Jump to content

Xiaomi Red Rice (Hongmi)

orlox
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τα νούμερα δεν παίζουν ρόλο όσο η εμπειρία χρήσης του miui. Όπως έγραψες και εσύ δεν έχω δει lag ακόμα και με 60ΜΒ μνήμη. Τι neo V, τι ray, τι samsung, αυτά δεν πιστεύω να είχαν εβδομαδιαία udates ;)

Τι σε νοιάζει το νούμερο? αρκεί να μην κολλάει. Άσε που τώρα συγκρίνετε 200€+ αξίας κινητά με ένα 150€ .

Κοιτά είναι καθαρά ψυχολογικό... Βλέπεις όταν καείς στον χυλό φυσάς και το γιαούρτι! Απλά μου έκανε εντύπωση αυτή η διαφορά στην ελεύθερη μνήμη και βλέποντας και κάποια Samsung αγχώθηκα. Σ' ευχαριστώ για τις απαντήσεις

Edited by geovoul23
the show must go on...

• Απαντήσεις 6,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Κοιτά είναι καθαρά ψυχολογικό... Βλέπεις όταν καείς στον χυλό φυσάς και το γιαούρτι! Απλά μου έκανε εντύπωση αυτή η διαφορά στην ελεύθερη μνήμη και βλέποντας και κάποια Samsung αγχώθηκα.

Τα samsung που είδες έχουν miui ή touchwiz? που να δεις 1 samsung s3 mini που είχα :p. Αισχρό αυτή είναι η λέξη που έψαχνα.

Πάντως αν δεν είσαι ικανοποιημένος από miui μπορείς να δοκιμάσεις και εδώ: http://www.needrom.com/phone-roms/xiaomi/hongmi/

Δικιά μου άποψή είναι να το χαρείς και να μην νοιάζεσαι για τα νούμερα από την στιγμή που δεν σου δημιουργεί πρόβλημα.

Καλομίλητο το καινούριο σου κινητάκι :)

Υ.Γ μόλις πέσει η τιμή θα πάρουμε το mi3 που έχει 2 gb ram :ninja:

Samsung Note 3 White :( RIP (Σπασμένη οθόνη)

Microsoft Lumia 640XL

Xiaomi Redmi Note 4 3/64

Pipo w2

Τα samsung που είδες έχουν miui ή touchwiz? που να δεις 1 samsung s3 mini που είχα :p. Αισχρό αυτή είναι η λέξη που έψαχνα.

Πάντως αν δεν είσαι ικανοποιημένος από miui μπορείς να δοκιμάσεις και εδώ: http://www.needrom.com/phone-roms/xiaomi/hongmi/

Δικιά μου άποψή είναι να το χαρείς και να μην νοιάζεσαι για τα νούμερα από την στιγμή που δεν σου δημιουργεί πρόβλημα.

Καλομίλητο το καινούριο σου κινητάκι :)

Υ.Γ μόλις πέσει η τιμή θα πάρουμε το mi3 που έχει 2 gb ram :ninja:

Σ' ευχαριστώ και πάλι για τις απαντήσεις... Το κινητό όπως είπα τα σπάει και πραγματικά πιστεύω ότι με την υποστήριξη που έχει από την Xiaomi θα μας εκπλήξει ευχάριστα στο μέλλον :happy: :happy:

the show must go on...

Χαιρεται παλι,

σημερα ολη μερα αντιμετωπιζω το προβλημα του εξαφανισμενου keyboard. 1 βδομαδα που εχω το κινητο δεν ειχα τετοιο προβλημα.

Γραφω sms εξαφανιζεται ξαφνικα, γραφω μαιλ το ιδιο, στο broswer το ιδιο. Ξαφνικα εξαφανιζεται εκει που γραφω. Εβγαλα το keyb και το ξαναεβαλα αλλα το ιδιο.

Προβλημα software ή μνημης μηπως? Καποια συμβουλη? :)

Χαιρεται παλι,

σημερα ολη μερα αντιμετωπιζω το προβλημα του εξαφανισμενου keyboard. 1 βδομαδα που εχω το κινητο δεν ειχα τετοιο προβλημα.

Γραφω sms εξαφανιζεται ξαφνικα, γραφω μαιλ το ιδιο, στο broswer το ιδιο. Ξαφνικα εξαφανιζεται εκει που γραφω. Εβγαλα το keyb και το ξαναεβαλα αλλα το ιδιο.

Προβλημα software ή μνημης μηπως? Καποια συμβουλη? :)

Εγκατέστησε αυτό

Δωρεάν και ένα απο τα καλύτερα που κυκλοφορούν....θα το διαπιστώσεις............

Απο τις Ρυθμίσεις/Γλώσσα/ φρόντισε default να ενεργοποιήσεις το συγκεκριμένο και όχι ότι παλιό έχει στην επιλογή πληκτρολόγιο και μέθοδοι εισαγωγής............

Εγκατέστησε αυτό

Δωρεάν και ένα απο τα καλύτερα που κυκλοφορούν....θα το διαπιστώσεις............

Απο τις Ρυθμίσεις/Γλώσσα/ φρόντισε default να ενεργοποιήσεις το συγκεκριμένο και όχι ότι παλιό έχει στην επιλογή πληκτρολόγιο και μέθοδοι εισαγωγής............

Ευχαριστω πολυ!

οντως δουλευει μια χαρα με αυτο το πληκτρολογιο. γιατι χαλασε το go keyb δεν καταλαβαινω... χαιρομαι απλα που ηταν της εφαρμογης και οχι του τηλεφωνου.

Edited by Redsof

Ευχαριστω πολυ!

οντως δουλευει μια χαρα με αυτο το πληκτρολογιο. γιατι χαλασε το go keyb δεν καταλαβαινω... χαιρομαι απλα που ηταν της εφαρμογης και οχι του τηλεφωνου.

κάνει update και τα σχετικά και το κυριότερο είναι εντελώς δωρεάν και ένα απο τα καλύτερα για android κινητά, αν διαβάσεις κριτικές........

Το Go δεν μου άρεσε απο την αρχή και το αφαίρεσα..........

Εγκατέστησε αυτό

εγω εχω βαλει το smartkeyboard και εχω βρει την ησυχια μου, το εχω το application σε οτι android πιανω στα χερια μου

Xiaomi 13 Lite 8/256, Xiaomi Mi11 Lite 8/128, Xiaomi Mi11 8/256, Xiaomi Mi11i, Xiaomi Mi10T 8/128, Xiaomi Note 10 Lite, Xiaomi Redmi Note 9 Pro, Xiaomi Mi8 lite, Xiaomi Mi6 6/64, Xiaomi Mi4 3/16, Xiaomi Redmi 4A, Xiaomi Mi MAX 3/32, Xiaomi Mi2A 16gb, Xiaomi Mi2S 32gb,

χαχαχα σωστός!!!! :lol:

ολη μερα ανοιχτο το wifi και καμοια 10αρια ωρες οθονης βγαζει 2 μερες περιπου;;;

δεν πιστεύω να υπάρχει κινητό με 4,7 ίντσες οθόνη να το κάνει αυτό! άκου 10 ώρες οθόνη :lol:

Πάντως εμένα με όλη μέρα ανοιχτό το wifi και data μου την βγάζει την μέρα.

Μα στο iphone 3gs με μια 1400αρα μπαταρια το λιώνω και κρατάει χαλαρα μία μέρα!Χωρίς 3G ανοιχτο! Αρα για 1 ιντσα διαφορά θεώρησα ( αφού εχει και 2000 μπαταρία θα κρατάει) έστω 1 μιση μερα!!!!.. Και ναι έχω διαβάσει από παιδιά που έχουν το Jiayu G3s ότι τους κρατάει 2-3 μερες στο χαλαρώ αλλά και 2 μερες δυνατή χρήση !!! και με πολλές ωρες οθόνης!!!

Μα στο iphone 3gs με μια 1400αρα μπαταρια το λιώνω και κρατάει χαλαρα μία μέρα!Χωρίς 3G ανοιχτο! Αρα για 1 ιντσα διαφορά θεώρησα ( αφού εχει και 2000 μπαταρία θα κρατάει) έστω 1 μιση μερα!!!!.. Και ναι έχω διαβάσει από παιδιά που έχουν το Jiayu G3s ότι τους κρατάει 2-3 μερες στο χαλαρώ αλλά και 2 μερες δυνατή χρήση !!! και με πολλές ωρες οθόνης!!!

μιλάς για 2 τελείως διαφορετικά (os / τεχνικά χαρακτηριστικά) πράγματα και σίγουρα δεν παίζει ρόλο απλά η μία ίντσα (μια ίντσα με τελείως διαφορετική ανάλυση , δεν είναι απλά η ίδια οθόνη που τραβήχτηκε λίγο παραπάνω)

το jiayu όμως έχει και 2700+ και νομίζω και μεγαλύτερη μπαταρία

αν θες κάτι που να κρατάει χαλάρά 2-3 μέρες μάλλον κοιτάς λάθος κινητό , κοίτα κανά lenovo p780 ή κανα jiayu με αναβαθμισμένη μπαταρία (πάνω από 3000)

εγω εχω βαλει το smartkeyboard και εχω βρει την ησυχια μου, το εχω το application σε οτι android πιανω στα χερια μου

Το touchpal είναι κορυφή τα έχω δοκιμάσει όλα. Πλέον είναι η πρώτη εφαρμογή μετά την αλλαγή της γλώσσας που περνάω σε κάθε κινητό που πιάνω. Μόνο λίγο τελευταία μου την χάλασε που άλλαξε θέση στην αλλαγή της γλώσσας το οποίο ήταν κάτω αριστερα και το πήγε πάνω αριστερα....Προτιμούσα το παλιότερο. Α και το κυριότερο έχει άριστη πρόγνωση γραφής λέξεων ανάλογα με το νόημα της πρότασης....σε γλυτώνει χρόνο απο γράψιμο...

το jiayu όμως έχει και 2700+ και νομίζω και μεγαλύτερη μπαταρία

)

Για το Jiayu G3S με τον Τ επεξεργαστη και την 3000 μπαταρία πήγαινα!!! Αλλά δεν έχω ακουσει τα καλήτερα από μεριάς ποιοτητας κατασκευης οθόνη( σε πολλους έρχεται ξεκολημένη ) και σαν αξιοπιστη μάρκα σαν την XIAOMI γιαυτό επέλεξα ταυτόο!!

Πάντος έχεις δίκαιο για της αναλυσεις!!!

Για το Jiayu G3S με τον Τ επεξεργαστη και την 3000 μπαταρία πήγαινα!!! Αλλά δεν έχω ακουσει τα καλήτερα από μεριάς ποιοτητας κατασκευης οθόνη( σε πολλους έρχεται ξεκολημένη ) και σαν αξιοπιστη μάρκα σαν την XIAOMI γιαυτό επέλεξα ταυτόο!!

Πάντος έχεις δίκαιο για της αναλυσεις!!!

δυστυχώς αλλού χάνεις αλλού κερδίζεις

αν σε ενδιαφέρει κυρίως η μπαταρία τότε δεν κάνει το xiaomi (γνώμη μου πάντα χωρίς να το έχω στα χέρια μου)

αν μπορείς να φορτίζεις (εγώ έχω το lenovo που έχει μεγάλη μπαταρία και σίγουρα κρατάει 2 μέρες αλλά έχω συνηθίσει και φορτίζω καθημερινά) κάθε μέρα τότε μάλλον είναι μονόδρομος το xiaomi

πιστεύω και οθόνη έχει πολύ καλύτερη από το jiaguy και γενικά καλύτερη υλοποίηση (μόνο για το gps που διαβάζεις θα το καταλάβεις)

δυστυχώς αλλού χάνεις αλλού κερδίζεις

αν σε ενδιαφέρει κυρίως η μπαταρία τότε δεν κάνει το xiaomi (γνώμη μου πάντα χωρίς να το έχω στα χέρια μου)

αν μπορείς να φορτίζεις (εγώ έχω το lenovo που έχει μεγάλη μπαταρία και σίγουρα κρατάει 2 μέρες αλλά έχω συνηθίσει και φορτίζω καθημερινά) κάθε μέρα τότε μάλλον είναι μονόδρομος το xiaomi

πιστεύω και οθόνη έχει πολύ καλύτερη από το jiaguy και γενικά καλύτερη υλοποίηση (μόνο για το gps που διαβάζεις θα το καταλάβεις)

Εχεις δίκαιο φιλαράκι! Μόλις παράγγειλα το Xiaomi red rice!!! Επλίζω να ερθει μια χαρα και να με βοηθησετε να το modarw και εγώ γιατι από android πέρα βρέχει είμαι ασχετος μόνο ένα κινητό είχα κάνει root ενα motorola XT fire!!!

τα παρακατω δε ειναι δικα μου . ηταν σκορπια μεσα στο φορουμ και εγω απλα τα μαζεψα σε ενα ποστ. πιστευω θα διευκολυνει πολλους αν μεταφερθει στο πρωτο ποστ.

ΟΔΗΓΟΣ ROOT JHBCNAH3.0

So here you go simple step by step guide

Before you start job, put all those files on sd card:

*miuiandroid_multi_V6W_3.12.13_jb-4.2.zip

*miuiandroid_multi_HM2013023_WCDMA_JHBCNAH3.0_jb-4.2.zip

*CWM V5 NO TOUCH WCDMA Recovery (thanks to Sonik1SVK for build)

*mobileuncle.toolbox_327.apk

*root.zip

1. from (any) Recovery make all wipes and install "miuiandroid_multi_V6W_3.12.13_jb-4.2.zip"... restart phone to MIUI

2. then install "mobileuncle.toolbox_327.apk". from that app install CWM V5 NO TOUCH WCDMA Recovery

3. restart phone and enter to your new CWM V5 Recovery. make all wipes. install WCDMA JHBCNAH3.0 ROM

4. after that install file root.zip... restart phone to MIUI

5. you should see new icon on the screen "SuperSU"

6. you done, enjoy rooted phone

Το root.zip μπορείς να το βρεις από εδώ: https://mega.co.nz/#!nZJxQSLQ!LwkzIDlULoaasQvZJbV-RURBEzB0ju01k7cAA2c13iE

CWM V5 NO TOUCH (WCDMA VERSION ONLY) rename it in recovery.img

Download (thanks to Sonik1SVK for build):https://mega.co.nz/#!eQEwWIJR!XGyqqA9umahB9Q8b4Nan9FCHCLwwd704RBLuh71VMTY

με αυτή την rom:

http://media.celogeek.com/roms/android/miui/hongmi/miuiandroid_multi_HM2013023_WCDMA_JHBCNAH3.0_jb-4.2.zip

ROOT ME ΤΟ VROOT

http://www.mgyun.com/en/GetVRoot

ΣΕΛΙΔΑ 51 ΠΟΣΤ 756 για πιο αναλυτικά

UPDATE ΧΩΡΙΣ WIPES:

Εφόσον το κινητό σας ήρθε όπως εμένα (από minideal ή/και το2c πιθανόν) με κάποια stable multilanguage miui (miuiandroid_multi_HM2013023_WCDMA_JHBCNAH1.0_jb-4.2 στην περίπτωση μου) και rooted, μπορείτε να το αναβαθμίσετε στην τελευταία έκδοση (για τη ώρα miuiandroid_multi_HM2013023_WCDMA_JHBCNAH4.0_jb-4.2) χωρίς να εμπλακείτε με wipes/factory reset και επανεγκατάσταση ή επαναφορά εφαρμογών. Μάλιστα προτείνεται διότι η τελευταία έκδοση 4.0 είναι πιο smooth και με σημαντικά χαμηλότερη επιβάρυνση της μνήμης RAM (500MB περίπου ελεύθερα σε σχέση με τα 380 πρότινος στην έκδοση 1.0). Επίσης τα ελληνικά της είναi πιο πλήρη και λειτουργικά.

Σημαντικό πρώτα είναι να εγκαταστήσετε το αγγλικό recovery (v5 no touch) π.χ. μέσω Mobileuncle Tools. Στη συνέχεια χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε για την αναβάθμιση (update), την εφαρμογή MIUI Updater αλλά ΟΧΙ την επιλογή αυτόματης ενημέρωσης μέσω download, αλλά επιλέγοντας το μενού να πάμε Select Installation Pack και να επιλέξουμε τη νέα rom που όμως έχουμε αποθηκεύσει στην εσωτερική SD card (στο partition μεγέθους περίπου 800ΜΒ) και ΟΧΙ στην εξωτερική SD, διότι η εγκατάσταση δε θα προχωρήσει και θα βγάλει σφάλμα εύρεσης στην πορεία. Ομοίως δε θα δουλέψει με απευθείας ενημέρωση συστήματος και download του OTA image, όπου επίσης θα επιστρέψει error (στο recovery πάντα). Ίσως να δουλέψει και με αυτούς τους τρόπους εφόσον κάποιος έχει κάνει το mod για swap μεταξύ εσωτερικής και εξωτερικής SD. Ας το επιβεβαιώσει κάποιος αν όντως δουλεύει τότε μέσω της εξωτερικής πάντα SD.

Σημειωτέον, σε περίπτωση που χαθεί το root, απλά εγκαταστήστε ξανά το SuperSU σε μορφή zip μέσα από το CWM.

UPDATE.

Αφού έχεις κατεβάσει το update, και το έχεις βάλει στην κάρτα sd

1 . reboot from recovery

2. Install zip

3. Reboot

Επειδή είναι update δεν χρειάζεσαι wipes.

...ή εναλλακτικά, αφού έχεις βάλει τη νεότερη rom στην εσωτερική SD, τρέχεις την εφαρμογή Updater από το launcher, επιλέγεις μενού – Select installation file. Διαλέγεις τη ROM που αποθήκευσες και εν συνεχεία Update now.

Edited by bandi650

Τα λινγκ δεν ανοίγουν.

Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus.

Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon.

Τα λινγκ δεν ανοίγουν.

οπως εγραψα εγω εκανα απλα copy paste. το ζητουμενο ειναι η μεθοδος και τα αρχεια ειναι πολυ ευκολο να βρεθουν.

edit τα λινκ φτιαχτηκαν,

Edited by bandi650

Το touchpal είναι κορυφή τα έχω δοκιμάσει όλα. Πλέον είναι η πρώτη εφαρμογή μετά την αλλαγή της γλώσσας που περνάω σε κάθε κινητό που πιάνω. Μόνο λίγο τελευταία μου την χάλασε που άλλαξε θέση στην αλλαγή της γλώσσας το οποίο ήταν κάτω αριστερα και το πήγε πάνω αριστερα....Προτιμούσα το παλιότερο. Α και το κυριότερο έχει άριστη πρόγνωση γραφής λέξεων ανάλογα με το νόημα της πρότασης....σε γλυτώνει χρόνο απο γράψιμο...

...έχει επιλογή να σου επιτρέπει την αλλαγή γλώσσας και κάτω αριστερά. Από πάνω αριστερά επιλέγεις το δεύτερο tab (σύμβολο πληκτρολογίου γλωσσών), στη συνέχεια Περισσότερα και μετά Αλλαγή γλώσσας κάτω δεξιά (πάνω από το Ρυθμίσεις...).

οπως εγραψα εγω εκανα απλα copy paste. το ζητουμενο ειναι η μεθοδος και τα αρχεια ειναι πολυ ευκολο να βρεθουν.

...σωστός ο bandi650.

Edited by emxa2k

ΠΑΙΔΕΣ ΜΟΛΙΣ ΠΑΡΕΛΑΒΑ ΑΠΟ SPEMALL ΜΕΣΩ DHL ΧΩΡΙΣ ΤΕΛΩΝΕΙΟ ΚΑΙ ΜΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ 24/12/2013

-Ομάδα Διαχείρισης- Απαγορεύεται η αποκλειστική χρήση κεφαλαίων σύμφωνα με τους Όρους Χρήσης του myphone γιατί είναι σαν να φωνάζεις.

Edited by navi55

Νέα έκδοση μέσα σε λίγες μέρες!!!

JHBCNAL5.0 μόνο Αγγλικά & Κινέζικα

http://en.miui.com/download-82.html

Multi

http://xiaomi.eu/community/threads/3-12-27.23178/

:D:D:D:D:D

the show must go on...

ΠΑΙΔΕΣ ΜΟΛΙΣ ΠΑΡΕΛΑΒΑ ΑΠΟ SPEMALL ΜΕΣΩ DHL ΧΩΡΙΣ ΤΕΛΩΝΕΙΟ ΚΑΙ ΜΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ 24/12/2013

με γεια !

τα χουμε ξαναπει η DHL ειναι η πιο γρηγορη με διαφορα αλλα το ρισκο για τελωνειο ειναι τεραστιο ...

Αληθεια αν κολλησει τελωνειο ενα αντικειμενο 150-200ευρω ξερουμε τι κοστος θα εχει μετα τον εκτελονισμο ;

Xiaomi 13 Lite 8/256, Xiaomi Mi11 Lite 8/128, Xiaomi Mi11 8/256, Xiaomi Mi11i, Xiaomi Mi10T 8/128, Xiaomi Note 10 Lite, Xiaomi Redmi Note 9 Pro, Xiaomi Mi8 lite, Xiaomi Mi6 6/64, Xiaomi Mi4 3/16, Xiaomi Redmi 4A, Xiaomi Mi MAX 3/32, Xiaomi Mi2A 16gb, Xiaomi Mi2S 32gb,

με γεια !

τα χουμε ξαναπει η DHL ειναι η πιο γρηγορη με διαφορα αλλα το ρισκο για τελωνειο ειναι τεραστιο ...

Αληθεια αν κολλησει τελωνειο ενα αντικειμενο 150-200ευρω ξερουμε τι κοστος θα εχει μετα τον εκτελονισμο ;

Αν δεν κάνω λάθος υπολογίζουν 23% ΦΠΑ στην αναγραφόμενη τιμή...

the show must go on...

Αν δεν κάνω λάθος υπολογίζουν 23% ΦΠΑ στην αναγραφόμενη τιμή...

ΑΝΑΓΡΑΦΟΜΕΝΗ ΤΙΜΗ ΕΙΧΕ 27,40€ ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ ΤΕΛΩΝΕΙΟ ΑΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΙ ΜΑΛΛΟΝ ΜΙΚΡΟ ΠΟΣΟ ΘΑ ΝΑΙ

-Ομάδα Διαχείρισης- Απαγορεύεται η αποκλειστική χρήση κεφαλαίων σύμφωνα με τους Όρους Χρήσης του myphone γιατί είναι σαν να φωνάζεις.

Edited by navi55

ΑΝΑΓΡΑΦΟΜΕΝΗ ΤΙΜΗ ΕΙΧΕ 27,40€ ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ ΤΕΛΩΝΕΙΟ ΑΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΙ ΜΑΛΛΟΝ ΜΙΚΡΟ ΠΟΣΟ ΘΑ ΝΑΙ

Λογικά ναι... δεν το γνωρίζω όμως...

Πρώτες εντυπώσεις από την multi 5.0:

- Σαν να είναι ακόμα πιο γρήγορη

- Επιτέλους ισοσταθμιτής για την μουσική μέσω των ρυθμίσεων του ήχου

- Το bug με τις ρυθμίσεις στην δόνηση λύθηκε

- Περισσότερα μεταφρασμένα μενού στα ελληνικά

Αυτά μέχρι τώρα...

the show must go on...

Μολις παρελαβα και εγω απο To2c. Πληρες μαζί με όλα τα δωρα. Με EMS χωρίς τελωνείο. Όλα τα specs και τα αυτοκόλλητα, κλπ οπως πρέπει να ειναι.

-Εκανα update στην τελευταια εκδοση 5.0 χωρίς κανενα προβλημα μέσω του updater.

- Με το MIUI όμως με εχει πιασει πονοκεφαλος!!!!!!! Λειπει το Playstore και Ελληνική γλωσσα στο πληκρολόγιο.

Πρωτες εντυπωσεις γενικα απο το τηλ. ειναι πολυ θετικές. Θα γραψω περισσοτερες εντυπωσεις αργοτερα.

Η ευγένεια σου προσφέρει πολλά ... Μην τα χάνεις!