MAFIA Δημ. December 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2013 (edited) το δικο μου με απλο ταχυδρομειο singapore post που εχω βαλει ακομα ειναι ... (tracking apo singpost) Status Date Status Description 04-12-2013 Information Received (This is not an acknowledgment of the physical receipt of the stated Registered Article) 07-12-2013 Despatched to overseas (Country code: GR) -------------------------------------------------------------------------------- Και tracking απο ΕΛΤΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΩΡΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ IPS 07-12-2013 16:23 IPS STATUS DATE HOUR AREA Item in conta IPS 07-12-2013 16:23 IPS ---------------------------------------------------------------------- 30k users of miui !!!! Edited December 23, 2013 by MAFIA Παράθεση Xiaomi 13 Lite 8/256, Xiaomi Mi11 Lite 8/128, Xiaomi Mi11 8/256, Xiaomi Mi11i, Xiaomi Mi10T 8/128, Xiaomi Note 10 Lite, Xiaomi Redmi Note 9 Pro, Xiaomi Mi8 lite, Xiaomi Mi6 6/64, Xiaomi Mi4 3/16, Xiaomi Redmi 4A, Xiaomi Mi MAX 3/32, Xiaomi Mi2A 16gb, Xiaomi Mi2S 32gb, Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bull2oo4 Δημ. December 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2013 το δικο μου με απλο ταχυδρομειο singapore post που εχω βαλει ακομα ειναι ... (tracking apo singpost) 30k users of miui !!!! Καλά εσύ από 23000 θα πέσεις στο 15450 στο antutu :lol: Παράθεση Samsung Note 3 White :( RIP (Σπασμένη οθόνη) Microsoft Lumia 640XL Xiaomi Redmi Note 4 3/64 Pipo w2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrish Δημ. December 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2013 (edited) εκανα παραγγελια παρασκευη 6/12 μαλλον ομως τους πετυχα στο κλεισιμο... το στειλανε δευτερα 9/12 και στο τρακινγκ φαινετε απο 10/12... Status Date Hour Area Item handed over to customs authority for final delivery 18-12-2013 22:26 IPS Item in conta ΚΑΤ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (EMS) 19-12-2013 52:00 ΚΑΤ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (EMS) Receive Item At Office Of Exchange 18-12-2013 22:19 IPS Receive Item From Customer 11-12-2013 11:44 IPS αυτα απο track and trace ελτα... τηλ πηρα σημερα στην εξυπηρετηση πελατων και μου ειπαν οτι ειναι ακομα τελωνειο, οτι λογω των ημερων γινετε χαμος, οτι μαλλον δεν θα πληρωσω και οτι αν καθυστερουσε γιαυτον τον λογο θα με ειχαν παρει τηλ... γνωριζει κανεις γιατι ειναι σε λαθος σειρα οι ημερομηνιες? και τι ειναι το 52:00??? παντως δεν καταλαβαινω τοσο περισσοτερη δουλεια εχουν στην θεσσαλονικη απο την αθηνα και καθυστερουν τοσο? dimitrish με το καλο να σου ερθει φιλε καλομιλιτο και ολο καλα νεα να ακους.... αλλα σε μισω... χαχααχα... Υπομονή παρέλαβα με την Multi language installed αλλά του πέρασα ήδη την τελευταία official stable......Η μετάφραση δεν ήταν απόλυτη ενώ παρατήρησα επίσης όταν πήγα να σετάρω αρχικά δεν είχε ενεργό keyboard!!!!!!! (έπρεπε να το ενεργοποιήσεις κατόπιν σαν app) , ξεκίνησε εκνευριστικά και την πέταξα έξω βάζοντας την αγγλική...... όποιος το κάνει καλό είναι αφού κατεβάσε όπως έχουν οι οδηγίες την official και αν επιλέξει όπως εγώ να την βάλει στην κάρτα επέκτασης(SD2), πριν την εφαρμογή ας κάνει ένα wipedata/factory reset για να είναι σίγουρος για την ομαλή εκτέλεσή της......Όταν δοκίμασα χωρίς να το κάνω αυτό πήρα error. Αμέσως μετά έκανα wipe data και κατόπιν apply απο sd2 και αυτή τη φορά όλα οκ. Επιασε τόπο και το μίσος καθώς τώρα πρεπει να βάλω google play και λοιπά απο την αρχή........ Αναφορικά με την αποστολή σου μάλλον απο το Ελ Βενιζελ θα φύγει για Θεςς ενώ η δική μου έκανε σήμερα επιτόπια παράδοση........αν όχι αύριο σίγουρα πριν την Πρωτοχρονιά Edited December 23, 2013 by dimitrish Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flnikos Δημ. December 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2013 παιδια απο φωτογραφικη τι λεει? διαβασα το θρεντ ως εδω. καποια συγκριση με κατι καλο σαν thl w8 που ειναι επιπεδου galaxy s3 σε φωτο.? Έκανα ένα μικρό συγκριτικό test με ένα W8s σε περιβάλλον γραφείου με πολύ δυνατό φως φθορισμού και φλας. Το Xiaomi είχε καλύτερή απόδοση, πιο θερμά χρώματα και μεγεθύνοντας την φωτογραφία λιγότερο κοκο. Είμαι ικανοποιημένος από την κάμερα τουλάχιστον την ημέρα. Σε πολύ χαμηλό φωτισμό μερικές φορές δεν συγχρονίζει το φλας με αποτέλεσμα σκοτεινές η μαύρες φωτογραφίες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mertaghon2 Δημ. December 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2013 ησουνα κατατοπιστικοτατος.. οποτε φωτο μερα οκ. gps ειπατε πιανει γρηγορα κ κραταει σημα στην πλοηγηση και κανει αναβαθμισεις ota (σωστα?)για μενα που δεν θα περναω αλλες ρομ αληθεια καταστημα με καμμια εκπτωσουλα εχουμε? Παράθεση να πάρου samsung λέου,να σώσ την κεφαλή μ!!, μα δε μ' αφήνει η htc που έχω στο..ε:Xε..στη ψχ μ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vgls35 Δημ. December 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2013 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σου. Τελικά δίνει το spemall 10 δολάρια αρχικά αν γραφτείς στο forum τους. που σημαίνει ότι κόβει περίπου 7 ευρώ. Τώρα δεν ξέρω πως και με τι κουπόνι του κοψες περσσότερο ώστε να σου έθρει τελικά στα 5 ευρώ μόνο απο τα μεταφορικά της DHL που είναι καπου στα 15. Το οποίο συμφέρει με χίλια καθώς παραλαμβάνεις σε 4 με 5 μέρες. Αν θυμηθείς τι έκανες πες μου. A ξέχασα να σε ρωτήσω αν τα στέλνει τα τηλ. rootαρισμένα και με playstore αν τους το πεις. Καλές γιορτές.E τοσο κοβει το κουπονι των 10 δολλαριων,οταν το να στο στειλουν με DHL κοστιζει 18 δολαρια.Μειον τα 10 σου μενουν 8 δολαρια,γυρω στα 5 ευρω δηλαδη.Εμενα μετα την 4η-5η αποστολη δεν χρειαστηκε να ξαναζητησω κουπονι,μου το στελνουν σε αυτην την τιμη πλεον. Εμενα μου ηρθε ρουταρισμενο,με multilanguage rom χωρις να τους το ζητησω,μιας και τα κανω μονος μου αυτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bull2oo4 Δημ. December 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2013 (edited) Σε πολύ χαμηλό φωτισμό μερικές φορές δεν συγχρονίζει το φλας με αποτέλεσμα σκοτεινές η μαύρες φωτογραφίες. Εμένα πάλι που δουλεύω με την stable rom (miuiandroid_multi_HM2013023_WCDMA_JHBCNAH4.0_jb-4.2) αυτό με το φλας δεν μου το έχει κάνει. Κοντινές με φλας είναι καλές σε απόλυτο σκοτάδι. χωρίς φλας http://imageshack.com/a/img22/6308/6qbr.jpg με φλας http://imageshack.com/a/img197/633/huoy.jpg τις έφτιαξα :p Edited December 23, 2013 by bull2oo4 Παράθεση Samsung Note 3 White :( RIP (Σπασμένη οθόνη) Microsoft Lumia 640XL Xiaomi Redmi Note 4 3/64 Pipo w2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAFIA Δημ. December 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2013 (edited) Καλά εσύ από 23000 θα πέσεις στο 15450 στο antutu :lol: εχω μια τρελα γενικα με τα xiaomi ... συλλογη :) το M2A παντως δεν το αλλαζω με τιποτα :) ** Oι φωτο σου δεν εμφανιζονται στο σαιτ Edited December 23, 2013 by MAFIA Παράθεση Xiaomi 13 Lite 8/256, Xiaomi Mi11 Lite 8/128, Xiaomi Mi11 8/256, Xiaomi Mi11i, Xiaomi Mi10T 8/128, Xiaomi Note 10 Lite, Xiaomi Redmi Note 9 Pro, Xiaomi Mi8 lite, Xiaomi Mi6 6/64, Xiaomi Mi4 3/16, Xiaomi Redmi 4A, Xiaomi Mi MAX 3/32, Xiaomi Mi2A 16gb, Xiaomi Mi2S 32gb, Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtok34 Δημ. December 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2013 E τοσο κοβει το κουπονι των 10 δολλαριων,οταν το να στο στειλουν με DHL κοστιζει 18 δολαρια.Μειον τα 10 σου μενουν 8 δολαρια,γυρω στα 5 ευρω δηλαδη. Έμενα μετά την 4η-5η αποστολή δεν χρειάστηκε να ξαναζητησω κουπονι,μου το στελνουν σε αυτην την τιμη πλεον. Εμενα μου ηρθε ρουταρισμενο,με multilanguage rom χωρίς να τους το ζητήσω, μιας και τα κάνω μόνος μου αυτά. Εντάξει εγώ τα μετρούσα με ευρώ ήταν 14 αρχικά μου κόψε 7 έμεινα 7 ευρώ μεταφορικά τελικά μια χαρά...με το σκεπτικό οτι θα έρθει σε 4 μέρες. Λίγο βέβαια τσιμπάει τις τιμές σχετικά με minideal και to2c. Για το zopo zp700 βγαίνει στα 110 και 106 ευρώ αντίστοιχα από τα δύο μαγαζιά με 0 μεταφορικά και στα 2 μαγαζιά ενώ αυτός το έχει 117,73+7μεταφορικά=124 (άρα και πάλι επιπλέον έρχεται πάλι στα 14 και 18 ευρώ η διαφορά). Αν κάποιος το θέλει σώνει και καλά γρήγορα είναι οκ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bull2oo4 Δημ. December 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2013 εχω μια τρελα γενικα με τα xiaomi ... συλλογη :) το M2A παντως δεν το αλλαζω με τιποτα :) ** Oι φωτο σου δεν εμφανιζονται στο σαιτ δεν έχεις άδικο είναι υπέροχες κατασκευές :p Τι λες θα παραγγείλουμε και το mi3? :rolleyes: Παράθεση Samsung Note 3 White :( RIP (Σπασμένη οθόνη) Microsoft Lumia 640XL Xiaomi Redmi Note 4 3/64 Pipo w2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matzos Δημ. December 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2013 Καλησπέρα. Σκέφτομαι να το παραγγείλω. Το έχω βρει σε σχετικά καλή τιμή στα 220 USD μαζί με 32αρα κάρτα screen protector και silicon case από το to2c. http://www.to2c.com/xiaomi-hongmi-free-32gb-original-class-10-red-rice-wcdma-3g-android-4-2-mtk6589t-1-5ghz-dual-sim-with-4-7-inch-ips-capacitive.html Το εν λόγω μαγαζί είναι αξιόπιστο ή όχι για το συγκεκριμένο κινητό; Έχει κάποιος εμπειρία από το to2c ? Επίσης πως πρέπει να το στείλει για να γλιτώσω τελωνείο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bull2oo4 Δημ. December 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2013 Καλησπέρα. Σκέφτομαι να το παραγγείλω. Το έχω βρει σε σχετικά καλή τιμή στα 220 USD μαζί με 32αρα κάρτα screen protector και silicon case από το to2c. http://www.to2c.com/xiaomi-hongmi-free-32gb-original-class-10-red-rice-wcdma-3g-android-4-2-mtk6589t-1-5ghz-dual-sim-with-4-7-inch-ips-capacitive.html Το εν λόγω μαγαζί είναι αξιόπιστο ή όχι για το συγκεκριμένο κινητό; Έχει κάποιος εμπειρία από το to2c ? Επίσης πως πρέπει να το στείλει για να γλιτώσω τελωνείο; Εγώ από εκεί το πήρα και είναι γνήσιο. Μου ήρθε με singapore post σε 20 μέρες. Σου γράφει πώς το στέλνει :p Note: To avoid or reduce the custom problem,We will declare your phone as " Home & Garden " , Mark it as " Gift " , Value is About " $30 " . if you feel that it is not suit for your country , please leave us comment while you put order or contact us after you put order , thanks. Παράθεση Samsung Note 3 White :( RIP (Σπασμένη οθόνη) Microsoft Lumia 640XL Xiaomi Redmi Note 4 3/64 Pipo w2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matzos Δημ. December 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2013 Ευχαριστώ, άλλα δεν έχω ξαναγοράσει ποτέ εκτός Ευρωπαϊκής ένωσης όποτε έχω μια επιφύλαξη Με DHL η EMS περναει τελωνείο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bull2oo4 Δημ. December 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2013 Ευχαριστώ, άλλα δεν έχω ξαναγοράσει ποτέ εκτός Ευρωπαϊκής ένωσης όποτε έχω μια επιφύλαξη Με DHL η EMS περναει τελωνείο; Εγώ προσωπικά έχω αγοράσει πολλά με EMS και με singapore post και δεν έχω περάσει τελωνείο. Την DHL δεν την εμπιστεύομαι. Και τα 2 που ανέφερα κάνουν κοντά στις 20 μέρες. Παράθεση Samsung Note 3 White :( RIP (Σπασμένη οθόνη) Microsoft Lumia 640XL Xiaomi Redmi Note 4 3/64 Pipo w2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 23, 2013 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2013 Ευχαριστώ, άλλα δεν έχω ξαναγοράσει ποτέ εκτός Ευρωπαϊκής ένωσης όποτε έχω μια επιφύλαξη Με DHL η EMS περναει τελωνείο; Ρίξε μια ματιά εδώ... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=375316 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vgls35 Δημ. December 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2013 Ευχαριστώ, άλλα δεν έχω ξαναγοράσει ποτέ εκτός Ευρωπαϊκής ένωσης όποτε έχω μια επιφύλαξη Με DHL η EMS περναει τελωνείο; Οτιδηποτε ερχεται απο χωρα εκτος ευρωπαικης ενωσης περναει τελωνειο. Με DHL που ειναι και πιο ακριβη,σου ερχεται σε 3 μερες,με EMS σε 15-20.Αναλογως ποσο βιαζεσαι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matzos Δημ. December 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2013 Επειδη με το search δεν βρισκω ακρη (θελει 4 χαρακτηρες) Ξερουμε SAR της συσκευης; Ουτε στον ιντερνετ μπορω να βρω, κατι απροσδιοριστα λενε για under η near 2 κατι το οποιο ειναι πολυ αν ειναι κοντα στο 2 Και αν ειναι τοσο ειναι ο μοναδικος παραγοντας που με κραταει πισω στην αγορα του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAFIA Δημ. December 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2013 Αυτες τις μερες (γιορτες) καλο θα ηταν να αποφυγετε την απλη αποστολη με singapore post γιατι αγνωστο ποτε θα φτασει ... εμενα εχει φυγει απο το ταχυδρομειο σιγκαπουρης 7/12 αλλα ακομα δεν εχει ερθει. Με DHL απο οτι ειδα και στον αλλο φιλο ειναι ταχυτατη αλλα εχει πολυ μεγαλο ρισκο για τελωνειο, με EMS ειναι σχετικα πιο ασφαλες απο ολα τοσο απο το να μη χαθει το δεμα οσο και να το παραλαβεις σε ευλογο χρονικο διαστημα Παράθεση Xiaomi 13 Lite 8/256, Xiaomi Mi11 Lite 8/128, Xiaomi Mi11 8/256, Xiaomi Mi11i, Xiaomi Mi10T 8/128, Xiaomi Note 10 Lite, Xiaomi Redmi Note 9 Pro, Xiaomi Mi8 lite, Xiaomi Mi6 6/64, Xiaomi Mi4 3/16, Xiaomi Redmi 4A, Xiaomi Mi MAX 3/32, Xiaomi Mi2A 16gb, Xiaomi Mi2S 32gb, Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. December 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2013 Αυτες τις μερες (γιορτες) καλο θα ηταν να αποφυγετε την απλη αποστολη με singapore post γιατι αγνωστο ποτε θα φτασει ... εμενα εχει φυγει απο το ταχυδρομειο σιγκαπουρης 7/12 αλλα ακομα δεν εχει ερθει. Με DHL απο οτι ειδα και στον αλλο φιλο ειναι ταχυτατη αλλα εχει πολυ μεγαλο ρισκο για τελωνειο, με EMS ειναι σχετικα πιο ασφαλες απο ολα τοσο απο το να μη χαθει το δεμα οσο και να το παραλαβεις σε ευλογο χρονικο διαστημα Εμένα έφυγε από Σιγκαπούρη 11/12 και ήρθε σήμερα Χίο. Είναι σχετικό το αν αργήσει ή δεν. Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAFIA Δημ. December 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2013 Μαλλον εγω ειμαι "ατυχος" ακομα (ΑΘΗΝΑ) 04-12-2013 Information Received (This is not an acknowledgment of the physical receipt of the stated Registered Article) 07-12-2013 Despatched to overseas (Country code: GR) Παράθεση Xiaomi 13 Lite 8/256, Xiaomi Mi11 Lite 8/128, Xiaomi Mi11 8/256, Xiaomi Mi11i, Xiaomi Mi10T 8/128, Xiaomi Note 10 Lite, Xiaomi Redmi Note 9 Pro, Xiaomi Mi8 lite, Xiaomi Mi6 6/64, Xiaomi Mi4 3/16, Xiaomi Redmi 4A, Xiaomi Mi MAX 3/32, Xiaomi Mi2A 16gb, Xiaomi Mi2S 32gb, Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. December 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2013 Υπάρχει οδηγός για να περάσω την τελευταία multilingual rom?? Επίσης αυτή θα αναβαθμιστεί αυτόματα κάθε βδομάδα ή μόνο η αγγλική το κάνει αυτό?? Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emxa2k Δημ. December 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2013 (edited) Υπάρχει οδηγός για να περάσω την τελευταία multilingual rom?? Επίσης αυτή θα αναβαθμιστεί αυτόματα κάθε βδομάδα ή μόνο η αγγλική το κάνει αυτό?? ...εγώ θα σου πρότεινα τη διαδικασία για απευθείας update με την τελευταία stable multi miui που περιέγραψα στο: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5087189#post5087189 Αν επιθυμείς μπορείς να ακολουθήσεις και την εκ νέου εγκατάσταση με wipes που περιέγραψε σε παλιότερο ποστ και o bull2004 (δε θυμάμαι ακριβώς, πριν το προαναφερθέν δικό μου πάντως). Από όσο γνωρίζω, δε υποστηρίζεται αυτόματα το update σε multi miui, αλλά το περνάς εσύ κάθε φορά με cwm. Αν θες ΟΤΑ θα πρέπει λογικά να μείνεις σε Official Αγγλική/Κινέζικη version. Καλή επιτυχία. Edited December 24, 2013 by emxa2k Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vgls35 Δημ. December 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2013 τι αξια γραφουν στο κουτι;; Δεν εγραφαν αξια στο κουτι,ειχαν κολλημενο επανω του αυτο το παραστατικο.Ετσι κανουν σε ολα οσα μου εχουν στειλει μεχρι τωρα.Δεν ξερω αν παιζει καποιο ρολο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xkaliak Δημ. December 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2013 Δεν εγραφαν αξια στο κουτι,ειχαν κολλημενο επανω του αυτο το παραστατικο.Ετσι κανουν σε ολα οσα μου εχουν στειλει μεχρι τωρα.Δεν ξερω αν παιζει καποιο ρολο. Βεβαίως και γράφει αξία. Αναφέρει Μάλιστα ότι είναι επισκευασμενη ψηφιακή κορνίζα με κόστος 27, 40 δολ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vgls35 Δημ. December 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2013 Ναι εγω λεω για το κουτι,οχι το παραστατικο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts