Jump to content

[Επίσημο] LG G2 (D802)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδιά λιγο προσοχή....

Έχουν γινει posts εδω με

κάθε λογής eshop εδώ αμφιβόλου αξιοπιστίας.

Αν δε τα γνωρίζετε αυτά τα μαγαζιά μη τα παραθέτετε εδώ και πάρουμε κάποιον στο λαιμό μας.

Παιδιά καλημέρα!

Δείτε λίγο και αυτό:

http://www.expansys.com.gr/lg-optimus-g2-black-252419/

Νομίζω είναι καλή τιμή και από αξιόπιστο μαγαζί που σίγουρα θα έχει εγγύηση

Είναι σίγουρα αξιόπιστο αλλά αυτό δε σημαίνει ότι (εσφαλμένα) η LG Hellas το καλύπτει με εγγύηση γιατί δε το έχει εισάγει η ίδια ακόμα!

παιδιά δεν έχω ξανά πάρει από το EXPANSYS γίνεται με αντικαταβολή μέσο courier και σε πόσες μέρες κάνει μια παραγγελία πάνω κάτω ενδιαφέρομαι για το g2 δεν φαντάζομαι να έχω πρόβλημα με την εγγύηση με την LG Ελλάς, για δείτε αυτό το Screen Protector λέτε να είναι κάλο http://www.expansys.com.gr/martin-fields-screen-protector-for-lg-g2-single-pack-254394/

Screen protector δεν έχει μέσα το Ευρωπαϊκό μοντέλο και το παραπάνω το βρίσκω αρκετά ακριβό αν αναλογιστούμε ότι τα κορυφαία Screen protectors κάνουν 15 ευρώ +/- γενικά.

Edited by elthis

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

• Απαντήσεις 22,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Παιδιά λιγο προσοχή....

Έχουν γινει posts εδω με

κάθε λογής eshop εδώ αμφιβόλου αξιοπιστίας.

Αν δε τα γνωρίζετε αυτά τα μαγαζιά μη τα παραθέτετε εδώ και πάρουμε κάποιον στο λαιμό μας.

Είναι σίγουρα αξιόπιστο αλλά αυτό δε σημαίνει ότι (εσφαλμένα) η LG Hellas το καλύπτει με εγγύηση γιατί δε το έχει εισάγει η ίδια ακόμα!

Screen protector δεν έχει μέσα το Ευρωπαϊκό μοντέλο και το παραπάνω το βρίσκω αρκετά ακριβό αν αναλογιστούμε ότι τα κορυφαία Screen protectors κάνουν 15 ευρώ +/- γενικά.

Ηλία αν και δεν γνωριζόμαστε σε παρακολουθώ από τις rom σου που έβγαζα στο note.πραγματικα έπαιξε ένα μικρό ρόλο να το παραγειλω (32gb) το ότι το πήρες. Είχα τελευταία s4 και τώρα έχω htc one και ένα lumia 925. Θα ήθελα τη συμβουλή σου στο αν κάνω σωστά ..τι εννοώ : πχ σε σχέση με το s4 η γενικά τα Samsung που είχα κατα καιρούς. Με προβληματίζει βέβαια το γεγονός ότι αν αλλάξω launcher (nova) χάνω το transparency κάτω και επάνω οπότε μένω με Στοκ launcher αναγκαστικά. Σε ευχαριστω εκ των προτέρων για την συμβουλή σου.

Ηλία αν και δεν γνωριζόμαστε σε παρακολουθώ από τις rom σου που έβγαζα στο note.πραγματικα έπαιξε ένα μικρό ρόλο να το παραγειλω (32gb) το ότι το πήρες. Είχα τελευταία s4 και τώρα έχω htc one και ένα lumia 925. Θα ήθελα τη συμβουλή σου στο αν κάνω σωστά ..τι εννοώ : πχ σε σχέση με το s4 η γενικά τα Samsung που είχα κατα καιρούς. Με προβληματίζει βέβαια το γεγονός ότι αν αλλάξω launcher (nova) χάνω το transparency κάτω και επάνω οπότε μένω με Στοκ launcher αναγκαστικά. Σε ευχαριστω εκ των προτέρων για την συμβουλή σου.

Αν και δε μου αρέσει να δίνω συμβουλές μιας και τα "θέλω" του καθένα είναι διαφορετικά, νιώθω σίγουρος για την επιλογή μου να κρατήσω το G2,Αν και πρώτη φορά με LG.

Για μένα είναι ένα βελτιωμένο S4 overall, χωρίς να νιώθεις, ερχόμενος από Samsung, ότι έκανες μια αλλαγή που θα σε δυσκολέψει με το ui.

Για μένα το μοναδικό ερώτημα είναι η υποστήριξη και πραγματικά τίποτα άλλο.

Btw o launcher της LG είναι καλύτερος από TW κι ίσως σκεφτείς να τον κρατήσεις.

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

Παιδιά καλημέρα!

Δείτε λίγο και αυτό:

http://www.expansys.com.gr/lg-optimus-g2-black-252419/

Νομίζω είναι καλή τιμή και από αξιόπιστο μαγαζί που σίγουρα θα έχει εγγύηση

Πολύ αλμυρά τα μεταφορικά.

Α ρε LG Hellas απαρέδεκτη να μην εισάγεις το 32gb. Νομίζω ότι χαντακώνει το καλύτερο τηλέφωνο του 2013.

Φιλικά Γιώργος

παιδιά δεν έχω ξανά πάρει από το EXPANSYS γίνεται με αντικαταβολή μέσο courier και σε πόσες μέρες κάνει μια παραγγελία πάνω κάτω ενδιαφέρομαι για το g2 δεν φαντάζομαι να έχω πρόβλημα με την εγγύηση με την LG Ελλάς, για δείτε αυτό το Screen Protector λέτε να είναι κάλο http://www.expansys.com.gr/martin-fields-screen-protector-for-lg-g2-single-pack-254394/

Γίνεται και με αντίκαταβολη αλλα μπορεί να πάρει παραπάνω ημέρες,οχι πάντα όμως.

Εγω ετσι πηρα το 920 απο αυτούς και πλήρωσα κατα την παραλαβή.

Με κάρτα πάντως Δευτέρα αν παραγγείλεις πριν τις 16 την επόμενη μέρα ειναι σπιτι σου(Αθηνα)επαρχία μπορεί να πάρει 1-2 ημέρες παραπάνω.

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Αν και δε μου αρέσει να δίνω συμβουλές μιας και τα "θέλω" του καθένα είναι διαφορετικά, νιώθω σίγουρος για την επιλογή μου να κρατήσω το G2,Αν και πρώτη φορά με LG.

Για μένα είναι ένα βελτιωμένο S4 overall, χωρίς να νιώθεις, ερχόμενος από Samsung, ότι έκανες μια αλλαγή που θα σε δυσκολέψει με το ui.

Για μένα το μοναδικό ερώτημα είναι η υποστήριξη και πραγματικά τίποτα άλλο.

Btw o launcher της LG είναι καλύτερος από TW κι ίσως σκεφτείς να τον κρατήσεις.

Σε ευχαριστω. By the way θα δοκιμάσω να μείνω με μαμά. Τα εικονίδια αλλαζουνε?ειναι πολύ παιδικά σαν το tw..υπάρχουν και αλλα θέματα η μόνο τα δυο προεγκατεστημεννα?κανεις παρακαλώ ?.

Edited by skoj

Πήρα το ευρωπαϊκό από Χονγκ Κονγκ και όχι το κορεάτικο γιατί έχει μεγαλύτερη μπαταρία και έχοντας το xperia s με 32gb είμαι απόλυτα καλυμμένος. Σαφώς ήταν φθηνότερο επίσης το Hong Kong δεν είναι ακριβώς Κίνα έχει ένα διαφορετικό καθεστώς και λέει είναι UK edition μπορεί να εισάγουν το ευρωπαϊκό εν τέλει και το imei να είναι ευρωπαϊκό (λέω εγώ τώρα)

Έχω εγγύηση 1 χρόνου Hong Kong κάτι είναι και αυτό + τα 130 ευρώ φθηνότερο από ότι το έβρισκα Ευρώπη και μπορούσα να το πάρω.

Μου απάντησε ότι το στέλνει με ems express international post και θα κάνει 7 με 10 εργάσιμες για να έρθει.

Και τώρα υπομονή!

Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι...

Wind Όσα παίρνει ο άνεμος

Επειδή το ψάχνω και εγώ πολύ και είμαι μεταξύ αυτού και του lumia 1020, βρήκα και αυτό:

https://www.digivire.com/en/p/12632/g2

με ακόμη καλύτερη τιμή και με δωρεάν μεταφορικά (είναι το 32gb)

Είναι αξιόπιστο αυτο, έχει πάρει κανεις απο εκεί; Που φαίνεται οτι είναι το 32 γιγα, δεν το γραφεί πουθενά. Αν είναι οντως, γιατί τόσο φθηνότερο απο τα άλλα μαγαζιά;

Στις βραδυνες φωτογραφιες πως τα πει παει παιδια πως το βλεπετε εσεις;

Επισεις μονο το δικο μου τριζει ολοκληρο στο χερι μου;

με την ακουστικη στα mp3 πως παει σε σχεση με iPhone? τα ακουστικα που δινει ειναι n ear out? εχει καποιο κουμπι για απαντηση κλησεων πανω ή και αυξομειωσης ηχου,αλλαγης κοματιου?

ευχαριστω

Διακοπες στην Παρο;

http://www.heliolithos.gr

Είναι αξιόπιστο αυτο, έχει πάρει κανεις απο εκεί; Που φαίνεται οτι είναι το 32 γιγα, δεν το γραφεί πουθενά. Αν είναι οντως, γιατί τόσο φθηνότερο απο τα άλλα μαγαζιά;

Ότι είναι 32 και όχι16 το λλέει εδω:

https://www.digivire.com/en/p/12632/g2 στο questions and answers. Το μαγαζί το ανέφερε κάποιος στο forum του 1020 και για αυτό το ανέφερα και εγώ εδώ. Όσον αφορά την τιμή μου φαίνεται normal αφού στο expansys που είναι σχετικά ακριβό έχει 550. Μπορούμε βέβαια να κάνουμε υπομονή να πέσει και στα ελληνικά μαγαζιά στο skroutz.

Ότι είναι 32 και όχι16 το λλέει εδω:

https://www.digivire.com/en/p/12632/g2 στο questions and answers. Το μαγαζί το ανέφερε κάποιος στο forum του 1020 και για αυτό το ανέφερα και εγώ εδώ. Όσον αφορά την τιμή μου φαίνεται normal αφού στο expansys που είναι σχετικά ακριβό έχει 550. Μπορούμε βέβαια να κάνουμε υπομονή να πέσει και στα ελληνικά μαγαζιά στο skroutz.

Thanks, αν και είχα κοιτάξει, δεν το είχα δει πριν.. Περίεργο.. Επίσης είδα οτι το μαγαζί πρεπει να είναι στη Μάλτα, που είναι ευρωπαϊκή Ενωση, αρα θέμα τελωνειου δεν υπάρχει. Αφού δεν έχει ουτε μεταφορικά, νομιζω είναι το φθηνότερο μαγαζί μέχρι στιγμής..

Κάποιος που έχει το g2 μπορεί να τεσταρει αν το πρόβλημα με το nock nock feature συμβαίνει οντως; Αυτο που φαίνεται στο βίντεο στο 14:50

Thanks,

Edited by sosimple2

να κανω και εγω μια ερωτηση μιας και θελω να φυγω απο samsung με οσα εχουν γινει τελευταια.στο νημα του note 3 πολλα παιδια τρεχοντας το αντουτου 3-4 φορες καπακι ειδαν μεγαλη υπερθερμανση και διαφορα στο σκορ εως και 10000.35000-25000.εχει κανει κανεις σε αυτο το κινητο κατι αναλογο να δουμε πως τα παει??

Φίλε μου αν το ξεθεώσεις το κινητο και το τρελάνεις στα benchmark ότι έπαθε το νοτε θα πάθει και αυτο.Ιδια πραγματα φοράνε.Πως να μην δουν υπερθέρμανση όταν δουλεύουν ολα στο φουλ.Κινητο ειναι δεν εχει ψήκτρες οπως το PC.
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif

Φίλε μου αν το ξεθεώσεις το κινητο και το τρελάνεις στα benchmark ότι έπαθε το νοτε θα πάθει και αυτο.Ιδια πραγματα φοράνε.Πως να μην δουν υπερθέρμανση όταν δουλεύουν ολα στο φουλ.Κινητο ειναι δεν εχει ψήκτρες οπως το PC.

καλα ενα δικιο το εχεις απλα το ολο θεμα ξεκινησε οταν καποιο η καποια παιδια ειπαν πως σε 3-4 απανωτα μπεντς ειχαν απωλειες το πολυ 1000 πανω κατω και ξεκινησαν να το κανουν και αλλοι.οταν λοιπον ειχαν απωλειες 10000 αρχισαν να τα στελνουν πισω για αντικατασταση!!!

Αυτά ειναι βλακείες παιδιά...Οποίος έκανε αντικατάσταση για αυτο,τι να πω..Το μονο σίγουρο ειναι οτι όσοι λενε οτι έχουν 1000 μετα απο 3-4 απανωτά ειναι η ψεμα.Η τα έχουν βάλει στο ψυγείο πριν το κάνουν... Edited by arfi-gorgona

καλα ενα δικιο το εχεις απλα το ολο θεμα ξεκινησε οταν καποιο η καποια παιδια ειπαν πως σε 3-4 απανωτα μπεντς ειχαν απωλειες το πολυ 1000 πανω κατω και ξεκινησαν να το κανουν και αλλοι.οταν λοιπον ειχαν απωλειες 10000 αρχισαν να τα στελνουν πισω για αντικατασταση!!!

Πλεον ειναι γνωστο πως οι περισσοτεροι κατασκευαστες υπερχρονιζουν τις CPU οταν τρεχουν benchmarks για να γραφουν καλυτερα σκορ. Αν τρεξεις αρκετα benchmarks συνεχομενα λογικο ειναι να αυξηθει η θερμοκρασια και μετα να ενεργοποιηθουν οτι κυκλωματα προστασιας υπαρχουν που ριχνουν τον χρονισμο. Για αυτο και τα χαμηλοτερα σκορ μετα απο καποιο αριθμο συνεχομενων προσπαθειων.

Τo καλυτερo benchmark ειναι η καθημερινη χρηση ... τα antutu κλπ ειναι απλα για να γινεται κουβεντα :)

Edited by g1orgos

- Xiaomi Redmi Note 3

- Asus Vivotab Note 8

Αυτά ειναι βλακείες παιδιά...Οποίος έκανε αντικατάσταση για αυτο,τι να πω..Το μονο σίγουρο ειναι οτι όσοι λενε οτι έχουν 1000 μετα απο 3-4 απανωτά ειναι η ψεμα.Η τα έχουν βάλει στο ψυγείο πριν το κάνουν...

δεν μπορω να πω πως εχεις αδικο.εχει ανοιχτει ειδικο νημα παντως για την υπερθερμανση της συσκευης.γενικοτερα ειχαν θεμα καποιοι χρηστες του νοτε και μετα και απο τα μπεντς ειπαν πως εφτασαν +60.τεσπα αν το G2 σε καθημερινη χρηση δεν εχει θεμα με υπερθερμανσεις και τετοια δεν υπαρχει και κανενας λογος για τετοιες ενεργειες.

Πλεον ειναι γνωστο πως οι περισσοτεροι κατασκευαστες υπερχρονιζουν τις CPU οταν τρεχουν benchmarks για να γραφουν καλυτερα σκορ. Αν τρεξεις αρκετα benchmarks συνεχομενα λογικο ειναι να αυξηθει η θερμοκρασια και μετα να ενεργοποιηθουν οτι κυκλωματα προστασιας υπαρχουν που ριχνουν τον χρονισμο. Για αυτο και τα χαμηλοτερα σκορ μετα απο καποιο αριθμο συνεχομενων προσπαθειων.

Τo καλυτερo benchmark ειναι η καθημερινη χρηση ... τα antutu κλπ ειναι απλα για να γινεται κουβεντα :)

καλα ποτε δεν ημουν φαν των μπεντς ολο αυτο το παρεθεσα λογω του οτι εχει γινει ενας ψιλοχαμος με τις υπερθερμανσεις του νοτε και επειδη εχουν τον ιδιο επεξεργαστη ειπα να ρωτησω και εδω να δω πως τα παει το g2 σε αυτον τον τομεα.

ενδιαφερον to site

εστειλα κ γω mail για να το επιβεβαιωσω οτι ειναι το 32αρι γιατι μου φαινεται φθηνο για χωρις μεταφορικα :confused:

Τελικά από οτι βλέπω είμαι ο μοναδικός που το παραγγειλα μαυρο:cool:
Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p

Όλα τα κινητα μου ηταν μαύρα,ε δεν άντεξα άλλη μαυρίλα και αγόρασα ασπρο.

Το άσπρο είναι όμορφο αλλά σε αντίθεση με εσενα ημουν ένα χρόνο με άσπρο (note 2) και είπα να αλλάξω
Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p

Παιδιά έχει λυθεί το θέμα με την εγγύηση της συσκευής για το G2 32g είμαι στο τσακ να το πάρω από το expansys η το vpn, το vpn ξέρω ότι είναι από Αγγλία για το expansys ξέρει κανένας από πού το φέρνουν.