Jump to content

[Επίσημο] LG G2 (D802)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Οριστε και η κιτρινιλα. Αυτες οι φωτο ειναι απο τον Αυγουστο. Πλεον η κιτρινιλα, που οσο παει μεγαλωνει, απεκτησε και φιλεναδα.

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5558760

Υπαρχουν δυο θερμοκρασιες. Του επεξεργαστη και της μπαταριας. Ο φιλος με την υπερθερμανση εννοει της μπαταριας. Εγω παντα την μπαταρια βλεπω. Οταν απλα σερφαρεις απο wifi ειναι περιπου 32 οC.

Σε βαρυ παιχνιδι σε 20 λεπτα μπορει να φτασει και 40 oC και το κινητο καιει.

Εγω προσπαθω οταν φτανω στο 40 να σταματαω. Μια φορα στο αμαξι με sygic, data και καλοκαιρι εφτασε 48 οC και παλι καλα που το καταλαβα και τα εκλεισα αμεσως.

Δεν νομίζω να είναι φυσιολογικοί οι αριθμοί όμως... Μου φαίνονται μικροί για να σου προκαλούν τέτοιο πρόβλημα... Εγώ φοράω θήκη βαρβάτη την spigen και ίσως δεν καταλαβαίνω άμα καίγεται πολύ αν και δεν τρέχω βαριές εφαρμογές και παιχνίδια.. Αρά άμα είναι να υπερθερμαίνετε έτσι απλά τι κάνουμε ντε...

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Και αυτό δηλαδή είναι σκόνη??? Που λέει και το άλλο θέμα..? Είπες ότι δεν φορας τίποτα στο κινητό ούτε ζελατίνα ούτε tempered έτσι?

Γιατί άλλο σκόνη και άλλο υπερθέρμανση καμένων pixel.. Και άμα είναι σκόνη πως μπήκε εκεί έχει κενό δλδ με το digitizer??

• Απαντήσεις 22,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Δεν νομίζω να είναι φυσιολογικοί οι αριθμοί όμως... Μου φαίνονται μικροί για να σου προκαλούν τέτοιο πρόβλημα... Εγώ φοράω θήκη βαρβάτη την spigen και ίσως δεν καταλαβαίνω άμα καίγεται πολύ αν και δεν τρέχω βαριές εφαρμογές και παιχνίδια.. Αρά άμα είναι να υπερθερμαίνετε έτσι απλά τι κάνουμε ντε...

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Και αυτό δηλαδή είναι σκόνη??? Που λέει και το άλλο θέμα..? Είπες ότι δεν φορας τίποτα στο κινητό ούτε ζελατίνα ούτε tempered έτσι?

Γιατί άλλο σκόνη και άλλο υπερθέρμανση καμένων pixel.. Και άμα είναι σκόνη πως μπήκε εκεί έχει κενό δλδ με το digitizer??

Οχι καμια σχεση με σκονη. Απλως αναφερθηκαν οι κιτρινιλες μεσα στη συζητηση.

Δε φοραω ουτε screen protector ουτε θηκη. Το βαζω μονο μεσα σε θηκη pouch.

Πιστευω οτι το προβλημα δημιουργηθηκε επειδη ετυχα να εχω απο τις αδυναμες οθονες που δημιουργουν το προβλημα σε συνδιασμο με τις 3-4 φορες που του ανεβασα πολυ την θερμοκρασια μπαταριας στους 47 οC.

LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3

[sIGPIC][/sIGPIC]

Έλα Ισπανικό είναι σαν το δικό μου... ;)

ωραία, μου λύθηκε η απορία ευχαριστώ :)

Marios το δικό μου είναι Barca :D

Real Madrid η Barcelona ? :lol:

Οχι καμια σχεση με σκονη. Απλως αναφερθηκαν οι κιτρινιλες μεσα στη συζητηση.

Δε φοραω ουτε screen protector ουτε θηκη. Το βαζω μονο μεσα σε θηκη pouch.

Πιστευω οτι το προβλημα δημιουργηθηκε επειδη ετυχα να εχω απο τις αδυναμες οθονες που δημιουργουν το προβλημα σε συνδιασμο με τις 3-4 φορες που του ανεβασα πολυ την θερμοκρασια μπαταριας στους 47 οC.

Παιδιά άμα λέτε για θερμοκρασία μπαταρίας και όχι cpu έχετε πρόβλημα και είναι σοβαρό όταν φτάνει τόσο ψηλά... εγώ προσωπικά ενώ το κινητό ανεβάζει στους 65 cpu, η θερμοκρασία της μπαταρίας είναι σταθερά στους 32 ,.,.,. το καλοκαίρι πήγε στους 35!

Δεν έχω πετύχει ποτέ 45άρια ακόμα και όταν καίει το πίσω μέρος κοντά στην κάμερα. Παράξενα πράγματα! Λέτε να είναι ελαττωματικες μπαταρίες; οεο

Και να υπερθερμαινονται ευκολότερα/γρηγορότερα;;;;;

Να μια καινούργια "τροφή για σκέψη"

ωραία, μου λύθηκε η απορία ευχαριστώ :)

Marios το δικό μου είναι Barca :D

Το δικό μου είναι ΠΑΣ......!!!!!

http://s6.postimg.org/3vp1uu65t/PAS_Giannina_old_logo_logo_21_C99_B5_EFB_seeklogo.gif

upload gambar

----- προσθήκη μηνύματος 65 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Παιδιά άμα λέτε για θερμοκρασία μπαταρίας και όχι cpu έχετε πρόβλημα και είναι σοβαρό όταν φτάνει τόσο ψηλά... εγώ προσωπικά ενώ το κινητό ανεβάζει στους 65 cpu, η θερμοκρασία της μπαταρίας είναι σταθερά στους 32 ,.,.,. το καλοκαίρι πήγε στους 35!

Δεν έχω πετύχει ποτέ 45άρια ακόμα και όταν καίει το πίσω μέρος κοντά στην κάμερα. Παράξενα πράγματα! Λέτε να είναι ελαττωματικες μπαταρίες; οεο

Και να υπερθερμαινονται ευκολότερα/γρηγορότερα;;;;;

Να μια καινούργια "τροφή για σκέψη"

Με ποιο πρόγραμμα...?

284285df2da60877fb17f4243f5013c1.gif

Παιδιά κάποιος οδηγός για root, cloudyG3_2.0 rom ?

Τελικά ο φίλος @mariodj με έβαλε στην πρίζα :p

(Υπάρχει τρόπος να περάσουμε το root και την custom rom χωρίς να χάσουμε εγγύηση ?)

Εννοείται οτι αν χρειαστεί "service" θεος φυλάξει να μην χρειαστεί, θα περάσω την εργοστασιακή!

http://s6.postimg.org/3vp1uu65t/PAS_Giannina_old_logo_logo_21_C99_B5_EFB_seeklogo.gif

upload gambar

Με ποιο πρόγραμμα...?

Εννοείς με πιο πρόγραμμα βλέπω τις θερμοκρασίες ή με πιο μου ανεβάζει μεγάλες θερμοκρασίες;

(Υπάρχει τρόπος να περάσουμε το root και την custom rom χωρίς να χάσουμε εγγύηση ?)

Εννοείται οτι αν χρειαστεί "service" θεος φυλάξει να μην χρειαστεί, θα περάσω την εργοστασιακή!

Ο Μάριος και ο Βαγγέλης είναι master να σε βάζουν σε πρίζα :D Σιγά σιγά θα πάρω και εγώ σειρά..:rolleyes:

Εννοείς με πιο πρόγραμμα βλέπω τις θερμοκρασίες ή με πιο μου ανεβάζει μεγάλες θερμοκρασίες;

Με ποιο βλέπεις ...!

Έχω δυο θεματακια.

1) γιατί μου μένει η οθόνη ανοιχτή 3-4 λεπτά και μετά κλείνει...???

2) γιατί έβλεπα κάτω απο της εφαρμογές τα ονόματα και τώρα οχι...???

http://s6.postimg.org/4zdrkjg6p/Picture0001.png

posted image

Edited by mariodj

Ο Μάριος και ο Βαγγέλης είναι master να σε βάζουν σε πρίζα :D Σιγά σιγά θα πάρω και εγώ σειρά..:rolleyes:

Αντε ωραία αρχίζει να μεγαλώνει το group-άκι!

Άρε Μάριε τι μας έκανες..... :lol::lol::lol:

By the way σε ευχαριστώ για τον οδηγό!

βήμα - βήμα και θα είσαι ο.κ. ;) το έστειλα με PM.

Cpu Temperature και με το δαχτυλάκι σου την πας όπου θες...! στης ρυθμίσεις έχει και Alarm το βάζεις σε τι θερμοκρασία θες να σε ειδοποιεί ...!

Εγώ δεν το έθεσα σωστά φίλε μου. Εννοώ τη θερμοκρασία στην περιοχή που είμαι, όχι του κινητού :rolleyes:

Weather and clock widget: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.devexpert.weather&hl=en

Με ποιο βλέπεις ...!

Έχω δυο θεματακια.

1) γιατί μου μένει η οθόνη ανοιχτή 3-4 λεπτά και μετά κλείνει...???

2) γιατί έβλεπα κάτω απο της εφαρμογές τα ονόματα και τώρα οχι...???

1) Γιατί την έχεις ρυθμίσει έτσι;

2) Γιατί πρόσθεσες περισσότερα εικονίδια. Μέχρι τα 5 δείχνει κείμενο, από έξι και πάνω όχι.

Ericsson GS-337 -> Siemens C25 -> Nokia 7110 -> Motorola T720 -> Motorola V550 -> Siemens CX75 -> Nokia N73 -> Samsung Omnia i900 16GB -> HTC Desire S -> LG G2 D802 16GB -> Samsung Galaxy S7 Edge -> Samsung Galaxy S10+

Tablet: Kobo Arc 10HD

PDA/PNA: HP Jornada 525, Qtek 2020, Navigon 2110 max

Και ξανα σε ευχαριστώ πολύ, ερώτηση τώρα.... χάνουμε την εγγύηση αν κάνουμε root με το towelroot ?

Το κινητό θα φαίνεται rooted στην αντιπροσωπία ? :confused:

Edited by manos20082

Και ξανα σε ευχαριστώ πολύ, ερώτηση τώρα.... χάνουμε την εγγύηση αν κάνουμε root με το towelroot ?

Το κινητό θα φαίνεται rooted στην αντιπροσωπία ? :confused:

Με οτιδηποτε φιλε μου να κανεις root, εννοειται οτι φαινεται, αρα πάπαλα εγγυηση :)

Αναλογα τη χωρα του κινητου σου , βρισκεις ποια επισημη rom φοραει (kdz). Την φλασαρεις με flash tool 2014 και τοτε μονο θα εχεις εγγυηση!

Δεν υπαρχει καποιου ειδους counter, μη φοβασαι.

Με οτιδηποτε φιλε μου να κανεις root, εννοειται οτι φαινεται, αρα πάπαλα εγγυηση :)

Αναλογα τη χωρα του κινητου σου , βρισκεις ποια επισημη rom φοραει (kdz). Την φλασαρεις με flash tool 2014 και τοτε μονο θα εχεις εγγυηση!

Δεν υπαρχει καποιου ιδιους counter, μη φοβασαι.

Είσ' ωραίος!!!!! Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου! :happy:

Επειδή άκουσα οτι έχει ένα τσιπάκι που βραχυκυκλώνει!

Weather and clock widget: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.devexpert.weather&hl=en

1) Γιατί την έχεις ρυθμίσει έτσι;

2) Γιατί πρόσθεσες περισσότερα εικονίδια. Μέχρι τα 5 δείχνει κείμενο, από έξι και πάνω όχι.

Και πάλη ''παπαλα'':wacko: δεν.........έκανα και επανεκκίνηση..!

http://s6.postimg.org/vr36ao6gh/Screenshot_2014_10_13_13_18_32.png

post img

Edited by mariodj

Και πάλη ''παπαλα'':wacko: δεν.........

http://s6.postimg.org/vr36ao6gh/Screenshot_2014_10_13_13_18_32.png

post img

Ε τοτε ειναι το θεμα ετσι.

LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3

[sIGPIC][/sIGPIC]

Παιδιά φλασαρα την cloudyg3 και πηγα να περάσω kernel dorinmax 8.3 και τελικά μου κολάει στον bootloader λέγοντας security error και επανεκινηση πανω στην επανεκινηση!

τι μπορω να κανω γι αυτό ?

Γιατι με PM? εμεις στο πηγάδι?:p

Υπάρχει κάτι που να μην δουλεύει στην G3 v2.0?

Η μπαταρία τι αυτονομία έχει?

Γιατι με PM? εμεις στο πηγάδι?:p

Υπάρχει κάτι που να μην δουλεύει στην G3 v2.0?

Η μπαταρία τι αυτονομία έχει?

Γιατί το έχω (εγώ και αλλά παιδιά) αρκετές φορές, και γεμίζουμε εδώ μέσα με τα ίδια post....!!!

upload gambar

Με ποιο πρόγραμμα...?

Αυτό το πρόγραμμα έχω

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.yanyan.cputemp

Παιδιά όποιο θέμα και να βάλω στην Navigation bar δεν γραφή από κάτω τα ονόματα των εφαρμογών....:wacko: υπάρχει περίπτωση να είναι θέμα CloudyG3 2,0..?

http://s6.postimg.org/mkkvne181/Picture0001.png

image hosting free

Παιδιά όποιο θέμα και να βάλω στην Navigation bar δεν γραφή από κάτω τα ονόματα των εφαρμογών....:wacko: υπάρχει περίπτωση να είναι θέμα CloudyG3 2,0..?

http://s6.postimg.org/mkkvne181/Picture0001.png

image hosting free

Ρε Μάριε έτσι είναι στο ui του g3 δεν γράφει τίποτα στης εφαρμογές του dock;)Είναι σαν το nova.

Ρε Μάριε έτσι είναι στο ui του g3 δεν γράφει τίποτα στης εφαρμογές του dock;)

Πες το βρε Ευάγγελε.......ψάχνομε άδικα με διάφορα κλικ στο G3 TweaksBox...!:lol:

Αν δεν βάλω της ρυθμίσεις στο Kernel-Dorimanx-V8.3 και το αφήσω έτσι όπως μπήκε......τι χάνω...?

Πες το βρε Ευάγγελε.......ψάχνομε άδικα με διάφορα κλικ στο G3 TweaksBox...!:lol:

Αν δεν βάλω της ρυθμίσεις στο Kernel-Dorimanx-V8.3 και το αφήσω έτσι όπως μπήκε......τι χάνω...?

Μπαταρία κυρίως;)