Jump to content

[Επίσημο] LG G2 (D802)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημέρα και με γεια τη συσκευή, αλλά...

Πόσο πιο λιανά πρέπει να γίνει βρε παιδιά;;;Η εγγύηση για το 32αρι ΔΕ καλύπτεται αυτή τη στιγμή απο την αντιπροσωπεία και ΔΕ θα καλύπτεται μέχρι να το κάνει εισαγωγή η ίδια!

Το αν αξίζει δε το ρωτάς σε νήμα android.Ψάξε μόνος τί σε βολεύει μη σε πάρει κάποιος στο λαιμό του.

Και ναι, το σερβίς (αν χρειαστεί) θα πάρει αρκετό καιρό.

Φίλε μου δεν είναι κάτι που δεν κατάλαβα, απλά αναφέρω ό,τι έγινε σε μένα προσωπικά. Το κινητό σήμερα το πρωι ήρθε, δλδ μέσα σε μία μέρα μονο από Αγγλία. Πήγα στο κατάστημα το παρέλαβα και οπως είπε και ένας φίλος παραπάνω στο κουτί πίσω γράφει ότι η συγκεκριμένη συσκευή προορίζεται για όλες τις χώρες της Ευρώπης και το γράφει και στα ελληνικά ανάμεσα σε άλλες γλώσσες. Σε ερώτηση μου αν η αντιπροσωπεία καλύπτει την εγγύηση μου απάντησαν ναι για 2 χρόνια. Επίσης ανέφερα ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ξαναλέω εμπειρία που είχα με το optimus G ως τώρα το οποίο και πήρα από ΓΑΛΛΙΑ και όταν χρειάστηκε η αντιπροσωπεία με εξυπηρέτησε κανονικά. Αυτά. Το κινητό είναι πανέμορφο το λευκό, γρήγορο και απλά νομίζω ότι θα το αγαπήσω εξίσου με το G. Το σέταρα και όλα είναι κομπλέ. Το UI της LG είναι ακόμη καλύτερο απο αυτο του G έχουν μπει κι αλλες εφαρμογές στο qslide, εχει slide aside, knock on είναι κούκλα λέμε! Λοιπόν, μην διστάζετε καθόλου για την αγορά, το τηλεφωνο κάνει όσα λεέι. Καληνύχτες.

• Απαντήσεις 22,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Φίλε μου δεν είναι κάτι που δεν κατάλαβα, απλά αναφέρω ό,τι έγινε σε μένα προσωπικά. Το κινητό σήμερα το πρωι ήρθε, δλδ μέσα σε μία μέρα μονο από Αγγλία. Πήγα στο κατάστημα το παρέλαβα και οπως είπε και ένας φίλος παραπάνω στο κουτί πίσω γράφει ότι η συγκεκριμένη συσκευή προορίζεται για όλες τις χώρες της Ευρώπης και το γράφει και στα ελληνικά ανάμεσα σε άλλες γλώσσες. Σε ερώτηση μου αν η αντιπροσωπεία καλύπτει την εγγύηση μου απάντησαν ναι για 2 χρόνια. Επίσης ανέφερα ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ξαναλέω εμπειρία που είχα με το optimus G ως τώρα το οποίο και πήρα από ΓΑΛΛΙΑ και όταν χρειάστηκε η αντιπροσωπεία με εξυπηρέτησε κανονικά. Αυτά. Το κινητό είναι πανέμορφο το λευκό, γρήγορο και απλά νομίζω ότι θα το αγαπήσω εξίσου με το G. Το σέταρα και όλα είναι κομπλέ. Το UI της LG είναι ακόμη καλύτερο απο αυτο του G έχουν μπει κι αλλες εφαρμογές στο qslide, εχει slide aside, knock on είναι κούκλα λέμε! Λοιπόν, μην διστάζετε καθόλου για την αγορά, το τηλεφωνο κάνει όσα λεέι. Καληνύχτες.

Καλημέρα. Το κουτί ήταν σφραγισμένο ?πγιατί τι δικό μου από expansys δεν ήταν. Δεν είχε ταινία ασφαλείας που έπρεπε να την κοψεις για να το ανοίξεις.

Edited by skoj

Μήπως κάποιος mod αλλάξει τον τίτλο? Το κινητό κυκλοφορεί εδώ και πολλές ημέρες επίσημα

Ο καλύτερος μου φίλος FLEX (9/4/2000 - 19/06/2010).

Θα σε θυμόμαστε για πάντα

Καλημέρα. Το κουτί ήταν σφραγισμένο ?πγιατί τι δικό μου από expansys δεν ήταν. Δεν είχε ταινία ασφαλείας που έπρεπε να την κοψεις για να το ανοίξεις.

Τελικα η συσκευη απο το expansys ειναι αγγλικη η' γαλλικη?

Και το IMEI αναγραφεται στην αποδειξη με το κινητο?

Αυτο παντως με την μη παρουσια ταινια ασφαλειας δεν μου καθεται καθολου καλα οπως το διαβαζω.

Οσοι εχετε παραλαβει απο Ελλαδα το κουτι ειχε ταινια ασφαλειας η' οχι?

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Εννοειται πως ειχε! (ΠΛΑΙΣΙΟ)

ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra

MySmartwatch:  Garmin Forerunner 965

Καλά αυτο με την ταινία παίζει να ειναι και για να αλλαξουν κανένα φορτιστή,όπως γίνεται συνήθως.
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif

Εννοειται πως ειχε! (ΠΛΑΙΣΙΟ)

Ευχαριστω megatron να το εχω υποψη μου αν τυχων το παρω απο expansys να τους στειλω κανα email για επιβεβαιωση,διοτι χωρις ταινια ασφαλειας τους το επιστρεφω πισω και θα τους το τονισω ιδιαιτερα αυτο το πραγμα.

Κι εμένα δεν είχε ταινία ασφαλείας.Τα Ελληνικά έχουν.

Τελικα η συσκευη απο το expansys ειναι αγγλικη η' γαλλικη?

Και το IMEI αναγραφεται στην αποδειξη με το κινητο?

Αυτο παντως με την μη παρουσια ταινια ασφαλειας δεν μου καθεται καθολου καλα οπως το διαβαζω.

Alex, δε στο στέλνουν με απόδειξη αλλά με αριθμό παράδοσης (κάτι τέτοιο) που δεν αναγράφει imei.

Όποτε θελήσεις τους στέλνεις mail και σου στέλνουν αμέσως την απόδειξη σε pdf.

Δε γωρίζω γιατί τι κάνουν, αλλά έτσι είναι.

Edited by elthis

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

Ευχαριστω megatron να το εχω υποψη μου αν τυχων το παρω απο expansys να τους στειλω κανα email για επιβεβαιωση,διοτι χωρις ταινια ασφαλειας τους το επιστρεφω πισω και θα τους το τονισω ιδιαιτερα αυτο το πραγμα.

Τιποτα man! Θεωρω παντα δεδομενο οτι θα υπαρχει αθικτη η ταινια ασφαλειας στη συσκευασια. Αν θελουν να βαλουν φορτιστη, ας τον δωσουν ξεχωριστα.

Εξαλλου και οι ιδιοι οι κατασκευαστες γραφουν πανω στην ταινια ασφαλειας να μη γινεται δεκτη η συσκευη, αν εχει παραβιαστει.

ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra

MySmartwatch:  Garmin Forerunner 965

πάντως χαίρομαι που αρκετοί από εμάς που το έχουμε δεν έχουν να αναφέρουν κανένα μα κανένα απολύτως πρόβλημα :D

έχουμε αναλωθεί για το θέμα της εγγύησης,το οποίο δυστυχώς και δεν πρόκειται να βγεί άκρη μιας και μένουμε Ελλάδα,οπότε ο καθένας μπορεί να λέει το μακρύ και το κοντό του,μέχρι να φτάσει εκείνη η ώρα που θα χρειαστεί...

οπότε παιδιά,ο καθένας παίρνει τα ρίσκα του...προσωπικά αν υπήρχε το 32 όταν πήρα το δικό μου,θα το είχα πάρει χωρίς δεύτερη σκέψη και αν και όποτε τύχαινε κάτι το βλέπαμε!!

Συμπέρασμα...ο νόμος μας καλύπτει μεν ανεπίσημα δε....την βγάζουμε την άκρη??υποθέτω πως ναι...οπότε ας επικεντρωθούμε λίγο περισσότερο στο υπέροχο αυτό εργαλείο,ας ανταλλάξουμε τις εμπειρίες από τη χρήση μας,ας εμπλουτίσουμε λίγο το thread γιατί έχει γίνει λίγο κουραστικό να υπερ-αναλύουμε μια κατάσταση,στην οποία ο καθένας μας έχει και μια απάντηση...γνώμη μου βέβαια και χωρίς παρεξήγηση :)

Στο θέμα μας λοιπόν,το XDA έχει αρχίσει και ζωντανεύει κάπως,έχουν αρχίσει και βγαίνουν διάφορα mods αλλά και roms για το κινητό μας (international)...ήδη πέρασα το mod για τον ήχο,το οποίο μπορώ να πω ότι κάνει τη διαφορά!!

let's play :p

Beauty Lies In The Eyes Of The Beholder

Κι εμένα δεν είχε ταινία ασφαλείας.Τα Ελληνικά έχουν.

Alex, δε στο στέλνουν με απόδειξη αλλά με αριθμό παράδοσης (κάτι τέτοιο) που δεν αναγράφει imei.

Όποτε θελήσεις τους στέλνεις mail και σου στέλνουν αμέσως την απόδειξη σε pdf.

Δε γωρίζω γιατί τι κάνουν, αλλά έτσι είναι.

Ηλία εσυ το πήρες απο expansys?

Ναι το ξέρω ότι στέλνουν κατι αριθμό παράδοσης και τίποτα αλλο.

Κακος βέβαια,οταν στο αμαζον σου δίνουν και απόδειξη αγοράς.

Τεσπα θα δουμε ετσι κι αλλιώς το 32αρι λευκο δεν ειναι αμεσα διαθεςιμο σε κανένα απο τα 2 καταστήματα.

Η Expansys δίνει κανονικότατα απόδειξη/τιμολόγιο σε αρχείο pdf που βρίσκεται κάτω αριστερά στο e-mail που μας στέλνουν με την αποστολή της παραγγελίας και το tracking της DHL. Απλά πρέπει να το κατεβάσουμε και να το εκτυπώσουμε. Για δείτε το...
[sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"!

Ηλία εσυ το πήρες απο expansys?

Ναι το ξέρω ότι στέλνουν κατι αριθμό παράδοσης και τίποτα αλλο.

Κακος βέβαια,οταν στο αμαζον σου δίνουν και απόδειξη αγοράς.

Τεσπα θα δουμε ετσι κι αλλιώς το 32αρι λευκο δεν ειναι αμεσα διαθεςιμο σε κανένα απο τα 2 καταστήματα.

Απο expansys το πήρα το 32αρι.Όπως λέει ο φίλος παρακάτω, απλά δεν έχουν την απόδειξη στο κουτί.

Η Expansys δίνει κανονικότατα απόδειξη/τιμολόγιο σε αρχείο pdf που βρίσκεται κάτω αριστερά στο e-mail που μας στέλνουν με την αποστολή της παραγγελίας και το tracking της DHL. Απλά πρέπει να το κατεβάσουμε και να το εκτυπώσουμε. Για δείτε το...

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

οπως τα λέει ο Pharmex είναι όσων αφορά το expansys. βέβαια σε περιπτωση που δεν εχει αναφερθει τη πρωτη φορά που αγοράζετε με paypal θα ζητηθει φωτοτυπια της ταυτότητας και ενος λογαριασμού που αναγράφει πάνω τα στοιχεια σας για επιβεβαιωση της κατοικιας σας. στελνει κανονικα αποδειξη σε συννημενο στο τελευταίο mail που θα λάβεται μετά την επιβεβαίωση της παραγγελίας. αμα είστε Αθήνα την άλλη μέρα το έχετε στα χέρια σας. για μένα παρτε αφοβα απο expansys. και επισης τα κινητα που δινουν ειναι μονο unbranded Edited by gsir

- Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi

- iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition 

- Oneplus 12

Το 32αρι ανεβάζει τιμή. Από 528 προχτές πήγε στα 545!!!

(Διόρθωσε και το σκρουτζ το bug του. Κάποιος απο κει διάβασε ο ποστ μου.)

533 λέει, και είναι λογικό όσο το έχει μόνο ένα μαγαζί, η τιμή να μην πέφτει πολύ εύκολα,

Όπως και την έκδοση των 16gb, που ακόμα μόνο 20καταστηματα την έχουν καμία σχέση με τα 50+ του s4.

533 λέει, και είναι λογικό όσο το έχει μόνο ένα μαγαζί, η τιμή να μην πέφτει πολύ εύκολα,

Όπως και την έκδοση των 16gb, που ακόμα μόνο 20καταστηματα την έχουν καμία σχέση με τα 50+ του s4.

Εχει δικιο. 533 λεει στο skroutz, μόλις ομως πατησεις το μαγαζί γραφει 545

Καλησπέρα. ?Μόλις παρέλαβα λευκό 32αρι απο VNP.. Μια ερώτηση μόνο...Την επιλογή LTE/GSM/WCDMA δεν μου την εμφανίζει ενώ στο S4 την είχα κανονικά! Η sim είναι 4G και το προφίλ μου το έχω αναβαθμίσει σε 4G στην cosmote. Ευχαριστώ!

καθως ερχομαι απο iphone θα ηθελα να εχω ενα απλουστευμενο ui, μπορω να βαλω τον smart launcher η θα δημιουργησω προβληματα στο G2?

https://play.google.com/store/apps/details?id=ginlemon.flowerfree&hl=en

Διακοπες στην Παρο;

http://www.heliolithos.gr

545. Έχει διαφορά φάσης το σκρουτζ. Να πατάς πάντα για να ελέγξεις.

Σωστό για το μονοπώλιο.

Εχει δικιο. 533 λεει στο skroutz, μόλις ομως πατησεις το μαγαζί γραφει 545

Και στο best price το ίδιο, καλα αύριο θα παει πιο πάνω :lol:

Καλησπέρα. ?Μόλις παρέλαβα λευκό 32αρι απο VNP.. Μια ερώτηση μόνο...Την επιλογή LTE/GSM/WCDMA δεν μου την εμφανίζει ενώ στο S4 την είχα κανονικά! Η sim είναι 4G και το προφίλ μου το έχω αναβαθμίσει σε 4G στην cosmote. Ευχαριστώ!

Καλησπέρα φίλε, το ίδιο "θέμα" έχω κι εγώ..θα περιμένεις να βγει update ή μπορείς να φλασάρεις rom european.

Προσωπικά εγώ θα περιμένω

καθως ερχομαι απο iphone θα ηθελα να εχω ενα απλουστευμενο ui, μπορω να βαλω τον smart launcher η θα δημιουργησω προβληματα στο G2?

https://play.google.com/store/apps/details?id=ginlemon.flowerfree&hl=en

Αμα θες να τον βάλεις, τον βάζεις.. Ο ενσωματωμένος είναι ποιο απλός απο το smart όμως..

Ποιο πολυ μοιάζει ο ενσωματωμένος με του iphone.

Καλησπέρα φίλε, το ίδιο "θέμα" έχω κι εγώ..θα περιμένεις να βγει update ή μπορείς να φλασάρεις rom european.

Προσωπικά εγώ θα περιμένω

Κάπως αλλιώς ξέρω ότι γίνεται...Είναι βλακεία αυτό..Γιατί να μην την έχει κανονικά την επιλογή δηλαδή.Μήπως πρέπει να ξαναπεράσω χειροκίνητες ρυθμίσεις?

Κάπως αλλιώς ξέρω ότι γίνεται...Είναι βλακεία αυτό..Γιατί να μην την έχει κανονικά την επιλογή δηλαδή.Μήπως πρέπει να ξαναπεράσω χειροκίνητες ρυθμίσεις?

Πιο πίσω στο μνμ 893 αναφέρει κάτι σχετικό δείτε το :)