tolisfar Δημ. September 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2014 Κομπλε! Σε ευχαριστω για την απαντηση φιλε μου! για αυτην την τιμη ειναι σκανδαλο!και αν και περσινο να εισαι σιγουρος οτι γονατιζει και φετινα μοντελα....ορμα λοιπον αφοβα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. September 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2014 Κομπλε! Σε ευχαριστω για την απαντηση φιλε μου! ακομα το σκεφτεσαι?:) Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samichri Δημ. September 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2014 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2797190 Θα διαβάσεις και θα κάνεις ο,τι λέει εδώ. Έκανα την διαδικασία χθες το βράδυ και έβαλα γαλλική ρομ 20f open. KDZ είναι η ρομ που θα επιλέξεις, την πετάς μόλις κατέβει στην επιφάνεια εργασίας και αρχίζεις. Σε download mode μπαίνεις πατώντας το volume+ και συνδέοντας με usb το κινητό στον υπολογιστή ( να είναι κλειστό το κινητό) Μετά την όλη διαδικασία viber Skype δουλεύουν μια χαρά Σε ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση. Μέχρι στιγμής όλα οκ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. September 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2014 ακομα το σκεφτεσαι?:) Χαχαχα οχι βαζω μπρος τις διαδικασιες φιλε! Τετοια διαρκεια μπαταριας δεν θα βρεις σε αντιστοιχο smartphone... παρ' το χθες... ;) Οκ φιλε! Κανα λαγκαρισμα μην κανει και ολα τα αλλα οκ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leas Δημ. September 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2014 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2797190 Θα διαβάσεις και θα κάνεις ο,τι λέει εδώ. Έκανα την διαδικασία χθες το βράδυ και έβαλα γαλλική ρομ 20f open. KDZ είναι η ρομ που θα επιλέξεις, την πετάς μόλις κατέβει στην επιφάνεια εργασίας και αρχίζεις. Σε download mode μπαίνεις πατώντας το volume+ και συνδέοντας με usb το κινητό στον υπολογιστή ( να είναι κλειστό το κινητό) Μετά την όλη διαδικασία viber Skype δουλεύουν μια χαρά Αν κάνω αυτή τη διαδικασία θα επιλέξω Normal Flash ή CSE Flash; Από ότι καταλαβαίνω θέλει CSE Flash γιατί είναι διαφορετική η rom που θα εγκαταστήσω. Αρα φορμάτ και ολα από την αρχή υποθέτω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. September 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2014 (edited) Παιδια τι να κοιταξω ακριβως στο μοντελο πριν το αγορασω? Και επισης το εχει αγορασει κανεις απο τα Seven?ειναι κομπλε? Edited September 16, 2014 by diecast Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giachtas Δημ. September 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2014 Παιδιά καλησπέρα. Πριν λίγο τοποθέτησα αντί για την ζελατίνα PET που είχα μέχρι σήμερα στην οθόνη του τηλεφώνου γυαλί (tempered glass) της Bepak, περίπου ίδιο (αν όχι ακριβώς ίδιο) με της Nillkin. Όλα καλά με την τοποθέτηση και την εφαρμογή, αλλά, παρατηρώ ότι το σβήσιμο της οθόνης με διπλό χτύπημα κολλάει πολύ συχνά (το κλείδωμα αντίστοιχα δουλεύει κανονικά), κι επίσης κάποιες φορές όταν ανάψω την οθόνη (από το πίσω κουμπί, εφόσον με διπλό κτύπημα δεν αποκρίνεται), τότε το τηλέφωνο ανάβει μεν την οθόνη αλλά σχεδόν 1-2 δευτερόλεπτα μετά τη σβήνει, αντί για τα 15 που το έχω σετάρει. Κάνοντας reset στη συσκευή το άναμμα με το διπλό χτύπημα επανέρχεται, αλλά μετά από μερικές επαναλήψεις της διαδικασίας πάλι κολλάει και δεν ανάβει με το διπλό χτύπημα, οπότε πρέπει να την ενεργοποιήσω από το πίσω κουμπί... να πω ότι έχω το ελβετικό G2 κατασκευής 4/2014 και έχω από τις αρχές Ιούλη εγκαταστήσει την τελευταία επίσημη ενημέρωση του firmware της LG (20f). Eπίσης δεν έχω ενεργοποιήσει το knock on. Τι διάλο συνέβη; Λόγω πάχους του γυαλιού τα κάνει αυτά ή λέτε στα ξαφνικά να προέκυψε θέμα; Έχει παρατηρήσει κανείς φίλος κάτι ανάλογο; Ευχαριστώ. Έχω παραγγείλει και εγώ αυτή και την περιμένω. Λες να την πατήσω; Έχω το G2 32GB (Γερμανικό και stock). Παράθεση Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazarefa Δημ. September 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2014 ειλικρινά δεν ξέρω φίλε μου. Πάντως εγώ απογοητεύτηκα με το γυαλί που έβαλα και σίγουρα θα το βγάλω. Μπορεί η αίσθηση και η εφαρμογή σε σχέση με μέσης ποιότητας ζελατίνα να είναι αρκετά καλύτερη, όπως επίσης και ο βαθμός προστασίας της οθόνης, αλλά από την άλλη τα προβλήματα απόκρισης που συνάντησα δε συγκρίνονται με τα υπέρ του γυαλιού. Ενδεχομένως με λεπτότερα γυαλιά (0,25 χιλ. ή και λιγότερο) η κατάσταση να βελτιώνεται (το δικό μου στα χαρτιά είναι 0,33 χιλ.). Επίσης, ιδιομορφία στο δικό γυαλί ότι καλύπτει και την περιοχή του proximity sensor, ενώ τα πιο πολλά δεν την καλύπτουν. Σε κάθε περίπτωση απογοητεύτηκα απ το εγχείρημα κι ελπίζω αφαιρώντας το γυαλί να έχω την απόκριση που είχα και πριν... Παράθεση NOKIA 8 LG G2 32Gb (DEU) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giachtas Δημ. September 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2014 ειλικρινά δεν ξέρω φίλε μου. Πάντως εγώ απογοητεύτηκα με το γυαλί που έβαλα και σίγουρα θα το βγάλω. Μπορεί η αίσθηση και η εφαρμογή σε σχέση με μέσης ποιότητας ζελατίνα να είναι αρκετά καλύτερη, όπως επίσης και ο βαθμός προστασίας της οθόνης, αλλά από την άλλη τα προβλήματα απόκρισης που συνάντησα δε συγκρίνονται με τα υπέρ του γυαλιού. Ενδεχομένως με λεπτότερα γυαλιά (0,25 χιλ. ή και λιγότερο) η κατάσταση να βελτιώνεται (το δικό μου στα χαρτιά είναι 0,33 χιλ.). Επίσης, ιδιομορφία στο δικό γυαλί ότι καλύπτει και την περιοχή του proximity sensor, ενώ τα πιο πολλά δεν την καλύπτουν. Σε κάθε περίπτωση απογοητεύτηκα απ το εγχείρημα κι ελπίζω αφαιρώντας το γυαλί να έχω την απόκριση που είχα και πριν... Πριν πάρω το G2, είχα το Xperia Z. Είχα πάρει και σε αυτό μία ζελατίνα προστασίας tempered glass, αλλά την έβγαλα αμέσως. Είχα σοβαρό πρόβλημα με τον αισθητήρα εγγύτητας. Τον κάλυπτε και δεν λειτουργούσε σωστά. Πάντως την έβγαλα εύκολα, χωρίς να δημιουργήσει πρόβλημα στην οθόνη και μετά το τηλέφωνο λειτουργούσε κανονικά. Παράθεση Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samichri Δημ. September 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2014 Αν κάνω αυτή τη διαδικασία θα επιλέξω Normal Flash ή CSE Flash; Από ότι καταλαβαίνω θέλει CSE Flash γιατί είναι διαφορετική η rom που θα εγκαταστήσω. Αρα φορμάτ και ολα από την αρχή υποθέτω. Εγώ πάντως επέλεξα Normal Flash και όλα είναι οκ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leas Δημ. September 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2014 Από 20d σε 20f; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samichri Δημ. September 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2014 Ναι και όλα πήγαν καλά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazarefa Δημ. September 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2014 Πριν πάρω το G2, είχα το Xperia Z. Είχα πάρει και σε αυτό μία ζελατίνα προστασίας tempered glass, αλλά την έβγαλα αμέσως. Είχα σοβαρό πρόβλημα με τον αισθητήρα εγγύτητας. Τον κάλυπτε και δεν λειτουργούσε σωστά. Πάντως την έβγαλα εύκολα, χωρίς να δημιουργήσει πρόβλημα στην οθόνη και μετά το τηλέφωνο λειτουργούσε κανονικά. Λοιπόν, με τα πολλά αφαίρεσα απόψε το γυαλί (δε με δυσκόλεψε ιδιαίτερα) και η οθόνη (ευτυχώς) ανταποκρίνεται και λειτουργεί άψογα. Επόμενο βήμα, τοποθετώ ένα δεύτερο γυαλί που είχα σε στοκ, το οποίο δεν καλύπτει τον αισθητήρα. Ως δια μαγείας, η οθόνη ανταποκρίνεται όπως πρέπει, με ελάχιστο, αναμενόμενο μάλλον, λαγκάρισμα, αλλά πέραν τούτου ουδέν. Οπότε, ηθικό δίδαγμα, μακριά από καλύμματα οθόνης που καλύπτουν το συγκεκριμένο αισθητήρα εγγύτητας. Παράθεση NOKIA 8 LG G2 32Gb (DEU) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthosffvll Δημ. September 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2014 Έχω παραγγείλει και εγώ αυτή και την περιμένω. Λες να την πατήσω; Έχω το G2 32GB (Γερμανικό και stock). φιλε μου την εχω και εγω και ειναι κομπλε σε ολα !!!παρε την άφοβα!!!;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolis1186 Δημ. September 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2014 Ο αισθητήρας εγγύτητας ποιος είναι παίδες?? Το μαύρο σαν ορθογώνιο που είναι ακριβώς στα δεξιά της μπροστινής κάμερας??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. September 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2014 Ο αισθητήρας εγγύτητας ποιος είναι παίδες?? Το μαύρο σαν ορθογώνιο που είναι ακριβώς στα δεξιά της μπροστινής κάμερας??? ναι,αυτός είναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. September 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2014 (edited) Αυτή είναι το η κανονική Rom για LG G2 και η διαδικασία για επιστροφή σε Stock Rom...? ποιο από τα δυο kdz περνάμε (RA.kdz η RC.kdz)...??? η συσκευή μου είναι Γαλλική..! http://s17.postimg.org/xn5ppb7vz/Picture0002.png pic upload και τη πατάμε Normal Flash η CSE Flash...??? http://s28.postimg.org/fld7dlq9p/Picture0003.png image hosting no registration Edited September 16, 2014 by mariodj Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vino_89 Δημ. September 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2014 Αυτή είναι το η κανονική Rom για LG G2 και η διαδικασία για επιστροφή σε Stock Rom...? ποιο από τα δυο kdz περνάμε (RA.kdz η RC.kdz)...??? η συσκευή μου είναι Γαλλική..! http://s17.postimg.org/xn5ppb7vz/Picture0002.png pic upload και τη πατάμε Normal Flash η CSE Flash...??? http://s28.postimg.org/fld7dlq9p/Picture0003.png image hosting no registration Δεν θα επιλέξεις από αυτά τα KDZ. Θα πρέπει να κατεβάσεις ρομ. Το όνομα της ρομ είναι .kdz Πατάς cse flash Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. September 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2014 (edited) Δεν θα επιλέξεις από αυτά τα KDZ. Θα πρέπει να κατεβάσεις ρομ. Το όνομα της ρομ είναι .kdz Πατάς cse flash Ευχαριστώ...αλλά από που την κατεβάζω...??? Από ΕΔΩ Και ποια κατεβάζω. ? http://s11.postimg.org/wbpgc5fvn/Picture0002.png free image uploading Edited September 16, 2014 by mariodj Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas2712 Δημ. September 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2014 Λοιπόν, με τα πολλά αφαίρεσα απόψε το γυαλί (δε με δυσκόλεψε ιδιαίτερα) και η οθόνη (ευτυχώς) ανταποκρίνεται και λειτουργεί άψογα. Επόμενο βήμα, τοποθετώ ένα δεύτερο γυαλί που είχα σε στοκ, το οποίο δεν καλύπτει τον αισθητήρα. Ως δια μαγείας, η οθόνη ανταποκρίνεται όπως πρέπει, με ελάχιστο, αναμενόμενο μάλλον, λαγκάρισμα, αλλά πέραν τούτου ουδέν. Οπότε, ηθικό δίδαγμα, μακριά από καλύμματα οθόνης που καλύπτουν το συγκεκριμένο αισθητήρα εγγύτητας. Και μάλιστα το αναφέρει και το εγχειρίδιο χρήσης, να μην καλύπτουμε με προστασια τον αισθητηρα γιατι μπορει να προκαλεσει δυσλειτουργια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samichri Δημ. September 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2014 Δεν θα επιλέξεις από αυτά τα KDZ. Θα πρέπει να κατεβάσεις ρομ. Το όνομα της ρομ είναι .kdz Πατάς cse flash Δηλαδή εγώ που πάτησα normal flash έκανα λάθος ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. September 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2014 (edited) Ευχαριστώ...αλλά από που την κατεβάζω...??? Από ΕΔΩ Και ποια κατεβάζω. ? http://s11.postimg.org/wbpgc5fvn/Picture0002.png free image uploading Και από εκεί όσες έχει και από εκέι που πόσταρες και από εδώ Σου απάντησα και στο θέμα της μπαταρίας που έγραψες και εκεί(δεν είναι ανάγκη να το βάζεις παντού, θα απαντήσουμε, είμαστε καλοί :lol::lol:). Επίσης επειδή είδα ότι δεν έχεις 24 ώρες που έβαλες cloudystock 2,5 και κράτησες ελάχιστα την αντίστοιχη G3. Γιατί θες να πας τόσο γρήγορα σε stock αν επιτρέπεται? Επίσης όταν λες γαλλική φαντάζομαι εννοείς από τα 3 γράμματα στο κουτί και όχι επειδή την πήρες από Γαλλία.... Σωστά έτσι? όχι ότι αν περάσεις άλλο firmware δεν θα παίξει απλώς ρωτάω για σιγουριά. Δηλαδή εγώ που πάτησα normal flash έκανα λάθος ?? Η ερώτηση σου δεν νομίζω ότι έχει σχέση με την απάντηση του vag. Πατάς ότι λέει ο dev. Φαντάζομαι είχες κατεβάσει stock firmware που είναι ένα kdz file. Edited September 17, 2014 by djkostas20 Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerv_5800 Δημ. September 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2014 Παιδιά Καλημέρα. Θα ήθελα να ρωτήσω το εξής αξίζει να πάμε από 20d σε 20f; Μιας και η ελληνική 20f δεν βλέπω να έρχεται ποτέ κατέβασα την ιταλική f και σκέφτομαι να την περάσω και εγώ με το flash tool.... Εκτός από την βελτίωση τον voip (που μετά την τελευταία αναβάθμιση του viber παίζει καλά) υπάρχει άλλη ουσιαστικά διάφορα να μου αναφέρεται η όχι?? Γιατί αν είναι μόνο αυτό μην ξανά στήνω το κινητό τσάμπα..!! Παράθεση Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου... Samsung Galaxy S21 Ultra / Galaxy Watch Ultra ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leas Δημ. September 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2014 Παιδιά Καλημέρα. Θα ήθελα να ρωτήσω το εξής αξίζει να πάμε από 20d σε 20f; Μιας και η ελληνική 20f δεν βλέπω να έρχεται ποτέ κατέβασα την ιταλική f και σκέφτομαι να την περάσω και εγώ με το flash tool.... Εκτός από την βελτίωση τον voip (που μετά την τελευταία αναβάθμιση του viber παίζει καλά) υπάρχει άλλη ουσιαστικά διάφορα να μου αναφέρεται η όχι?? Γιατί αν είναι μόνο αυτό μην ξανά στήνω το κινητό τσάμπα..!! Μόλις την πέρασα κι εγώ την Γαλλική 20f από την 20d με το Flash tool 2014 από το XDA developers. Την πέρασα με Normal και όλα καλά. Δεν χρειάστηκε να κάνω format. Πέρασέ την αναβάθμιση και όταν τελείωσε έκανε αναβάθμιση android και άνοιξε. Κανένα πρόβλημα. Οι Voip εφαρμογές δείχνουν να λειτουργούνε τώρα! Ευχαριστώ πολύ σε όλους που βοήθησαν!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. September 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2014 Και από εκεί όσες έχει και από εκέι που πόσταρες και από εδώ Σου απάντησα και στο θέμα της μπαταρίας που έγραψες και εκεί(δεν είναι ανάγκη να το βάζεις παντού, θα απαντήσουμε, είμαστε καλοί :lol::lol:). Επίσης επειδή είδα ότι δεν έχεις 24 ώρες που έβαλες cloudystock 2,5 και κράτησες ελάχιστα την αντίστοιχη G3. Γιατί θες να πας τόσο γρήγορα σε stock αν επιτρέπεται? Επίσης όταν λες γαλλική φαντάζομαι εννοείς από τα 3 γράμματα στο κουτί και όχι επειδή την πήρες από Γαλλία.... Σωστά έτσι? όχι ότι αν περάσεις άλλο firmware δεν θα παίξει απλώς ρωτάω για σιγουριά.. Την stock την θέλω για το αρχείο μου;) από την G3 την δοκίμασα και έφυγα (δεν είχα την υπομονή να περιμένω μήπως στρώση) λόγο που έκανε *σπασιματακια:cry:. Δοκίμασα την cloudystock 2,5 όπου πραγματικά τρέχει σφαίρα:w00t:. Τώρα αν με ρωτήσεις τι διαφορά έχει με την ''μαμά'' ειλικρινά δεν ξέρω, μάλλον η μπαταρία θα έλεγα, αλλά θέλει μέρες για να το διαπιστώσω. Αν ξέρει κάποιος για κάτι άλλο ας μας πει.;) Το ότι είναι απο Γαλλία η συσκευή το υπέθεσα από το Manual (Εγχειρίδιο). Όποιος μπορεί και ξέρει ας μου πει....να μου λυθεί και μένα η απορία...:p http://s11.postimg.org/ax50nqiw3/20140917_121436.jpg how to capture screen Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts