Jump to content

[Επίσημο] LG G2 (D802)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα παιδιά.ξερετε καθόλου το κατάστημα flashbacki gr? ψάχνω να αγοράσω το g2 σε καλή τιμή και βλέποντας στο best price gr το έχει 396.ειναι αξιόπιστο λέτε?

• Απαντήσεις 22,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Καλησπέρα παιδιά.ξερετε καθόλου το κατάστημα flashbacki gr? ψάχνω να αγοράσω το g2 σε καλή τιμή και βλέποντας στο best price gr το έχει 396.ειναι αξιόπιστο λέτε?

Καλησπέρα και καλή χρονιά σε όλους! Απ όσο ξέρω από φίλο που αγόρασε απο εκεί, το μαγαζί είναι μια χαρά, ήταν ευχαριστημένος! Το περίεργο είναι πως Κοιτώντας και εγώ τώρα στο bestprice, έβγαζε περισσότερα καταστήματα από το skroutz.....Έστειλα mail στο mobile 14 στις 23:30 και μου απάντησαν μετά από 5 λεπτά (πολύ εντυπωσιακή εξυπηρέτηση!!!!) πως περιμένουν νέα παρτίδα από τρίτη σε μαύρο και λευκό χρώμα, είτε από Αγγλία, Σλοβακία ή Ασία.....

Edited by panos7440

Τι εννοεις τριζει?Γιατι πχ αν το βάζεις πολυ δυνατα και τρίζει...ειναι λογικο.Για αυτο εξήγησε λιγακι καλύτερα αυτο που λες.Το σήμα στο χάνει,γιατι η κεραια ειναι χαμηλά...για αυτο δεν το κρατάμε σφιχτά χαμηλά.

Τριζει οπως τριζουν ολα τα ηχεια οταν τα δυναμωνεις με εναν ενισχυτη μεγαλυτερο αποτι μπορουν να σηκωσουν με την διαφορα οτι εδω εχουμε ενα κινητο και δεν θα επρεπε να συμβαινει αυτο.εχω αλλαξει πολλα κινητα και τριξιμο δεν ειχα ποτε στη μαξιμουμ ενταση ασε που εδω συμβαινει στα 70% της εντασης. Μαλλον και με αυτα που ειπε ο φιλος πιο πανω θα το στειλω και ας ελπισω να μη πεσω σε ιδιο. Θα ηθελα επισης να ρωτησω αν η διαδικασια επιστροφης ειναι το ιδιο αμμεση οπως οταν το αγοραζεις ελληνικο γιατι εγω το πηρα απο skroutzoμαγαζο..????

Σε SEA κινητό με την F, έχει κανείς άλλος θέμα με τις QSlide εφαρμογές ? Εμένα κλείνουν όλες με το που ανοίγουν, εκτός νομίζω από τα Μηνύματα και ένα ακόμα...:blink:

Όχι δεν μου το κάνει αυτό που λες!!

Είδες βελτίωση στο double tap στο άνοιγμα; Εγώ είδα κάποια πάντως, πιάνει περισσότερες φορές!

Καμένος μέχρι το μεδούλι!

Πάντως αν διαβάσει κάποιος το θέμα θα νομίσει ότι το κινητό σκορπάει στον δρόμο...

GPS σήμα μου έχει χάσει 1 φορά, το θυμάμαι, ήχος μια χαρά, κάμερα απόλυτα ευχαριστημένος, ui της LG και προγράμματα καλύτερα από ότι περίμενα!

ΥΠΕΡΟΧΟ, σφαιρατο Smartphone!

tsak8 - Χρήστος

LG G6 / LG G Pad 8,3"

Δε νομίζω να είναι λογικό να τριζει. Σε μένα δεν τριζει σε οποιαδήποτε ένταση. Πριν κάποιες μέρες μάλιστα κατά λάθος είχα τέρμα την ένταση και μου είπαν χαμήλωσε το γιατί ακούμε κι εμείς όλη τη συνομιλία. Ούτε τριζει στους ήχους κλήσης,ούτε στη μουσική.

Μια χαρά λογικό ειναι παιδιά...Γιατι ακόμα και να μην τρίζει στην αρχή,αν συνεχίσετε να το κανετε αυτο δεν υπαρχει περίπτωση να αντέξει για πολυ το ηχειάκι...Εδώ στην φουλ ένταση,δεν αντέχουν ηχεια σπιτιού για μεγάλο διάστημα,οχι μικρά ηχειακια.

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif

Ποτε δεν ήμουν funboy ούτε θα γίνω τώρα ... αλλά απο την στιγμη που βλέπω να γραφονται ανυπόστατες κατηγορίες πραγματικά θλίβομαι και φτάνω στα όρια. Γραφετε εδω μεσα καποιοι για το GPS και το μεγαλοοοοο προβλημα που αυτο εχει... και ενω το εχουμε εξαντλήσει το θεμα το ανακινείτε συνεχως...

Το GPS ειναι απόρροια software και hardware .

Απο την στιγμη λοιπον που δεν γραφει κανεις ποια συσκευη και απο που την εχει αγορασει, με τι GPS Νavigation AΓΟΡΑΣΜΕΝΟ προγραμμα την λειτουργει και οτιδηποτε αλλο σχετικό... ακρη δεν βγάζουμε...

Και για να πουμε τα πραγματα με το ονομα τους... ειναι τυχαίο που τα περισσοτερα προβληματα εδω βλέπουμε να γραφονται απο χρηστες που τις περισσοτερες φορες δεν εχουν αγορασει συσκευη της Ελληνικής αντιπροσωπειας ... δεν νομιζω... Οσοι λοιπόν έχετε πρόβλημα μπειτε στο κόπο να γραψετε κωδικο προελευσης χώρας... εκδοση και GPS navigation προγραμμα... γιατι με αυτα που γραφετε θα νομιζει κανεις οτι το gps του G2 ειναι για τα μαυρα δραγκαλα κατι που δεν ειναι ετσι...

Οσοι λοιπόν έχετε πρόβλημα μπειτε στο κόπο να γραψετε κωδικο προελευσης χώρας... εκδοση και GPS navigation προγραμμα... γιατι με αυτα που γραφετε θα νομιζει κανεις οτι το gps του G2 ειναι για τα μαυρα δραγκαλα κατι που δεν ειναι ετσι...

Η δική μου είναι γερμανική 16GB με την αναβάθμιση D80210e EUR XX. Το πρόγραμμα είναι το igo primo. Το πρόβλημα αν και μικρό είναι ότι κάποιες φορές χάνει τους δορυφόρους για 4-5 δευτερόλεπτα συνήθως σε στάση. Ποτέ δεν με έχει δείξει σε λάθος σημείο όμως όπως διαβάζω από άλλα παιδιά γιατί όταν είναι κλειδωμένο έχει ικανό αριθμό δορυφόρων. Το GPS το χρησιμοποιώ επαγγελματικά, αν το πρόβλημα ήταν σημαντικό θα το είχα αλλάξει το κινητό.

Υ. Γ. Πάντα υπάρχει η σοβαρή πιθανότητα να ευθύνεται κυρίως το λογισμικό πλοήγησης ειδικά όταν είναι παραμετροποιημένο από τους χρήστες. Δεν έχω μπει στην διαδικασία να κάνω βόλτα με το gps test και να περιμένω αν και πότε θα το κάνει για να ξέρω ακριβώς ποιος ευθύνεται...

Οταν χρησιμοποιω το gps καθε φορα εχω και τα δεδομενα του κινητου ανοιχτα.Να φανταστω πως οι περισσοτεροι τα εχετε κλειστα ετσι;Ισως γι'αυτο δεν χανω το στιγμα εγω,ουτε με δειχνει σε λαθος σημειο.

Απο Τριτη στη δουλεια θα αρχισω δοκιμες χωρις τα δεδομενα.

Οταν χρησιμοποιω το gps καθε φορα εχω και τα δεδομενα του κινητου ανοιχτα.Να φανταστω πως οι περισσοτεροι τα εχετε κλειστα ετσι;Ισως γι'αυτο δεν χανω το στιγμα εγω,ουτε με δειχνει σε λαθος σημειο.

Απο Τριτη στη δουλεια θα αρχισω δοκιμες χωρις τα δεδομενα.

Εγω προσωπικα τα δεδομενα τα εχω κλειστα και παιζω με 2g.

Πιστευω οτι σαφεστατα παιζει ρολο οτι τα εχεις ανοιχτα μιας και το agps χρειαζεται ιντερνετ.

Αλλα απο την αλλη αν πιστευεις οτι εχεις φαει αρκετες ωρες στο gps και δεν σου εχει κανει καμια αποσυνδεση, δεν θα ειχα προβλημα να τα ανοιξω αν ειναι να λυσω το προβλημα μου προσωρινα.

Μινοταυρε Η συσκευη μου αν και το εχω ξαναγραψει πιο πριν ειναι απο καταστημα γερμανος 6gr και εχω αγορασμενο το sygic.

Δεν οφειλεται ομως στο προγραμμα μιας και το εχω δοκιμασει με το gps test και παλι εχασε το σημα.

Τραγικο εννοειται οτι δεν ειναι αλλα οταν το gps ειναι εργαλειο δουλειας οπως για μενα ειναι σοβαρο, οχι σε βαθμο ομως να κακολογησω το καλυτερο κινητο που εχω πιασει στα χερια μου. Εχω ακριβως το ιδιο θεμα με αυτο που εχει ο φιλος παραπανω:

" Το πρόβλημα αν και μικρό είναι ότι κάποιες φορές χάνει τους δορυφόρους για 4-5 δευτερόλεπτα συνήθως σε στάση. Ποτέ δεν με έχει δείξει σε λάθος σημείο όμως όπως διαβάζω από άλλα παιδιά γιατί όταν είναι κλειδωμένο έχει ικανό αριθμό δορυφόρων. Το GPS το χρησιμοποιώ επαγγελματικά, αν το πρόβλημα ήταν σημαντικό θα το είχα αλλάξει το κινητό."

Οσο για τα υπολοιπα απλα αυτα τα περιμενεις σε φορουμ ειναι εν μερει λογικο. Ο καθε ενας βλεπει τα πραγματα απο την δικη του μερια, μπορει να βλεπει κατι απλο σε τραγικο και το αντιθετο.

Το review μου για το κινητο το εχω κανει αναλυτικα μερικες σελιδες πιο πριν και δεν το αλλαζω.

Edited by demon2411

Τα δεδομένα παίζουν ρόλο σε κάποιες επιμέρους λειτουργίες και υπηρεσίες εάν και εφόσον αυτές υποστηρίζονται από το λογισμικό πλοήγησης όπως το tmc, δεν καθορίζουν το κλείδωμα των δορυφόρων από τον δέκτη gps της συσκευής. Μόνη εξαίρεση το google maps.

το agps ειναι για να κλειδωσει πιο γρηγορα δορυφορους.

αφου κλειδωσει, μετα δεν εχει σημασια αν ειναι ή οχι ανοιχτα τα data.

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

παιδια καλημερα.

χρειαζομαι τις γνωσεις σας.

το lg μου ειναι αγορασμενο απο πλαισιο. το τελευταιο καιρο διαπιστωνω οτι κατα διαστηματα μου αλλαζει το wallpaper της αρχικης οθονης απο μονο του, του εχω κανει δυο φορες εργοστασιακη επαναφορα μηπως και ειχα κανει εγω καμμια ρυθμιση κατα λαθος, αλλα τιποτα.

τι μπορει να συμβαινει;

Τα δεδομένα παίζουν ρόλο σε κάποιες επιμέρους λειτουργίες και υπηρεσίες εάν και εφόσον αυτές υποστηρίζονται από το λογισμικό πλοήγησης όπως το tmc, δεν καθορίζουν το κλείδωμα των δορυφόρων από τον δέκτη gps της συσκευής. Μόνη εξαίρεση το google maps.

Εγω νομιζα οτι παιζει ρολο προφανως κανω λαθος. Κριμα και ειχα μια ελπιδα.

Το google maps δεν το εχω δουλεψει ποτε, μπορει να χρησιμοποιηθει οπως ενα προγραμμα πλοηγησης?

Αν ναι γνωριζεις ποσα mb κατεβαζει μεσω internet Περιπου?

Εγω νομιζα οτι παιζει ρολο προφανως κανω λαθος. Κριμα και ειχα μια ελπιδα.

Το google maps δεν το εχω δουλεψει ποτε, μπορει να χρησιμοποιηθει οπως ενα προγραμμα πλοηγησης?

Αν ναι γνωριζεις ποσα mb κατεβαζει μεσω internet Περιπου?

google maps χρησιμοποιω εδω και 2 χρονια περιπου..

Δε χανει ποτε το σημα...

Και ειναι ελαχιστη η πλοηγηση που καταναλωνει...εμενα σε μια ημερα ολοκληρη στη δουλεια μου καταλαναλωσε για 4 τοποθεσιες γυρω στα 15ΜΒ...εχει και φωνητικη πλοηγηση στα ελληνικα εννοειται για οποιον τη χρειαζεται.

Sony Ericsson W900,Sony Ericsson P990i , Nokia N95,Sony Ericsson Satio,Iphone 4 ,Samsung Galaxy Note ,Samsung Galaxy Nexus ,Lg Optimus 3D,Samsung Galaxy Note II, Huawei Ascend Mate,LG G, LG G PRO,Samsung Galaxy Note III ,Oneplus One, Huawei Ascend Mate 7,Xiaomi Mi4 ,OnePlus One ,LG G3 ,Iphone 6 Plus ,Samsung Galaxy Note Edge,Samsung Galaxy S6,Samsung Galaxy Note 4 Xiaomi Mi Note Pro

Καλησπέρα και καλή χρονιά σε όλους! Απ όσο ξέρω από φίλο που αγόρασε απο εκεί, το μαγαζί είναι μια χαρά, ήταν ευχαριστημένος! Το περίεργο είναι πως Κοιτώντας και εγώ τώρα στο bestprice, έβγαζε περισσότερα καταστήματα από το skroutz.....Έστειλα mail στο mobile 14 στις 23:30 και μου απάντησαν μετά από 5 λεπτά (πολύ εντυπωσιακή εξυπηρέτηση!!!!) πως περιμένουν νέα παρτίδα από τρίτη σε μαύρο και λευκό χρώμα, είτε από Αγγλία, Σλοβακία ή Ασία.....

Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση.το θέμα ειναι έχουν ευρωπαϊκή εγγύηση κανονικά.στο best price έχει αλλά καταστήματα καμία φορά από το scroutz.ειναι το τι επιλογή κάνουν τα καταστήματα.θα πάρω τηλέφωνο Τρίτη πρωί να ρωτήσω τι παίζει με εγγύηση και αν μπορώ να το βρω σε λευκο

Όχι δεν μου το κάνει αυτό που λες!!

Είδες βελτίωση στο double tap στο άνοιγμα; Εγώ είδα κάποια πάντως, πιάνει περισσότερες φορές!

Δεν είχα θέμα με το Knock-on, και πριν μου δούλευε 99%, είναι θέμα συνήθειας.

Στο πρόβλημά μου, ξαναπέρασα την 10F με το Tool, και πάλι τα ίδια. Όλες οι QSlide εφαρμογές ανοίγουν στιγμιαία και κλείνουν αμέσως. Τελικά την βρήκα τη λύση (κατά λάθος, τρέχοντας το Antutu, που μου το είπε): είναι το "Dont Keep Apps Activities" στο Developer Options :blink:

Samsung Galaxy S8

LG G4

Asus Transformer T100

Καλημέρα, φανατικός της HTC, δεν κατάφερα να αντισταθώ στο G2.

2 ημέρες το έχω και έχω πάθει πλάκα με ταχύτητα, μπαταρία και οθόνη.

Για να δούμε και παρακάτω...

Motorola RAZR XT910, HTC ONE S, SONY SP, LG G2, Samsung Note Edge, iPhone 6, iPhone 7plus, Samsung Note9, :ninja:

Καλημερα και καλη χρονια και απο εμενα.Το περιμενω το δικο μου.Σημερα βραδακι θα το εχω.Ακουω πολλα (οπως για καθε συσκευη) για να δουμε ποια θα ειναι και η δικια μου αποψη.Καλως ηρθα λοιπον στην παρεα σας :happy:

[sIGPIC][/sIGPIC]

·۰•●_N1k0s_●•۰·

Καλοδουλευτα παιδιά να τα χαρείτε απροβλημάτιστα

- Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi

- iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition 

- Oneplus 12

το μονο που θελω να μας ξεδιαλυνει η lg ειναι το gps. αν ηταν hw λογικα οι καινουργιες παρτιδες δεν θα το είχαν..αν ειναι sw να μας δωσει update :D

- Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi

- iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition 

- Oneplus 12

Υπομονη δεν θα αργησει το update. Καποιοι που ρωτησαν στην Verizon που ειχαν και αυτοι προβλημα με το GPS τους ειπε η LG οτι ειναι καθαρα θεμα software και θα δωθει αμεση λυση απο την εταιρια.

Samsung Galaxy S24 Ultra 5G (SM-S928B/DS) (Snapdragon 8 Gen 3, 512GB, 12GB RΑΜ) Android 14 (OneUI v6.1). 

Samsung Galaxy Watch 4 LTE (SM-R875F) (Exynos W920, 16GB, 1.5GB RΑΜ) WearOS v4.0 (OneUI v5.0).

Καλημερα και καλη χρονια και απο εμενα.Το περιμενω το δικο μου.Σημερα βραδακι θα το εχω.Ακουω πολλα (οπως για καθε συσκευη) για να δουμε ποια θα ειναι και η δικια μου αποψη.Καλως ηρθα λοιπον στην παρεα σας :happy:

δεν θα το μετανιωσεις Νικο .το τηλ ειναι φοβερο!:)μεγεια.

Γιαννης

Καλησπέρα θα ήθελα να ρωτήσω κάτι όσο αφορά το την αγορά της συσκευής.Μου είπαν οτι έχει αγγλικό και οχι ελληνικό μενου και οσο αφορά την εγγύηση μου είπαν οτι προσφέρουν εκείνοι ( το e-shop δηλαδή ) 2 χρόνια...Υπάρχει κάτι που πρέπει να προσέξω?