Jump to content

Xiaomi Red Rice (Hongmi)

orlox
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

κατεβασε αυτη τη recovery https://www.dropbox.com/s/to6v6ax8ylupagn/mi_recovery.zip στον υπολογιστη σου και ξεζιπαρε την. μετα περνα το recovery.img χυμα μεσα στο τηλεφωνο και οχι σε καποιον φακελο. μετα κανε αυτο

- Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi

- iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition 

- Oneplus 12

• Απαντήσεις 6,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Εγω πήρα απο το ΤΟ2C την αγγλική έκδοση. Δεν ξέρω εαν ήταν η εκδοση 4 γιατι μ ετο που το ανοιξα σχεδον αναβαθμίστθηκε κατευθείαν στην τελευαια εκδοση 5.

Εννοειται οτι και η Αγγλική εκδοση υποστηρίζει Ελληνικά στα μηνυματα κλπ αλλα δεν έχει ελληνικά μενού. Η εγκατάσταση του Google Play ειναι απλή σχετικά χωρίς να χρειαζεται να εισαι ροοτ. Εξαρταται πόσο θελεις να ασχοληθείς ή οχι στην πορεία με το κινητό.

Από ΤΟ2C αν καταλήξω θα το πάρω και εγώ.Θέλω όμως Ελληνικό μενού,άρα να επιλέξω multi lang.;

Τι "μείον" θα έχει,με το δικό σου που είναι Αγγλικό;

με τη multilang δεν θα εχεις αυτοματες ενημερωσεις..με την αγγλικοκινεζικη εκδοση θα εχεις ota..στην αγγλοκινεζικη απλα θελειςνα βαλεις playstore μεσα απο το mi market. δεν θελει ουτε ρουτ ουτε τιποτα..

- iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition 

- Oneplus 12

με τη multilang δεν θα εχεις αυτοματες ενημερωσεις..με την αγγλικοκινεζικη εκδοση θα εχεις ota..στην αγγλοκινεζικη απλα θελειςνα βαλεις playstore μεσα απο το mi market. δεν θελει ουτε ρουτ ουτε τιποτα..

Όλα καλά,αλλά Ελληνικό μενού μπαίνει με κάποιο τρόπο;

οχι.. μονο με ημιμετρα. δηλαδη με Morelocale απο playstore που θα σου μεταφρασει σωστα τα μισα..ελληνικο πλητρολογιο ομως βαζεις κανονικα..αν ντε και καλα θελεις ελληνικο μενου παρε με τη multi..

- Oneplus 12

οχι.. μονο με ημιμετρα. δηλαδη με Morelocale απο playstore που θα σου μεταφρασει σωστα τα μισα..ελληνικο πλητρολογιο ομως βαζεις κανονικα..αν ντε και καλα θελεις ελληνικο μενου παρε με τη multi..

Μόνο οι ενημερώσεις είναι η διαφορά ή και κάτι άλλο;

γιατί δεν χρειάζεται root μετά???

οι ενημερωσεις..θεωρω οτι πλεον περνανε την τελευταια multilang και οτι δεν υπαρχουν πλεον bugs οπως αναφερουν τα παιδια..δεν ειναι δυσκολο να περασεις ενημερωσεις χειροκινητα αλλα αν δεν ασχολεισαι καθολου δεν ειναι κριμα να κινδυνεψεις να παθεις οτι και ο geokart?

@ANTONIS_V για να περασει Playstore οχι..

- Oneplus 12

Μόνο οι ενημερώσεις είναι η διαφορά ή και κάτι άλλο;

Κυριως οι ενημερώσεις. Στην multi θα πρεπει να τις κανεις χειροκίνητα. Η αγγλική εκδοση ειναι η official.

Για τα update με την αγγλική έκδοση δεν χρειαζεσαι να εισαι root. Μπορεις να μην ασχοληθείς καθόλου με το τηλ. εαν δεν θελεις και θα το έχεις ενημερωμενο ευκολα και απλά.

Προσωπικά το δικό μου προς το παρον ετσι ειναι. Ενημερωμενο και αρουταριστο. Μονο το playstore εγκατεστησα.

Η ευγένεια σου προσφέρει πολλά ... Μην τα χάνεις!

Μα η διαδικασία ήταν ολόσωστη!!! Κατέβασα το unclemobile και του είπα να κάνει το recovery.img ( το αρχείο που μου είπες εσυ και ο bull ) ( το recovery.img δεν έπρεπε να το βάλω στην εσώτερικη μνήμη του κινητού?) ε και μετα δε ξαναμπηκε recovery!

δίαβασα ότι αφού δεν ένεργοποιήται το wifi εχει πιραχτεί κάτι στο boot.img

βαλε το στην sd card και κανε απο εκει update το recovery.

----- προσθήκη μηνύματος 65 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

μα αυτό κάνω αλλά δεν την περνάει τι γ@μ@ recovery καμοια!!!

Οταν λες δεν στην περναει, τι εννοεις? Σου βγαζει καποιο error? Εισαι σιγουρα root?

Υ.Γ: Με factory reset, θα επρεπε λογικα να σου επαναφερει εστω το default recovery που ειχε η συσκευη. Δεν στο επαναφερει?

Edited by crusader-21-

ααα, έτσι.

το rooting να υποθέσω είναι εύκολο με τη αγγλικοκινέζικη...???

χθες τη ρουταρανε και αυτη και μερικα παιδια που το δοκιμασαν οντως δουλευει..φλασαρεις ενα ζιπακι απο τη recovery και εισαι rooted

- Oneplus 12

οι ενημερωσεις..θεωρω οτι πλεον περνανε την τελευταια multilang και οτι δεν υπαρχουν πλεον bugs οπως αναφερουν τα παιδια..δεν ειναι δυσκολο να περασεις ενημερωσεις χειροκινητα αλλα αν δεν ασχολεισαι καθολου δεν ειναι κριμα να κινδυνεψεις να παθεις οτι και ο geokart?

@ANTONIS_V για να περασει Playstore οχι..

Κατά τα άλλα σαν συσκευή αξίζει;Έχεις δει κάτι που σε χαλάει;

Σε σύγκριση με το Galaxy S3 που έχω,τι θα έλεγες;

παρελαβα.επιβεβαιωσα αυθεντικοτητα με 16αψηφιο κωδικο,απο pandawill ηρθε..

cpu z λεει mtk6589 :confused:,αλλα χρονιζει ως 1500mghz

αντουτου 11900:confused::confused::confused:

τι παιζει εδω?:)

να πάρου samsung λέου,να σώσ την κεφαλή μ!!,

μα δε μ' αφήνει η htc που έχω στο..ε:Xε..στη ψχ μ!

αυτος ειναι ο χρονισμος!δες αν σου βγαζει σωστη αναλυση οθονης το cpu z και 320ppi και εισαι ενταξει! μεγεια κιολας! εγω το περιμένω ακομα, οπως περιμενω και review σου :D

@captnemo τα δυο τηλεφωνα σε επιδοσεις ειναι ισαξια νομιζω απλα το hongmi θα τρεχει καλυτερα λογω miui

- Oneplus 12

Τιποτα απολυτως. Ειναι η Version που φορας... Λογικα οι μισοι αισθητηρες δεν θα σου παιζουν καν (επιβεβαιωσε το απο το antutu). Αν κανεις Update σε καποια απο τις πιο προσφατες stable εκδοσεις (ειτε multi, ειτε official) θα σου αλλαξει και τα χαρακτηριστικα που διαβαζει για την συσκευη.

αυτος ειναι ο χρονισμος!δες αν σου βγαζει σωστη αναλυση οθονης το cpu z και 320ppi και εισαι ενταξει! μεγεια κιολας! εγω το περιμένω ακομα, οπως περιμενω και review σου :D

@captnemo τα δυο τηλεφωνα σε επιδοσεις ειναι ισαξια νομιζω απλα το hongmi θα τρεχει καλυτερα λογω miui

Σε επιδόσεις ο.κ. , σε ποιότητα,οθόνη,χρώματα...:!:

Χρειάζομαι όμως 2καρτο οπότε :dizzy:

Εγώ το περιμένω δεν έχω αντικειμενικη άποψη..Για τα λεφτά όμως που θα δώσεις πέρνεις άριστο 2καρτο που Ελλάδα θα κόστιζε τουλαχιστον τα διπλά...

- Oneplus 12

Εγώ το περιμένω δεν έχω αντικειμενικη άποψη..Για τα λεφτά όμως που θα δώσεις πέρνεις άριστο 2καρτο που Ελλάδα θα κόστιζε τουλαχιστον τα διπλά...

Να'σαι καλά,σε ευχαριστώ και με το καλό να το παραλάβεις!

Εγώ θα δω τι θα κάνω,αυτό που με προβληματίζει στην Αγγλική version είναι το Ελληνικό μενού γιατί δεν ξέρω Αγγλικά...

Αν το θέλεις τόσο παρτο με multi, πλέον το στελνουν με την τελευταία έκδοση και εδώ είμαστε να βοηθήσουμε με τα υπόλοιπα αρκεί να μην γίνονται βιαστικές κινήσεις..

- Oneplus 12

Στα thread με τα κινεζικα κινητα σας βλεπω τολμηρους παιδια και μπραβο σας !

Εγω και μονο που εχω στο μυαλο οτι σε περιπτωση που χτυπα ξυλο, κανω μια αγορα απο Κινα και ερθει κατι ελαττωματικο, παιζει να περιμενω 2 μηνες για επισκευη ή αντικατασταση και να παιζω ξυλο στα μηνυματα με τον πωλητη, μου ανεβαινει η πιεση :lol:

Οχι πως δεν εχω αγορασει απο Κινα, αλλά περιοριζομαι μονο σε ανταλλακτικα για υπολογιστη και κυριως με αγορα μεσω ebay.

Edited by jjonny
LG L3 E400 - Huawei u8800pro - Sony Xperia P - LG Nexus 4 E960

βαλε το στην sd card και κανε απο εκει update το recovery.

----- προσθήκη μηνύματος 65 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Οταν λες δεν στην περναει, τι εννοεις? Σου βγαζει καποιο error? Εισαι σιγουρα root?

Υ.Γ: Με factory reset, θα επρεπε λογικα να σου επαναφερει εστω το default recovery που ειχε η συσκευη. Δεν στο επαναφερει?

όχι κάνω update απο mobileuncle και μετα μου λεει boot in recovery, παταω yes και μετα μπαινει σε μια οθονη με μουτζιουριεσ και ξανακανει επανεκινηση!!!

πως κάνω factory reset ?????ναι είμαι root!!!

με μια φραση-review

καλυτερο απο στοκ gs4 σε χρηση:wacko:!!

φυσικα παταω καθαρισμα ραμ συχνα:)

κ εχω κ το cleanmaster ναδειαζει μονο του;)

το στοκ gs3 ηταν απο τα πια αστεια android που ειχα,οποτε

captnemo,παρε χονγκμιιι

φωτο καλες,κοντα σε s3(χοντρικα,μην τρελαθεις captnemo οτι gs3 φωτο..)-thl w8,δεν ειδα σε υπολογιστη ακομα.

smooooooooooooothhhhhhhhh

ετοιμο για κοντρες,μετο που ανοιξα κ εκανα αναβαθμισεις,stable εχω..

δλδ δεν κολλα,ενω ολες οι ναυαρχιδες που παιρνω πια χαζοκολλανε αν δεν ειναι lg g,nexus 4,lg g2,nexus 5:rolleyes:

αναμενομενα ολα,επιτελους εχω κινητο ανδροειδες διπλα απο το 5s της σιστερ κ δεν ντρεπομαι οτι χανει κλικ στο touch(καλα ουτε οι ακριβες ναυαρχιδες χανανε ,αλλα ας πουμε thl w8 εχανε..)και γενικα σαν να εχω αιφον αντροιντ:D

ρωτηστε οτι θετε κ να συγκρινω με αλλα κινητα οτι θετε :)

ωπππ μισο,μειον 1 δεν εχει move tosd τ ξεραμε νομιζω,να το λυσω?:confused:,φοβαμαι μην το κανω κ αρχισει τα χαζοκολληματα..

θα δω

φορτωμενο με εφαρμογες ειναι τζετ τωρα παντως,κιας ειναι ολες στο τηλ.:)

δεν ξεχασα να σας πω προβληματα..απλα ΟΛΑ δουλευουν τζετ ως τωρα,απο gps ως ηχεια ως τηλεφωνα ως τελειο πληκτρολογιο αγγλικο,

ως οτιδηποτε μπορειτε να φανταστειτε..

gps πρωτοκλειδωσε χωρις φιξ μεσα σε σπιτι....λολ

Edited by mertaghon2

να πάρου samsung λέου,να σώσ την κεφαλή μ!!,

μα δε μ' αφήνει η htc που έχω στο..ε:Xε..στη ψχ μ!

ωραιος ρε mergathron!αφου τα ειπαμε το τηλεφωνακι τα σπαει!

- Oneplus 12