Kounx Δημ. October 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2014 Παιδια ειμαι σε φαση αναζητησης καινουργιου smartphone και ειμαι αναμεσα σε nexus 5 η Lg G2 η Lg G3 τι προτεινεται εσεις ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. October 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2014 Παιδια ειμαι σε φαση αναζητησης καινουργιου smartphone και ειμαι αναμεσα σε nexus 5 η Lg G2 η Lg G3 τι προτεινεται εσεις ? Ανάλογα τα φράγκα που διαθέτεις...!!! Lg G3;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolis1186 Δημ. October 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2014 Παιδια ειμαι σε φαση αναζητησης καινουργιου smartphone και ειμαι αναμεσα σε nexus 5 η Lg G2 η Lg G3 τι προτεινεται εσεις ? Καλά δεν υπάρχει σύγκριση.. G3 αν έχεις λεφτά και G2 αν έχεις λιγότερα :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kounx Δημ. October 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2014 Καλά δεν υπάρχει σύγκριση.. G3 αν έχεις λεφτά και G2 αν έχεις λιγότερα :p απλα το λεω γιατι πχ το lg g2 δεν πιστευω να παρει αλλες αναβαθμισεις ενω πχ το lg g3 και το nexus 5 θα παρουν . δηλαδη δεν προτεινεται σε καμια περιπτωση το nexus 5 ε ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. October 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2014 απλα το λεω γιατι πχ το lg g2 δεν πιστευω να παρει αλλες αναβαθμισεις ενω πχ το lg g3 και το nexus 5 θα παρουν . δηλαδη δεν προτεινεται σε καμια περιπτωση το nexus 5 ε ?? Αν θες ένα τηλέφωνο που είναι πιο γρήγορο για κλάσμα του δευτερολεπτου πάρε το nexus γιατί σε όλα τα άλλα δεν συγκρίνεται με το g2 οθόνη, κάμερα, μπαταρία. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kounx Δημ. October 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2014 Αν θες ένα τηλέφωνο που είναι πιο γρήγορο για κλάσμα του δευτερολεπτου πάρε το nexus γιατί σε όλα τα άλλα δεν συγκρίνεται με το g2 οθόνη, κάμερα, μπαταρία. ;) Δλδ σε επιδοσεις ειναι καλυτερο τ g2 .?Το g3 εκτος απο οθονη σρ τ ειναι καλυτερο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthosffvll Δημ. October 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2014 Οχι...δεν έτυχε...! τι θέλει να πει ο ποιητής..... στα μετρά μου...!!!:) απο μπαταρία τι λέει...?? θελω να πω οτι εχει αρκετους παραμετρους ο κερνελ αφου ο άνθρωπος εχιε και εφαρμογη stweaks που μπορεις να το βάλεις power save mode η perfomance mode οτι θελει ο καθενας !!εχει τρια cpu hotlhg o default της lg ειναι μαπα!!!και ενα σορο ακομα παραμετρους !!δεν τα πειραζω ολα φυσικα γιατι απλαα καποια δεν ξερω καν τι κανουν!!!:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. October 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2014 Δλδ σε επιδοσεις ειναι καλυτερο τ g2 .?Το g3 εκτος απο οθονη σρ τ ειναι καλυτερο? Σου έγραψα σε το είναι καλύτερο το g2 από το nexus 5, , είναι στα βασικά γι αυτό και δεν σου ανέφερε κανείς το nexus, , τώρα για το g3 δεν ξέρω αλλά νομίζω ότι εκτός απο την μπαταρία και το μέγεθος σε όλα τα άλλα θα υπερτερεί απο το g2. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthosffvll Δημ. October 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2014 Δωσε ρυθμίσεις; το αφήνεις στοκ !!η βαζεις alucard governor kai alucard hot plug η intellidemand governor με inteligent hot plug (power save mod η perfomance οπως θελεις εσυ):lol: δοκιμασε αυτα και οτι σου κατσει καλυτερα το κρατας!!:) εγω τωρα ειμαι με alucard governor kai alucard hot plug(μου φενεται πιο battery friendly) ,power save mod !! απο μπαταρια παει καλα αναλογα!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kounx Δημ. October 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2014 Σου έγραψα σε το είναι καλύτερο το g2 από το nexus 5, , είναι στα βασικά γι αυτό και δεν σου ανέφερε κανείς το nexus, , τώρα για το g3 δεν ξέρω αλλά νομίζω ότι εκτός απο την μπαταρία και το μέγεθος σε όλα τα άλλα θα υπερτερεί απο το g2. Οκ φιλε ευχαριστω θα τ σκεφτ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. October 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2014 το αφήνεις στοκ !!η βαζεις alucard governor kai alucard hot plug η intellidemand governor με inteligent hot plug (power save mod η perfomance οπως θελεις εσυ):lol: δοκιμασε αυτα και οτι σου κατσει καλυτερα το κρατας!!:) εγω τωρα ειμαι με alucard governor kai alucard hot plug(μου φενεται πιο battery friendly) ,power save mod !! απο μπαταρια παει καλα αναλογα!! Δες στις τροποποιησεις για τον 8 τις ίδιες ρυθμίσεις έδωσα:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthosffvll Δημ. October 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2014 Παιδια ειμαι σε φαση αναζητησης καινουργιου smartphone και ειμαι αναμεσα σε nexus 5 η Lg G2 η Lg G3 τι προτεινεται εσεις ? φιλε μου εγω θα σου προτεινα να παρεις το g2!!απο το nexus ειναι καλυτερο σε ολα!!!και αν θελεις το g2 μπορεις να το κανεις nexus ;) το nexus ομως g2 δεν γινεται!!!! οσο για το g3 περα οτι εγω δεν το θεωρώ οτι ειναι καμια μεγαλη αναβάθμιση απο το g2!!πολλα παιδια κανουν παραπονα οτι ζεσταίνεται υπερβολικα!!η μπαταρια κραταει πολυ λιγότερο απο το g2 και o snapdragon 801 κλανει μεντες μπροστά ατην QHD αναλυση (εδω χρειαζοταν ο 805 τουλαχιστον!!!!) αλλα στην τελικη οτι γουσταρεις εσυ παρε!!εγω απλλα σου λεω την αποψη μου!!;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demon2411 Δημ. October 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2014 μεγια φιλε μου και καλώς ηρθες στην παρεα μας!! 1)root 2)custom recovery 3)cloudy g3!!!!:lol::lol: και μετα ξεκινα το στρώσιμο του κινητου!!!οσο αφορα την καμερα του g3 ειναι σαφώς καλυτερη καμερα απο την στοκ g2!!!αλλα εγω εχω και το μοντακι του xdabbeb δεν εχω καταλαβει αν ειναι καλύτερο η χειρότερο!!!παντως το μονο που δεν μου αρεσει στην καμερα του g3 ειναι οτι οταν πας να γραψεις ενα βιντεο ξεκιναει κατευθειαν το γραψιμο απο μονο του (ετσι ηταν και του νοτε 3 και δεν μου αρεσε καθολου!!!) Μαριε εχεις δοκιμασει τον κερνελ του dorimanx ??ειναι φοβερος και το στρωνεις οπως θελεις στα μετρα σου!!!!;) Καλως σε βρηκα φιλε μου! Ναι θα το κανω σιγουρα τωρα που δεν εχω το αγχος με το γαμ....knox! Απλα ειναι καινουργιο ακομα και το λυπαμαι χαχαχαχαχα! Μολις ειμαι ετοιμος (αμεσα) και εχω λιγο χρονο θα χρειαστω τα φωτα σας! Θα κανω συγκριτικο με φωτο μεταξυ stock-xdabbed και cloudy g3 αν σας ενδιαφερει.(αν και ξερετε ηδη ποιο ειναι καλυτερο.) Μια παρατηρηση μονο....Οπως και στο παλιο g2 ετσι και σε αυτο, οταν τα εβαλα διπλα σε ενα g2 που πηγα στα media, αυτο των media ειχε πιο ψυχρο-ασπρο χρωματισμο απο το δικο μου. Αυτο μου εκανε πραγματικα εντυπωση τοτε με εκεινο το g2, το ιδιο και τωρα με αυτο! Εχει τυχει να το παρατηρησει κανεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos1989 Δημ. October 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2014 φιλε μου εγω θα σου προτεινα να παρεις το g2!!απο το nexus ειναι καλυτερο σε ολα!!!και αν θελεις το g2 μπορεις να το κανεις nexus ;) το nexus ομως g2 δεν γινεται!!!! οσο για το g3 περα οτι εγω δεν το θεωρώ οτι ειναι καμια μεγαλη αναβάθμιση απο το g2!!πολλα παιδια κανουν παραπονα οτι ζεσταίνεται υπερβολικα!!η μπαταρια κραταει πολυ λιγότερο απο το g2 και o snapdragon 801 κλανει μεντες μπροστά ατην QHD αναλυση (εδω χρειαζοταν ο 805 τουλαχιστον!!!!) αλλα στην τελικη οτι γουσταρεις εσυ παρε!!εγω απλλα σου λεω την αποψη μου!!;) Τα είπες τόσο ωραία που με έβγαλες από μεγάλο κοπο , πάντως το g3 έχει και micro sd Και αποσπώμενη μπαταρία. ..αλλά το ότι γίνεται φούρνος σε 10 λεπτά παρά είναι μάπα πράγμα ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthosffvll Δημ. October 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2014 Καλως σε βρηκα φιλε μου! Ναι θα το κανω σιγουρα τωρα που δεν εχω το αγχος με το γαμ....knox! Απλα ειναι καινουργιο ακομα και το λυπαμαι χαχαχαχαχα! Μολις ειμαι ετοιμος (αμεσα) και εχω λιγο χρονο θα χρειαστω τα φωτα σας! Θα κανω συγκριτικο με φωτο μεταξυ stock-xdabbed και cloudy g3 αν σας ενδιαφερει.(αν και ξερετε ηδη ποιο ειναι καλυτερο.) Μια παρατηρηση μονο....Οπως και στο παλιο g2 ετσι και σε αυτο, οταν τα εβαλα διπλα σε ενα g2 που πηγα στα media, αυτο των media ειχε πιο ψυχρο-ασπρο χρωματισμο απο το δικο μου. Αυτο μου εκανε πραγματικα εντυπωση τοτε με εκεινο το g2, το ιδιο και τωρα με αυτο! Εχει τυχει να το παρατηρησει κανεις? μην το λυπασε καθολου οπως ειπες δεν εχει κανενα knox!!!(και που το ειχα στο νοτε 3 παλί το ειχα κανει root!!!:)) εδω θα βρεις πως θα το κανεις ροοτ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=375650 με αυτο https://app.box.com/s/52pyi3itfxj8pxjxe7g4 θα περασεις την custom recovery για πρωτη φορα (θα σου περασει twrp recovery εγω σου προτείνω να περασεις αυτον Philz_Touch http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2554053 !!) και μετα κατεβαζεις απο εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2783192 την ρομ και την περνας με φουλ wipe!!! και μετα απλα την απολαμβάνεις;) οσο για το πια καμερα ειναι καλυτερη εγω δεν μπορω να καταλαβω καμια διαφορα!!!εσυ που εισαι πιο ψαγμ,ενος απο θεμα καμερας θα κανεις της συγκρίσεις και μετα περιμένω να μας πεις της εντυπώσεις σου!!!!!:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. October 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2014 απλα το λεω γιατι πχ το lg g2 δεν πιστευω να παρει αλλες αναβαθμισεις ενω πχ το lg g3 και το nexus 5 θα παρουν . δηλαδη δεν προτεινεται σε καμια περιπτωση το nexus 5 ε ?? Nexus??? Εγώ θεωρώ πιο βασικό σε ένα κινητό να μην ψάχνω συνέχεια πρίζα. Είμαι φαν της aosp γενικώς εμπειρίας αλλά δυστυχώς... Με nexus δεν θα δεις πάνω από 4 ώρες (ίσως λέω και πολλές) μέσα σε μια μέρα. Με L dev και project volta είδαν βελτίωση της τάξης του 40-50% αλλά από ότι κατάλαβα μάλλον το κινητό γίνεται σαν κινητό 3τιας στις επιδόσεις του! Τι να τις κάνω τις 5-6 ώρες άμα είναι να σέρνεται. 5-6 ώρες είναι στανταρ G2. Με πιθανόν αργότερα project volta ή κάτι τέτοιο παρόμοιο να βλέπεις 9ωρα. :p:p Σου έγραψα σε το είναι καλύτερο το g2 από το nexus 5, , είναι στα βασικά γι αυτό και δεν σου ανέφερε κανείς το nexus, , τώρα για το g3 δεν ξέρω αλλά νομίζω ότι εκτός απο την μπαταρία και το μέγεθος σε όλα τα άλλα θα υπερτερεί απο το g2. G3 μπαταρία? Μην είσαι τόσο σίγουρος... Αν και δεν τα εχω λειτουργήσει και τα 2 οπότε δεν έχω άποψη ούτε το έχει κάποιος φίλος να δω δικούς του χρόνους. To gsmarena στο ίδιο τεστ έχει βγάλει ναι μεν ίδιες ώρες συνολικής λειτουργίας με ελαφρώς καλύτερες του g3 και αυτό γιατι έχουν βελτιώσει πολύ το χρόνο αναμονής. Αλλά σε χρήση δεν έχει καλύτερη. Ιδού τα αποτελέσματα. Λογικό ακούγεται αν βάλεις την uhd ανάλυση! G3 vs G2 ( total 69 vs 62h) Talk 3g time: 24:53 vs 25:01 Browsing: 6:40 vs 11:22 Video playback: 9:57 vs 11:51 Δεν μας ενδιαφέρουν τόσο οι απόλυτες τιμές όσο η διαφορά που υπάρχει σε δραστηριότητα χρήσης οθόνης!!!! ~40% διάφορα σε browsing και 15-20% μόνο βίντεο. Η διαφορά είναι υπέρ του g2. Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. October 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2014 Nexus??? Εγώ θεωρώ πιο βασικό σε ένα κινητό να μην ψάχνω συνέχεια πρίζα. Είμαι φαν της aosp γενικώς εμπειρίας αλλά δυστυχώς... Με nexus δεν θα δεις πάνω από 4 ώρες (ίσως λέω και πολλές) μέσα σε μια μέρα. Με L dev και project volta είδαν βελτίωση της τάξης του 40-50% αλλά από ότι κατάλαβα μάλλον το κινητό γίνεται σαν κινητό 3τιας στις επιδόσεις του! Τι να τις κάνω τις 5-6 ώρες άμα είναι να σέρνεται. 5-6 ώρες είναι στανταρ G2. Με πιθανόν αργότερα project volta ή κάτι τέτοιο παρόμοιο να βλέπεις 9ωρα. :p:p G3 μπαταρία? Μην είσαι τόσο σίγουρος... Αν και δεν τα εχω λειτουργήσει και τα 2 οπότε δεν έχω άποψη ούτε το έχει κάποιος φίλος να δω δικούς του χρόνους. To gsmarena στο ίδιο τεστ έχει βγάλει ναι μεν ίδιες ώρες συνολικής λειτουργίας με ελαφρώς καλύτερες του g3 και αυτό γιατι έχουν βελτιώσει πολύ το χρόνο αναμονής. Αλλά σε χρήση δεν έχει καλύτερη. Ιδού τα αποτελέσματα. Λογικό ακούγεται αν βάλεις την uhd ανάλυση! G3 vs G2 ( total 69 vs 62h) Talk 3g time: 24:53 vs 25:01 Browsing: 6:40 vs 11:22 Video playback: 9:57 vs 11:51 Δεν μας ενδιαφέρουν τόσο οι απόλυτες τιμές όσο η διαφορά που υπάρχει σε δραστηριότητα χρήσης οθόνης!!!! ~40% διάφορα σε browsing και 15-20% μόνο βίντεο. Η διαφορά είναι υπέρ του g2. Κώστα δεν κατάλαβες καλά αυτό που έγραψα μπαταρία και μέγεθος είναι για μένα καλύτερο το g2;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. October 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2014 Ρε παιδια πως στελνετε φωτογραφιες και βιντεο στην τηλεόραση ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demon2411 Δημ. October 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2014 μην το λυπασε καθολου οπως ειπες δεν εχει κανενα knox!!!(και που το ειχα στο νοτε 3 παλί το ειχα κανει root!!!:)) εδω θα βρεις πως θα το κανεις ροοτ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=375650 με αυτο https://app.box.com/s/52pyi3itfxj8pxjxe7g4 θα περασεις την custom recovery για πρωτη φορα (θα σου περασει twrp recovery εγω σου προτείνω να περασεις αυτον Philz_Touch http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2554053 !!) και μετα κατεβαζεις απο εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2783192 την ρομ και την περνας με φουλ wipe!!! και μετα απλα την απολαμβάνεις;) οσο για το πια καμερα ειναι καλυτερη εγω δεν μπορω να καταλαβω καμια διαφορα!!!εσυ που εισαι πιο ψαγμ,ενος απο θεμα καμερας θα κανεις της συγκρίσεις και μετα περιμένω να μας πεις της εντυπώσεις σου!!!!!:D Σε ευχαριστω Μανθο για τις οδηγιες!! ;) Εσυ δεν εχεις καταλαβει καμια διαφορα μεταξυ ποιας καμερας? της μαμα lg και της cloudy g3? Εννοειται οτι θα το λιωσω και θα σας ανεβασω δειγματα συγκριτικα. Οσο για το θεμα που συζητατε μεταξυ g2 + g3. Ηταν να παρω το g3 μιας και η διαφορα τιμης ειναι μικρη 70-75 ευρω μονο.(16αρι) Δεν το πηρα για τους παρακατω λογους. 1) θεωρω οτι η qhd οθονη ειναι ευπροσδεκτη ΑΛΛΑ υπερβολικη για τοσες ιντσες και για τον επεξεργαστη. Ο snap 801 ουσιαστικα ειναι ενας overclocked 800αρης με καλυτερο efficiency. Αλλα δεν σημαινει οτι ειναι αρκετος. Ηθελε 805 κανονικα. Το αποτελεσμα ειναι (το εχει φιλος μου) το κινητο να ζοριζεται κυριως στα παιχνιδια. Αλλο να εχει να σπρωξει ο ιδιος επεξεργαστης 1080p και αλλο qhd. Ειναι λογικο να ζοριζεται περισσοτερο. Σε καποια παιχνιδια βαρια ομολογουμενως αλλα στο φιναλε αυτα υπαρχουν, το g2 εχει καλυτερο framerate απο το g3. Και ειναι λογικο. Επισης η διαφορα στην αναλυση ΔΕΝ φαινεται απο νορμαλ αποσταση θεασης. Θα πρεπει να κολλησεις την μουρη σου πανω και παλι. 2) εχει θεματακια τουλαχιστον προς το παρον με την ζεστη (εν μερει) και εχουν παρατηρηθει αρκετα restart-shutdown. 3) Η καμερα σε νυχτερινη φαση, ενω το laser ειναι φοβερο στο focus σε χαμηλες συνθηκες φωτισμου ειναι πολυ λαθος. Σαν καμερα εκτος απο το 2πλο led και το laser δεν εχει καμια ουσιαστικη διαφορα hardware απο το g2 που να βγαλει τις πολυ καλυτερες φωτο. Τα εχω ξαναπει και αλλες φορες το software + processing ειναι μεγαλος παραγοντας. Να μου πεις για το 1020 η για το 808 να σου πω οκ εχουν φακους και mp. Αλλα τωρα στα 13 που παιζουμε εμεις (10mp widescreen) δεν εχουν τρελλες διαφορες. 4) Σαν κινητο στα σημεια ειναι βελτιωμενο σε σχεση με το g2. Kαρτα sd, μπαταρια αποσπωμενη, Ηχειο, μεγαλυτερη οθονη, καλυτερη κατασκευη καλυτερη καμερα. Και μην ακουτε αυτα τα συγκριτικα στα site. Εγω οτι κανω το κανω μονος μου στα χερια μου και αυτα που βλεπω πολλες φορες ειναι διαφορετικα. Η αυτονομια και στις 2 συσκευες ειναι αριστη, αλλες φορες το g2 ειναικαλυτερο και αλλες το g3. 5) Eχει lag ειδικα με τον μαμα launcher. Aν βαλεις εναν nova εισαι οκ. Αλλα γιατι??? Αλλα τα παραπανω ηταν αυτα που με απωθησαν να μην το παρω. Μα καλα και αυτοι....qhd??? Για μενα αν ειχε 1080P θα ηταν ενας αξιος ανταγωνιστης του note 3... Και θα πω κατι που το λεω καθε φορα. Τα πραγματα που αγοραζουμε πλεον ΔΕΝ ειναι ποιοτικα οπως ηταν καποτε. Πρεπει να περναει ενα ευλογο χρονικο διαστημα απο την κυκλοφορια ενος μοντελου πριν το αγορασουμε. Το g2 που εχω τωρα παρτιδα 409 σε σχεση με το προηγουμενο 300κατι που ειχα εχει διαφορα. Ουτε καπακια τριζουν, η καμερα εχει διαφορα, δεν ζεσταινεται το ιδιο, οσο για το gps μεχρι στιγμης καλα παμε αλλα ακομα δεν εχει περασει ο απαιτουμενος χρονος ελεγχου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthosffvll Δημ. October 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2014 Σε ευχαριστω Μανθο για τις οδηγιες!! ;) Εσυ δεν εχεις καταλαβει καμια διαφορα μεταξυ ποιας καμερας? της μαμα lg και της cloudy g3? Εννοειται οτι θα το λιωσω και θα σας ανεβασω δειγματα συγκριτικα. Οσο για το θεμα που συζητατε μεταξυ g2 + g3. Ηταν να παρω το g3 μιας και η διαφορα τιμης ειναι μικρη 70-75 ευρω μονο.(16αρι) Δεν το πηρα για τους παρακατω λογους. 1) θεωρω οτι η qhd οθονη ειναι ευπροσδεκτη ΑΛΛΑ υπερβολικη για τοσες ιντσες και για τον επεξεργαστη. Ο snap 801 ουσιαστικα ειναι ενας overclocked 800αρης με καλυτερο efficiency. Αλλα δεν σημαινει οτι ειναι αρκετος. Ηθελε 805 κανονικα. Το αποτελεσμα ειναι (το εχει φιλος μου) το κινητο να ζοριζεται κυριως στα παιχνιδια. Αλλο να εχει να σπρωξει ο ιδιος επεξεργαστης 1080p και αλλο qhd. Ειναι λογικο να ζοριζεται περισσοτερο. Σε καποια παιχνιδια βαρια ομολογουμενως αλλα στο φιναλε αυτα υπαρχουν, το g2 εχει καλυτερο framerate απο το g3. Και ειναι λογικο. Επισης η διαφορα στην αναλυση ΔΕΝ φαινεται απο νορμαλ αποσταση θεασης. Θα πρεπει να κολλησεις την μουρη σου πανω και παλι. 2) εχει θεματακια τουλαχιστον προς το παρον με την ζεστη (εν μερει) και εχουν παρατηρηθει αρκετα restart-shutdown. 3) Η καμερα σε νυχτερινη φαση, ενω το laser ειναι φοβερο στο focus σε χαμηλες συνθηκες φωτισμου ειναι πολυ λαθος. Σαν καμερα εκτος απο το 2πλο led και το laser δεν εχει καμια ουσιαστικη διαφορα hardware απο το g2 που να βγαλει τις πολυ καλυτερες φωτο. Τα εχω ξαναπει και αλλες φορες το software + processing ειναι μεγαλος παραγοντας. Να μου πεις για το 1020 η για το 808 να σου πω οκ εχουν φακους και mp. Αλλα τωρα στα 13 που παιζουμε εμεις (10mp widescreen) δεν εχουν τρελλες διαφορες. 4) Σαν κινητο στα σημεια ειναι βελτιωμενο σε σχεση με το g2. Kαρτα sd, μπαταρια αποσπωμενη, Ηχειο, μεγαλυτερη οθονη, καλυτερη κατασκευη καλυτερη καμερα. Και μην ακουτε αυτα τα συγκριτικα στα site. Εγω οτι κανω το κανω μονος μου στα χερια μου και αυτα που βλεπω πολλες φορες ειναι διαφορετικα. Η αυτονομια και στις 2 συσκευες ειναι αριστη, αλλες φορες το g2 ειναικαλυτερο και αλλες το g3. 5) Eχει lag ειδικα με τον μαμα launcher. Aν βαλεις εναν nova εισαι οκ. Αλλα γιατι??? Αλλα τα παραπανω ηταν αυτα που με απωθησαν να μην το παρω. Μα καλα και αυτοι....qhd??? Για μενα αν ειχε 1080P θα ηταν ενας αξιος ανταγωνιστης του note 3... Και θα πω κατι που το λεω καθε φορα. Τα πραγματα που αγοραζουμε πλεον ΔΕΝ ειναι ποιοτικα οπως ηταν καποτε. Πρεπει να περναει ενα ευλογο χρονικο διαστημα απο την κυκλοφορια ενος μοντελου πριν το αγορασουμε. Το g2 που εχω τωρα παρτιδα 409 σε σχεση με το προηγουμενο 300κατι που ειχα εχει διαφορα. Ουτε καπακια τριζουν, η καμερα εχει διαφορα, δεν ζεσταινεται το ιδιο, οσο για το gps μεχρι στιγμης καλα παμε αλλα ακομα δεν εχει περασει ο απαιτουμενος χρονος ελεγχου. τιποτα φιλε μου!!!:) οχι φιλε μου φυσικα και εχει διαφορα η καμερα μαμα με cloudy g3 μεγαλι διαφορα!!!!!διφορα δεν βλεπω με το μοντακι του xdabbeb και δεν εχω καταλαβει πιο ειναι καλύτερο!!!!!οσο για το g3 τα ειπα λιγο πιο πανω!!!αν ειχε 1080 θα επερνα σιγουρα την 32 αρα εκδοση 3gb ram θα ηταν τομπανω!!!αλλα QHD αναλυση τα χαλασε ολα και οποτε το g2 για μενα ηταν μονοδρομος !!!!θα περιμενω τα συγκριτικα δειγματα και να ακουσω την αποψη σου!!!!:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. October 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2014 Κώστα δεν κατάλαβες καλά αυτό που έγραψα μπαταρία και μέγεθος είναι για μένα καλύτερο το g2;) Όντως μου ξέφυγε το από στο διάβασμα και αλλάζει το νόημα!!! Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demon2411 Δημ. October 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2014 Εννοειται το συντομοτερο θα τα ανεβασω! Ρε παιδια κατι δεν παει καλα....εχει κολλησει το 100% η μπαταρια γραφει discharging το εχω το τηλεφωνο ανοιχτο 4 ωρες εχω μιλησει εχω κανει πλοηγηση και ακομα 100%....σιγουρα εχει θεμα αλλα μηπως εχει τυχει σε κανεναν? μου φερνει σε κακο calibration απο το android ενα πραγμα..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. October 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2014 Εννοειται το συντομοτερο θα τα ανεβασω! Ρε παιδια κατι δεν παει καλα....εχει κολλησει το 100% η μπαταρια γραφει discharging το εχω το τηλεφωνο ανοιχτο 4 ωρες εχω μιλησει εχω κανει πλοηγηση και ακομα 100%....σιγουρα εχει θεμα αλλα μηπως εχει τυχει σε κανεναν? μου φερνει σε κακο calibration απο το android ενα πραγμα..... Οταν εδωσα το S4 και πηρα το G2 το ιδιο ακριβως σκεφτηκα. :lol: Απολαυσε το! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demon2411 Δημ. October 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2014 (edited) Οταν εδωσα το S4 και πηρα το G2 το ιδιο ακριβως σκεφτηκα. :lol: Απολαυσε το! Τι να απολαυσω Πανο? εχει καποιο θεμα? Δεν μπορει να εχει μεινει 3 ωρες στο 100% σιγουρα κατι δεν παει καλα! σου ειχε τυχει και σενα? EDIT: ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΨΑΞΙΜΟ ΟΛΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ....ΜΑ ΤΟ ΘΕΟ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ...!!!! Edited October 4, 2014 by demon2411 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. October 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2014 Τι προβλημα εχει;Αργει να πεσει απο το 100% καποιες φορες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts