clicker007 Δημ. January 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2014 Καλησπέρα παιδιά,παρακολουθώ καιρό το forum και το συγκεκριμένο κινητό και τώρα χρειάζομαι τα φώτα σας.Το κινητό είναι απ'τα καλύτερα στα λεφτά του;Δηλαδή αξίζει τόσο πολύ όσο λέτε;Τα χαρακτηριστικά του είναι όντως εντυπωσιακά για τα λεφτά του αλλά εσείς που το έχετε στα χέρια σας κάποια παραπάνω γνώμη θα έχετε.Πέρα απ'αυτό το κόβω λίγο ζόρικο ε;Σας βλέπω μιλάτε για το ένα και τ'άλλο θέλει έτσι να το πιάσεις με τις ώρες και να κάνεις 200 ρυθμίσεις για να του κάνεις ένα setάρισμα της προκοπής;Δηλαδή εγώ που έχω συνηθίσει σε sony,samsung κλπ θα δυσκολευτώ;Άλλη μια τελευταία ερώτηση,το λειτουργικό του τελικά δεν είναι android;Γιατί έβλεπα ότι μιλούσατε για μια παραλλαγή και κάτι τέτοια. Ευχαριστώ εκ των προτέρων και συγγνώμη αν κούρασα.Γενικά το παρακολουθώ το τοπικ για το συγκεκριμένο κινητό και με ψήνει αλλά αν είναι παλούκι το τηλέφωνο να μην πάω κατά 'κει...;) Το κινητό ειναι πολυ καλο και με καλη αποδοση και λειτουργία. Μην αγχωνεσαι που διαβαζεις του ςπιο ανησυχους εδω να το πειραζουν. Εαν εισαι τυπος που δεν θελει να ασχολειται, το τηλεφωνο θα λειτουργεί μια χαρα. Ειδικα εαν παρεις την αγγλικη εκδοση που εχει και αυτοματα updates. Θα χρειαστεί μονο να κανεις 2-3 πραγματακια για να προσθεσεις το playstore και ενα ελληνικό πληκτρολογιο και εισαι ετοιμος. Οπως καποιες επονυμες εταιρειες εχουν προσθεσει δικές του ςπαραλλαγές στο interface του android (Samsung - Touchwiz, κλπ) ετσι και η Xiaomi εχει το MIUI το οποιο ωστοσο εχει εξαπλωθεί και σε άλλα κινητά κυρίως απο ανεπισημες ROM. Παράθεση Η ευγένεια σου προσφέρει πολλά ... Μην τα χάνεις! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vgls35 Δημ. January 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2014 Καλησπέρα και από εμένα παιδιά. Διάβασα όλο το νήμα και γενικότερα το έψαξα για τη συσκευή και νομίζω είναι ακριβώς αυτό που ψάχνω και θεωρώ ότι είναι τρελό vfm. Απλά διαβάζοντας το νήμα κάπου αναφέρθηκε ότι το τελωνείο στη Θεσσαλονίκη είναι κάπως πιο... τυπικό και υπάρχουν περισσότερες πιθανότητες να την πατήσουμε και να πληρώνουμε κερατιάτικα, όσοι είμαστε Βόρεια Ελλάδα. Έχω αποφασίσει να το πάρω αλλά το 70άρι του τελωνείου με κάνει να το φρενάρω εδώ και μέρες. Ξέρει κανείς κάτι παραπάνω σχετικά με το θέμα; Επίσης αν κάποιος θέλει να μου πουλήσει το hongmi του ας μου στείλει ένα πμ :D Για να μην πληρωσεις τελωνειο,θα πρεπει ο εμπορος που θα αγορασεις το κινητο να σου βαλει παραστατικο και στο κουτι,αλλα και μεσα στο πακετο,με αξια οχι παραπανω απο 30 δολαρια,και η συσκευη να φαινεται σαν δωρο.Απο οπου και να το αγορασεις,αυτο πρεπει να επισημανεις στον εμπορο, και μην ακους οτι με το δηνα η το ταδε,δεν θα εχεις θεμα,γιατι ειναι ψεμα.Φροντισε να ζητησεις αυτο που σου ειπα,γιατι αν σου βαλουν παραστατικο με την πραγματικη αξια του τηλεφωνου,θα πληρωσεις τελωνειο σιγουρα.Κατα τα αλλα το κινητο ειναι φανταστικο,και δεν θα το μετανοιωσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dinosphi Δημ. January 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2014 Καλησπέρα παίδες!! Αύριο μάλλον θα γίνει παραγγελία.όσοι το έχετε απο spemall είστε ευχαριστημένοι;;συσκευή και εξυπηρέτηση. Με dhl;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
larineos Δημ. January 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2014 (edited) Καλησπέρα παίδες!! Αύριο μάλλον θα γίνει παραγγελία.όσοι το έχετε απο spemall είστε ευχαριστημένοι;;συσκευή και εξυπηρέτηση. Με dhl;;; Πρώτη φορά πήρα απο spemall το red rice και ειμαι σουπέρ ευχαριστημένος. Παραγγελία έκανα στις 24/12/13 και στις 30/12/13 το είχα στα χέρια μου μέσω dhl χωρίς τελωνείο και μάλιστα πέρασε απο τελωνείο Θεσ/νίκης (πιο αυστήρο θεωρητικά). Η συσκευή είναι original με official rom (αγγλο-κινέζικη). Αναγνωρίστηκε μέσω των κωδικών και των imea στο site της xiaomi. Τη spemall την έμαθα απο εδώ και ρίσκαρα την dhl στηριζόμενος στις πολλές περιπτώσεις που είχε ο συνφορουμίτης vgls35 τον οποίο και θέλω να ευχαριστήσω. Edited January 10, 2014 by larineos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dinosphi Δημ. January 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2014 Πρώτη φορά πήρα απο spemall το red rice και ειμαι σουπέρ ευχαριστημένος. Παραγγελία έκανα στις 24/12/13 και στις 30/12/13 το είχα στα χέρια μου μέσω dhl χωρίς τελωνείο και μάλιστα πέρασε απο τελωνείο Θεσ/νίκης (πιο αυστήρο θεωρητικά). Η συσκευή είναι original με official rom (αγγλο-κινέζικη). Αναγνωρίστηκε μέσω των κωδικών και των imea στο site της xiaomi. Τη spemall την έμαθα απο εδώ και ρίσκαρα την dhl στηριζόμενος στις πολλές περιπτώσεις που είχε ο συνφορουμίτης vgls35 τον οποίο και θέλω να ευχαριστήσω. Ευχαριστω!!Μάλλον έτσι θα το πάρω κι εγώ γιατί το ψιλοβιαζομαι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loud Δημ. January 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2014 Θα μπορούσε κάποιο μέλος ποιο έμπειρο να ποστάρει το τι κάνουμε στο κινητό όταν το πάρουμε στα χέρια μας?? κάποιους οδηγούς πχ στην αρχή του Θέματος. Οπως υπάρχει πχ στο αντίστοιχο του ths w100s. Τώρα υπάρχουν όλες οι πληροφορίες ανακατωμένες και δεν βγάζουμε άκρη... Πρέπει να τα διαβάσουμε όλα....θα βοηθούσε πολύ κόσμο...Αναμένω και εγώ παραλαβή... +1 και καλημέρα παιδιά και απο μένα! Χθες το παρήγειλα και εγώ και πλέον είμαι στην πολυπόθητη αναμονή. Ζήτησα να είναι rooted να έχει google και να μην κάνουν εγκατάσταση Ελληνικά αλλά Αγγλικά. Έκανα καλά? Ευχαριστώ εκ των προτέρων!:) Παράθεση Μολών Λαβέ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ANTONIS_V Δημ. January 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2014 Πρώτη φορά πήρα απο spemall το red rice και ειμαι σουπέρ ευχαριστημένος. Παραγγελία έκανα στις 24/12/13 και στις 30/12/13 το είχα στα χέρια μου μέσω dhl χωρίς τελωνείο και μάλιστα πέρασε απο τελωνείο Θεσ/νίκης (πιο αυστήρο θεωρητικά). Η συσκευή είναι original με official rom (αγγλο-κινέζικη). Αναγνωρίστηκε μέσω των κωδικών και των imea στο site της xiaomi. Τη spemall την έμαθα απο εδώ και ρίσκαρα την dhl στηριζόμενος στις πολλές περιπτώσεις που είχε ο συνφορουμίτης vgls35 τον οποίο και θέλω να ευχαριστήσω. πόσο το κόστος για dhl...??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Madafaka Δημ. January 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2014 Παρήγγειλα το ρύζι στις 7/1 από merimobiles και η παραγγελία ακόμα βρίσκετα σε κατάσταση "Awaiting Fulfillment". Είναι λογικό αυτό? :confused: Παράθεση It's never enough Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loud Δημ. January 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2014 +1 και καλημέρα παιδιά και απο μένα! Χθες το παρήγειλα και εγώ και πλέον είμαι στην πολυπόθητη αναμονή. Ζήτησα να είναι rooted να έχει google και να μην κάνουν εγκατάσταση Ελληνικά αλλά Αγγλικά. Έκανα καλά? Ευχαριστώ εκ των προτέρων!:) Δώστε τα φώτα σας ρε παιδια.... Μη έχω κάνει καμιά λαλακία!!! Παράθεση Μολών Λαβέ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi32 Δημ. January 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2014 Αν το παρουμε Αγγλικο και δεν πειραξουμε τιποτα οι εφαρμογες πανε στην SD? Εχει LED για αναπαντητες ? Απο Sar τελικα ξερουμε τι γινεται? Παράθεση Κουβεντούλα για τα πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oddin64 Δημ. January 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2014 Παρήγγειλα το ρύζι στις 7/1 από merimobiles και η παραγγελία ακόμα βρίσκετα σε κατάσταση "Awaiting Fulfillment". Είναι λογικό αυτό? :confused: Παραγγελια και εγώ 8/1 και έφυγε σήμερα (με EMS). Βέβαια τους ρώταγα συνέχεια πότε θα του στείλουν. Μου έκανε εντύπωση οτι ζήτησα EMS και το έστειλαν με EMS Singapore..δεν ήξερα καν οτι μπορούν να το στείλουν και απο εκεί.Ολα απο τα EMS απο Κίνα έφευγαν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guideman Δημ. January 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2014 Δώστε τα φώτα σας ρε παιδια.... Μη έχω κάνει καμιά λαλακία!!! Μια χαρα τα εκανες, ηρεμησε.. Απο ποιον το παραγγειλες? Παράθεση ΓΙΩΡΓΟΣ:clap: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loud Δημ. January 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2014 :) Σε ευχαριστώ φίλε Γιώργο! Το πήρα από το minideals. Παρότι είχα htc με windows πρίν απο περίπου 10 χρόνια με τα iphone και τα mac εχω γίνει αμερικανάκι! Δεν υπάρχει κάποιος οδηγός για το τι κάνουμε όταν παραλάβουμε με το καλό? Παράθεση Μολών Λαβέ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guideman Δημ. January 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2014 :) Σε ευχαριστώ φίλε Γιώργο! Το πήρα από το minideals. Δεν υπάρχει κάποιος οδηγός για το τι κάνουμε όταν παραλάβουμε με το καλό? Το minideal ειναι επαγγελματιες, ξερουν καλα τη δουλεια τους.. Για τον οδηγο δεν γνωριζω, θα σου απαντησει καποιος που ξερει καλυτερα το συγκεκριμενο θεμα (miui) Παράθεση ΓΙΩΡΓΟΣ:clap: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakafousi Δημ. January 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2014 το παρηγγηλα επιτελους χθες! πηρα την αγγλικη εκδοση . ελπιζω αν εχω κανενα προβλημα με την γλωσσα να με βοηθησετε. σημερα μου εστειλαν tracking number. πως μπορω να τον χρησιμοποιησω για να παρακολουθω την πορεια του πακετου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
clicker007 Δημ. January 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2014 το παρηγγηλα επιτελους χθες! πηρα την αγγλικη εκδοση . ελπιζω αν εχω κανενα προβλημα με την γλωσσα να με βοηθησετε. σημερα μου εστειλαν tracking number. πως μπορω να τον χρησιμοποιησω για να παρακολουθω την πορεια του πακετου? αντε με το καλο να το παραλαβεις και να το ευχαριστηθείς. Μπορεις να κανεις tracking απο εδω Παράθεση Η ευγένεια σου προσφέρει πολλά ... Μην τα χάνεις! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vgls35 Δημ. January 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2014 Δώστε τα φώτα σας ρε παιδια.... Μη έχω κάνει καμιά λαλακία!!! Oχι φιλε μια χαρα εισαι,θα μπορεις να κανεις και τα update γιατι οσοι εχουμε την multilanguage δεν γινεται αυτοματα.Καλοριζικο να σου ειναι,το κινητο αξιζει με το παραπανω τα λεφτα του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
larineos Δημ. January 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2014 (edited) πόσο το κόστος για dhl...??? Γύρω στα 15€ Παίδες μια ερώτηση οταν το ροοτάρεις με vroot αλλάζει το recovery; Edited January 10, 2014 by larineos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vgls35 Δημ. January 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2014 Γύρω στα 15€ Παίδες μια ερώτηση οταν το ροοτάρεις με vroot αλλάζει το recovery; 15 δολλαρια νομιζω,οχι ευρω.Δεν μπηκες στο live τους για κανενα κουπονι; δινουν 5-10 δολλαρια. Αν θες εσυ το αλλαζεις το recovery,μετα το ρουτ.Αλλα αν δεν θες να περασεις custom rom δεν χρειαζεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Madafaka Δημ. January 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2014 1 ώρα αφού τους έστειλα email σχετικά με την καθυστέρηση(?) μου ήρθε ενημέρωση ότι το ρύζι has shipped με singapore post. Παράθεση It's never enough Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
larineos Δημ. January 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2014 15 δολλαρια νομιζω,οχι ευρω.Δεν μπηκες στο live τους για κανενα κουπονι; δινουν 5-10 δολλαρια. Αν θες εσυ το αλλαζεις το recovery,μετα το ρουτ.Αλλα αν δεν θες να περασεις custom rom δεν χρειαζεται. Στην συσκευή βάζω το κουπόνι και οχι στην dhl. Δεν είχα προσέψει αλλά με official stable 4 version που μου ήρθε έκανε κατευθείαν update σε stable 5, το ρουτάρησα με vroot και τώρα είδα οτι δεν εχω mi recovery αλλα android 3e. Δεν έχω μπροβλημα απλα ρωταω απο περιεργια. Το κινητό τα σπαει και σε ολα τα τεστ δειχνει γνησιο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. January 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2014 e3 ειχες απο την αρχη δε συνεβει τωρα με το ρουτ..σου δουλεψε κανονικα το vroot με την v5? Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasel Δημ. January 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2014 Καλησπέρα . Αν το πάρω απο merimobiles πρέπει να τους πω να το βάλουν σαν δώρο με απόδειξη κάτω απο 30$?? ή το βάζουν από μόνοι τους όπως π.χ το banggood που έγραφε απεξω ότι είναι φλασακι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Madafaka Δημ. January 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2014 Καλησπέρα . Αν το πάρω απο merimobiles πρέπει να τους πω να το βάλουν σαν δώρο με απόδειξη κάτω απο 30$?? ή το βάζουν από μόνοι τους όπως π.χ το banggood που έγραφε απεξω ότι είναι φλασακι? Για καλό και για κακό γράψε να φαίνεται ότι είναι "Low cost" ή "gift" (ή και τα 2). Παράθεση It's never enough Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
larineos Δημ. January 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2014 Δούλεψε με την δεύτερη απόπειρα που έκανα με την V5. Πως εξηγείς οτι απο την αρχή είχει e3; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts