AntonisStaras Δημ. November 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2014 Safemode to disable Xposed with hardware keys to get out of (most) bootloops: Quick explanation of the safemode:*It was developed by @Tungstwenty*and makes it possible to disable Xposed by repeatedly pressing one of the hardware buttons during early startup. The phone will vibrate twice when the first key press has been detected. Then you have five seconds to press the same button four more times. Each key press will be confirmed with a short vibration; the final one with a long vibration. It creates /data/data/de.robv.android.xposed.installer/conf/disabled, which prevents most of Xposed's actions (e.g. no hooks are made and no modules are loaded). There's no 100% guarantee that this will get you out of a bootloop, but in most cases it should. http://forum.xda-developers.com/xposed/xposed-installer-versions-changelog-t2714053 Τελικα το επανεφερα με το lg support tool με επιδιορθωση, ωστοσο θα κανω και εργοστασιακη επαναφορα γτ εχασε και το ρουτ και τα χει παιξει λιγο! Αξιζει να του περασω costum rom? Αν ναι ποια? Ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
renesis_87 Δημ. November 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2014 Έκανα backup στο κινητό και αντέγραψα τον φάκελο backup στον υπολογιστή. Όταν γυρίσει το κινητό από το service, πως θα το χρησιμοποιησω. ?? Tov "backup" ή τον "LGBackup"? Παράθεση http://mowned.com/sig/don-fedon-kon.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. November 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2014 401 παρτίδα. Όταν γυρίσει απο το service θα φανεί αν έχει διαφορά. Σήμερα δεν δέχεται καμία κάρτα sim, και δεν μπορώ να το συνδέσω στο pc να κάνω backup. κατω απο 402 παρτιδα (οχι ολα) εχουν αναφερθει προβληματα ΑΡΙΘΜΟΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ KOT491.D80220h. Απείραχτο με στοκ ρομ. Αν το έστελνα στην lg θα γινόταν κάτι? τα τρια πρωτα γραμματα φιλε απο το s/n πες μου, δε ξερω αν γινετε κατι διοτι το προβλημα δε θα μπορουν να το καταλαβουν οι τεχνικοι , θα βαλουν την sim και θα πουν οκ δουλευει, επειδη ομως εχει αναφερθει πολλες φορες αυτο το προβλημα και το γνωριζουν ειδη εκει στην lg δεν εχεις να χασεις κατι το να επικονωνησεις μαζι τους και να τους κανεις μια ερωτηση αν μπορει να διορθωθει αυτο φυσικα με την αλλαγη κεραιας-δεκτη σηματος (δε ξερω ακριβως την ορολογια του) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toolis Δημ. November 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2014 κατω απο 402 παρτιδα (οχι ολα) εχουν αναφερθει προβληματα τα τρια πρωτα γραμματα φιλε απο το s/n πες μου, δε ξερω αν γινετε κατι διοτι το προβλημα δε θα μπορουν να το καταλαβουν οι τεχνικοι , θα βαλουν την sim και θα πουν οκ δουλευει, επειδη ομως εχει αναφερθει πολλες φορες αυτο το προβλημα και το γνωριζουν ειδη εκει στην lg δεν εχεις να χασεις κατι το να επικονωνησεις μαζι τους και να τους κανεις μια ερωτηση αν μπορει να διορθωθει αυτο φυσικα με την αλλαγη κεραιας-δεκτη σηματος (δε ξερω ακριβως την ορολογια του) 406 φίλε Ευχαριστώ . Θα επικοινωνήσω μαζί τους και θα ενημερώσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. November 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2014 406 φίλε Ευχαριστώ . Θα επικοινωνήσω μαζί τους και θα ενημερώσω. τιποτα φιλε , 406 και εχεις θεμα? δε θα επρεπε :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantoniou Δημ. November 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2014 Tov "backup" ή τον "LGBackup"? Τον LG backup Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. November 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2014 Ta back up τα εχω στον υπολογιστη μόνο, γιατί στο κινητό είχα κανει ξανα παλια, χαρντ ρισετ. Οπότε δεν έχει αυτό το αρχειο που μου λες το back up στον υπολογιστη. Μπορώ να βρω αυτό το αρχείο με αλλο τροπο και να το αντικαταστησω στο κινητο μου να δοκιμασω? Μπορεις! Με καποιο αποσυμπιεστη στον υπολογιστη σου ανοιξε το system.ex4.tar και παρε απο μεσα το αρχειο apns-conf.xml που βρησκεται στο φακελο etc. Μετα αντικατεστησε το στο κινητο σου και δωσ' του rw-r--r-- permissions και στο τελος reboot. Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Citizen88gr Δημ. November 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2014 (edited) Πείτε μου λίγο όσοι ξέρετε, τι παίζει τώρα με αυτήν την οθόνη; Επισυνάπτω τις φώτο! Τι λάθος έχουν κάνει; Η οθόνη είχε σπάσει κάτω και δεν ξέρω αν είναι και φθηνή κόλλα στιγμής αυτό που φαίνεται ή μόνο το σπάσιμο. Θα το πάω πίσω φυσικά απλά θέλω την βοήθεια σας. Edited November 26, 2014 by Citizen88gr Παράθεση Unrooted :mad: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
renesis_87 Δημ. November 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2014 (edited) Κομπλέ είσαι τότε. Θα περάσεις τον φάκελο ξανά στη μνήμη της συσκευής και θα κάνεις επαναφορά απο την εφαρμογή LG Backup. Edited November 26, 2014 by renesis_87 Παράθεση http://mowned.com/sig/don-fedon-kon.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. November 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2014 Συγνώμη τώρα, αλλά θες να μας πεις ότι το πηγές στο σέρβις για αλλαγή οθόνης και στο γύρισαν έτσι; Απαράδεκτοι, που το πηγες ; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelis1971 Δημ. November 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2014 Στην δεύτερη φωτο μονο φαίνεται κάποιο πρόβλημα. Θα έπρεπε ήδη να έχεις μιλήσει μαζί τους και να το έχουν ήδη πάρει πίσω. Μην το αφήσεις έτσι το θέμα είναι σοβαρό! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Citizen88gr Δημ. November 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2014 Πείτε μου λίγο, η οθόνη θα έπρεπε να έχει κόλλα στα πλάγια ή απλά να έχει κουμπώσει καλύτερα; Βλέπετε και σεις να υπάρχει απλή κόλλα στιγμής κάτω; Η συσκευή είναι της κοπέλας μου, δεν έχει ιδέα. Εγώ τώρα την είδα και έπαθα σοκ. Παράθεση Unrooted :mad: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vanas Δημ. November 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2014 πες μας λίγο τι έχει γίνει... η οθόνη είναι φθαρμένη χάλια από κάτω σαν να έκανε κάποιος scateboard και εσύ μιλάς για το πλάι και αν είναι κόλλα αυτό που φαίνεται; που στην φωτογραφία δεν φαίνεται και καλά. το πήγες για επισκευή στο service και το παρέλαβες σ' αυτά τα χάλια ή έσπασε μετά. τι εννοείς η οθόνη είχε σπάσει; πριν το πας για επισκευή; το πήγες για αλλαγή όθόνης; για ποιο πράγμα το πήγες και μας ρωτάς τι έκαναν λάθος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantoniou Δημ. November 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2014 Σε ευχαριστώ πολύ! !! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Citizen88gr Δημ. November 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2014 πες μας λίγο τι έχει γίνει... η οθόνη είναι φθαρμένη χάλια από κάτω σαν να έκανε κάποιος scateboard και εσύ μιλάς για το πλάι και αν είναι κόλλα αυτό που φαίνεται; που στην φωτογραφία δεν φαίνεται και καλά. το πήγες για επισκευή στο service και το παρέλαβες σ' αυτά τα χάλια ή έσπασε μετά. τι εννοείς η οθόνη είχε σπάσει; πριν το πας για επισκευή; το πήγες για αλλαγή όθόνης; για ποιο πράγμα το πήγες και μας ρωτάς τι έκαναν λάθος; Ναι sorry δεν είπα την ιστορία. Λοιπόν, η οθόνη είχε σπάσει(κανονικά) στο κάτω μέρος από πτώση. Είναι χάλια το πλαστικό κάτω από την οθόνη γιατί χτύπησε εκεί και έχει φθορές αλλά το άσπρο που φαίνεται σε αυτό το σημείο μοιάζει με κόλλα. Το πήγε για αλλαγή οθόνης και της το έδωσαν έτσι. Της είπαν ότι το κινητό είναι και καλά λυγισμένο, χωρίς να της μιλήσουν καθόλου για τα χάλια της συσκευής μετά το service. Eγώ προσωπικά δεν είδα να είναι λυγισμένο. Ανεβάζω και φώτο για να το δείτε και 'σεις. Ένα απλό μαγαζάκι είναι στη Λάρισα. Ευγενικό σέρβις αλλά μάλλον δεν έχουν ξαναφτιάξει G2. Παράθεση Unrooted :mad: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. November 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2014 Λίγη βοήθεια γιατί δεν το βρίσκω. Έβαλα στην οθόνη κλειδώματος σαν συντόμευση το ημερολόγιο (όχι κάτω που είναι οι πολλές, αλλά πάνω στο κεντρο) και τώρα θέλω να το αλλάξω, αλλά δεν μπορώ να βρω από που αλλάζει. Ξέρει κανείς ; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christos279 Δημ. November 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2014 (edited) Λίγη βοήθεια γιατί δεν το βρίσκω. Έβαλα στην οθόνη κλειδώματος σαν συντόμευση το ημερολόγιο (όχι κάτω που είναι οι πολλές, αλλά πάνω στο κεντρο) και τώρα θέλω να το αλλάξω, αλλά δεν μπορώ να βρω από που αλλάζει. Ξέρει κανείς ; κλειδωνεις το τηλ με ''συρετε'' (δεν ξερω αν γινεται με αλλο τροπο) διπλο πατημα στη οθονη και σερνεις το δακτυλο σου απο τερμα αριστερα προς τα δεξια, εκει σου βγαζει για προσθηκη γραφικου στοιχειου πατας το + και σε βγαζει σε διαφορα γραφικα στοιχεια το ξετικαρεις και εισαι κομπλε edit:δεν το ξετικαρεις απλα επιλεγεις παλι το ρολοι Edited November 27, 2014 by christos279 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. November 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2014 κλειδωνεις το τηλ με ''συρετε'' (δεν ξερω αν γινεται με αλλο τροπο) διπλο πατημα στη οθονη και σερνεις το δακτυλο σου απο τερμα αριστερα προς τα δεξια, εκει σου βγαζει για προσθηκη γραφικου στοιχειου πατας το + και σε βγαζει σε διαφορα γραφικα στοιχεια το ξετικαρεις και εισαι κομπλε edit:δεν το ξετικαρεις απλα επιλεγεις παλι το ρολοι Αν το κάνεις όπως λες, σου προσθέτει και το ρολόι. Εγώ δεν θέλω καθόλου γραφικό στοιχείο στην αρχή, οπότε αν το κρατάς πατημένο το σέρνεις πάνω και διαγράφεται. Τόσο απλό ήταν τελικά, ευχαριστώ για την βοήθεια. :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christos279 Δημ. November 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2014 Αν το κάνεις όπως λες, σου προσθέτει και το ρολόι. Εγώ δεν θέλω καθόλου γραφικό στοιχείο στην αρχή, οπότε αν το κρατάς πατημένο το σέρνεις πάνω και διαγράφεται. Τόσο απλό ήταν τελικά, ευχαριστώ για την βοήθεια. :) ok λαθος καταλαβα εγω ... οντως ετσι ειναι.. ολα καλα λοιπον.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AntonisStaras Δημ. November 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2014 Καλημερα ! Εχω ενα προβλημα, το g2 μου κανει τριγμους στα πλαστικα του οταν το κραταω στο χερι και κυριως οταν πιεζω ελαφρως τις γωνιες της οθονης στο κατω μερος που ειναι και το σημα της lg. Το κινητο ειναι λιγων ημερων και δεν εχει πεσει ποτε κατω, ουτε εχει το παραμικρο χτυπημα. Εχει τυχει σε καποιον αλλον κατι αναλογο? Να κανω το βημα να μιλησω με αντιπροσωπια η θα ναι ανουσιο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. November 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2014 Καλημερα ! Εχω ενα προβλημα, το g2 μου κανει τριγμους στα πλαστικα του οταν το κραταω στο χερι και κυριως οταν πιεζω ελαφρως τις γωνιες της οθονης στο κατω μερος που ειναι και το σημα της lg. Το κινητο ειναι λιγων ημερων και δεν εχει πεσει ποτε κατω, ουτε εχει το παραμικρο χτυπημα. Εχει τυχει σε καποιον αλλον κατι αναλογο? Να κανω το βημα να μιλησω με αντιπροσωπια η θα ναι ανουσιο? Αν το βάζεις στην κολοτσεπη αυτό συμβαίνει...! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AntonisStaras Δημ. November 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2014 Αν το βάζεις στην κολοτσεπη αυτό συμβαίνει...! Δεν το χω βαλει ποτε! Το χω σε μπροστινη τσεπη παντα! Και σε θηκη pouch! :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. November 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2014 Καλημερα ! Εχω ενα προβλημα, το g2 μου κανει τριγμους στα πλαστικα του οταν το κραταω στο χερι και κυριως οταν πιεζω ελαφρως τις γωνιες της οθονης στο κατω μερος που ειναι και το σημα της lg. Το κινητο ειναι λιγων ημερων και δεν εχει πεσει ποτε κατω, ουτε εχει το παραμικρο χτυπημα. Εχει τυχει σε καποιον αλλον κατι αναλογο? Να κανω το βημα να μιλησω με αντιπροσωπια η θα ναι ανουσιο? Ε μη το πιεζεις υπαρχει λογος?Θαναι ανουσιο.:) Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. November 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2014 Καλημερα ! Εχω ενα προβλημα, το g2 μου κανει τριγμους στα πλαστικα του οταν το κραταω στο χερι και κυριως οταν πιεζω ελαφρως τις γωνιες της οθονης στο κατω μερος που ειναι και το σημα της lg. Το κινητο ειναι λιγων ημερων και δεν εχει πεσει ποτε κατω, ουτε εχει το παραμικρο χτυπημα. Εχει τυχει σε καποιον αλλον κατι αναλογο? Να κανω το βημα να μιλησω με αντιπροσωπια η θα ναι ανουσιο? Δυστυχως το φαινομενο των τργμων το εχουν αρκετοι!! Σε πολλους τριζει το πισω καπακι. Ειναι μαλλον θεμα τυχης-ατυχιας αν στο κανει:) Το δικο μου ειναι σχεδον 13 μηνων, εχει μπει σε οτι τσεπη μπορεις να φανταστεις, πότε σε θηκη και πότε εκτος...... δεν ακουγεται το παραμικρο!! Και εχω ανοιξει και το πισω καπακι 2 φορες μονος μου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. November 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2014 πηγαινε το procordia στο καλυπτουν με την εγγυηση Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts