xkaliak Δημ. December 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2013 Φιλε μου δεν εχω πληρωσει ποτε τελωνειο μεχρι στιγμης,και εχω παραγγειλει 4 ταμπλετ και 5 κινητα..Τωρα να ειμαι τοσο γκαντεμης και να πληρωσω σε αυτο;Ελπιζω πως οχι.Μεχρι στιγμης δεν εχω προβλημα,αν ποτε μου παρουσιαστει,δεν ξαναπαιρνω DHL. Αν δεν έχεις κάποιον γνωστό μέσα στην dhl φίλε, πήγαινε παίξε κανένα Τζόκερ, μέρες που είναι :lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jokey5 Δημ. December 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2013 Έχω κάνει με CWM και έχω φτίαξει και custom recovery για το UMI, αλλά το έκανα πάνω κάτω στα τυφλά στην τύχη :P ΤΟ βγάζει το Update το 3.0, τι γίνεται σε αυτή την περίπτωση; εφαρμογές κτλ χάνονται; να τα κάνω backup (πχ με το titanium backup)? η γλώσα παίζει να αλλάξει στα κινέζικα ή θα μείνει στα αγγλικά; thanks :) ότι έκδοση και αν είναι αγγλικά έχει σίγουρα . το πιθανότερο είναι να είναι η multilang και να έχει και ελληνικά αλλά χρειάζεται να τα επιλέξεις στην αρχή . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bull2oo4 Δημ. December 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2013 Έχω κάνει με CWM και έχω φτίαξει και custom recovery για το UMI, αλλά το έκανα πάνω κάτω στα τυφλά στην τύχη :P ΤΟ βγάζει το Update το 3.0, τι γίνεται σε αυτή την περίπτωση; εφαρμογές κτλ χάνονται; να τα κάνω backup (πχ με το titanium backup)? η γλώσα παίζει να αλλάξει στα κινέζικα ή θα μείνει στα αγγλικά; thanks :) Εφαρμογές δεν χάνονται αν δεν κάνεις wipes και περάσεις μόνο το uptade. Όσο για την γλώσσα η (miuiandroid_multi_HM2013023_WCDMA_JHBCNAH3.0_jb-4.2) είναι multilanguage και έχει και τα ελληνικά μέσα και όχι μόνο τα αγγλικά και τα κινέζικα. Κατέβασε την ρομ, βάλτη στην κάρτα sd, ξεκίνα με CWM recovery, επέλεξε install zip, και είσαι έτοιμος :) Παράθεση Samsung Note 3 White :( RIP (Σπασμένη οθόνη) Microsoft Lumia 640XL Xiaomi Redmi Note 4 3/64 Pipo w2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jokey5 Δημ. December 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2013 Εφαρμογές δεν χάνονται αν δεν κάνεις wipes και περάσεις μόνο το uptade. Όσο για την γλώσσα η (miuiandroid_multi_HM2013023_WCDMA_JHBCNAH3.0_jb-4.2) είναι multilanguage και έχει και τα ελληνικά μέσα και όχι μόνο τα αγγλικά και τα κινέζικα. Κατέβασε την ρομ, βάλτη στην κάρτα sd, ξεκίνα με CWM recovery, επέλεξε install zip, και είσαι έτοιμος :) λογικά το recovery θα είναι στα κινέζικα και μπορεί να μπερδευτεί αν δεν του αλλάξει γλώσσα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bull2oo4 Δημ. December 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2013 λογικά το recovery θα είναι στα κινέζικα και μπορεί να μπερδευτεί αν δεν του αλλάξει γλώσσα εμένα ήρθε με αγγλικό recovery από το to2c. Αλλά το αγγλικό μπορεί να το βρει και από εδώ:http://xiaomi.eu/community/threads/english-cwm-for-xiaomi-hongmi-td-wcdma-full-working.22953/ Παράθεση Samsung Note 3 White :( RIP (Σπασμένη οθόνη) Microsoft Lumia 640XL Xiaomi Redmi Note 4 3/64 Pipo w2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jokey5 Δημ. December 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2013 εμένα ήρθε με αγγλικό recovery από το to2c. Αλλά το αγγλικό μπορεί να το βρει και από εδώ:http://xiaomi.eu/community/threads/english-cwm-for-xiaomi-hongmi-td-wcdma-full-working.22953/ οκ τοτε έχεις δίκιο εγώ που το είχα παραγγείλει από το merimobile αν και μου είχαν περάσει μια καστομ ρομ με ελληνικά είχε και πολλά bugs αλλά και το ρεκοβερυ ήταν στα κινέζικα και ήθελε αλλαγή . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. December 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2013 Φιλε μου δεν εχω πληρωσει ποτε τελωνειο μεχρι στιγμης,και εχω παραγγειλει 4 ταμπλετ και 5 κινητα..Τωρα να ειμαι τοσο γκαντεμης και να πληρωσω σε αυτο;Ελπιζω πως οχι.Μεχρι στιγμης δεν εχω προβλημα,αν ποτε μου παρουσιαστει,δεν ξαναπαιρνω DHL. όλα με dhl ; από ποιο site λες ; αν αφορά μη ευρωπαικό site και τα κινητά/ταμπλετ που αγόρασες ήταν κάποιας αξίας (άνω των 100 ευρώ) νομίζω ότι γκαντέμης δεν είσαι , ίσα ίσα είσαι πολύ τυχερός :)) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mavrospit Δημ. December 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2013 (edited) - Update μέσα από το miui βγάζει error μετά το restart και αφού ξεκινήσει το installing. (assert failed .... Update.zip is not correct. Instalation aborted) - το CWM από to2c είναι αγγλικό - στο CWM μου εμφανίζει επιλογή boot from SD card ΚΑΙ boot from SD Card 2, το άλλαξα με Mobileuncletools και έβαλα το v5 WCDMA από το Link που έδωσε ο bull2oo4 (thanks). - έκανα update χωρίς wipe το zip που επίσης έδωσε ο bull2oo4. ==> E:Error (status 7) και τώρα δεν ανοίγει (κολλάει στο "mi") χαχαχα. fail! edit: volume down on/off μου έδωσε δυνατότητα για recovery τι κάνω; wipe data/factory reset και μετά wipe cache και ξαναδοκιμάζω; edit: εγκαταστάθηκε με επιτυχία η "miuiandroid_multi_V6W_3.12.13_jb-4.2.zip" ( telika ekana wipe.) Edited December 17, 2013 by mavrospit Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bull2oo4 Δημ. December 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2013 (edited) - Update μέσα από το miui βγάζει error μετά το restart και αφού ξεκινήσει το installing. (assert failed .... Update.zip is not correct. Instalation aborted) - το CWM από to2c είναι αγγλικό - στο CWM μου εμφανίζει επιλογή boot from SD card ΚΑΙ boot from SD Card 2, το άλλαξα με Mobileuncletools και έβαλα το v5 WCDMA από το Link που έδωσε ο bull2oo4 (thanks). - έκανα update χωρίς wipe το zip που επίσης έδωσε ο bull2oo4. ==> E:Error (status 7) και τώρα δεν ανοίγει (κολλάει στο "mi") χαχαχα. fail! edit: volume down on/off μου έδωσε δυνατότητα για recovery τι κάνω; wipe data/factory reset και μετά wipe cache και ξαναδοκιμάζω; edit: εγκαταστάθηκε με επιτυχία η "miuiandroid_multi_V6W_3.12.13_jb-4.2.zip" ( telika ekana wipe.) Ωραίος τα κατάφερες!! Αυτή η ρομ λένε ότι έχει πολλά bugs να το απευθείας για την τελευταία stable http://media.celogeek.com/roms/android/miui/hongmi/miuiandroid_multi_HM2013023_WCDMA_JHBCNAH3.0_jb-4.2.zip (αντιγραφή και επικόλληση στον browser - προσοχή αυτή η ρομ δεν έχει ενσωματωμένο το root) Λόγια από το xiaomi.eu ingbrzy (MIUI Multilang leader Staff Member): no more weekly... so no.. Stable only for hongmi aa there are no weekly builds from Xiaomi... And ports are still buggy... Edited December 17, 2013 by bull2oo4 Παράθεση Samsung Note 3 White :( RIP (Σπασμένη οθόνη) Microsoft Lumia 640XL Xiaomi Redmi Note 4 3/64 Pipo w2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mavrospit Δημ. December 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2013 (edited) Ωραίος τα κατάφερες!! Αυτή η ρομ λένε ότι έχει πολλά bugs να το απευθείας για την τελευταία stable http://media.celogeek.com/roms/android/miui/hongmi/miuiandroid_multi_HM2013023_WCDMA_JHBCNAH3.0_jb-4.2.zip (αντιγραφή και επικόλληση στον browser - προσοχή αυτή η ρομ δεν έχει ενσωματωμένο το root) Λόγια από το xiaomi.eu ingbrzy (MIUI Multilang leader Staff Member): no more weekly... so no.. Stable only for hongmi aa there are no weekly builds from Xiaomi... And ports are still buggy... Με αυτή είναι που μου βγάζει το error. :/ ωχ καλά... αυτό που έβαλα είναι Beta v6? άντε να κάνω downgrade τώρα... :/ Edited December 18, 2013 by mavrospit Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valsam Δημ. December 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2013 Φιλος παπουτσια αγορασε αξιας 50$ και η dhl τα εδωσε καρφωτη στο τελωνειο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. December 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2013 Η Xiaomi πούλησε 10,000 Red Rice από το κατάστημα της στο ΗΚ (http://hk.xiaomi.com/) σε λίγα δευτερόλεπτα (κόστος έκαστου 999ΗΚ$ = 93 ευρώ...) -------------- Xiaomi sells 10,000 units of Hongmi Red Rice in HK in 36 Seconds today!! http://en.miui.com/thread-12231-1-1.html The first batch of 10,000 Hongmi Red Rice phones were released at 12 noon today for sale on http://hk.xiaomi.com/, and they were snapped up in 36 seconds flat!! Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrish Δημ. December 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2013 Χρησιμοποιώ ένα app το More Locale 2, δεν υπάρχει πρόβλημα. Απλά μετά τις £49 όλα μου φταίνε... :/ Παρέλαβες εκτός Ελλάδος? (Λόγω του νομίσματος που αναγράφεις) Αναμένω και εγώ απο SG EMS speedpost παραλαβή, επομένως θα σε ενημερώσω μόλις παραλάβω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mavrospit Δημ. December 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2013 Παρέλαβες εκτός Ελλάδος? (Λόγω του νομίσματος που αναγράφεις) Αναμένω και εγώ απο SG EMS speedpost παραλαβή, επομένως θα σε ενημερώσω μόλις παραλάβω. Ναι, στην αγγλία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bull2oo4 Δημ. December 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2013 Με αυτή είναι που μου βγάζει το error. :/ ωχ καλά... αυτό που έβαλα είναι Beta v6? άντε να κάνω downgrade τώρα... :/ το error σου το βγάζει γιατί φοράς λάθος CWM recovery. εγώ φοράω αυτό το recovery : CWM V5 NO TOUCH (WCDMA VERSION ONLY) rename it in recovery.img Download (thanks to Sonik1SVK for build): https://mega.co.nz/#!eQEwWIJR!XGyqqA9umahB9Q8b4Nan9FCHCLwwd704RBLuh71VMTY με αυτή την rom: http://media.celogeek.com/roms/android/miui/hongmi/miuiandroid_multi_HM2013023_WCDMA_JHBCNAH3.0_jb-4.2.zip ΟΔΗΓΟΣ ROOT JHBCNAH3.0 So here you go simple step by step guide Before you start job, put all those files on sd card: *miuiandroid_multi_V6W_3.12.13_jb-4.2.zip *miuiandroid_multi_HM2013023_WCDMA_JHBCNAH3.0_jb-4.2.zip *CWM V5 NO TOUCH WCDMA Recovery (thanks to Sonik1SVK for build) *mobileuncle.toolbox_327.apk *root.zip 1. from (any) Recovery make all wipes and install "miuiandroid_multi_V6W_3.12.13_jb-4.2.zip"... restart phone to MIUI 2. then install "mobileuncle.toolbox_327.apk". from that app install CWM V5 NO TOUCH WCDMA Recovery 3. restart phone and enter to your new CWM V5 Recovery. make all wipes. install WCDMA JHBCNAH3.0 ROM 4. after that install file root.zip... restart phone to MIUI 5. you should see new icon on the screen "SuperSU" 6. you done, enjoy rooted phone :) Το root.zip μπορείς να το βρεις από εδώ: https://mega.co.nz/#!nZJxQSLQ!LwkzIDlULoaasQvZJbV-RURBEzB0ju01k7cAA2c13iE Παράθεση Samsung Note 3 White :( RIP (Σπασμένη οθόνη) Microsoft Lumia 640XL Xiaomi Redmi Note 4 3/64 Pipo w2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vgls35 Δημ. December 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2013 (edited) όλα με dhl ; από ποιο site λες ; αν αφορά μη ευρωπαικό site και τα κινητά/ταμπλετ που αγόρασες ήταν κάποιας αξίας (άνω των 100 ευρώ) νομίζω ότι γκαντέμης δεν είσαι , ίσα ίσα είσαι πολύ τυχερός :)) spemall.com ψωνιζω μεχρι στιγμης... να και το τελευταιο ταμπλετακι που παρελαβα ενα pipo m6 pro..δεν θυμαμαι ποσα εδωσα νομιζω καπου στα 200 δολαρια ηταν το ταμπλετακι αυτο.. http://www.dhl.com/content/g0/en/express/tracking.shtml?brand=DHL&AWB=1019287264%0D%0A Edited December 19, 2013 by vgls35 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny2000gr Δημ. December 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2013 Καλησπέρα Όσοι παρέλαβαν μπορούν να μας πουν εντυπώσεις σε gps, wi-fi, σήμα κινητής, κλήσεις ? :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bull2oo4 Δημ. December 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2013 Καλησπέρα Όσοι παρέλαβαν μπορούν να μας πουν εντυπώσεις σε gps, wi-fi, σήμα κινητής, κλήσεις ? :) GPS=3sec χωρίς DATA WIFI=Καμπάνα!!! Σήμα=τέλειο Κλήσεις=καθαρές και χωρίς θορύβους. Καμία σχέση με τα άλλα "κινέζικα". Αυτό το συγκεκριμένο έχει το "κάτι" που δεν έχουν τα άλλα με ΜΤΚ. Ποιότητα Xiaomi Παράθεση Samsung Note 3 White :( RIP (Σπασμένη οθόνη) Microsoft Lumia 640XL Xiaomi Redmi Note 4 3/64 Pipo w2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny2000gr Δημ. December 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2013 GPS=3sec χωρίς DATA WIFI=Καμπάνα!!! Σήμα=τέλειο Κλήσεις=καθαρές και χωρίς θορύβους. Καμία σχέση με τα άλλα "κινέζικα". Αυτό το συγκεκριμένο έχει το "κάτι" που δεν έχουν τα άλλα με ΜΤΚ. Ποιότητα Xiaomi Πράγματι είναι απίστευτο για MTK να κλειδώσει χωρίς mobileuncle κι άλλες πατέντες ! Στην πλοήγηση π.χ. με το sygic έχει δοκιμάσει κανείς ? Εκεί πως συμπεριφέρεται ? Με ακουστικά ακούγεται ο συνομιλητής δυνατά ή χρειάζεται να πειράξουμε πάλι τις τιμές με το mobileuncle ? Το ηχείο είναι δυνατό ? Πολλές ερωτήσεις... αλλά πάνω που είχα αποφασίσει να πάω σε snapdragon και μονόκαρτο μπήκε γκολ στο 90 από τη xiaomi με το κόκκινο ρύζι :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mavrospit Δημ. December 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2013 3. restart phone and enter to your new CWM V5 Recovery. make all wipes. install WCDMA JHBCNAH3.0 ROM assert error. άλλαξα το updater-script μέσα στο zip, αφαιρώντας τις 2 πρώτες γραμμές (από το assert μέχρι το ';' ) εγκατέστησα την τελευταία official: miui_HM2W_JHBCNAH3.0_779de75e3d_4.2.zip ΔΕΝ είναι rooted, ΔΕΝ έχει google apps. Προσπαθώ να κάνω root με το root.zip (http://en.miui.com/forum.php?mod=redirect&goto=findpost&ptid=8101&pid=246441) error sto root.zip (invalid OTA, missing scatter file.) δοκίμασα μετά απο reboot, οπότε έτρεξε άλλο cwm. :( Δικό μου λάθος, έπρεπε να το κάνω από το άλλο recovery πριν το reboot... όταν βρω άκρη θα κάνω update Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ANTONIS_V Δημ. December 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2013 έχει πάρει κανείς αυτή τη θήκη? http://www.to2c.com/xiaomi-hongmi-nillkin-fresh-leather-case.html ή κάποια άλλη πρόταση για να μια διακριτική θήκη που να ταιριάζει στο συγκεκριμένο μοντέλο με τις καμπύλες του??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vgls35 Δημ. December 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2013 έχει πάρει κανείς αυτή τη θήκη? http://www.to2c.com/xiaomi-hongmi-nillkin-fresh-leather-case.html ή κάποια άλλη πρόταση για να μια διακριτική θήκη που να ταιριάζει στο συγκεκριμένο μοντέλο με τις καμπύλες του??? Εχω παραγγειλει αυτο,οταν με το καλο ερθει θα σου πω εντυπωσεις. http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=271257360098&ssPageName=ADME:L:OU:US:3160 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Slammer Δημ. December 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2013 Φιλος παπουτσια αγορασε αξιας 50$ και η dhl τα εδωσε καρφωτη στο τελωνειο! Εννοείται! Αφού η DHL πέρνει την μερίδα του λέοντος, ως έξοδα εκτελωνισμού και χρεώνει στη συνέχεια νέα αποστολή αφού η αρχική κλείνει στον "εκτελωνιστή". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vgls35 Δημ. December 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2013 Εννοείται! Αφού η DHL πέρνει την μερίδα του λέοντος, ως έξοδα εκτελωνισμού και χρεώνει στη συνέχεια νέα αποστολή αφού η αρχική κλείνει στον "εκτελωνιστή".Τι εννοειται βρε παιδια;Αν δεν κανω λαθος,τα παντα περνανε τελωνειο οταν ερχονται απο χωρα εκτος Ε.Ε. Ειναι θεμα εκτελωνιστη πιστευω εγω,να μην πεσεις σε κανα στραβοξυλο. Και φυσικα παιζει ρολο και πως στα στελνει η καθε εταιρια.Αν στα στελνει γραφοντας την τιμη απλα με μαρκαδορο η στυλο,λογικο ειναι να μην το φαει ο εκτελωνιστης.Αν ομως απο εξω σου εχει κολησει παραστατικο με την τιμη των 28 δολαριων,το τρωει πιο ευκολα.Δεν μπορει εγω να ειμαι τοσο τυχερος και να μην εχω περασει ουτε μια φορα τελωνειο απο τις 10 που εχω παραλαβει. σε λιγες μερες θα παραλαβω το HONGMI και θα σας βγαλω φωτο το πως μου στελνουν το πακετο. Ελπιζω μονο να μην με ματιασατε και να αρχισω να πληρωνω.:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kseftilas1 Δημ. December 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2013 Τι εννοειται βρε παιδια;Αν δεν κανω λαθος,τα παντα περνανε τελωνειο οταν ερχονται απο χωρα εκτος Ε.Ε. Ειναι θεμα εκτελωνιστη πιστευω εγω,να μην πεσεις σε κανα στραβοξυλο. Και φυσικα παιζει ρολο και πως στα στελνει η καθε εταιρια.Αν στα στελνει γραφοντας την τιμη απλα με μαρκαδορο η στυλο,λογικο ειναι να μην το φαει ο εκτελωνιστης.Αν ομως απο εξω σου εχει κολησει παραστατικο με την τιμη των 28 δολαριων,το τρωει πιο ευκολα.Δεν μπορει εγω να ειμαι τοσο τυχερος και να μην εχω περασει ουτε μια φορα τελωνειο απο τις 10 που εχω παραλαβει. σε λιγες μερες θα παραλαβω το HONGMI και θα σας βγαλω φωτο το πως μου στελνουν το πακετο. Ελπιζω μονο να μην με ματιασατε και να αρχισω να πληρωνω.:lol: Αν παρακκολουθεί το θέμα κανένας απο το τελωνείο την πάτησες:lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts