gabroulis1970 Δημ. October 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2013 αντε καλος σας ηρθα κι εγω .... απο σημερα το απογευμα λευκο απο πλαισιο .... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gabroulis1970 Δημ. October 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2013 Σχετικά με την εγγύηση που ρωτάς, έχω πάρει το δικό μου (παραλαμβάνω αύριο βασικά) από το VNP http://www.vnp.gr/lg-g2-32gb-d802.html?ref=bestprice.gr και με διαβεβαίωσαν ότι έχω εγγύηση 2 ετών από την εδώ αντιπροσωπεία. ψεματα σου ειπαν απο το Vnp το 32gb δεν θα ερθει στην ελλαδα αρα εγγυηση απο την μαμα lg γιοκ !!!! παρε να στο πουν κι αυτοι... καποια μαγαζια για να πουλησουν κανουν τα παντα!!!!!!!!!!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. October 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2013 Σχετικα με την εγγύηση παραγειλλα το g2 απο σκρουτζομαγαζο το 32gb τους ρωτησα αν καλύπτεται από εγγύηση και μου είπαν κανονικά απο lg ελλαδας Μάλιστα στο πλαίσιο του doa κάποιος τους πηγε ενα g2 πισω και του το άλλαξαν αυτοι το έστειλαν στην LG η οποια όπως μου ειπε ο υπάλληλος δεν τους εφερε καμιά αντίρρηση Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johntsia Δημ. October 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2013 Το LG G2 με τα 32G το πήγε στο πλαίσιο και δεν είχανε πρόβλημα? Και από ποιο σκρουτζομαγαζο το πείρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. October 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2013 αντε καλος σας ηρθα κι εγω .... απο σημερα το απογευμα λευκο απο πλαισιο .... Θεμη καλοριζικο. Δωσε φωτογραφιες απο το Λευκο, δεν το εχω πετυχει καπου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. October 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2013 Τελικά με την κάμερα θα μας πει κάποιος τι παίζει? Κάνει δουλειά το ois? Σε χαμηλό φωτισμό πώς τα πάει? Είδα το συγκριτικό review στο gsmarena και λέει ότι τα πάει εξαιρετικά αλλά το συγκεκριμένο site καμιά φορά λέει ότι θέλει :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virland Δημ. October 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2013 Το LG G2 με τα 32G το πήγε στο πλαίσιο και δεν είχανε πρόβλημα? Και από ποιο σκρουτζομαγαζο το πείρες. Στα πλαίσια του doa εννοούσε...όχι το μαγαζί ;) Παράθεση Xiaomi Mi5 White 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. October 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2013 Το LG G2 με τα 32G το πήγε στο πλαίσιο και δεν είχανε πρόβλημα? Και από ποιο σκρουτζομαγαζο το πείρες. Στο πλαίσιο του doa εγραψα και οχι του καταστήματος ....το πηρα απο vnp Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johntsia Δημ. October 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2013 (edited) Δεν ξέρω τι να κάνω, βλέπω ότι πολλά άτομα δίνουνε πείσω το NOTE 3 λόγο μεγέθους και αυτό είναι και η αλήθεια, θα πάρω το G2 με τα 32G και ο θεός βοηθός αν γίνει τελικά καμία στραβή με την LG και δεν είναι μέσα στην εγγύηση το τηλ… θα πάρει ένα (Χ) και από μένα, και δεν θα ξανά πάρω κανένα προϊόν τους γιατί αυτό το θέμα που προκαλούνε με το αν έχει ένα προϊόν τους εγγύηση η όχι αν το πάρεις από το εξωτερικό (Ε.Ε.) η ίδιοι η βγάζουνε μόνοι τους τα μάτια τους και δεν θα τους προτιμάμε με τα προϊόντα τους, γιατί με βάσει το νομού ότι αγοράζεται από την (Ε.Ε.) έχει κανονικά εγγύηση. Edited October 9, 2013 by johntsia Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sosimple2 Δημ. October 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2013 Όσο βγαλανε άκρη και με την apple που δίνει 1 χρονο εγγύηση, και γραφεί στα @@ της τους νομούς της εε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sosimple2 Δημ. October 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2013 Να πως βγαίνει και η μπαταρία, και πως είναι απο μεσα: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2476141 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g1orgos Δημ. October 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2013 Δηλαδη για να καταλαβω τι ακριβως υποστηριζει η αντιπροσωπεια ? Πως αν τους πας ενα ευρωπαικο 16ρι το επισκευαζουν, αλλα αν το ευρωπαικο που θα τους πας ειναι 32αρι θα σου πουν οτι δεν το δεχονται ? Ουτε καν ο δικηγορος που ανεφεραν καποιοι δεν θα χρειαστει ... με ενα απλο email στην LG Europe θα τους επιβαλλουν απο εκει την επισκευη ;) Παράθεση - Xiaomi Redmi Note 3 - Asus Vivotab Note 8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. October 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2013 (edited) Και 'γω την προηγούμενη βδομάδα παρήγγειλα ένα desktop pc, έχει και floppy!!! :lol: Έλα ρε θηρίο...βρήκες καινούργια μητρική που να υποστηρίζει ide? Η τον πήρες μεταχειρισμένο?? (Ωραία, βρήκαμε τον έξυπνο της παρέας). Ta συγκεκριμένα χαρακτηριστικά υπάρχουν στον ανταγωνισμό σε κάποιες προτάσεις.... Άστον φίλε μου, είναι μικρός ακόμη και νόμιζει ότι τα ξέρει όλα. Όλοι περάσαμε από αυτό το στάδιο. Το ότι μπορεί να χρησιμοποιήσει το κινητό ως τηλεχειριστήριο χώρις την ανάγκη ύπαρξης δικτύου είναι κάτι που δεν το γνωρίζει ή δεν τον νοιάζει. Μαλλον θα έχει μείνει στις υπέρυθρες του πρώτου του κινητού (αν τις είχε προλάβει). Το floppy πάντως το ξέρει. Συγνώμη για το off topic αλλά βαρέθηκα τους έξυπνακηδες. Ευχαριστώ τη φίλη που επιβεβαίωσε για τις υπέρυθρες. Edited October 9, 2013 by achillesgk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest micr0g Δημ. October 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2013 (edited) Πραγματικα το τηλεφωνο ειναι υπεροχο και πανεμορφο. Μετα απο μια εβδομαδα χρησης μονο τα καλυτερα μπορω να πω. Μακαρι να μπορουσα να το δουλευω χωρις τη 8ηκη που εχω (QuickWindow case) την οποια μου την εκαναν δωρο μαζι με το τηλ και απ'οτι βλεπω στο νετ κοστιζει 53 ευρω,αλλα δεν μου παει η καρδια. Δινει πολυ καλη αισ8ηση στο κρατημα και στον χειρισμο με το ενα χερι, πολυ καλυτερα απο το samsung s4. Edited October 10, 2013 by micr0g Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arfi-gorgona Δημ. October 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2013 Εγώ το έχω χωρις θήκη,(σε πουγκι) ψάχνω μια TPU για να του φορεσω,μόνο και μόνο για να προστατέψω τα κουμπια και την κάμερα,αλλά μάταια.... Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. October 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2013 Μακαρι να μπορουσα να το δουλευω χωρις τη 8ηκη που εχω (QuickWindow case) την οποια μου την εκαναν δωρο μαζι με το τηλ και απ'οτι βλεπω στο νετ κοστιζει 53 ευρω,αλλα δεν μου παει η καρδια. Η συγκεκριμένη θήκη πως προστατεύει την οθόνη εκεί που είναι το άνοιγμα; Έχει κάποια ζελατίνη ή είναι τελείως ανοιχτή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Luciferia Δημ. October 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2013 η αναμονή πάντως που έχει το κινητό είναι απλά απίστευτη.... έπεσα κατά τις 1μιση το βράδυ και το κινητό ήταν στο 12%...το πρωί στις 7 είχε πέσει στο 11% και είχα ξεχάσει να κλείσω GPS και το Wifi :p τώρα παραμένω ακόμη στο 11% με GPS και Wifi ανοικτά και έχω 3μιση ώρες ανοικτή οθόνη...σημειωτέον το πήρα την Τρίτη στις 11 το πρωί :D αυτό αν κάνει καμιά 2-3 φορτίσεις ακόμη,μου φαίνεται θα ξεχάσουμε τι πάει να πει φορτιστής :p μέχρι να βγει το S5 (και αν και εφόσον,δεν έχει μέχρι και φυσική κλειδαριά πάνω χαχχαχ) μου φαίνεται βρήκα το απόλυτο τηλέφωνο! Παράθεση Beauty Lies In The Eyes Of The Beholder Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. October 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2013 Δηλαδη για να καταλαβω τι ακριβως υποστηριζει η αντιπροσωπεια ? Πως αν τους πας ενα ευρωπαικο 16ρι το επισκευαζουν, αλλα αν το ευρωπαικο που θα τους πας ειναι 32αρι θα σου πουν οτι δεν το δεχονται ? Ουτε καν ο δικηγορος που ανεφεραν καποιοι δεν θα χρειαστει ... με ενα απλο email στην LG Europe θα τους επιβαλλουν απο εκει την επισκευη ;) Πάντως στο αμαζον το 32αρι ειναι γερμανικο μοντέλο που σημαίνει ότι επίσημα η LG διαθέτει τη συγκεκριμένη version εντός ΕΕ αρα ειναι υποχρεωμένοι να καλύψουν την εγγύηση και εδώ. http://www.amazon.de/gp/product/B00FG0UCC0/ref=noref?ie=UTF8&psc=1&s=ce-de LGD802.ADEUBK. Η σε τελικη σε εξασφαλίζει το αμαζον και η LG Γερμανίας εξίσου για 2 ετη. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. October 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2013 (edited) Πολύ καλό tip για περισσοτερη ελεύθερη RAM. Πληκτρολογούμε 3845#*802# και πάμε MLT Test -> Un check MLT. source: xda Edited October 10, 2013 by elthis Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arfi-gorgona Δημ. October 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2013 Το έκανα άλλα δεν είδα κάτι διαφορετικό.... Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. October 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2013 Πήγα και το είδα στο Πλαίσιο. Απλά τέλειο. Μπράβο στην LG για την οθόνη, για το ελάχιστο bezel και για το απίθανο πίσω κουμπί.:) Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arfi-gorgona Δημ. October 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2013 Εντωμεταξύ το έβαλα δίπλα διπλά με το Ζ1 και το Ultra με την τριλουμινος.Έστειλα και φώτο από τα σονυ στο G2 ολα με φουλ φωτεινότητα.Το G2 είχε καλύτερη απεικονιση χρωμάτων.Παρεμπιπτόντως το Ζ1 στο μεντια ειναι με την τριλουμινος,φαίνεται γιατί εχει και τα 2 σονυ δίπλα δίπλα.Αν δεν είχε τόσο τεράστια μπεζελ θα μπορούσα να είχα πάρει και αυτο. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlexS3 Δημ. October 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2013 Κι εγώ πριν λίγο γύρισα απο Πλαίσιο. Πράγματι η οθόνη είναι απίστευτη! Στο χέρι πολύ καλό..εώς πάρα πολύ θα έλεγα. Ερώτηση για όσους το έχουν, το ακουστικό του είναι δυνατό? Ακους τον άλλον δυνατα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. October 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2013 Κι εγώ πριν λίγο γύρισα απο Πλαίσιο. Πράγματι η οθόνη είναι απίστευτη! Στο χέρι πολύ καλό..εώς πάρα πολύ θα έλεγα. Ερώτηση για όσους το έχουν, το ακουστικό του είναι δυνατό? Ακους τον άλλον δυνατα? Είναι λίγο καλύτερο απο S4 (και γενικά απο Samsung).Μια χαρά είναι λοιπόν. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sosimple2 Δημ. October 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2013 Καπού πήρε το μάτι μου και ενα hack στο xda για δυνατότερο ήχο στο ηχειο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts