Luciferia Δημ. January 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2014 Μη γελασεις...λεγοντας custom recovery? εννοώ όχι το recovery που έχει από τη μαμά του το κινητό :) Παράθεση Beauty Lies In The Eyes Of The Beholder Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navouxodonosoras Δημ. January 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2014 εννοώ όχι το recovery που έχει από τη μαμά του το κινητό :) Μονο ρουτ το χω κανει δεν εχω πειραξει κατι αλλο... Παράθεση EVERYTHING YOU KNOW IS WRONG! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Luciferia Δημ. January 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2014 Μονο ρουτ το χω κανει δεν εχω πειραξει κατι αλλο... ωραία...το root προς το παρόν από μόνο του φτάνει...οπότε αν σου έρθει αναβάθμιση την κάνεις αλλά θα χάσεις το root οπότε θα το κάνεις πάλι από την αρχή! Παράθεση Beauty Lies In The Eyes Of The Beholder Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navouxodonosoras Δημ. January 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2014 ωραία...το root προς το παρόν από μόνο του φτάνει...οπότε αν σου έρθει αναβάθμιση την κάνεις αλλά θα χάσεις το root οπότε θα το κάνεις πάλι από την αρχή! Ας ερθει η 4.4 και δεν με πειραζει να το ξανακανω..Αλλα εχω εχω τωρα την 10e εκδοση και καποιος φιλος εχει παρει την 10f και δεν ξερω τι παιζει μαυτη και αν θα επρεπε να την παρω και γω..ειναι ελληνικο και unbranded το δικο μου... Παράθεση EVERYTHING YOU KNOW IS WRONG! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Luciferia Δημ. January 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2014 Ας ερθει η 4.4 και δεν με πειραζει να το ξανακανω..Αλλα εχω εχω τωρα την 10e εκδοση και καποιος φιλος εχει παρει την 10f και δεν ξερω τι παιζει μαυτη και αν θα επρεπε να την παρω και γω..ειναι ελληνικο και unbranded το δικο μου... και εγω στην 10e είμαι...δεν έχει βγει για εμάς ακόμη η F Παράθεση Beauty Lies In The Eyes Of The Beholder Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmy_jump24 Δημ. January 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2014 Ας ερθει η 4.4 και δεν με πειραζει να το ξανακανω..Αλλα εχω εχω τωρα την 10e εκδοση και καποιος φιλος εχει παρει την 10f και δεν ξερω τι παιζει μαυτη και αν θα επρεπε να την παρω και γω..ειναι ελληνικο και unbranded το δικο μου... Εμένα είναι Ασιατικό και unbranded. Παράθεση Καμένος μέχρι το μεδούλι! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_volos Δημ. January 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2014 λοιπον εχω μερικες ωρες την συσκευη μετα απο αντικατασταση ...θα πω μερικα λογια για την lg : οι ανθρωποι ειναι απλα επαγγελματιες μιλησα μαζι τους (dead pixel & gps problem) και την μεθεπομενη μερα πηρα καινουργια συσκευη απο αντικατασταση (procordia) χωρις πολλα πολλα μπραβο τους...(εδω εχω μια απορια εσεις που πηρατε απο εξωτερικο πως ρισκαρατε ? μονο κ μονο η αγωνια να παει στο εξωτερικο...) - το τηλ λευκο 16αρι δεν τριζει πισω οταν παταω κατω απο το πληκτρο της εντασης το προηγουμενο το εκανε αλλα ελαχιστα... - με το gps προς το παρων το δοκιμασα μεσα στην πολη δεν εχασε σημα ή μπερδευτηκε λοκαρε σε 2,3 sec ( βεβαια η αποσταση ηταν μικρη ) θα το ξανατεσταρω με αλλα προγραμματα (χρησιμοποιησα copilt)... -το ακουστικο το προηγουμενο μου εκανε κατι τριξιματα αυτο οχι. Παράθεση nokia 3310 - nokia 5130 - sharp gx 25 - k750i - nokia e66 - nokia 5800 - motorola milestone - htc desire-iphone 3gs - ideos x5 - lg optimus black - lg optimus 2x - iphone 4 16gb - galaxy s2 - 4s - s3 - iphone5 - lg g2 - lumia 1020 - note 2 - note 3 - 5s - iphone 6 (asus fonepad 3g 8gb) - lg v10 black - s7 edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fraris Δημ. January 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2014 στο τηλέφωνο εννοείς ??? Ναι στο τηλ θα το κανεις. Παράθεση Sony Ericsson W900,Sony Ericsson P990i , Nokia N95,Sony Ericsson Satio,Iphone 4 ,Samsung Galaxy Note ,Samsung Galaxy Nexus ,Lg Optimus 3D,Samsung Galaxy Note II, Huawei Ascend Mate,LG G, LG G PRO,Samsung Galaxy Note III ,Oneplus One, Huawei Ascend Mate 7,Xiaomi Mi4 ,OnePlus One ,LG G3 ,Iphone 6 Plus ,Samsung Galaxy Note Edge,Samsung Galaxy S6,Samsung Galaxy Note 4 Xiaomi Mi Note Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demon2411 Δημ. January 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2014 λοιπον εχω μερικες ωρες την συσκευη μετα απο αντικατασταση ...θα πω μερικα λογια για την lg : οι ανθρωποι ειναι απλα επαγγελματιες μιλησα μαζι τους (dead pixel & gps problem) και την μεθεπομενη μερα πηρα καινουργια συσκευη απο αντικατασταση (procordia) χωρις πολλα πολλα μπραβο τους...(εδω εχω μια απορια εσεις που πηρατε απο εξωτερικο πως ρισκαρατε ? μονο κ μονο η αγωνια να παει στο εξωτερικο...) - το τηλ λευκο 16αρι δεν τριζει πισω οταν παταω κατω απο το πληκτρο της εντασης το προηγουμενο το εκανε αλλα ελαχιστα... - με το gps προς το παρων το δοκιμασα μεσα στην πολη δεν εχασε σημα ή μπερδευτηκε λοκαρε σε 2,3 sec ( βεβαια η αποσταση ηταν μικρη ) θα το ξανατεσταρω με αλλα προγραμματα (χρησιμοποιησα copilt)... -το ακουστικο το προηγουμενο μου εκανε κατι τριξιματα αυτο οχι. Ουδεποτε ειχα θεμα με την lg ουτε στις τηλεορασεις της ουτε στα κινητα της στο θεμα service. Παντα ειχα αμεση εξυπηρετηση. Χαιρομαι που ειναι καλυτερη αυτη η συσκευη απο την αλλη, οσο για το gps θελει λιγο χρονο ακομα να το τσεκαρεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arvylas Δημ. January 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2014 λοιπον εχω μερικες ωρες την συσκευη μετα απο αντικατασταση ...θα πω μερικα λογια για την lg : οι ανθρωποι ειναι απλα επαγγελματιες μιλησα μαζι τους (dead pixel & gps problem) και την μεθεπομενη μερα πηρα καινουργια συσκευη απο αντικατασταση (procordia) χωρις πολλα πολλα μπραβο τους...(εδω εχω μια απορια εσεις που πηρατε απο εξωτερικο πως ρισκαρατε ? μονο κ μονο η αγωνια να παει στο εξωτερικο...) - το τηλ λευκο 16αρι δεν τριζει πισω οταν παταω κατω απο το πληκτρο της εντασης το προηγουμενο το εκανε αλλα ελαχιστα... - με το gps προς το παρων το δοκιμασα μεσα στην πολη δεν εχασε σημα ή μπερδευτηκε λοκαρε σε 2,3 sec ( βεβαια η αποσταση ηταν μικρη ) θα το ξανατεσταρω με αλλα προγραμματα (χρησιμοποιησα copilt)... -το ακουστικο το προηγουμενο μου εκανε κατι τριξιματα αυτο οχι. Για τσεκαρε και με κανα gps test να δουμε τι ψωμια παιανει.. πηρες κατευθειαν στην LG η στην εταιρια που το αγορασες; κι εμενα τριζει απο πισω και χαλαστηκα πολυ την πρωτη μερα + το Gps μαλλον θα το στειλω κι εγω. με unroot ολα κομπλε μετα η θα αρχισουμε τη μανουρα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakisdani Δημ. January 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2014 Παιδια λογο αδειας και ελευθερης ωρας εδω και δυο μερες το τεσταρο το κινητο στο gps και εχω καταλαβει οτι εχω προβλημα γιατι χανει παντα την θεση του. Σε διαδρομη 50 χιλιομετρων εχασε την θεση του 3 φορες. μετα οποτε το δοκιμασω μεσα στην πολη για μια μικρη αποσταση 2-3 χιλ παλι σχεδον παντα θα την χασει μια φορα σιγουρα την θεση του και μεσα στην πολη στις στροφες ειναι δυσκολα γιατι πρεπει να στρίψεις κτλ και αυτο παει μονο του στην διαδρομη και εσυ εισαι αλλου.εχω διαβασει εδω μεσα στο φορουμ νομιζω οτι και με επαναφορά εργοστασιακων ρυθμίσεων που εκαναν μερικοι μετα την αναβαθμιση που πηραμε για την εκδοση D80210E και διορθώθηκε το προβλημα. Οποτε το πρωτο πραγμα που θα κανω ειναι αυτο και μετα αν δεν δω βελτιωση θα επικοινωνήσω με την lg απο τρίτη για να το στείλω για service. εχετε και εσεις τετοια προβληματα αποσυνδεσης με το gps? η δουλευει τελεια? Παράθεση NOKIA 5800,HTC HD2,SAMSUNG GALAXY Ace, Samsung GALAXY NOTE 2, LG G2 μπράβο στην lg για το δώρο που μου έκανε...:D Iphone 5c, Iphone 6,Iphone 7 plus,Xiaomi mi 8 lite,Xiaomi redmi note 9s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_volos Δημ. January 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2014 (edited) Για το GPS θέλω λίγο ακόμα χρόνο να το τσεκάρω...θα του αλλάξω τα φώτα...και θα σας πω...η δικιά μου η συσκευή έχανε το σήμα μετά από λίγο και έκανε μερικά δεύτερα να το ξαναβρεί....πήρα τηλ τηνLG κατευθείαν.... να τονισω οτι οταν τους πηρα τηλ ειχα κ ενα dead pixel κ επιπλεον τους ειπα κ για το gps τωρα πιο επαιξε ρολο για την αλλγη δεν ξερω... Edited January 4, 2014 by aris_volos Παράθεση nokia 3310 - nokia 5130 - sharp gx 25 - k750i - nokia e66 - nokia 5800 - motorola milestone - htc desire-iphone 3gs - ideos x5 - lg optimus black - lg optimus 2x - iphone 4 16gb - galaxy s2 - 4s - s3 - iphone5 - lg g2 - lumia 1020 - note 2 - note 3 - 5s - iphone 6 (asus fonepad 3g 8gb) - lg v10 black - s7 edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arfi-gorgona Δημ. January 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2014 Παιδια λογο αδειας και ελευθερης ωρας εδω και δυο μερες το τεσταρο το κινητο στο gps και εχω καταλαβει οτι εχω προβλημα γιατι χανει παντα την θεση του. Σε διαδρομη 50 χιλιομετρων εχασε την θεση του 3 φορες. μετα οποτε το δοκιμασω μεσα στην πολη για μια μικρη αποσταση 2-3 χιλ παλι σχεδον παντα θα την χασει μια φορα σιγουρα την θεση του και μεσα στην πολη στις στροφες ειναι δυσκολα γιατι πρεπει να στρίψεις κτλ και αυτο παει μονο του στην διαδρομη και εσυ εισαι αλλου.εχω διαβασει εδω μεσα στο φορουμ νομιζω οτι και με επαναφορά εργοστασιακων ρυθμίσεων που εκαναν μερικοι μετα την αναβαθμιση που πηραμε για την εκδοση D80210E και διορθώθηκε το προβλημα. Οποτε το πρωτο πραγμα που θα κανω ειναι αυτο και μετα αν δεν δω βελτιωση θα επικοινωνήσω με την lg απο τρίτη για να το στείλω για service. εχετε και εσεις τετοια προβληματα αποσυνδεσης με το gps? η δουλευει τελεια? Και αν το στείλεις ΔΕΝ θα γινει κατι..το έχουν ολα...Περιμένουμε διόρθωση απο την Lg. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakisdani Δημ. January 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2014 Και αν το στείλεις ΔΕΝ θα γινει κατι..το έχουν ολα...Περιμένουμε διόρθωση απο την Lg. αυτο περιμενα και εγω να γραψετε για ενδεχόμενη διορθωση σε καποιο update απλα το παιδι πιο πανω που εγραψε ο aris_volos απο τι διαβασα απο τα προβληματα του και αυτος το ιδιο με το gps και αν διορθωθηκε τωρα με την αλλαγη μπορει να ειναι προβλημα hardware και οχι του λειτουργικο... δλδ επαναφορά εργοστασιακων ρυθμίσεων να μην την κανω τσάμπα! Παράθεση NOKIA 5800,HTC HD2,SAMSUNG GALAXY Ace, Samsung GALAXY NOTE 2, LG G2 μπράβο στην lg για το δώρο που μου έκανε...:D Iphone 5c, Iphone 6,Iphone 7 plus,Xiaomi mi 8 lite,Xiaomi redmi note 9s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vwbestakos Δημ. January 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2014 (edited) Παιδια λογο αδειας και ελευθερης ωρας εδω και δυο μερες το τεσταρο το κινητο στο gps και εχω καταλαβει οτι εχω προβλημα γιατι χανει παντα την θεση του. Σε διαδρομη 50 χιλιομετρων εχασε την θεση του 3 φορες. μετα οποτε το δοκιμασω μεσα στην πολη για μια μικρη αποσταση 2-3 χιλ παλι σχεδον παντα θα την χασει μια φορα σιγουρα την θεση του και μεσα στην πολη στις στροφες ειναι δυσκολα γιατι πρεπει να στρίψεις κτλ και αυτο παει μονο του στην διαδρομη και εσυ εισαι αλλου.εχω διαβασει εδω μεσα στο φορουμ νομιζω οτι και με επαναφορά εργοστασιακων ρυθμίσεων που εκαναν μερικοι μετα την αναβαθμιση που πηραμε για την εκδοση D80210E και διορθώθηκε το προβλημα. Οποτε το πρωτο πραγμα που θα κανω ειναι αυτο και μετα αν δεν δω βελτιωση θα επικοινωνήσω με την lg απο τρίτη για να το στείλω για service. εχετε και εσεις τετοια προβληματα αποσυνδεσης με το gps? η δουλευει τελεια? Στην πλειοψηφία το ίδιο πρόβλημα έχουμε όλοι. Στην τελική κάτι που σκέφτηκα είναι εξωτερικός δέκτης GPS που συνδέεται με Bluetooth. Καποτε είχα στο παλιό μου PDA HP που δεν είχε δέκτη GPS ενσωματωμένο και έβρισκε δορυφόρους σε κλάσματα δευτερολέπτου :D Αν είναι να γυρίσουμε σε αυτές τις εποχές πάλι τι να πω...... Edited January 4, 2014 by vwbestakos Παράθεση Samsung Galaxy S24 Ultra 5G (SM-S928B/DS) (Snapdragon 8 Gen 3, 512GB, 12GB RΑΜ) Android 14 (OneUI v6.1). Samsung Galaxy Watch 4 LTE (SM-R875F) (Exynos W920, 16GB, 1.5GB RΑΜ) WearOS v4.0 (OneUI v5.0). Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakisdani Δημ. January 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2014 Στην πλειοψηφία το ίδιο πρόβλημα έχουμε όλοι. Στην τελική κάτι που σκέφτηκα είναι εξωτερικός δέκτης GPS που συνδέεται με Bluetooth. Καποτε είχα και έβρισκε δορυφόρους σε κλάσματα δευτερολέπτου :D Αν είναι να γυρίσουμε σε αυτές τις εποχές πάλι τι να πω...... δεκτη για το gps προβολεα για τις νυχτερινες φωτογραφικές ληψης...:D φυγαμε απο το Note επειδη ηταν μεγαλο και θα κουβαλαμε ολοκληρη προίκα :mad: Παράθεση NOKIA 5800,HTC HD2,SAMSUNG GALAXY Ace, Samsung GALAXY NOTE 2, LG G2 μπράβο στην lg για το δώρο που μου έκανε...:D Iphone 5c, Iphone 6,Iphone 7 plus,Xiaomi mi 8 lite,Xiaomi redmi note 9s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. January 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2014 Λογω του οτι τριγυρναω λογω δουλειας σε αρκετες περιοχες της Αττικης,αρκετες φορες που εχω χρησιμοποιησει το Sygic δεν μου εχει χασει το στιγμα μου.Γενικα δεν ειχα κανενα θεμα με την συσκευη στο θεμα gps. Ουτε τριζει απο πισω.Αν παιζει ρολο ειναι Gr6 η συσκευη μου.Απο την αλλη αν το προβλημα το εχετε ολοι λογικα θα το εχω κι εγω αλλα πραγματικα δεν μπορω να το βρω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arfi-gorgona Δημ. January 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2014 Δοκίμασε να βάλεις κάποιο άλλο προγραμμα και μας λες.Το στίγμα δεν το χάνει,αλλά μερικές φορές μπερδεύετε και δείχνει αλλου.Με κο παιλοτ και ναβιγκον μου το έκανε. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hrcivic Δημ. January 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2014 Καλησπερα χρονια πολλα και καλη χρονια. Σημερα και εγω κατοχος g2 ερχομενος απο s4. Τα καλυτερα εχω να πω εκτος απο 2 - μου τριζει το ακουστικο κατα την ομιλια οπως επισης τριζει και το ηχειο ειδικα στους προεγκατεστημενους ηχους. Τι να κανω τωρα? Το στελνω doa η θα φτιαξει απο καμμια αναβαθμιση? Και αν το δωσω και μου ερθει παλι ιδιο αστα να πανε. Σας εχουν τυχει αυτα τα θεματακια εσας και τι κανατε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hrcivic Δημ. January 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2014 Επισης η ποιοτητα ηχου κατα την ομιλια χαλια και μου χανει και σημα οταν το πιανω κανονικα χαμηλα. Τελικα γιναν πολλα τα μειον δε νομιζετε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakisdani Δημ. January 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2014 Δοκίμασε να βάλεις κάποιο άλλο προγραμμα και μας λες.Το στίγμα δεν το χάνει,αλλά μερικές φορές μπερδεύετε και δείχνει αλλου.Με κο παιλοτ και ναβιγκον μου το έκανε. εχω δοκιμασει igo και sygic δεν εχει σημασια τι προγραμμα εχεις νομιζω οτι η εχεις προβλημα η οχι. Παράθεση NOKIA 5800,HTC HD2,SAMSUNG GALAXY Ace, Samsung GALAXY NOTE 2, LG G2 μπράβο στην lg για το δώρο που μου έκανε...:D Iphone 5c, Iphone 6,Iphone 7 plus,Xiaomi mi 8 lite,Xiaomi redmi note 9s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. January 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2014 Καλησπερα χρονια πολλα και καλη χρονια. Σημερα και εγω κατοχος g2 ερχομενος απο s4. Τα καλυτερα εχω να πω εκτος απο 2 - μου τριζει το ακουστικο κατα την ομιλια οπως επισης τριζει και το ηχειο ειδικα στους προεγκατεστημενους ηχους. Τι να κανω τωρα? Το στελνω doa η θα φτιαξει απο καμμια αναβαθμιση? Και αν το δωσω και μου ερθει παλι ιδιο αστα να πανε. Σας εχουν τυχει αυτα τα θεματακια εσας και τι κανατε? στειλτο. η ποιότητα συνομιλιας ειναι αριστη και τριγμους δεν εχω πουθενα σε κανενα απολυτως σημειο. ο ηχος για τα δεδομενα του ηχειου ειναι πολυ καλος Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. January 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2014 Δοκίμασε να βάλεις κάποιο άλλο προγραμμα και μας λες.Το στίγμα δεν το χάνει,αλλά μερικές φορές μπερδεύετε και δείχνει αλλου.Με κο παιλοτ και ναβιγκον μου το έκανε. Ok απο Τριτη που ξαναπιανω δουλεια θα πειραματιστω και θα σας πω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
The Ace Δημ. January 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2014 Σε SEA κινητό με την F, έχει κανείς άλλος θέμα με τις QSlide εφαρμογές ? Εμένα κλείνουν όλες με το που ανοίγουν, εκτός νομίζω από τα Μηνύματα και ένα ακόμα...:blink: Παράθεση Samsung Galaxy S8 LG G4 Asus Transformer T100 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arfi-gorgona Δημ. January 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2014 Καλησπερα χρονια πολλα και καλη χρονια. Σημερα και εγω κατοχος g2 ερχομενος απο s4. Τα καλυτερα εχω να πω εκτος απο 2 - μου τριζει το ακουστικο κατα την ομιλια οπως επισης τριζει και το ηχειο ειδικα στους προεγκατεστημενους ηχους. Τι να κανω τωρα? Το στελνω doa η θα φτιαξει απο καμμια αναβαθμιση? Και αν το δωσω και μου ερθει παλι ιδιο αστα να πανε. Σας εχουν τυχει αυτα τα θεματακια εσας και τι κανατε? Τι εννοεις τριζει?Γιατι πχ αν το βάζεις πολυ δυνατα και τρίζει...ειναι λογικο.Για αυτο εξήγησε λιγακι καλύτερα αυτο που λες.Το σήμα στο χάνει,γιατι η κεραια ειναι χαμηλά...για αυτο δεν το κρατάμε σφιχτά χαμηλά. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts