Jump to content

[Επίσημο] LG G2 (D802)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ισως θα σου φανει λιγο κουφο αλλα αρχικα για να τραβηξω μεσα απο την υποδοχη την πιο πολλη σκονη που μπορουσα,ειχα χρησιμοποιησει το

στενο ακροφυσιο της ηλεκτρικης σκουπας με χαμηλη ενταση ρουφηγματος και μετα πηρα το πιο ψιλο κατσαβιδακι ωρολογοποιου με βαμβακι στην ακρη βρεγμενο με οινοπνευμα..οχι να σταζει ομως ε?και ολα αυτα με εντελως σβηστο κινητο..περιττο να σου πω ποση σκονη βγηκε πανω στο βαμβακι..το αφησα κανενα διλεπτο να στεγνωσει η οποια υγρασια ειχε μεινει απο το οινοπνευμα μεχρι να εξατμιστει και μετα που το ανοιξα επαιζαν τουμπανο τα ακουστικα..

τωρα οσον αφορα το θεμα σου,πολυ φοβαμαι οτι γινεται ιδιαιτερα πολυπλοκο απο τη στιγμη που δοκιμασες και αλλα ακουστικα..

το πιο πιθανο ειναι να υπαρχει καποια αστοχια υλικου στην υποδοχη του βυσματος και να σου προκαλει ολη αυτη τη δυσλειτουργια,οποτε αν δεις οτι επιμενει,ισως θα πρεπει να επικοινωνησεις με την LG..

φυσικα ισως και καποιος αλλος φιλος εδω μεσα να ξερει να σου δωσει μια λυση..ελπιζω να λυθει συντομα το θεμα χωρις δυσκολια..

αν εχεις οποιαδηποτε εξελιξη και θελεις,μας κανεις και μια ενημερωση για να ξερουμε κι εμεις αν τυχον συμβει και σε καποιον αλλο.

Δοκίμασα να το καθαρίσω άλλα τίποτα. Το πρόβλημα παραμένει.

Αύριο θα μιλήσω με το service της LG και θα σας ενημερώσω

• Απαντήσεις 22,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Δοκίμασα να το καθαρίσω άλλα τίποτα. Το πρόβλημα παραμένει.

Αύριο θα μιλήσω με το service της LG και θα σας ενημερώσω

Δυστυχως τιποτα τελικα ε?κριμα...ισως ναι ειναι καλυτερα να επικοινωνησεις μαζι τους..ευχομαι να λυθει συντομα το προβλημα και χωρις εξοδα.

τι να πω παιδια.. εμενα ειναι παρτιδα 410 , δεν εχω παρατηρησει κανενα προβλημα , ουτε λαγκ , ουτε γραμμες , ουτε τριξιμο , φτου φτου ολα καλα :lol:

Μια απο τα ίδια και εδώ, με 410, φτου φτου μας

Επιτελους ρε συ.

Βρε μηπως δεν ειχες ενεργοποιησει το usb debugging

mode και οταν το ρουταρες αναγκαστικα το ενεργοποιησες και μετα που ξαναπροσπαθησες μπηκε;

Το είχα ενεργοποιήσει και πριν το root, αφού είχα προσπαθήσει και με adb εντολές από terminal του pc. Σε recovery έμπαινε κανονικά, σε download με τίποτα. Τελικά με το autorec έχει ένα σημείο που λέει "fixing download mode". Αυτό είναι που το ξεμπλόκαρε. Στο μέλλον όποιος έχει το ίδιο πρόβλημα να κάνει root και να περάσει autorec και θα έρθει στα ίσια του.

140-150E στο επισημο σερβις...

σερβις στην λαρισα ; γιατι δεν το εστελνες στην προκορντια ρε γμτ ..

χαλια στο εκαναν ! αντε να βγαλεις ακρη τωρα ....

Το θέμα έκλεισε. Μίλησα με procordia στο τηλ και μου είπαν τα ίδια λεφτά για αλλαγή οθόνης με νέο frame. Πήρα τηλέφωνο στο iservice της λάρισας που "έφτιαξαν" τη συσκευή και μου είπαν ότι η LG τους δίνει μόνο οθόνη και όχι frame και ότι όποιος βάζει και frame με αυτά τα λεφτά, μπαίνει μέσα ή δίνει μούφα οθόνη. Εκτός λέει και αν παίρνει τα ανταλλακτικά φθηνότερα, κατευθείαν από LG. Πήρα στην LG και ζήτησα να μου δώσουν τηλ από τους τεχνικούς για να δω αν βάζουν νέο frame στις αλλαγές οθονών και πόσο κοστίζει. Τελικά η LG μου έδωσε το τηλ από procordia. Ξαναπήρα procordia και ρώτησα αν μπορούν να αλλάξουν μόνο το frame και μου είπαν ότι δεν γίνεται, θα πρέπει να χρεωθώ και την οθόνη.

Άρα, η συσκευή θα μείνει έτσι. Δεν υπάρχει λύση. Έπρεπε να το στείλω procordia.

Unrooted :mad:

Μια απο τα ίδια και εδώ, με 410, φτου φτου μας

Εγω παντως εχω φρικαρει με την πλατη του, πολυ τριξιμο, οπως εχω ξαναγραψει σαν παλιο παρκέ τριζει. Το πηγα στην procordia και μου ειπαν οτι ειναι φυσιολογικο και οτι ολα ετσι κανουν. Παρτιδα 410 DEU 32GB απο amazon.de. Το αστειο ειναι οτι καποιες φορες δεν τριζει καθολου ενω παλι αλλες, οπως σημερα, τριζει παρα πολυ. Αυτονομήθηκε.

Όταν λες τρίξιμο το ακριβώς εννοείς και υπό ποιες συνθήκες; και μένα ας πούμε αν το πιάσω με τα 2 χέρια και το στρίψω κάνει ένα τρίξιμο, αλλά είναι φυσιολογικό εδώ που τα λέμε..

Εγω παντως εχω φρικαρει με την πλατη του, πολυ τριξιμο, οπως εχω ξαναγραψει σαν παλιο παρκέ τριζει. Το πηγα στην procordia και μου ειπαν οτι ειναι φυσιολογικο και οτι ολα ετσι κανουν. Παρτιδα 410 DEU 32GB απο amazon.de. Το αστειο ειναι οτι καποιες φορες δεν τριζει καθολου ενω παλι αλλες, οπως σημερα, τριζει παρα πολυ. Αυτονομήθηκε.

Καλά μεταξύ μας, αλλά φυσιολογικό ΔΕΝ είναι. Το δικό μου (σειρά 311) δεν τρίζει ούτε με πίεση. Δυστυχώς κάποια γραμμή παραγωγής φαίνεται ότι συνεχίζει να τα βγάζει τριζάτα παρότι έχει περάσει τόσος καιρός. Μετά το iBend και το S-lag θα έχουμε και το Optimus Squeak feature. :X

http://mowned.com/sig/don-fedon-kon.jpg

Καλά μεταξύ μας, αλλά φυσιολογικό ΔΕΝ είναι. Το δικό μου (σειρά 311) δεν τρίζει ούτε με πίεση. Δυστυχώς κάποια γραμμή παραγωγής φαίνεται ότι συνεχίζει να τα βγάζει τριζάτα παρότι έχει περάσει τόσος καιρός. Μετά το iBend και το S-lag θα έχουμε και το Optimus Squeak feature. :X

χα χα πολύ καλό πράγματι. Σειρά 409 το δικό μου και δεν έχει το παραμικρό τρίξιμο πάντως.

Κάποια λοιπόν είναι τριζάτα , κάποια άλλα έχουν πιο έντονες τις γραμμές στην οθόνη... νομίζω ότι η lg θα πρέπει να ανεβάσει λιγάκι το quality control άν θέλει να γίνει πολύ δυνατός παίχτης στο android.

[sIGPIC][/sIGPIC]

flickr-htc one black

cyber gull

Κρατάω το κινητό στην παλάμη με τον δείκτη του χεριού στα πλήκτρα και στην πλάτη. Όπου πιέσω με τον δείκτη το κινητό στην πλάτη ανάμεσα από τα πλήκτρα και το λογότυπο, κυρίως στην μέση, τρίζει. Το μεσημέρι όταν έγραφα το προηγούμενο μήνυμα ετριζε, τώρα όσο και να το πιέσω δεν τρίζει. Είναι κινητό τρίμηνης ωρίμανσης, σε τρεις μήνες θα έχει ισορροπήσει.

Μια χαρά είναι το τηλέφωνο, άψογο και στις σωστές διαστάσεις. Είμαι πολύ ευχαριστημένος αν και δεν είναι η πρώτη μου επαφή με g2, το έχω συγκρίνει με το meizu mx4 δίπλα δίπλα και το θεωρώ καλύτερο. Το g2 κατά την άποψη μου γράφει όπως είχε γράψει κάποτε το HD2. Είναι όμως και αυτό θνητό.

Παιδια μια ανακεφαλαιωση οι γραμμες αυτες φαινοντε μονο οταν η οθονη ειναι σβηστη;;και μονο υπο γωνια;;

η μπορει να τις δω και οταν ειναι αναμμενη; πχ φαινοντε στο μαυρο φοντο; η σε αλλα χρωμματα;

Tωρα αυτο ας πουμε ειναι φυσιολογικο; ετσι φαινετε σε ολους;

αυτο με τις γραμμες δυσκολα το διακρινεις και μονο στον ηλιο οταν το γυρνας λιγο στο πλαι!απο οτι βλεπω φαινεται και στην φωτο που εχεις βαλει!αρα ειναι εντονο..κριμα στις τελευταιες παρτιδες επρεπε να ειχαν εξαφανισθει αυτοι η τυπου πανελ οθονης!!

I Want To Believe

μεγα λαθος...επρεπε να το φερεις κατευθειαν procordia!!πες σε αυτους στην λαρισα οτι δεν ξερουν τι τους γινεται..lcd+digitizer+frame πανε μαζι!!οτι και να σου ειπαν στγν λαρισα ειναι ψεματα....front glass μονο δν πωλειται.. αυτο πρεπει να ειναι κολλημενο μαζι με το digitizer..παει πακετο..οπως και στην samsung και lg και ειναι τα γνησια γι αυτο και κανουν τοσα λεφτα
I Want To Believe

δηλαδη ειναι αυτη σοβαρη δουλεια σερβις ;; πανε καλα εκει στην λαρισα ; δεν ντρεπονται λιγο ;

και το χρεωνουν ιδια τιμη με προκορντια ; αν δεν μπορουν , να μην τα φτιαχνουν ή ας ζητανε περισσοτερα λεφτα !

να απαιτησεις να σου γυρισουν τα λεφτα και οταν στο φτιαξει η προκορντια θα τους γυρισει την οθονη που σου εβαλαν !

απαραδεκτοι , εγω θα ειχα φρικαρει ...

LG G2 32GB WHITE, 1+ 5T WHITE

Όταν λες τρίξιμο το ακριβώς εννοείς και υπό ποιες συνθήκες; και μένα ας πούμε αν το πιάσω με τα 2 χέρια και το στρίψω κάνει ένα τρίξιμο, αλλά είναι φυσιολογικό εδώ που τα λέμε..

τρίξιμο ή "κρακ" κάνει εσένα έτσι όπως το στρίβεις :D:D:D:p:p:p

Ρε παιδια αυτο που λεει ο φιλος με το στριψιμο φανταζομαι οτι γινεται ολους, δεν μπορει!

Tο πιανεις με τα δυο χερια και το στιβεις σαν να ξετιληγεις καραμελα. Με λιγη πιεση και υσηχο περιβαλον ακουγονται 3-4 τσικ και τελος.

LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μην βασανίζετε της συσκευές σας....! :mad: Σον και καλά να του βρούμε κουσούρι....!!!!:lol:

284285df2da60877fb17f4243f5013c1.gif

Μην βασανίζετε της συσκευές σας....! :mad: Σον και καλά να του βρούμε κουσούρι....!!!!:lol:

Χαχαχα ρε τι ειναι αυτο το πραγμα δεν εχουν τι να κανουν και κανουν την τριχα τριχια,το εχω παθει και γω παλιοτερα.:lol::lol::lol::lol::lol:

LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra

Ναι ρε παιδιά δεν έχει τίποτα. Γι'αυτό ρώτησα το φίλο υπό ποιες συνθήκες του το κάνει.. προφανώς αν το ζορισεις, ακούγονται κάτι χαλαρά αλλά με τίποτα δεν μπορεί να θεωρηθεί ελάττωμα

Δυστυχως τιποτα τελικα ε?κριμα...ισως ναι ειναι καλυτερα να επικοινωνησεις μαζι τους..ευχομαι να λυθει συντομα το προβλημα και χωρις εξοδα.

εκανα και επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων και τιποτα... Αρα το παω για ελεγχο. Εχετε υποψιν καποιο καλο service να το παω μετα το γραφειο αυριο το απογευμα? Κατα προτιμηση στον αξονα παλληνη (γραφειο)- Μαρουσι (σπιτι)...

Παιδια εχω κοσμοτε και θελω να ενεργοποιησω τις ρυθμισεις 4g! Ξερει κανεις πως γινεται? Αν και εχω τικαρει την επιλογη για lte στις ρυθμισεις δεν εχω πιασει ποτε 4g..

Παιδια εχω κοσμοτε και θελω να ενεργοποιησω τις ρυθμισεις 4g! Ξερει κανεις πως γινεται? Αν και εχω τικαρει την επιλογη για lte στις ρυθμισεις δεν εχω πιασει ποτε 4g..

13838 και ζήτα να στο ενεργοποιήσουν.

κάντε το test.........πάρτε ένα σφυρί, ριχτέ του μια, στο δόξα πατρί, και αν ακούσετε...κρακ........τότε έσπασε........:lol::lol::lol::lol: μάπα το G2..!

284285df2da60877fb17f4243f5013c1.gif

Αυτός μου είπε ότι η samsung τους δίνει και frame αλλά όχι η LG στο G2. Δεν νομίζω πως γίνεται κάτι τώρα, λεφτά δεν πρόκειται να μου δώσει κανείς πίσω. Υπάρχει απόδειξη από το κατάστημα αλλά πως να αποδείξεις νομικά ότι σου έχουν κάνει ερασιτεχνική δουλειά;

Η procordia πάντως στο τηλέφωνο φάνηκε να ενδιαφέρεται για το κατάστημα. Ρώτησαν ποιο είναι.

Unrooted :mad: