gsir Δημ. January 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2014 καλησπερα! το ρυζακι το κατατασσω στη κατηγορια του S3 mini δηλαδη ενα low-mid range τηλεφωνο..περαν απο αυτο ομως για τα λεφτα που δινεις(130) παιρνεις μια 2καρτη συσκευη με καλη ποιοτητα αλλα και πολυ καλη υποστηριξη..θα δεις οτι παρολο που εχει ενα gb ram η miui ειναι τοσο καλοφτιαγμενη που τρέχει πολυ ικανοποιητικά..μη περιμένουμε να τρέχουμε real racing 3 ομως χωρις προβληματα τη στιγμη που αυτο δεν το κανουν ακομα και πιο ακριβα θηρια..το θεωρω το απολυτο vfm τηλεφωνο.. Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggtaxo Δημ. January 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2014 καλησπερα! το ρυζακι το κατατασσω στη κατηγορια του S3 mini δηλαδη ενα low-mid range τηλεφωνο..περαν απο αυτο ομως για τα λεφτα που δινεις(130) παιρνεις μια 2καρτη συσκευη με καλη ποιοτητα αλλα και πολυ καλη υποστηριξη..θα δεις οτι παρολο που εχει ενα gb ram η miui ειναι τοσο καλοφτιαγμενη που τρέχει πολυ ικανοποιητικά..μη περιμένουμε να τρέχουμε real racing 3 ομως χωρις προβληματα τη στιγμη που αυτο δεν το κανουν ακομα και πιο ακριβα θηρια..το θεωρω το απολυτο vfm τηλεφωνο.. Εννοώ σε σχέση με απόδοση, οθόνη κλπ δεν θα είναι αισθητή η διαφορά; ΥΓ Εννοείται ότι δεν μπορούμε να έχουμε παράλογες απαιτήσεις. Αυτό που εννοώ είναι αξίζει η μετάβαση; Παράθεση I believe that if life gives you lemons, you should make lemonade... And try to find somebody whose life has given them vodka, and have a party. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. January 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2014 αν δεις τα σπεκς τους δεν εχουν τρελη διαφορα..εδω θα εχεις καλυτερη οθονη, πιθανον καλυτερη καμερα υπο συνθηκες και ενα πολυ καλογραμμενο sw..σε ωμα specs ειναι σιγουρα πιο δυνατο το xiaomi παντου...μπορεις να δεις και εδω http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=5033&idPhone2=5609 ενα παιδι που πιθανον ειχε s3 mini θα σε διαφωτησει καλυτερα.. Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggtaxo Δημ. January 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2014 αν δεις τα σπεκς τους δεν εχουν τρελη διαφορα..εδω θα εχεις καλυτερη οθονη, πιθανον καλυτερη καμερα υπο συνθηκες και ενα πολυ καλογραμμενο sw..σε ωμα specs ειναι σιγουρα πιο δυνατο το xiaomi παντου...μπορεις να δεις και εδω http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=5033&idPhone2=5609 ενα παιδι που πιθανον ειχε s3 mini θα σε διαφωτησει καλυτερα.. Ναι τα χαρακτηριστικά τα ξέρω. Αλλά δεν το έχω πιάσει στα χέρια μου ούτε και το έχω δουλέψει το hongmi. Όταν λες καλύτερη οθόνη σε ποιο από τα δύο αναφέρεσαι; Παράθεση I believe that if life gives you lemons, you should make lemonade... And try to find somebody whose life has given them vodka, and have a party. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. January 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2014 στο xiaomi..δες εδω ενα βιντεακι να δεις ποσο ομαλα δουλευει το τηλεφωνο. θα καταλαβεις πιστεω σε σχεση με το μινι σου.. Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggtaxo Δημ. January 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2014 στο xiaomi..δες εδω ενα βιντεακι να δεις ποσο ομαλα δουλευει το τηλεφωνο. θα καταλαβεις πιστεω σε σχεση με το μινι σου.. Φίλε μου το συγκεκριμένο βιντεάκι το έχω δει και είναι πραγματικά πολύ καλή η παρουσίαση που κάνει ο τύπος. Εδώ το hongmi φαίνεται όντως ταχύτατο και ακριβώς επειδή το μίνι είναι λιγουλάκι σάπιο, γι αυτό ρώτησα αν θα δω μεγάλη διαφορά. Το βιντεάκι έτσι δείχνει αλλά όπως έγραψα και πριν δεν το έπιασα, δεν το δούλεψα και όσο να ναι τα λεφτά δεν περισσεύουν. Και ακριβώς γι αυτό το σκέφτομαι πολύ πριν κάνω οποιαδήποτε αγορά. Σίγουρα κάποιος που έχει και τα δύο θα μπορούσε να μας διαφωτίσει καλύτερα. Ευχαριστώ πολύ για τις άμεσες απαντήσεις! Παράθεση I believe that if life gives you lemons, you should make lemonade... And try to find somebody whose life has given them vodka, and have a party. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_gti Δημ. January 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2014 Παιδιά έχω 2 θεματάκια κ θα ήθελα την βοηθειά σας. 1ον δεν βρίσκω τις επαφές της sim. Είχα για λίγο ένα iphone 3g όπου έκανα εξαγωγή στην sim. Παίζει κάποιο ρόλο? 2ον στον φορτιστή, η ευρωπαική υποδοχή βρίσκει στην πρίζα. Να το λιμάρω λίγο στο πλάι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greco99 Δημ. January 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2014 σου απαντω στα γρηγορα για το ιδιο θεμα που εχεις http://en.miui.com/thread-12724-1-1.html... όλα εντάξει.. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. January 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2014 αν δεν σου κανει κοπο πες μας πως το ελυσες γιατι πολλα παιδια ρωτανε το ιδιο..ξερω οτι ξανααναφερθηκε απλα ειναι καλο να υπαρχει feedback.. Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greco99 Δημ. January 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2014 'Οπως είπα, όταν παρέλαβα την συσκευή ήταν root και είχε multilanguage mivi JHBCNAH1.0 Όλα εγιναν ακολουθώντας τον οδηγό απο http://xiaomi.eu/community/threads/xiaomi-hongmi-td-wcdma-cwm-root-guide.22095/ Εγκατέστησα το mobileuncle. Κατέβασα και τοποθέτησα στο root της internal SD card το CWM Recovery recovery.img (αποσυμπιεσμένο) και την τελευταία MIUIAndroid Multilang ROM. Μέσα απο το mobileuncle έκανα Recovery Update διαλέγοντας το recovery.img Και μετά reboot σε CWM Στο CWM recovery διαλέγω install from SD card Και μετά βρίσκω την mivi rom που εχω κατεβάσει. install Μετά factory reset reboot Aυτό ήταν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shinig Δημ. January 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2014 Παιδιά έχω 2 θεματάκια κ θα ήθελα την βοηθειά σας. 1ον δεν βρίσκω τις επαφές της sim. Είχα για λίγο ένα iphone 3g όπου έκανα εξαγωγή στην sim. Παίζει κάποιο ρόλο? 2ον στον φορτιστή, η ευρωπαική υποδοχή βρίσκει στην πρίζα. Να το λιμάρω λίγο στο πλάι? θα πας επαφες ρυθμίσεις contact display και θα πατήσεις εκει που λέει επαφες σιμ(μοιάζει σαν διακόπτης). Παράθεση Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GEOKART Δημ. January 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2014 Καλησπέρα!Δευτερα- Τρίτη θα παραλάβω το κινητο!!! Θα μπορούσατε να μου πείτε πως θα δω αν το κινητο είναι γνήσιο! και που είναι αυτό που πρέπει να ξύσω και που το γράφω για να μου πει ποσες φορές εχει ξαναχρεισιμοποιηθεί!!!! Α ρε με τις replikes μας εφυγε το μυαλο! Παράθεση ps3 jailbreak + Χiaomi Hongmi red rice + ξερό ψωμί!!! :cool: My song http://www.youtube.com/watch?v=XoL9UIuwKas http://www.youtube.com/watch?v=C0eS_NzgR9Q http://www.youtube.com/watch?v=QpMBjK9ZwP4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtok34 Δημ. January 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2014 (edited) καλησπερα! το ρυζακι το κατατασσω στη κατηγορια του S3 mini δηλαδη ενα low-mid range τηλεφωνο..περαν απο αυτο ομως για τα λεφτα που δινεις(130) παιρνεις μια 2καρτη συσκευη με καλη ποιοτητα αλλα και πολυ καλη υποστηριξη..θα δεις οτι παρολο που εχει ενα gb ram η miui ειναι τοσο καλοφτιαγμενη που τρέχει πολυ ικανοποιητικά..μη περιμένουμε να τρέχουμε real racing 3 ομως χωρις προβληματα τη στιγμη που αυτο δεν το κανουν ακομα και πιο ακριβα θηρια..το θεωρω το απολυτο vfm τηλεφωνο.. ε όχι ρε φίλε και S3 MINI αυτό σέρνεται το έχει ένας φίλος το S3 mini και κοιτάει πως να το ξεφορτωθεί. Απαράδεκτο είναι. Εγω με το w100 το σκίζω . Καμία σχέση το s3 mini είναι πολύ αργό κολλαει συνεχώς ο φίλος μου καμια μέρα θα το παρει στο γήπεδο να το πετάξει σε καποιον διαιτητή...γιαυτό κάνει μια χαρα... Edited January 12, 2014 by gtok34 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panospc Δημ. January 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2014 Στο antutu το Galaxy s3 mini δίνει περίπου 10000 score ενώ το Χiaomi γύρω στις 16000 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loud Δημ. January 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2014 Παιδιά καλησπέρα. Υπάρχει κάποιος οδηγός με τι πρέπει να κάνουμε όταν παραλάβουμε το τηλέφωνο? Ευχαριστω!!! Παράθεση Μολών Λαβέ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggtaxo Δημ. January 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2014 ε όχι ρε φίλε και S3 MINI αυτό σέρνεται το έχει ένας φίλος το S3 mini και κοιτάει πως να το ξεφορτωθεί. Απαράδεκτο είναι. Εγω με το w100 το σκίζω . Καμία σχέση το s3 mini είναι πολύ αργό κολλαει συνεχώς ο φίλος μου καμια μέρα θα το παρει στο γήπεδο να το πετάξει σε καποιον διαιτητή...γιαυτό κάνει μια χαρα... Mα αυτό ακριβώς σκεφτόμουν και εγώ. Το S3 Mini σε ξεγελάει με την AMOLED (ωραία, έντονα χρώματα πλην του άσπρου που είναι... κίτρινο) αλλά σε σχέση με ένα Alcatel 997D που έχω και φοράει τον MTK6577 είναι αισθητά πιο αργό. Ακόμα και σε παιχνιδάκια (όχι 3D) που δοκίμασα το αλκατελ τα φορτώνει γρηγορότερα και τα παίζει πολύ πιο άνετα από το S3 Mini. Γενικά το S3 Mini με απογοήτευσε πάρα πολύ και είναι η χειρότερη αγορά που έχω κάνει (πάλι καλά που ήταν σε μορφή δώρου). Βλέποντας λοιπόν το 997D με τον ΜΤΚ6577 να τρέχει πολύ πιο άνετα και γρήγορα παιχνίδια και εφαρμογές, μου έκανε και εμένα τρομερή εντύπωση το σχόλιο του φίλου ότι κατατάσσει το mini στην ίδια κατηγορία με το hongmi που φοράει τον 6589Τ. Ίσως η τιμή να ήταν αυτό που να έπαιξε ρόλο σε αυτό που είπε αλλά και πάλι νομίζω (χωρίς να το έχω πιάσει το Hongmi στα χέρια μου) ότι βάσει χαρακτηριστικών και μόνο πρέπει να είναι πολύ πιο γρήγορο. Εδώ είναι πιο γρήγορος ο 6577... Στο antutu το Galaxy s3 mini δίνει περίπου 10000 score ενώ το Χiaomi γύρω στις 16000 Σε εμένα έδωσε περίπου 9500 και το 997D που γράφω από πάνω περίπου 7200. Και πάλι το 997D όπως αναφέρω τρέχει πιο εύκολα πολλές εφαρμογές. Το μόνο σημείο στο οποίο χάνει και μάλλον κάνει τη διαφορά στο τεστ είναι η gpu του που είναι υποτυπώδης. Σε όλα τα υπόλοιπα το πατάει το S3 Mini. (+δίκαρτο). Το Hongmi επομένως πρέπει να μην το πατάει απλώς το Mini, αλλά να το τσαλαπατάει και να βάζει όπισθεν μετά και να το πατάει μία ακόμα γιατί έτσι! Παράθεση I believe that if life gives you lemons, you should make lemonade... And try to find somebody whose life has given them vodka, and have a party. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dragoloth Δημ. January 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2014 καλησπερα! το ρυζακι το κατατασσω στη κατηγορια του S3 mini δηλαδη ενα low-mid range τηλεφωνο..περαν απο αυτο ομως για τα λεφτα που δινεις(130) παιρνεις μια 2καρτη συσκευη με καλη ποιοτητα αλλα και πολυ καλη υποστηριξη..θα δεις οτι παρολο που εχει ενα gb ram η miui ειναι τοσο καλοφτιαγμενη που τρέχει πολυ ικανοποιητικά..μη περιμένουμε να τρέχουμε real racing 3 ομως χωρις προβληματα τη στιγμη που αυτο δεν το κανουν ακομα και πιο ακριβα θηρια..το θεωρω το απολυτο vfm τηλεφωνο.. και φυσικά τρέχει το real racing 3 όπως θα έπρεπε...παραθέτω φώτο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eNeRGy Δημ. January 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2014 Στην πρωτη σελιδα γραφει δεν υποστηριζει 3G στην ελλαδα... Ισχυει αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagos100 Δημ. January 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2014 εδω και κανενα 2μηνο εχει βγει καινουρια εκδοση που υποστηριζει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
clicker007 Δημ. January 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2014 Στην πρωτη σελιδα γραφει δεν υποστηριζει 3G στην ελλαδα... Ισχυει αυτο? Υπάρχουν δύο εκδόσεις. Η έκδοση WDCMA υποστηρίζει 3G κανονικότατα. Παράθεση Η ευγένεια σου προσφέρει πολλά ... Μην τα χάνεις! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shinig Δημ. January 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2014 και φυσικά τρέχει το real racing 3 όπως θα έπρεπε...παραθέτω φώτο ποια εκδοση εχεις?δηλαδη και στους αγωνες δεν κολαει? Παράθεση Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. January 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2014 Μη βαράτε ρε παιδιά..Αυτό που εννοουσα είναι ότι ενώ το ρυζακι κατατάσσεται στην ίδια κατηγορία με το s3 μίνι δηλαδή σαν ένα low mid range τηλέφωνο είναι πολύ καλύτερο ειδικά για τη τιμή που εχει. Σίγουρα αποτελεί αναβάθμιση από το s3 μίνι αλλά να μην έχουμε αυταπάτες ότι συγκρίνεται με κάποια μεγαθήρια. Ξαναλέω όμως πως η miui το κάνει να ξεχωρίζει. Πιστεύω σίγουρα ότι θα ρολαρει καλύτερα από s3 που ειχα αλλά θα το δω στη πράξη μόλις μου έρθει και όταν αποκτήσω ασφαλής άποψη θα το γράψω. Για το rr3 που λέτε παλι δεν ειπα ότι δεν θα το τρέχει αλλά είμαι σίγουρος ότι δεν θα το τρεχει ομαλά στα υψηλά frame rates. Το s3 που ειχα τουλάχιστον δεν το έτρεχε άψογα.. Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shinig Δημ. January 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2014 Μη βαράτε ρε παιδιά..Αυτό που εννοουσα είναι ότι ενώ το ρυζακι κατατάσσεται στην ίδια κατηγορία με το s3 μίνι δηλαδή σαν ένα low mid range τηλέφωνο είναι πολύ καλύτερο ειδικά για τη τιμή που εχει. Σίγουρα αποτελεί αναβάθμιση από το s3 μίνι αλλά να μην έχουμε αυταπάτες ότι συγκρίνεται με κάποια μεγαθήρια. Ξαναλέω όμως πως η miui το κάνει να ξεχωρίζει. Πιστεύω σίγουρα ότι θα ρολαρει καλύτερα από s3 που ειχα αλλά θα το δω στη πράξη μόλις μου έρθει και όταν αποκτήσω ασφαλής άποψη θα το γράψω. Για το rr3 που λέτε παλι δεν ειπα ότι δεν θα το τρέχει αλλά είμαι σίγουρος ότι δεν θα το τρεχει ομαλά στα υψηλά frame rates. Το s3 που ειχα τουλάχιστον δεν το έτρεχε άψογα.. για το rr3 ειχα κατεβασει και gfx application και γραφικα στο mid στο v967s και ετρεχε μια χαρα αλλα ποιο παλια version!εγω αυτο που εχω να πω ειναι οτι hongmi για εμενα παντα και τα 150.23 που εδωσα ειναι τελειο!!σωστος σε οσα λες αλλα θα δεις οτι θα το ευχαριστηθεις και εσυ το τηλεφωνο αυτο!!παρελαβες?:lol::p:lol::p Παράθεση Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. January 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2014 (edited) Είμαι σίγουρος ότι θα το ευχαριστηθώ και ξέρω ακριβώς τι περιμένω..Όχι ακόμα, έχει 3 μέρες που έχω στο τρακινγκ despatched to overseas..ελπίζω να μην αργήσει παρά πολύ.. Edit: twrp recovery για το hongmi http://xiaomi.eu/community/threads/can-be-installed-with-stock-or-cwm-recovery.23316/#post-194342 Edited January 12, 2014 by gsir Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GEOKART Δημ. January 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2014 Καλησπερα επειδη ειμαι λιγο ασχετοΣ!πως τραβαω screenshot και πως μπαινω σε recover menu??? Παράθεση ps3 jailbreak + Χiaomi Hongmi red rice + ξερό ψωμί!!! :cool: My song http://www.youtube.com/watch?v=XoL9UIuwKas http://www.youtube.com/watch?v=C0eS_NzgR9Q http://www.youtube.com/watch?v=QpMBjK9ZwP4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts