Jump to content

[Επίσημο] LG G2 (D802)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Κάτι που δεν έχω καταφέρει να φτιάξω στη lollipop είναι το screen off effect...Έχει καταφέρει κάποιος να δουλεύει πιο smooth?

• Απαντήσεις 22,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Eχει βγει η λολιποπ ΕΠΙΣΗΜΑ η την βαζετε απο καθε προγραματιστη?
LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra

Eχει βγει η λολιποπ ΕΠΙΣΗΜΑ η την βαζετε απο καθε προγραματιστη?

έχει βγει απλά δεν φαίνεται ΟΤΑ ,πρέπει να συνδεθείς με pc.

http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg

Androidoθαυμάστρια.

για το δικο μου θεμα ξερεις κατι? 3ποστ πισω...

είσαι στο μυαλό κάτι μαγικό...

ΕΧΕΙ βγαλει η ελτζι επισημη αναβαθμιση και δεν την δινει μεσω οτα?που ακουστηκε αυτο?Μηπως εχεις λινκ να το δω και γω σε παρακαλω?:)

Ναι δεν την δίνει διότι είναι τεράστια και δεν πρόκειται να κατέβει σωστά.

Και πολύ καλά κάνει κατά τη γνώμη μου

ΕΧΕΙ βγαλει η ελτζι επισημη αναβαθμιση και δεν την δινει μεσω οτα?που ακουστηκε αυτο?Μηπως εχεις λινκ να το δω και γω σε παρακαλω?:)

φιλος κατεβασε το lg pc suite και θα σου τη βγαλει την αναβαθμιση.εγω ετσι περασα λολιποπ οπως κ ολοι αλλωστε... δεν τη δινει ΟΤΑ γιατι ειναι μεγαλη η αναβαθμιση σχεδον 2gb...

Edited by fanisgauros

Εγινε ευχαριστω πολυ αλλα βλεπω οτι προβληματα εχουν πολλοι θα δω αν την περασω.Και τι εγινε που ειναι μεγαλη εδω κατι παιχνιδια στο στορ ειναι 1 γκιγκα και που το προβλημα δε θα κατσει καλα μεσω οτα;

Το store έχει καλύτερους servers προφανώς και δεν έχει επιλογή - εφαρμογή ούτως η άλλως για εγκατάσταση μέσω pc.

Μη συγκρίνεις ανόμοια πράγματα ;)

Παιδιά τον τελευταίο καιρό δεν μου κρατάει πάντα τις φωτογραφίες που τραβάω. Μπορεί να γίνει κάτι γι αυτο;; τραβάω ας πούμε 10 φωτογραφίες και μου αποθηκεύει τις 7! Ενώ έχω μνήμη στο κινητό. Τις τραβάει κανονικά αλλά δεν τις αποθηκεύει πάντα όλες! Edited by lek88

πηγα να μπω σε download mode κ τωρα μου δειχνει μαυρη οθονη κ γραφει firmware update κ η μπαρα προοδου εχει κολησει στο 0% τι κανω? stock lolipop 5.0.2

help please!!!

Έκανες των συνδυασμό των πίσω κουμπιών ??? αν δεν έγινε τίποτα τότε, πέρνα την ξανά με LG Flash Tool 2014 ...............να ξέρεις θα χάσεις τα πάντα απο μέσα, θα ειναι σαν να πήρες τώρα την συσκευή...!!!;)

284285df2da60877fb17f4243f5013c1.gif

Έκανες των συνδυασμό των πίσω κουμπιών ??? αν δεν έγινε τίποτα τότε, πέρνα την ξανά με LG Flash Tool 2014 ...............να ξέρεις θα χάσεις τα πάντα απο μέσα, θα ειναι σαν να πήρες τώρα την συσκευή...!!!;)

Τελικά αποσυνδεσα το κινητό απ το pc κ όλα καλά άνοιξε κανονικά...

Όντως έχω κάτι κολληματακια και η μπαταρία άστα να πάνε.. Δεν την προλαβενω 2 φορές τουλάχιστον φόρτιση την ημέρα .. Τι λέτε να κάνω;

Όντως έχω κάτι κολληματακια και η μπαταρία άστα να πάνε.. Δεν την προλαβενω 2 φορές τουλάχιστον φόρτιση την ημέρα .. Τι λέτε να κάνω;

Μάλλον πας για νέα μπαταρια

Έχω ένα αρκετά περίεργο θεματάκι με το G2 του αδερφού μου. Όπως φαίνεται και στη φωτογραφία, το εσωτερικό της οθόνης, είναι σαν να έχει μαζέψει αρκετές σκόνες (ή ό,τι άλλο μπορεί να είναι αυτό). Το ίδιο συμβαίνει και στο εσωτερικό του φακού της κάμερας.

Μίλησα με LG, και μου είπαν ότι ΔΕΝ καλύπτεται από εγγύηση. Η συγκεκριμένη συσκευή είναι ελληνική, χρονολογικά εντός εγγύησης και μάλιστα δεν έχει γίνει ποτέ και root...

Έχει ξαναπαρουσιαστεί σε κανέναν άλλον; Μου κάνει τρομερή εντύπωση να μπορούν να μπαίνουν έτσι απλά σκόνες στο εσωτερικό του κινητού. Κάτι μάλιστα που δεν μου έχει ξαναπαρουσιαστεί ποτέ σε καμμία άλλη συσκευή.

http://s29.postimg.org/z2o0pje1v/IMG_20151103_162250.jpg

Δεν παίζει να είναι το 5.0.1 που έκανα αναβάθμιση έτσι;

Μπορεί να καταναλώνει ελάχιστη παραπάνω μπαταρία η λολιποπ που έβαλες. Όταν λέμε ελάχιστη.... Πολύ ελάχιστη!!! Όχι τόσο πολύ όσο λες όμως. Κάτι άλλο θα φταίει.

Η η μπαταρία σου θέλει αλαγμα αν το έχεις για νορμάλ χαλαρή χρήση και δεν σου κρατάει καθολου η εχεις βάλει εφαρμογές που σου ξεζουμίζουν την μπαταρία.

Κ εγώ 2 φορές την μέρα το φορτιζω αλλά φταίει που δεν το αφήνω από τα χέρια καθολου!!! Το κινητό αυτό έχει πάρει την θέση και του υπολογιστή μου μιας και τα κάνω όλα από αυτό. Διαφορετικά Μπορεί να το φορτισω μια φορά στις δύο μερες με πολύ νορμαλ χρήση . λολιποπ έχω κ εγω Και φαντάσου ότι η συσκευή μου θεωρείτε παλιά μιας και την πήρα τότε που πρωτοβγηκε.

Μετά που έβαλες την 5.0.1 το γύρισες εργοστασιακές ρυθμίσεις το κινητό;; Μπορεί κάτι να μην έκατσε καλά στην αναβάθμιση. Να ξέρεις ότι τα χάνεις όλα όμως από μεσα. Δεν μένει τίποτα μέσα στο κινητό. Είναι σαν να το αγορασες καινουριο. Οτιδήποτε θες (π.χ. τηλ. Καταλογος, φωτο κτλ) τα κρατάς κάπου )

Edited by lek88

Αυτο το ειδε κανενας ;

As for other devices from LG that are due to receive their Marshmallow update, this includes the LG V10, LG G Flex 2, LG G3, and the LG G2

See more at: http://www.gospelherald.com/articles/58767/20151015/android-m-6-0-marshmallow-release-date-lg-g4-g3-g2.htm#sthash.CcoiTZl2.dpuf

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Έχω ένα αρκετά περίεργο θεματάκι με το G2 του αδερφού μου. Όπως φαίνεται και στη φωτογραφία, το εσωτερικό της οθόνης, είναι σαν να έχει μαζέψει αρκετές σκόνες (ή ό,τι άλλο μπορεί να είναι αυτό). Το ίδιο συμβαίνει και στο εσωτερικό του φακού της κάμερας.

Μίλησα με LG, και μου είπαν ότι ΔΕΝ καλύπτεται από εγγύηση. Η συγκεκριμένη συσκευή είναι ελληνική, χρονολογικά εντός εγγύησης και μάλιστα δεν έχει γίνει ποτέ και root...

Έχει ξαναπαρουσιαστεί σε κανέναν άλλον; Μου κάνει τρομερή εντύπωση να μπορούν να μπαίνουν έτσι απλά σκόνες στο εσωτερικό του κινητού. Κάτι μάλιστα που δεν μου έχει ξαναπαρουσιαστεί ποτέ σε καμμία άλλη συσκευή.

http://s29.postimg.org/z2o0pje1v/IMG_20151103_162250.jpg

Κατι τετοιο συνεβαινε παλιοτερα στα 4Χ . Εγω και αλλοι ειχαμε παει για αυτο το λογο στο σερβις και τα καθαρισαν , αλλαξαν οθονη ; Δεν εχω ιδεα...παντως εντος εγγυησης σε μια ωρα ηταν ετοιμο.

Μπορεί να καταναλώνει ελάχιστη παραπάνω μπαταρία η λολιποπ που έβαλες. Όταν λέμε ελάχιστη.... Πολύ ελάχιστη!!! Όχι τόσο πολύ όσο λες όμως. Κάτι άλλο θα φταίει.

Η η μπαταρία σου θέλει αλαγμα αν το έχεις για νορμάλ χαλαρή χρήση και δεν σου κρατάει καθολου η εχεις βάλει εφαρμογές που σου ξεζουμίζουν την μπαταρία.

Κ εγώ 2 φορές την μέρα το φορτιζω αλλά φταίει που δεν το αφήνω από τα χέρια καθολου!!! Το κινητό αυτό έχει πάρει την θέση και του υπολογιστή μου μιας και τα κάνω όλα από αυτό. Διαφορετικά Μπορεί να το φορτισω μια φορά στις δύο μερες με πολύ νορμαλ χρήση . λολιποπ έχω κ εγω Και φαντάσου ότι η συσκευή μου θεωρείτε παλιά μιας και την πήρα τότε που πρωτοβγηκε.

Μετά που έβαλες την 5.0.1 το γύρισες εργοστασιακές ρυθμίσεις το κινητό;; Μπορεί κάτι να μην έκατσε καλά στην αναβάθμιση. Να ξέρεις ότι τα χάνεις όλα όμως από μεσα. Δεν μένει τίποτα μέσα στο κινητό. Είναι σαν να το αγορασες καινουριο. Οτιδήποτε θες (π.χ. τηλ. Καταλογος, φωτο κτλ) τα κρατάς κάπου )

Όχι δεν το έχω ξανά γυρίσει εργοστασιακές.. Και γενικά τρώει και κάτι κολλήματα τι λες να κάνω;

Δυστυχως συμβαινει συχνα το να μην τρεχουν ολα αψογα μετα απο αναβαθμιση , ειδικα μεταξυ διαφορετικων εκδοσεων.Παντα συνισταται η επαναφορα της συσκευης μετα απο αλλαγη λογισμικου.Σε λιγες περιπτωσεις δεν αλλαζουν πολυ τα πραγματα , στις αλλες ομως βελτιωνονται πολυ.

Έχω δοκιμάσει, OTG καλώδιο και στικ αλλά και τα δύο μου τα πετάει μετά από 15 περίπου λεπτά, σαν να ζεσταίνεται κάτι και μου βγάζει το μηνυμα ότι βγήκε χωρίς να κάνω "unmount" ...

Πρόσφατα έκανα hard reset αλλα πάλι τα ίδια. ..καμία ιδέα ;

Factory reset εγινε στην αναβαθμισμενη πλεον εκδοση 5.0.2 και καμια αλλαγη...το knock on κοιμαται τον υπνο του δικαιου

Δεν ξερω τι αλλο να δοκιμασω.:cry:

φίλε μήπως όταν κλείνεις την οθόνη (με 2πλό χτύπημα) αμέσως προσπαθείς να την ανοίξεις; Γιατί στο GPad 8.3, αν την σβήσεις με 2πλό χτύπημα, αμέσως δεν ανοιγει, πρέπει να δοκιμάσεις μετά από 5-6 μπορεί και παραπάνω δευτερόλεπτα... μήπως δηλ απλά βιάζεσαι να την ανοίξεις κ νομίζεις ότι έχει πρόβλημα;

Όχι δεν το έχω ξανά γυρίσει εργοστασιακές.. Και γενικά τρώει και κάτι κολλήματα τι λες να κάνω;

Σου προτείνω να το γυρίσεις μια εργοστασιακές. Υπάρχουν παραπολλές πιθανότητες να φτιάξουν τα προβλήματα που έχει. Σου ξαναλεω όμως ότι θα χάσεις τα πάντα από μέσα!!!

Συνήθως λύνει πολλά προβλήματα.