komias2 Δημ. August 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2015 Αυτά υπάρχουν στην στοκ αλλά ίσως το έχεις Ελληνικά στο μενού γι'αυτό δεν τα βρίσκεις Φυσικα το εχω ελληνικα ελληνας ειμαι τα αγγλικα μονο στη δουλεια που ειναι μη απεφευκταια χαχαχα.Θελω να βγαλω τα εξης Βιβλια play ,μουσικη play,περιπτερο play,google+,ρυθμισεις google,dropbox.Αυτα θελω να τα πεταξω αν πετιουνται σε στοκ παντα ετσι;Γιαυτα θα εχω προβλημα στην λειτουργια του; Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. August 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2015 Φυσικα το εχω ελληνικα ελληνας ειμαι τα αγγλικα μονο στη δουλεια που ειναι μη απεφευκταια χαχαχα.Θελω να βγαλω τα εξης Βιβλια play ,μουσικη play,περιπτερο play,google+,ρυθμισεις google,dropbox.Αυτα θελω να τα πεταξω αν πετιουνται σε στοκ παντα ετσι;Γιαυτα θα εχω προβλημα στην λειτουργια του; Πηγαινε ρυθμισεις,γενικες,εφαρμογες,ολα και εκεί ότι δεν θέλεις μπαινεις μέσα το κανεις η καταργηση η καταργηση εγκαταστασης ενημερωσεων και μετα απενεργοποιηση. μετα βγαζεις και το τικ για εμφανιση ειδοποιήσεων και τελειωνεις δεν μπορεις να σβησεις πολλα απο αυτα χωρις root Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amyroukai Δημ. August 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2015 Για αλλαγή οθόνης έχουμε χρόνους 1-2 μέρες ή βδομάδα+ ; μισή ώρα... απλά πάρε τηλέφωνο να ξέρεις ότι υπάρχει οθόνη εκεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. August 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2015 μισή ώρα... Από Θεσσαλονίκη? Κομματάκι δύσκολο μου φαίνεται...:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amyroukai Δημ. August 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2015 Από Θεσσαλονίκη? Κομματάκι δύσκολο μου φαίνεται...:lol: Καλά, δεν πρόσεξα από που γράφει... :) διόρθωση λοιπόν, αν έχουν οθόνη φαντάζομαι 3ήμερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. August 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2015 ψαξε σε καμια αγγελια πουλανε πολλα ανταλακτικα για g2..μην δωσεις με τπτ οσα λεφτα...απο περιεργια.....?ποιος σου ζητησε τοσα λεφτα? Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. August 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2015 Επειδή ξεσυνήθισα λίγο την κιτ κατ, τα recent apps που τα έχει; Στην λολιποπ τα είχε στο δεξί (software) κουμπί.:worry: Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. August 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2015 Πατας παρατεταμενα το home. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. August 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2015 Επειδή ξεσυνήθισα λίγο την κιτ κατ, τα recent apps που τα έχει; Στην λολιποπ τα είχε στο δεξί (software) κουμπί.:worry: Πατημένο το home button Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. August 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2015 Merci beaucoup! :D Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ke_Nal Δημ. August 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2015 Καλά, δεν πρόσεξα από που γράφει... :) διόρθωση λοιπόν, αν έχουν οθόνη φαντάζομαι 3ήμερο. Εγώ το έστειλα πάντως χθες στην procordia και μου είπαν περίπου 2 βδομαδες γιατί έχουν έλλειψη σε οθόνες για το μαύρο τουλάχιστον :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisj5 Δημ. August 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2015 Εγώ το έστειλα πάντως χθες στην procordia και μου είπαν περίπου 2 βδομαδες γιατί έχουν έλλειψη σε οθόνες για το μαύρο τουλάχιστον :p και ποσο θα κοστισει φιλε μου? Παράθεση My Android Apps: https://play.google.com/store/apps/dev?id=6054404461506189972 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ke_Nal Δημ. August 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2015 και ποσο θα κοστισει φιλε μου? 124 αν θυμάμαι καλά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. August 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2015 Χρησιμοποιεί κάνεις nova launcher? Δεν έχει επιλογή για double tap για κλείδωμα οθόνης έτσι έβαλα το screen soft off και μετά μέσα στις χειρονομιες του nova έβαλα με double tap να δρα η συγκεκριμένη εφαρμογή. Κάποιος καμία άλλη λύση? Προς το παρών δεν έχω θέμα αλλά κάθε άλλη λύση ευπρόσδεκτη Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. August 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2015 Χρησιμοποιεί κάνεις nova launcher? Δεν έχει επιλογή για double tap για κλείδωμα οθόνης έτσι έβαλα το screen soft off και μετά μέσα στις χειρονομιες του nova έβαλα με double tap να δρα η συγκεκριμένη εφαρμογή. Κάποιος καμία άλλη λύση? Προς το παρών δεν έχω θέμα αλλά κάθε άλλη λύση ευπρόσδεκτη Και εγώ έχω τον prime . Εχω βαλει στο διπλο χτύπημα να κάνει το.greenify ,αδρανοποίηση και κλείδωμα οθόνης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. August 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2015 Και εγώ έχω τον prime . Εχω βαλει στο διπλο χτύπημα να κάνει το.greenify ,αδρανοποίηση και κλείδωμα οθόνης. Το αγόρασα κι εγώ. Έφερα το μέγεθος των εικονιδίων στα μέτρα μου. Γενικά έκανα την συσκευή όπως την ήθελα. Αυτό που λες πως γίνεται? Και greenify και κλείδωμα οθόνης? Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. August 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2015 Αν έχεις μέσα το greenify, επιλέγεις την τρίτη καρτέλα που λέει συντομεύσεις η κάτι τέτοιο και εκεί είναι αυτό που ψάχνεις..Μιλάω για τα gestures στον nova Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. August 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2015 Αν έχεις μέσα το greenify, επιλέγεις την τρίτη καρτέλα που λέει συντομεύσεις η κάτι τέτοιο και εκεί είναι αυτό που ψάχνεις..Μιλάω για τα gestures στον nova Μάλιστα κατάλαβα. Σκέφτομαι να κάνω root για να σβήσω την σαβούρα της Google LG και να βάλω το Greenify αλλά η συσκευή δουλεύει καλά και φοβάμαι μετά μην το μετανιωσω Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. August 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2015 Μάλιστα κατάλαβα. Σκέφτομαι να κάνω root για να σβήσω την σαβούρα της Google LG και να βάλω το Greenify αλλά η συσκευή δουλεύει καλά και φοβάμαι μετά μην το μετανιωσω Δεν έχει να κάνει...Κανε ρουτ αλλά.μη σβήσεις τίποτα πάγωσε ότι δε θες και ένα το μετανιώσει το θερμαινεις . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. August 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2015 Δεν έχει να κάνει...Κανε ρουτ αλλά.μη σβήσεις τίποτα πάγωσε ότι δε θες και ένα το μετανιώσει το θερμαινεις . Αυτά που έχει μέσα όπως χάρτες και λοιπά δεν παγωνουν πρέπει πρώτα να τα σβήσεις μετά να κατεβάσεις και να τα παγωσεις Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. August 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2015 (edited) Αυτά που έχει μέσα όπως χάρτες και λοιπά δεν παγωνουν πρέπει πρώτα να τα σβήσεις μετά να κατεβάσεις και να τα παγωσεις Εγώ που το κάνω με το root uninstaller pro , Δεν είχα τέτοιο θεμα και για να γλυτώνω χώρο εκανα system apps facebook messenger drive και αρκετά αλλά.Ξερω ότι αμα διαγράψεις μια εφαρμογή όπως οι χάρτες , δεν φεύγει απο το συρτάρι αν δεν απεγκαταστήσεις και τις ενημερώσεις του. Edited August 27, 2015 by Leolipop Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. August 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2015 Δεν ξέρω γιατί ρε παιδιά αλλά η συσκευή έχει γίνει η προέκταση του χεριού μου. Τόσα χρόνια με το iPhone είχα κολλήσει αλλά βλέπω ότι το G2 δεν έχει να χάσει τίποτα μπροστά στο iPhone. Εσείς τι λέτε? Ψυχολογικά μου λείπει το iPhone αλλά σε πολλά πράγματα είναι καλύτερο το G2. Κυρίως η μπαταρία. Είχα κουραστεί να το φορτιζω συνέχεια. Επίσης το G2 φορτίζει πολύ γρήγορα. Έχει τις υπέρυθρες που μου έχουν βολέψει για τις τηλεοράσεις στο σπίτι Έχει οθοναρα με όχι πολύ μεγάλες διαστάσεις για συσκευή. Δυνατό ακουστικό. Όχι bugs. Το double tap για άνοιγμα και κλείσιμο της οθόνης είναι βγαλμένο από ταινία επιστημονική. Ούτε καν χρειάζεσαι κουμπί. Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobrol Δημ. August 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2015 Παιδια φιλος αλλαξε προχθες οθονη λογω κιτρινιλας για 2η φορα και του ειπαν οτι πλεον οι οθονες που φερνουν ως ανταλλακτικα ειναι πολυ καλυτερες παρτιδες απο τις παλιες.. Για να δουμε.. Ο φιλος το λιωνει το κινητο σε παιχνιδια κτλπ και του ανεβαζει θερμοκρασια.. Οποτε ειναι καλο crash test για την νεα του "βελτιωμενη" οθονη Παράθεση phones' list: alcatel 311, SE t310, SE z600, SE k700i, Samsung zv30, nokia 6290, samsung g600, SE k770i, LG arena, Nokia 5800, nokia N82, nokia E72, htc hero, nokia N8, SE Xperia Neo V, Nokia N9, SE Xperia Mini, LG 4x HD, Blackberry Z10, Nokia Lumia 920, Nokia 101, Samsung Galaxy S4 mini LTE, LG G2, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S9+, Xiaomi Mi 10 5G, Samsung Galaxy S23 Ultra, Samsung Galaxy S25 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_NikitaS_ Δημ. August 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2015 Δεν ξέρω γιατί ρε παιδιά αλλά η συσκευή έχει γίνει η προέκταση του χεριού μου. Τόσα χρόνια με το iPhone είχα κολλήσει αλλά βλέπω ότι το G2 δεν έχει να χάσει τίποτα μπροστά στο iPhone. Εσείς τι λέτε? Ψυχολογικά μου λείπει το iPhone αλλά σε πολλά πράγματα είναι καλύτερο το G2. Κυρίως η μπαταρία. Είχα κουραστεί να το φορτιζω συνέχεια. Επίσης το G2 φορτίζει πολύ γρήγορα. Έχει τις υπέρυθρες που μου έχουν βολέψει για τις τηλεοράσεις στο σπίτι Έχει οθοναρα με όχι πολύ μεγάλες διαστάσεις για συσκευή. Δυνατό ακουστικό. Όχι bugs. Το double tap για άνοιγμα και κλείσιμο της οθόνης είναι βγαλμένο από ταινία επιστημονική. Ούτε καν χρειάζεσαι κουμπί. Υπέρυθρες; Αλήθεια έχει; Το κινητό το έχω κανά εξάμηνο , αλλά δεν είδα να έχει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. August 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2015 Υπέρυθρες; Αλήθεια έχει; Το κινητό το έχω κανά εξάμηνο , αλλά δεν είδα να έχει Στο επάνω μέρος της συσκευής. Με την εφαρμογή Quick remote μπορείς να χειριστεί τηλεόραση οποία θέλεις Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts