christos279 Δημ. May 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2015 Μία ερώτηση: Επειδή με τον κανονικό τρόπο δεν μπαίνει το κινητό σε Download mode (αλλά απλά φορτίζει), μήπως ξέρει κάποιος κάποιον άλλο τρόπο για να βάλω την συσκευή σε Download mode; P.S. Κανονικό τρόπο εννοώ πατώντας το volume up για μερικά δεύτερα ενώ η συσκευή είναι κλειστή και αμέσως την συνδέω μέσω USB στο PC. P.S.2. Δεν έχω κάνει root. Είμαι με stock kit kat. Άλλαξε τους drivers του pc το είχε και κάποιος άλλος και έτσι βρήκε λυση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R2D2 Δημ. May 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2015 Άλλαξε τους drivers του pc το είχε και κάποιος άλλος και έτσι βρήκε λυση Σ'ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vag_koun Δημ. May 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2015 Σ'ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου! Είχα το ίδιο πρόβλημα αλλά ήμουν root...το ξεπέρασα περνοντας custom recovery autorec, με την ευκαιρία κράτησα και ένα back up την ρομ, και μετά μου έμπαινε σε download mode Μία ερώτηση: Επειδή με τον κανονικό τρόπο δεν μπαίνει το κινητό σε Download mode (αλλά απλά φορτίζει), μήπως ξέρει κάποιος κάποιον άλλο τρόπο για να βάλω την συσκευή σε Download mode; P.S. Κανονικό τρόπο εννοώ πατώντας το volume up για μερικά δεύτερα ενώ η συσκευή είναι κλειστή και αμέσως την συνδέω μέσω USB στο PC. P.S.2. Δεν έχω κάνει root. Είμαι με stock kit kat. Παράθεση Pixel 4 XL Οδηγός Βελτίωσης Μπαταρίας & Χρήσης του LG G2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R2D2 Δημ. May 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2015 Είχα το ίδιο πρόβλημα αλλά ήμουν root...το ξεπέρασα περνοντας custom recovery autorec, με την ευκαιρία κράτησα και ένα back up την ρομ, και μετά μου έμπαινε σε download mode Σ'ευχαριστώ αλλά νομίζω είχε δίκιο ο φίλος που απάντησε παραπάνω. Μόλις ανανέωσα τους drivers και πάω να δοκιμάσω. ----- προσθήκη μηνύματος 19 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Παιδιά δεν ήταν οι drivers τελικά. Τους έβαλα μια χαρά και όμως πάλι δεν μπαίνει η συσκευή σε download mode αλλά φορτίζει. Τι άλλο μπορώ να δοκιμάσω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christos279 Δημ. May 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2015 http://androidxda.com/download-lg-usb-drivers Δοκίμασε αυτούς κατέβασε για το g2 αυτο το νούμερο 27 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R2D2 Δημ. May 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2015 Ακριβώς αυτά πέρασα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christos279 Δημ. May 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2015 Ακριβώς αυτά πέρασα! Όταν το έχεις ανοιχτό το βλέπει το pc με το usb ρυθμισμένο στο λογισμικό LG? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R2D2 Δημ. May 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2015 Το βλέπει το pc εννοείς αν φαίνεται στο My Computer; Αν ναι, τότε ναι το βλέπει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christos279 Δημ. May 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2015 Το βλέπει το pc εννοείς αν φαίνεται στο My Computer; Αν ναι, τότε ναι το βλέπει. Γιατί θέλεις να το βάλεις σε download mode? Αν είναι για να περάσεις lolipop τότε Σύνδεσε το με το LG pc suite και κάνε από εκεί αναβαθμιση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
averel11 Δημ. May 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2015 Σ'ευχαριστώ αλλά νομίζω είχε δίκιο ο φίλος που απάντησε παραπάνω. Μόλις ανανέωσα τους drivers και πάω να δοκιμάσω. ----- προσθήκη μηνύματος 19 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Παιδιά δεν ήταν οι drivers τελικά. Τους έβαλα μια χαρά και όμως πάλι δεν μπαίνει η συσκευή σε download mode αλλά φορτίζει. Τι άλλο μπορώ να δοκιμάσω; δοκιμασε: ρυθμισεις - συνδεση pc - επιλεξτε μεθοδο σθνδεσης usb - λογισμικο lg και μετα δοκιμασε για download mode Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R2D2 Δημ. May 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2015 (edited) Ναι για να περάσω Lolipop μέσω LG Flash tool 2014 . Δεν γίνεται μέσω LG PC Suite προσπαθώ εδώ και μέρες και μου βγάζει συνέχεια το συγκεκριμένο μήνυμα: " Ο Έλεγχος ενημερώσεων δεν είναι διαθέσιμος. Δοκιμάστε ξανά αργότερα. " Οπότε είπα να δοκιμάσω μέσω LG Flash tool 2014 . Έχω D802 γαλλικό και βάζοντας το ΙΜΕΙ μου, μου βγάζει : Version: V30b Country: 6FR/FRANCE_OPEN_16G Model: LGD802 Dimension: 1.65 GiB ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- δοκιμασε: ρυθμισεις - συνδεση pc - επιλεξτε μεθοδο σθνδεσης usb - λογισμικο lg και μετα δοκιμασε για download mode Το έκανα. Πάλι απλά φορτίζει. Edited May 2, 2015 by R2D2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christos279 Δημ. May 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2015 Για δοκίμασε το LG mobile support tool που είναι μόνο για αναβαθμιση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R2D2 Δημ. May 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2015 Μήπως μπορείς να μου στείλεις ένα link αν σου είναι εύκολο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christos279 Δημ. May 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2015 Μήπως μπορείς να μου στείλεις ένα link αν σου είναι εύκολο; http://www.lg.com/gr/support-mobile/lg-LGD802 πας ληψη αναβαθμιση λογισμικου και κατεβαζεις το βημα 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R2D2 Δημ. May 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2015 Το έκανα εγκατάσταση και όταν πάω να το ανοίξω μου βγάζει "To check for software updates, you need to connect your PC to the internet and press 'Continue' " Λες να φταίει το internet μου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christos279 Δημ. May 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2015 Το έκανα εγκατάσταση και όταν πάω να το ανοίξω μου βγάζει "To check for software updates, you need to connect your PC to the internet and press 'Continue' " Λες να φταίει το internet μου; φοβαμαι οτι φταιει το pc σου.... κατι αλλο δεν μπορω να σκεφτω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantoniou Δημ. May 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2015 Το δικό μου δεν μπαίνει σε download mode απο pc με 8,1. Από Xp το έβαλα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
linuxilakis Δημ. May 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2015 Το έκανα εγκατάσταση και όταν πάω να το ανοίξω μου βγάζει "To check for software updates, you need to connect your PC to the internet and press 'Continue' " Λες να φταίει το internet μου; 11 στις 10 φορές είναι οι drivers...απεγκατεστησε τους και ξαναπερασε τους...και άλλαξε και θύρα... ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το έκανα εγκατάσταση και όταν πάω να το ανοίξω μου βγάζει "To check for software updates, you need to connect your PC to the internet and press 'Continue' " Λες να φταίει το internet μου; Μάλλον ο σέρβερ της lg θα χει πέσει...Ίσως αμα δοκιμάσεις άλλη στιγμή να στην κατεβάσει με το suite Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgathana Δημ. May 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2015 Μετα την 30b οταν ανοιγω wifi βγαζει στιγμιαια πανω αριστερα ειδοποιηση ενημερωση εφαρμογης απ αυτες τις εφαρμογες που ειχε απο πριν. Βεβαια ολες ειναι ενημερωμενες εκτος απο καποιες που εχω διαγραψει οπως ενα translator και κανα δυο αλλα. Οταν παταω την ειδοποιηση με βγαζει στην ενημερωση εφαρμογης αλλα δεν κανει κατι. Ξερει κανεις τι παιζει?http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=60352&stc=1&d=1430590265 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R2D2 Δημ. May 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2015 θα προσπαθήσω από διαφορετικό PC . Σ'ευχαριστώ για τον χρόνο σου πάντως! ----- προσθήκη μηνύματος 80 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το δικό μου δεν μπαίνει σε download mode απο pc με 8,1. Από Xp το έβαλα... Από Windows 7 είμαι. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- 11 στις 10 φορές είναι οι drivers...απεγκατεστησε τους και ξαναπερασε τους...και άλλαξε και θύρα... ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μάλλον ο σέρβερ της lg θα χει πέσει...Ίσως αμα δοκιμάσεις άλλη στιγμή να στην κατεβάσει με το suite τους ξαναεγκατέστησα και πάλι τίποτα. Άλλαξα και θύρα USB ... τίποτα Θα προσπαθήσω μέσω LG PC Suite πάλι και βλέπουμε. Σ'ευχαριστώ για την απάντηση σου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
linuxilakis Δημ. May 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2015 θα προσπαθήσω από διαφορετικό PC . Σ'ευχαριστώ για τον χρόνο σου πάντως! ----- προσθήκη μηνύματος 80 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Από Windows 7 είμαι. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- τους ξαναεγκατέστησα και πάλι τίποτα. Άλλαξα και θύρα USB ... τίποτα Θα προσπαθήσω μέσω LG PC Suite πάλι και βλέπουμε. Σ'ευχαριστώ για την απάντηση σου! Κοίτα και στις πιο πίσω σελίδες όλο και κάτι θα ψαρέψεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R2D2 Δημ. May 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2015 Κοίτα και στις πιο πίσω σελίδες όλο και κάτι θα ψαρέψεις... Έχω κοιτάξει αρκετές. Σ'ευχαριστώ πάντως. Θα δοκιμάσω σε άλλον υπολογιστή μέσω PC Suite και βλέπουμε.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
linuxilakis Δημ. May 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2015 Το έκανα εγκατάσταση και όταν πάω να το ανοίξω μου βγάζει "To check for software updates, you need to connect your PC to the internet and press 'Continue' " Λες να φταίει το internet μου; επανερχομαι...μηπως εχεις κανα firewall ενεργοποιημενο και δεν αφηνει τις εφαρμογες να τρεξουν στο νετ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R2D2 Δημ. May 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2015 επανερχομαι...μηπως εχεις κανα firewall ενεργοποιημενο και δεν αφηνει τις εφαρμογες να τρεξουν στο νετ? Το τείχος προστασίας των windows ήταν ανοιχτό. Το έκλεισα μόλις και δοκιμάζω πάλι να δω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
linuxilakis Δημ. May 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2015 Λοιπον αν εισαι με κιτκατ μπορεις με ενα κλικ κατεβαζοντας το stump root στο κινητο να γινεις ρουτ με ενα κλικ.. http://forum.xda-developers.com/lg-g3/orig-development/root-stump-root-lg-g3-sprint-verizon-t2850906 . Mετα να κατεβασεις το autorec του cloudyfa gia kit kat απο εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2715496. Το autorec θα σου φτιαξει το download mode. Αφου τα κανεις ολα αυτα μετα μπορεις να μπεις σε download mode και να φλασαρεις με το lg flashtool την λολλι που θες η οτι αλλο κανεις κεφι ειτε .kdz file ειτε custom rom αυτο θα σου περασει recovery αλλα θα σου φτιαξει και το download mode. αφου το κανεις αυτο ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- to linκ που εδωσε ο φιλος παραπανω στο βημα ενα εχει κατι drivers τους δοκιμασες? http://www.lg.com/gr/support-mobile/lg-LGD802 για ξαναπερνα τους ----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- δες και εδω να σε βοηθησει το νημα http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=375710 εκει που λεει για ρουτ και καστομ κερνελ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts