Jump to content

[Επίσημο] LG G2 (D802)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδιά έχει λυθεί το θέμα με την εγγύηση της συσκευής για το G2 32g είμαι στο τσακ να το πάρω από το expansys η το vpn, το vpn ξέρω ότι είναι από Αγγλία για το expansys ξέρει κανένας από πού το φέρνουν.

Γαλλικο ειναι απο το expansys συμφωνα με το κωδικο του(LGD802.A6FRWH),αν και συνηθως φερνουν αγγλικα.

Καλα νεα αυτα μιας και ειναι η τριτη μεγαλη ευρωπαικη χωρα μετα την Γερμανια και Αγγλια που το φερνουν επισημα το 32αρι.

Δευτερα θα τους στειλω email και αν απαντησουν οτι οντως ειναι γαλλικο μοντελο με βλεπω να τσιμπαω σε λευκο παντα.;)

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

• Απαντήσεις 22,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Γαλλικο ειναι απο το expansys συμφωνα με το κωδικο του(LGD802.A6FRWH),αν και συνηθως φερνουν αγγλικα.

Καλα νεα αυτα μιας και ειναι η τριτη μεγαλη ευρωπαικη χωρα μετα την Γερμανια και Αγγλια που το φερνουν επισημα το 32αρι.

Δευτερα θα τους στειλω email και αν απαντησουν οτι οντως ειναι γαλλικο μοντελο με βλεπω να τσιμπαω σε λευκο παντα.;)

Αντε να δούμε και στην Ελλάδα το 32gb.

Φιλικά Γιώργος

Το παρηγγειλα και εγώ από expansys πριν μια ώρα που έδειχνε διαθεσιμα κάποια κομμάτια σε λευκό. Μου βγήκε 460 με τα μεταφορικά λόγω εταιρικού ΑΦΜ και ενδοκοινοτικων συναλλαγών που έχω. Θα ακυρώσω την (τηλεφωνική ) παραγγελία από VNP.για να δούμε ........

Το παρηγγειλα και εγώ από expansys πριν μια ώρα που έδειχνε διαθεσιμα κάποια κομμάτια σε λευκό. Μου βγήκε 460 με τα μεταφορικά λόγω εταιρικού ΑΦΜ και ενδοκοινοτικων συναλλαγών που έχω. Θα ακυρώσω την (τηλεφωνική ) παραγγελία από VNP.για να δούμε ........

Αρα λογικα Δευτερα θα παραλαβεις η' Τριτη στη χειροτερη αν ειχαν αποθεμα οπως λες.

Ενημερωσε οταν με το καλο παραλαβεις τι αναγραφει το κουτι απ εξω,λογικα πρεπει να ειναι ο κωδικος που εγγραψα, αρα γαλλικη η συσκευη.

Επισης πες μας αν αναγραφει το IMEI της συσκευης εξισου στο παραστατικο αγορας,διοτι σε 2 αγορες μου Τον τελευταιο χρονο σε κινητο και tablet δεν ανεγραψει το IMEI των συσκευων,οχι τιποτα αλλο αλλα η LG Hellas την εχω ικανη να βρει το παραμικρο να σου πει μα και μου.

Εγω παντως στο mail που θα στειλω θα ρωτησω ποιος αναλαμβανει υποστηριξη,αν οι ''Κορεατες''(Ελλαδα) μας παιζουν τους ''Κινεζους''

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Transparent Status Bar with 3Rd party Launcher

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2455860

Και μερικα αλλα mod. Οποιος ασχοληται με xda θα του φανουν χρησιμα.

Κάποιος που έχει το g2 μπορεί να τεσταρει αν το πρόβλημα με το nock nock feature συμβαίνει οντως; Αυτο που φαίνεται στο βίντεο στο 14:50

Thanks,

Το έχω παρατηρήσει να συμβαίνει και στο δικό μου, πιθανότατα όμως πίεζα το πλήκτρο power στην πίσω πλευρά καθώς το κρατούσα. Τώρα που το ξαναδοκιμάζω δεν συμβαίναι κάτι τέτοιο.

Στις βραδυνες φωτογραφιες πως τα πει παει παιδια πως το βλεπετε εσεις;

Επισεις μονο το δικο μου τριζει ολοκληρο στο χερι μου;

Αν επιλέξεις την Αυτόματη Ενεργοποίηση έξυπνης λειτουργίας, οι νυχτερινές φωτο είναι πολύ καλές. Όσο για τριγμούς, το δικό μου είναι πολύ συμπαγές και στιβαρό, τουλάχιστον ισάξιο στον τομέα αυτό με το προηγούμενό μου κινητό (Galaxy S4)

Δεν υπογράφω ρε!!! ;)

Χρειάζεται δουλίτσα ακόμα το software τις καμερας.Σε εσωτερικές low light φώτο και βραδυνές,χρειάζεται λιγότερο επιθετικό denoise algorithm.
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif

Προβλήματά έχετε προσέξει?

Κάμερα?είναι στα επίπεδα του s4?

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Προβλήματά έχετε προσέξει?

Κάμερα?είναι στα επίπεδα του s4?

Γιάννη κανένα απολύτως πρόβλημα,οποιουδήποτε τύπου :)

η κάμερα θα έλεγα ότι είναι λίγο καλύτερη από του S4 και η μπαταρία απλά δεν παίζεται!!

Beauty Lies In The Eyes Of The Beholder

Καλησπέρα παιδιά...Μελλοντικός κάτοχος του κινητού κι εγώ...Είπα να κάνω μια αλλαγή από την πολυαγαπημένη μου Samsung..Θα παραγγείλω απο VNP το 32αρι...Έχω βάλει αγγελια το s4...Τι να προσέξω στο κινητό? Θα μου φανεί κάπως η αλλαγή?

Καλησπέρα παιδιά...Μελλοντικός κάτοχος του κινητού κι εγώ...Είπα να κάνω μια αλλαγή από την πολυαγαπημένη μου Samsung..Θα παραγγείλω απο VNP το 32αρι...Έχω βάλει αγγελια το s4...Τι να προσέξω στο κινητό? Θα μου φανεί κάπως η αλλαγή?

Το μόνο που θα σου κάνει εντύπωση θα είναι κουμπί,το οποίο όμως θα το συνηθίσεις σε χρόνο dt..από'κει και πέρα,θα δεις ότι όλα γίνονται αστραπιαία,δεν υπάρχει ίχνος lag πουθενά και επίσης θα δεις ένα launcher ο οποίος φέρνει πολύ στον TW αλλά ταυτόχρονα δεν θα έχει και καμία σχέση :)

Με το καλό να σου έρθει..

Beauty Lies In The Eyes Of The Beholder

Μεγάλες αλλαγές δεν πρόκειται να δεις....ειδικά τωρα με την 4.3.Αλλου θα χάσεις και αλλου θα κερδισεις (σε θέματα σοφτ και ευκολιών θα χάσεις...εχει πολλές μικρές ευκολίες η σαμμυ που ακόμα η LG δεν τις προσφέρει.) Και θα κερδίσεις,σε θέμα hardware.

Μεγάλες αλλαγές δεν πρόκειται να δεις....ειδικά τωρα με την 4.3.Αλλου θα χάσεις και αλλου θα κερδισεις (σε θέματα σοφτ και ευκολιών θα χάσεις...εχει πολλές μικρές ευκολίες η σαμμυ που ακόμα η LG δεν τις προσφέρει.) Και θα κερδίσεις,σε θέμα hardware.

Ποιά είναι αυτά τα θέματα σοφτ και ευκολίες που έχει η Samsung και δεν θα βρει σε Lg;

Γιατί το ui της LG είναι πολύ ποιό παρεμετροποιήσιμο από της Samsung.

Xiaomi Mi5 White 32GB

Ένα που βρήκα πρόσφατα,δεν σου δίνει την δυνατότητα να κάνεις μπλοκ ολα τα τηλέφωνά εκτός τις λίστας σου...Δεν εχει καν white list.Αναγκαστικά εβαλα εξωτερικό πρόγραμμα που δεν λειτουργεί οσο καλά λειτουργούσε πχ το σ3 μου απο μαμα. Edited by arfi-gorgona

Εγώ έβαλα το Dr.Web και λειτουργεί μια χαρά....αλλά Ναι δεν έχει αυτή την επιλογή από μαμά.
Xiaomi Mi5 White 32GB

Με το θέμα εγγύηση έχω κάποια ανησυχία..Το πολύ πολύ αν χτύπα ξύλο, έχω κάποιο πρόβλημα το στελνω στο vnp και αναλαμβανουν αυτοί? ξέρει καποιος κατι συγκεκριμένο για το 32αρι?

Γιάννη κανένα απολύτως πρόβλημα,οποιουδήποτε τύπου :)

η κάμερα θα έλεγα ότι είναι λίγο καλύτερη από του S4 και η μπαταρία απλά δεν παίζεται!!

Σε ευχαριστώ πολύ πολύ

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Με το θέμα εγγύηση έχω κάποια ανησυχία..Το πολύ πολύ αν χτύπα ξύλο, έχω κάποιο πρόβλημα το στελνω στο vnp και αναλαμβανουν αυτοί? ξέρει καποιος κατι συγκεκριμένο για το 32αρι?

Θα σου πω οτι μου είπαν στο vnp οταν τους ρωτησα για το θέμα εγγύησης για το 32αρι μου είπαν ότι ηδη έχουν στείλει για σερβις ένα στην lg η οποια δεν τους εφερε καμιά αντίρρηση βεβαια είναι αυτο που λενε αυτοί και δεν ξέρω κατα ποσο ισχύει

Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p

Θα σου πω οτι μου είπαν στο vnp οταν τους ρωτησα για το θέμα εγγύησης για το 32αρι μου είπαν ότι ηδη έχουν στείλει για σερβις ένα στην lg η οποια δεν τους εφερε καμιά αντίρρηση βεβαια είναι αυτο που λενε αυτοί και δεν ξέρω κατα ποσο ισχύει

Ε τότε δεν νομίζω να κάνουν ********...Παίζεται το κύρος του κατασήματός τους...Αν λένε ψέμματα θα χάσουν αρκετούς πελάτες...

Ε τότε δεν νομίζω να κάνουν ********...Παίζεται το κύρος του κατασήματός τους...Αν λένε ψέμματα θα χάσουν αρκετούς πελάτες...

λενε ψεματα!!!!!!!!

τα στελνουν στο εξωτερικο

λενε ψεματα!!!!!!!!

τα στελνουν στο εξωτερικο

Όπως και να έχει, η συσκευή επισκευάζεται η αντικαθίσταται αναλόγως του προβλήματος από την Lg το αν θα είναι Ελλάδα η εξωτερικό μικρή σημασία έχει.

Και προκειμένου να πάρει κάποιος το 16άρι...;)

Xiaomi Mi5 White 32GB

Όπως και να έχει, η συσκευή επισκευάζεται η αντικαθίσταται αναλόγως του προβλήματος από την Lg το αν θα είναι Ελλάδα η εξωτερικό μικρή σημασία έχει.

Και προκειμένου να πάρει κάποιος το 16άρι...;)

Ε,τουλάχιστον να πουν την αλήθεια και να μη παραμυθιαζουν τους πελάτες.

Επίσης φαντάζομαι ότι η διαδικασία θα παίρνει πολύ περισσότερο χρόνο.

Τα ακουστικά του είναι in ear? έχουν και κουμπί λειτουργιών? απόδοση mp3 πως είναι..?

Μια χαρα είναι σε απόδοση (ελάχιστα καλύτερα από S4) και υπάρχει και mod που αυξάνει την ένταση.

Μη ξεχνάμε ότι λόγο Ευρωπαϊκής οδηγίας η ένταση των ήχων είναι σε ένα επίπεδο που θέτει αυτή.

Έχουν κουμπί λειτουργιών.

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA