεβασε το απο εδω https://play.google.com/store/apps/details?id=com.google.android.apps.maps&hl=el ευχαριστω τους κατεβασα οκ. τωρα κατι αλλο , το πληκτρολογιο εξαφανιζεται γρηγορα δλδ με το που παω να γραψω κατι στο πεμπτο - εκτο γραμμα σβηνει και παω παλι απο την αρχη και ξανα το ιδιο ........ ρυθμιζει αυτο απο καπου ???? τωρα οπως ειναι δεν μπορω να γραψω.... τιποτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mertaghon2 Δημ. January 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2014 Απο που τα εχεις πάρει;;τα ζαχαρωνω πολύ κι εγώ. δοκιμασε με καλα ακουστικα απο samsung,lg πριν αρχισεις τις παραγγελιες.. πλ καλο αποτελεσμα με ακουστικα gs4:) Παράθεση να πάρου samsung λέου,να σώσ την κεφαλή μ!!, μα δε μ' αφήνει η htc που έχω στο..ε:Xε..στη ψχ μ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisgoku Δημ. January 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2014 (edited) Ετοιμο το google play! Σας ευχαριστω μαγκες για την βοηθεια! Κατι αλλο,πως θα δω αν ειμαι root και αν υπαρχει καμια εφαρμογη να μετατρεπει απο αγγλικα σε ελληνικα το μενου? Να προσθεσω οτι η "ρεπλικα" μου ειναι γνησια!:D Edited January 20, 2014 by giannisgoku Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
net_vamp Δημ. January 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2014 Απο που τα εχεις πάρει;;τα ζαχαρωνω πολύ κι εγώ. Τα πήρα από εδώ. Έκαναν $19 και τα πήρα με απλό ταχυδρομείο. Έφτασαν σε 10 ημέρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bull2oo4 Δημ. January 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2014 Ετοιμο το google play! Σας ευχαριστω μαγκες για την βοηθεια! Κατι αλλο,πω ειμαι root και αν υπαρχει καμια εφαρμογη να μετατρεπει απο αγγλικα σε ελληνικα το μενου? Να προσθεσω οτι η "ρεπλικα" μου ειναι γνησια!:D Ένα πρόγραμμα που μεταφράζει τα Αγγλικά σε Ελληνικά και μπορείς να το βρεις στο play store ειναι το morelocate2. Μην περιμένεις όμως θαύματα, αν θες για πλήρη μετάφραση θα πρέπει να αλλάξεις rom Παράθεση Samsung Note 3 White :( RIP (Σπασμένη οθόνη) Microsoft Lumia 640XL Xiaomi Redmi Note 4 3/64 Pipo w2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. January 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2014 ευχαριστω τους κατεβασα οκ. τωρα κατι αλλο , το πληκτρολογιο εξαφανιζεται γρηγορα δλδ με το που παω να γραψω κατι στο πεμπτο - εκτο γραμμα σβηνει και παω παλι απο την αρχη και ξανα το ιδιο ........ ρυθμιζει αυτο απο καπου ???? τωρα οπως ειναι δεν μπορω να γραψω.... τιποτα Η ιδια ερωτηση εχει απαντηθει, η απαντηση ειναι απο κατω. δοκιμαστε αλλο keyboard google keyboard:http://d-h.st/hSX touchpal:https://play.google.com/store/apps/details?id=com.cootek.smartinputv5 Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilios72 Δημ. January 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2014 ευχαριστω τους κατεβασα οκ. τωρα κατι αλλο , το πληκτρολογιο εξαφανιζεται γρηγορα δλδ με το που παω να γραψω κατι στο πεμπτο - εκτο γραμμα σβηνει και παω παλι απο την αρχη και ξανα το ιδιο ........ ρυθμιζει αυτο απο καπου ???? τωρα οπως ειναι δεν μπορω να γραψω.... τιποτα Και εγώ το ίδιο πρόβλημα είχα.Με την βοήθεια του gsir βρήκα λύση..Δηλαδή απεγκατάσταση του gokeyboard και κατεβασμα-εγκατάσταση απο playstore το TouchPalX ή όποιο άλλο keyboard επιλέξεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisgoku Δημ. January 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2014 Ένα πρόγραμμα που μεταφράζει τα Αγγλικά σε Ελληνικά και μπορείς να το βρεις στο play store ειναι το morelocate2. Μην περιμένεις όμως θαύματα, αν θες για πλήρη μετάφραση θα πρέπει να αλλάξεις rom Βασικα rom θελω να αλλαξω αλλα ειδα σε προηγουμενα post τι τραβηξε ενα παιδι και φοβαμαι. Να φανταστεις ουτε recovery δεν ξερω να μπω ακομα . Κατι cwm κατι wipe δεν τα καταλαβαινω , προσπαθω να συλλεξω πληροφοριες απο εδω ή απο ξενα site αλλα ειναι λιγο μπερδεμενα για εμενα. Γι αυτο λεω να βαλω κατι προσωρινο. Ουτε αυτο μπορω να κανω γιατι δεν ειμαι root μαλλον. Δοκιμασα να το κανω root με το vroot αλλα δεν συνδεεται με τη συσκευη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bull2oo4 Δημ. January 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2014 (edited) Βασικα rom θελω να αλλαξω αλλα ειδα σε προηγουμενα post τι τραβηξε ενα παιδι και φοβαμαι. Να φανταστεις ουτε recovery δεν ξερω να μπω ακομα . Κατι cwm κατι wipe δεν τα καταλαβαινω , προσπαθω να συλλεξω πληροφοριες απο εδω ή απο ξενα site αλλα ειναι λιγο μπερδεμενα για εμενα. Γι αυτο λεω να βαλω κατι προσωρινο. Ουτε αυτο μπορω να κανω γιατι δεν ειμαι root μαλλον. Δοκιμασα να το κανω root με το vroot αλλα δεν συνδεεται με τη συσκευη. Από την στιγμή που ήθελες να έχει ελληνικά έπρεπε να πάρεις έτοιμο με multi μία και που δεν ασχολείσαι με το σπορ αλλαγής Rom. Υπάρχουν παρά πολλοί οδηγοί για το πως να αλλάξεις ρομ έχω γράψει και εγώ 1 σε προηγούμενο ποστ. 2 λεπτά υπόθεση είναι. Αρκεί να μην φοβάσαι να περαματιστεις. Όσο για το vroot για να συνδεθεί η συσκευή σου πρέπει να πας settings --> about phone ---> και πάτα 7 φορές επάνω στην επιλογή Android Version και μετά πας στο Developers options και ενεργοποιείς το USB debugging Edited January 20, 2014 by bull2oo4 Παράθεση Samsung Note 3 White :( RIP (Σπασμένη οθόνη) Microsoft Lumia 640XL Xiaomi Redmi Note 4 3/64 Pipo w2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GEOKART Δημ. January 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2014 Καλησπέρα παιδιά!Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να καθαρίζει τη μνήμη του κινητού όπως όταν του κανεις επανεκκίνηση τόσο καλα; Το λέω αυτό γιατί πριν την επανεκκίνηση όταν καθάριζα την μνήμη με πατημένο home κ clear μου ελεύθερόνταν μέχρι 320! Μετα την επανεκκίνηση ελευθερονονται 520. Κ κάτι ακόμα μπορω να ανεβασω φωτο κατευθείαν απο το my phone σαν συνημμένο; η μονο μέσω link;;; Παράθεση ps3 jailbreak + Χiaomi Hongmi red rice + ξερό ψωμί!!! :cool: My song http://www.youtube.com/watch?v=XoL9UIuwKas http://www.youtube.com/watch?v=C0eS_NzgR9Q http://www.youtube.com/watch?v=QpMBjK9ZwP4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamosford Δημ. January 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2014 υποστηριζει ελληνικο 3g? γιατι στην 1 σελιδα λεει οχι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GEOKART Δημ. January 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2014 Βασικα rom θελω να αλλαξω αλλα ειδα σε προηγουμενα post τι τραβηξε ενα παιδι και φοβαμαι. Να φανταστεις ουτε recovery δεν ξερω να μπω ακομα . Κατι cwm κατι wipe δεν τα καταλαβαινω , προσπαθω να συλλεξω πληροφοριες απο εδω ή απο ξενα site αλλα ειναι λιγο μπερδεμενα για εμενα. Γι αυτο λεω να βαλω κατι προσωρινο. Ουτε αυτο μπορω να κανω γιατι δεν ειμαι root μαλλον. Δοκιμασα να το κανω root με το vroot αλλα δεν συνδεεται με τη συσκευη. Για μένα το λες τι τραβιξα ε;;;εκανα κ γω το λάθος και το πήρα με multi απο minideal!χειρότερη ROM δεν υπήρχε! Έπρεπε να την αλλάξω!όλο lag είχα. βεβαια ρισκαρα πολύ! Αλλά το αναστησα! ομως 1) έμαθα πως γίνεται όλη η διαδικασία απέκτησα εμπειρία!( όντως έχει δίκαιο ο bull είναι πανεύκολο) ,2) η v5 stable multi είναι απίστευτη σταθεροτατη( δε το μετάνιωσαν ουτε στιγμη που την εβαλα)! Εγώ θα σου πρότεινα αν δε θες ναμπλεξεις πάρε αγγλική!για να κανει ΟΤΑ update! Και αν θες για ελληνικά προτείνουν τα παιδιά ενα πρόγραμμα που κανει αρκετά καλη μετάφραση στα ελληνικά ( δε θυμάμαι πως λέγεται) Παράθεση ps3 jailbreak + Χiaomi Hongmi red rice + ξερό ψωμί!!! :cool: My song http://www.youtube.com/watch?v=XoL9UIuwKas http://www.youtube.com/watch?v=C0eS_NzgR9Q http://www.youtube.com/watch?v=QpMBjK9ZwP4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bull2oo4 Δημ. January 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2014 Για μένα το λες τι τραβιξα ε;;;εκανα κ γω το λάθος και τπρογράμματος με multi απο minideal!χειρότερη ROM δεν υπήρχε! Έπρεπε να την αλλάξω!όλο lag είχα. βεβαια ρισκαρα πολύ! Αλλά το αναστησα! ομως 1) έμαθα πως γίνεται όλη η διαδικασία απέκτησα εμπειρία!( όντως έχει δίκαιο ο bull είναι πανεύκολο) ,2) η v5 stable multi είναι απίστευτη σταθεροτατη( δε το μετάνιωσαν ουτε στιγμη που την εβαλα)! Εγώ θα σου πρότεινα αν δε θες ναμπλεξεις πάρε αγγλική!για να κανει ΟΤΑ update! Και αν θες για ελληνικά προτείνουν τα παιδιά ενα πρόγραμμα που κανει αρκετά καλη μετάφραση στα ελληνικά ( δε θυμάμαι πως λέγεται) Ξεφτέρι έγινες παντός στην αλλαγή Ρομ. Για όλα υπάρχει πάντα πρώτη φορά :) οσα προγραμματα και να τρέχεις την ίδια στιγμή ποτέ δεν λαγγαρει και δεν ξεμένει από μνήμη miui είναι αυτό. Κράτα παρατεταμένη την επιφάνεια εργασίας και έχει 1 widget που λέγετε εκκαθάριση και την κάνει με 1 πάτημα. Παράθεση Samsung Note 3 White :( RIP (Σπασμένη οθόνη) Microsoft Lumia 640XL Xiaomi Redmi Note 4 3/64 Pipo w2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GEOKART Δημ. January 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2014 Ξεφτέρι έγινες παντός στην αλλαγή Ρομ. Για όλα υπάρχει πάντα πρώτη φορά :) οσα προγραμματα και να τρέχεις την ίδια στιγμή ποτέ δεν λαγγαρει και δεν ξεμένει από μνήμη miui είναι αυτό. Κράτα παρατεταμένη την επιφάνεια εργασίας και έχει 1 widget που λέγετε εκκαθάριση και την κάνει με 1 πάτημα. Οντως δε κολλάω πια για νέες αναβαθμίσεις!αλλά δε θα το πιραξω για αρκετό καιρό ακόμα!είμαι ικανοποιημένος!Ναι για αυτό λέω για την εκκαθάριση! Πριν την επανεκκίνηση το εκανα και μου καθάριζε 312 σύνολο! Μετα την επανεκκίνηση καθαρίζει 520 σύνολο!αλλά δε γίνεται συνέχεια να κάνω επανεκκίνηση γιαυτό Ρώτησα για πρόγραμμα!αλλά μάλλον είχε φορτωθεί πολυ απο τα προγράμματα!μετα το update στην v5 δεν είχα ξανακάνει επανεκκίνηση :) Παράθεση ps3 jailbreak + Χiaomi Hongmi red rice + ξερό ψωμί!!! :cool: My song http://www.youtube.com/watch?v=XoL9UIuwKas http://www.youtube.com/watch?v=C0eS_NzgR9Q http://www.youtube.com/watch?v=QpMBjK9ZwP4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
larineos Δημ. January 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2014 Παίδες απο που να κατεβάσω rom v5 stable για να την ρουτάρω; Απο en.miui.com ή απο miuiandroid; Και ποιες οι διαφορές; Εμένα μου είχε έρθει με stable v4 έκανα κανονικά update απο τον updater (auto) ρουταρα vroot αλλα δεν μπορούσα να κάνω app2sd (όλα πήγαινουν στη storage). θέλω την v5 ρουταρισμένη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bull2oo4 Δημ. January 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2014 Παίδες απο που να κατεβάσω rom v5 stable για να την ρουτάρω; Απο en.miui.com ή απο miuiandroid; Και ποιες οι διαφορές; Εμένα μου είχε έρθει με stable v4 έκανα κανονικά update απο τον updater (auto) ρουταρα vroot αλλα δεν μπορούσα να κάνω app2sd (όλα πήγαινουν στη storage). θέλω την v5 ρουταρισμένη. Έχουν απαντηθεί όλες οι ερωτήσεις που ρωτάς σε προηγούμενα ποστ. Διάβασε καμιά 10 σελίδες πιο πίσω και ότι δεν καταλαβαίνεις ρωτάς. Παράθεση Samsung Note 3 White :( RIP (Σπασμένη οθόνη) Microsoft Lumia 640XL Xiaomi Redmi Note 4 3/64 Pipo w2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXALHS_LAR Δημ. January 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2014 Παρέλαβα κ εγώ το δικό μου κόκκινο ρύζι... το είχα πάρει από το to2c με multi και πέρασα την v5 stable το εκανα και root και όλα καλά... μόλις μπήκε στην μπρίζα για την πρώτη του φόρτιση αφού μέχρι τώρα το ξεζούμισα όσο είχε... Παράθεση BORN TO BE AEL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
larineos Δημ. January 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2014 Έχουν απαντηθεί όλες οι ερωτήσεις που ρωτάς σε προηγούμενα ποστ. Διάβασε καμιά 10 σελίδες πιο πίσω και ότι δεν καταλαβαίνεις ρωτάς. Αδερφούλη αν είχε τελικά καταλάβει θα ξαναρωτούσα; Οι ερωτήσεις είναι χαζές αλλά δεν ξέρω πλεον τι να δοκιμάσω για να το ρουταρω. συμβαίνουν κάποια περιεργά πραγματα στο κινητο μου. Να φανταστεις είμαι ο μονος που ρουτάρε την v5 stable με το vroot. κάπου χάθηκα στο δρομο αν και νομιζά οτι τον ξέρω. Σορρυ αν σε κουράζω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. January 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2014 αυτη τη στιγμή εισαι ρουτ με v5; Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harut2005 Δημ. January 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2014 Λοιπόν αποφάσισα να το πάρω από jsxltech.com που το έχει 25$ πιο κάτω. Έχει πάρει κάποιος άλλος κινητό από εκεί? είναι έμπιστο? Ένας φίλος είχε πάρει ακουστικά είπε πιο πάνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. January 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2014 αμα προτιθεσαι να γινεις πειραματοζωο παρτο..εγω προσωπικα δεν θα το προτιμουσα για 10Ε κατω.. Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
larineos Δημ. January 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2014 αυτη τη στιγμή εισαι ρουτ με v5; τώρα εβαλα απο multi v5 stable miuiandroid και προσπαθώ να φλασαρω ενα ρουτ.ζιπ αλλα βγάζει ασσερτ ερορ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bull2oo4 Δημ. January 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2014 Αδερφούλη αν είχε τελικά καταλάβει θα ξαναρωτούσα; Οι ερωτήσεις είναι χαζές αλλά δεν ξέρω πλεον τι να δοκιμάσω για να το ρουταρω. συμβαίνουν κάποια περιεργά πραγματα στο κινητο μου. Να φανταστεις είμαι ο μονος που ρουτάρε την v5 stable με το vroot. κάπου χάθηκα στο δρομο αν και νομιζά οτι τον ξέρω. Σορρυ αν σε κουράζω Δεν μας κουράζεις καθόλου. Είχα γράψει σε προηγούμενο ποστ πως να περάσει κάποιος την multi v5 με root σε 4 απλά βήματα. Εμένα προσωπικά μου πήρε 1 λεπτό και από τότε δεν έχω ασχοληθεί ξανά. Αν η ν6 που θα βγει δεν φέρει τίποτα καινούριο θα την προσπεράσω. Το root. Zip περνάει μόνο με cwm Παράθεση Samsung Note 3 White :( RIP (Σπασμένη οθόνη) Microsoft Lumia 640XL Xiaomi Redmi Note 4 3/64 Pipo w2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. January 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2014 (edited) τώρα εβαλα απο multi v5 stable miuiandroid και προσπαθώ να φλασαρω ενα ρουτ.ζιπ αλλα βγάζει ασσερτ ερορ την περασες δηλαδη την v5..τι recovery εχεις; παιδια το ρουτ τη v5 ειναι πανευκολο. αν ομως εχεις κανει πριν ρουτ με vroot εχεις θεμα. νομιζω πως καποιο προβλημα υπαρχει αναλογα και την recovery που φορας. ο geokart πχ περασε v5. με ενα ζιπακι που το ανεβασα και πιο πριν κατευθειαν εγκατασταση απο την εφαρμογη updater του τηλεφωνου και ενεργοποιηθηκαν πανευκολα τα root permissions της miui..αν δεν παιρνιεται το ζιπακι η το vroot φταίει η νομιζω η recovery.. Edited January 20, 2014 by gsir Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts