Jump to content

[Επίσημο] LG G2 (D802)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μετά από τ/φ επικοινωνία με LG Hellas, με ενημερώσανε ότι για 1 μόλις dead pixel η εταιρία αντικαθιστά τη συσκευή.

Οπότε πήγα κι εγώ στην Procordia (επίσημο service LG στην Αθήνα), πήρα χαρτί ότι όντως έχω dead pixel

και πάω στο kaizer στο καπάκι και λέω βάση DOA 7ημερών θέλω αντικατάσταση συσκευής όπως γράφετε και στους όρους στο site σας γιατί η συσκευή μου είναι ελλατωματική.

Ε το τι κουλό άκουσα δε λέγεται....

Μία μου έλεγε ότι "η αντικατάσταση γίνεται από 3 pixel και πάνω, μόνο επισκευή αν θες", μετά μου είπε ότι "το DOA ισχύει για ελληνικές συσκευές, όχι ευρωπαικές (λες και έχει ελληνικές)..."

Στο τέλος, αφού κοντέψαμε να γίνουμε κ@λος, μου ειπε έλα σε 2 μέρες που θα έρθει η νέα παραλαβή να σου δώσω άλλο.

Και λογικά, θα επισκευάσει τότε την δική μου και θα την ξαναπουλήσει για να βγάλει τα σπασμένα...

Αυτό που δεν κατάλαβα από όλα αυτά που άκουγα όλη μέρα όμως είναι, γιατί η LG Hellas δεν δέχεται να αντικαταστήσει συσκευή που δεν έχει εισάγει η ίδια, αλλά δέχεται να την καλύπτει με εγγύηση και να την επισκευάζει δωρεάν...?

Σε μαυρη λιστα το kaizer λοιπον.

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14

• Απαντήσεις 22,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Τα λεφτά μου στο kaizerstore..

- Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi

- iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition 

- Oneplus 12

Σε όλα τα Internet shops το ίδιο γίνεται. Προμηθευονται τις συσκευές απο χονδρεμπορους που τις μαζεύουν απο διαφορά καταστήματα της Ευρώπης και ως επι το πλείστον είναι branded. Γι αυτό παρατηρείτε πολλές φορές οτι ειναι ανοιγμένες. Δεν ειναι χρησιμοποιημενες, απλά τους περνάνε κάποιο unbranded firmware και τις ξανασφραγιζουν.

Γενικά επειδή ο κοσμος το εχει ρίξει στις αγορές μεσω ίντερνετ παίζονται πολλά.

Όμως κακώς η LG δεν αντικαθιστά τις συσκευές αν δεν ειναι branded όπου υπευθυνος είναι ο παροχος και η αντιπροσωπία της χώρας στην οποία ανήκει.

Αν όμως είναι unbranded EU αγορασμένη απο οποιοδήποτε κατάστημα έχει υποχρέωση να την αντικαταστήσει. Όπως και να επισκευάσει και τις 32αρες απο Ευρώπη. Προφανώς δεν την πιέζει η μαμα LG.

Η Samsung δεν εχει πρόβλημα σ αυτό. Εχω ξαναπεί οτι δέχθηκε να μου επισκευάσει Nexus S amoled αγορασμένο απο Αγγλία παρόλο οτι δεν εισαγονταν εδω.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Εχω ξαναπεί οτι δέχθηκε να μου επισκευάσει Nexus S amoled αγορασμένο απο Αγγλία παρόλο οτι δεν εισαγονταν εδω.

Παλια...εχουν αλλαξει καποια πραγματα απο τοτε.

Γενικα διαβαζω πως κι η Smartec εχει γινει πιο αυστηρη τον τελευταιο καιρο.

Μετά από τ/φ επικοινωνία με LG Hellas, με ενημερώσανε ότι για 1 μόλις dead pixel η εταιρία αντικαθιστά τη συσκευή.

Οπότε πήγα κι εγώ στην Procordia (επίσημο service LG στην Αθήνα), πήρα χαρτί ότι όντως έχω dead pixel

και πάω στο kaizer στο καπάκι και λέω βάση DOA 7ημερών θέλω αντικατάσταση συσκευής όπως γράφετε και στους όρους στο site σας γιατί η συσκευή μου είναι ελλατωματική.

Ε το τι κουλό άκουσα δε λέγεται....

Μία μου έλεγε ότι "η αντικατάσταση γίνεται από 3 pixel και πάνω, μόνο επισκευή αν θες", μετά μου είπε ότι "το DOA ισχύει για ελληνικές συσκευές, όχι ευρωπαικές (λες και έχει ελληνικές)..."

Στο τέλος, αφού κοντέψαμε να γίνουμε κ@λος, μου ειπε έλα σε 2 μέρες που θα έρθει η νέα παραλαβή να σου δώσω άλλο.

Και λογικά, θα επισκευάσει τότε την δική μου και θα την ξαναπουλήσει για να βγάλει τα σπασμένα...

Αυτό που δεν κατάλαβα από όλα αυτά που άκουγα όλη μέρα όμως είναι, γιατί η LG Hellas δεν δέχεται να αντικαταστήσει συσκευή που δεν έχει εισάγει η ίδια, αλλά δέχεται να την καλύπτει με εγγύηση και να την επισκευάζει δωρεάν...?

Mπές και κάντου μια κακή κριτικη στο σκρουτζ μπάς και βάλει μυαλό...:mad:

Ρε παιδιά καμιά λύση έχετε βρει σχετικά με αυτό το πρόβλημα με τούς φακέλους διότι μου έχει σπάσει τα νεύρα . Πρωί -πρωί και έχω αρχίσει το κυνηγητό...:lol:.....Εννοώ το πρόβλημα στο desktop του κινητού που προσπαθείς να βάλεις ένα εικονίδιο μέσα σε έναν φάκελο και δεν μπαίνει με τίποτα ..,.... Αμάν βρε LG γιατί παίζεις με τα νεύρα μας....:p...χα!χα!

Καλημέρα σας,

Ρε παιδιά καμιά λύση έχετε βρει σχετικά με αυτό το πρόβλημα με τούς φακέλους διότι μου έχει σπάσει τα νεύρα . Πρωί -πρωί και έχω αρχίσει το κυνηγητό...:lol:.....Εννοώ το πρόβλημα στο desktop του κινητού που προσπαθείς να βάλεις ένα εικονίδιο μέσα σε έναν φάκελο και δεν μπαίνει με τίποτα ..,.... Αμάν βρε LG γιατί παίζεις με τα νεύρα μας....:p...χα!χα!

Καλημέρα σας,

Αν έχεις πιάσει το όριο των 12 shortcuts, το folder μετακινείται συνεχώς για να σου δείξει ότι δεν μπορείς να προσθέσεις άλλα

Samsung Galaxy S8

LG G4

Asus Transformer T100

Αν έχεις πιάσει το όριο των 12 shortcuts, το folder μετακινείται συνεχώς για να σου δείξει ότι δεν μπορείς να προσθέσεις άλλα

Ε?Και εγώ τι είμαι,ο Chuck Norris?

Δεν νομίζω Τάκη (no offence)... :)

Κι εγώ έχω καμιά 20αριά σε 4 φακέλους αλλά δεν μου κάνει κιχ. Απλά θέλει να πας την νέα συντόμευση γρήγορα πάνω από το φάκελο για να μην τον κυνηγάς.

Ή αυτό ή ανοίγεις τον φάκελο και πατας το "+" πάνω δεξιά και προσθέτεις από κει ότι θες.

http://mowned.com/sig/don-fedon-kon.jpg

καλημερα σας,στην αυτοματη φωτεινοτητα εχει ψιλοθεματακια ε?ειδικα στο φως της ημερα,αργει καπως.γνωριζουμε εαν διορθωθει?

καλημερα σας, στην αυτοματη φωτεινοτητα εχει ψιλοθεματακια ε?ειδικα στο φως της ημερα,αργει καπως.γνωριζουμε εαν διορθωθει?

Παραμένει το θέμα όπως ακριβώς το περιγράφεις...

Παραμένει το θέμα όπως ακριβώς το περιγράφεις...

λενε τα καλυτερα για αυτην την εφαρμογη.https://play.google.com/store/apps/details?id=com.vito.lux

καλημερα σας,στην αυτοματη φωτεινοτητα εχει ψιλοθεματακια ε?ειδικα στο φως της ημερα,αργει καπως.γνωριζουμε εαν διορθωθει?

Δεν εχει μονο θεματακια, ειναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ!

Εγω το εχω χειροκινητα στο 60%.

LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3

[sIGPIC][/sIGPIC]

λενε τα καλυτερα για αυτην την εφαρμογη.https://play.google.com/store/apps/details?id=com.vito.lux

Την έχω, είναι πάρα πολύ καλή. Δεν ασχολούμαι πια με την φωτεινότητα, ρυθμίζει την οθόνη όπως πρέπει σε όλες τις συνθήκες.

Δεν νομίζω Τάκη (no offence)... :)

Κι εγώ έχω καμιά 20αριά σε 4 φακέλους αλλά δεν μου κάνει κιχ. Απλά θέλει να πας την νέα συντόμευση γρήγορα πάνω από το φάκελο για να μην τον κυνηγάς.

Ή αυτό ή ανοίγεις τον φάκελο και πατας το "+" πάνω δεξιά και προσθέτεις από κει ότι θες.

Όντως άκυρο, το δοκίμασα και εγώ τώρα σε φάκελλο με 20 shortcuts, και προστέθηκε κανονικά (+ scrollbar δεξιά)....δεν το είχα προσπαθήσει ποτέ να πω την αλήθεια, σταμάταγα στα 20

Samsung Galaxy S8

LG G4

Asus Transformer T100

Την έχω, είναι πάρα πολύ καλή. Δεν ασχολούμαι πια με την φωτεινότητα, ρυθμίζει την οθόνη όπως πρέπει σε όλες τις συνθήκες.

θελω να ρυθμιζει την αυτοματη φωτεινοτητα,δεν θελω να αλλαξουν τα χρωματα της συσκευης,εαν γνωριζει καποιος την συγκεκριμενη εφαρμογη ας μου στειλει Pm,ευχαριστω.https://play.google.com/store/apps/details?id=com.vito.lux

Απλά θέλει να πας την νέα συντόμευση γρήγορα πάνω από το φάκελο για να μην τον κυνηγάς.

Αυτό είναι το κόλπο, αν πας γρήγορα πάνω στον φάκελο ή στην εφαρμογή που θες να δημιουργήσεις φάκελο τότε δεν κυνηγάς τίποτα.

Ericsson GS-337 -> Siemens C25 -> Nokia 7110 -> Motorola T720 -> Motorola V550 -> Siemens CX75 -> Nokia N73 -> Samsung Omnia i900 16GB -> HTC Desire S -> LG G2 D802 16GB -> Samsung Galaxy S7 Edge -> Samsung Galaxy S10+

Tablet: Kobo Arc 10HD

PDA/PNA: HP Jornada 525, Qtek 2020, Navigon 2110 max

θελω να ρυθμιζει την αυτοματη φωτεινοτητα,δεν θελω να αλλαξουν τα χρωματα της συσκευης,εαν γνωριζει καποιος την συγκεκριμενη εφαρμογη ας μου στειλει Pm,ευχαριστω.https://play.google.com/store/apps/details?id=com.vito.lux

Μόνο την φωτεινότητα ρυθμίζει, απλά εάν θέλεις έχει και κάποιες έξτρα δυνατότητες.

Μόνο την φωτεινότητα ρυθμίζει, απλά εάν θέλεις έχει και κάποιες έξτρα δυνατότητες.

δλδ οταν το κανω εγκατασταση το αφηνω οπως ειναι?δεν κανει τπτ η εφαρμογη,παραμενει στο bacllight 23%,βαζω κ το φακο απο πανω αλλα τπτ.κατι δεν κανω σωστα.εχω απενεργοποιηση την στοκ αυτοματη φωτεινοτητα.

Edited by maklovin1979

Παιδιά ξέρετε πότε θα έρθει η 4.4 σε εμάς με τα ασιατικά τηλ?

Γιατι εχει ερθει σε μας με τα ευρωπαικα; Σε ελαχιστους μονο....

iPhone 16 Pro Max

Airpods Pro

Redmi Watch 5

την free εκδοση χρησιμοποιεις?