k30taas Δημ. December 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2013 δεν ειναι φοτο φιλε μου αλλα πρεπει να διάλεξις αβαταρ!!!(εικονες κινητών!! )_:) δηλαδή? που είναι αυτές? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fraris Δημ. December 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2013 δηλαδή? που είναι αυτές? Ρυθμισεις του προφιλ σου --> Επιλογη Avatar(ειναι στα αριστερα) Παράθεση Sony Ericsson W900,Sony Ericsson P990i , Nokia N95,Sony Ericsson Satio,Iphone 4 ,Samsung Galaxy Note ,Samsung Galaxy Nexus ,Lg Optimus 3D,Samsung Galaxy Note II, Huawei Ascend Mate,LG G, LG G PRO,Samsung Galaxy Note III ,Oneplus One, Huawei Ascend Mate 7,Xiaomi Mi4 ,OnePlus One ,LG G3 ,Iphone 6 Plus ,Samsung Galaxy Note Edge,Samsung Galaxy S6,Samsung Galaxy Note 4 Xiaomi Mi Note Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazman Δημ. December 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2013 Καλημέρα παιδιά και χρόνια πολλά. Συγνώμη που μπαίνω έτσι λίγο ξεκάρφωτα αλλά δεν άντεξα. Όταν κυκλοφόρησε το τηλέφωνο στην Γερμανία έκανε 499€. Στην Ελλάδα, δεν ξέρω γιατί, ήρθε 599€. Τώρα όλα τα 16GB από Γερμανία έχουν 400€ άρα 99€ πτώση τιμής. Για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νέοι....:rolleyes::rolleyes: σωστο αλλα και οσοι το εχουν εδω κοντα στα 400 ειναι branded.αυτα που δεν ειναι branded εχουν κοντα στα 500+. Παράθεση Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aesop Δημ. December 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2013 Μαλλον εξαντληθηκαν γιατι εγω το πηρα unbranded 399 Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. December 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2013 Μαγκες, μπορειτε να τσεκαρετε κατι σας παρακαλω; Αν μεσα στις ρυθμισεις του dialer εχουμε τσεκαρισμενη την επιλογη το power button με ενα πατημα να τερματιζει τις κλησεις, τοτε σας δουλευει παντα ή μονο οταν η οθονη ειναι ενεργη δηλαδη οταν δεν εχετε τη συσκευη στο αυτι ωστε να μην ενεργοποιηθει ο proximity sensor; Δοκιμαστε σας παρακαλω και πειτε μου. Ευχαριστω. Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsagod123 Δημ. December 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2013 Ξέρετε τι κάνει στο quick memo η λειτουργία επικάλυψης ????? Παράθεση -Αγγελίες επιτρέπονται μόνο στο Buy&Sell. -οκ, δεν θα το ξανακανω !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
supermario Δημ. December 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2013 ρε παιδια ο dialer υπαρχει καποιος τροπος να υποστηριζει ευρεση επαφων με τ9 (να πατας τα νουμερα και να σε βρισκει τις επαφες?) υπαρχει καποιο mod? η παμε αναγκαστικα σε αλλο dialer οπως π.χ. exdialer? Παράθεση http://forum.xda-developers.com/lg-g3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest bossgs3 Δημ. December 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2013 Καλησπέρα σε Όλους. .. το χω Ξανά πει ότι έβγαλα βίντεο με όλες τις αναλύσεις του κινητού και όλες πικαρουν... δλδ.. παραμορφώνει το ηχείο σε live ηχογραφήσεις.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. December 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2013 (edited) Καλησπέρα σε Όλους. .. το χω Ξανά πει ότι έβγαλα βίντεο με όλες τις αναλύσεις του κινητού και όλες πικαρουν... δλδ.. παραμορφώνει το ηχείο σε live ηχογραφήσεις.... Το εχω διαπιστωσει κι εγω και οχι μονο στις ηχογραφησεις και το βιντεο που εχει τραβηχτει απο τη συσκευη αλλα και κατα την ωρα της κλησης. Αν παρατηρησετε ο ηχος απο το συνομηλιτη μας ακουγεται σπασμενος. Νομιζω οτι ξερω τι φταιει. Οταν το περιβαλλον που ηχογραφειται/βιντεοσκοπειται/μεταδιδεται ειναι αθορυβο τοτε σαν να κοβεται η μεταδωση του ηχου και να μην μεταφερεται κανενας ηχος μεχρι τη στιγμη που υπαρξει καποιος θορυβος οπως ομιλια, τραγουδι κτλ. για να ενεργοποιηθει και παλι. Θημηθητε οπως ειναι καποιες συσκευες με ανοιχτη ακροαση που αμα ο αλλος δε μιλησει δεν ακουγεται τιποτα. Η συνεπεια ειναι να χανουμε λιγο απο την αρχη του ηχου/θορυβου οπως επισης να μπαινει πολυ ευκολα αυτη η λειτουργια αμεσως μετα την παραμικρη σιωπη με αποτελεσμα να εχουμε αυτον τον σπαστο ηχο. Δοκιμαστε να τραβηξετε βιντεο με καποια συνηθισμενη ομιλια και μετα τραβηξτε αλλο ενα αλλα να παιζει μουσικη χωρις διακοπες. Το πρωτο βιντεακι θα εχει σπαστο ηχο γιατι η ομιλια εχει διακοπες στην ενταση του ηχου ενω ο ηχος στο δευτερο βιντεακι θα ειναι κομπλε γιατι η μουσικη παιζει συνεχεια οποτε δεν μπαινει η λειτουργεια "σιγανσης". Παιδια το προβλημα ειναι πολυ σπαστικο αλλα φανταζομαι οτι πειραζοντας καποια επιλογη απο τα κρυφα μενου μπορει κατι να αλλαξει. Επισης ειμαι πολυ περιεργος που εχει αναφερθει απο πολυ λιγους. Edited December 28, 2013 by TUPAC_RIP Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest bossgs3 Δημ. December 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2013 Το εχω διαπιστωσει κι εγω και οχι μονο στις ηχογραφησεις και το βιντεο που εχει τραβηχτει απο τη συσκευη αλλα και κατα την ωρα της κλησης. Αν παρατηρησετε ο ηχος απο το συνομηλιτη μας ακουγεται σπασμενος. Νομιζω οτι ξερω τι φταιει. Οταν το περιβαλλον που ηχογραφειται/βιντεοσκοπειται/μεταδιδεται ειναι αθορυβο τοτε σαν να κοβεται η μεταδωση του ηχου και να μην μεταφερεται κανενας ηχος μεχρι τη στιγμη που υπαρξει καποιος θορυβος οπως ομιλια, τραγουδι κτλ. για να ενεργοποιηθει και παλι. Θημηθητε οπως ειναι καποιες συσκευες με ανοιχτη ακροαση που αμα ο αλλος δε μιλησει δεν ακουγεται τιποτα. Η συνεπεια ειναι να χανουμε λιγο απο την αρχη του ηχου/θορυβου οπως επισης να μπαινει πολυ ευκολα αυτη η λειτουργια αμεσως μετα την παραμικρη σιωπη με αποτελεσμα να εχουμε αυτον τον σπαστο ηχο. Δοκιμαστε να τραβηξετε βιντεο με καποια συνηθισμενη ομιλια και μετα τραβηξτε αλλο ενα αλλα να παιζει μουσικη χωρις διακοπες. Το πρωτο βιντεακι θα εχει σπαστο ηχο γιατι η ομιλια εχει διακοπες στην ενταση του ηχου ενω ο ηχος στο δευτερο βιντεακι θα ειναι κομπλε γιατι η μουσικη παιζει συνεχεια οποτε δεν μπαινει η λειτουργεια "σιγανσης". Παιδια το προβλημα ειναι πολυ σπαστικο αλλα φανταζομαι οτι πειραζοντας καποια επιλογη απο τα κρυφα μενου μπορει κατι να αλλαξει. Επισης ειμαι πολυ περιεργος που εχει αναφερθει απο πολυ λιγους. Με βοηθάς λιγάκι να δω που είναι τα κρυφά μενού και τι πρέπει να πειραξω ? Να τονίσω όμως ότι σε όλες τις αναλύσεις τράβηξα βίντεο σε live μπουζουκια Αθήνα....όλα παραμορφωνουν .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. December 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2013 Με βοηθάς λιγάκι να δω που είναι τα κρυφά μενού και τι πρέπει να πειραξω ? Να τονίσω όμως ότι σε όλες τις αναλύσεις τράβηξα βίντεο σε live μπουζουκια Αθήνα....όλα παραμορφωνουν .. Γραψε στον dialer: 3845#*802# Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest bossgs3 Δημ. December 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2013 (edited) Γραψε στον dialer: 3845#*802# Δεν ανοίγει καν ... :/ και τι θα πειραξω άν ανοιξει το κρυφο μενού? Οκ σορρυ το άνοιξα.... και τι κάνω με κάμερα τρ ? Edited December 28, 2013 by bossgs3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. December 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2013 Δεν ανοίγει καν ... :/ και τι θα πειραξω άν ανοιξει το κρυφο μενού? Οκ σορρυ το άνοιξα.... και τι κάνω με κάμερα τρ ? Δεν το εχω ψαξει ακομα. Μπορει να εχει καμια ρυθμιση για το μικροφωνο. Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest bossgs3 Δημ. December 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2013 Δεν το εχω ψαξει ακομα. Μπορει να εχει καμια ρυθμιση για το μικροφωνο. όποιος ξέρει ας μας ενημέρωση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arfi-gorgona Δημ. December 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2013 ΜΗΝ πειράζετε το κρυφό μενού αν δεν γνωρίζετε τι κανετε.... Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakisdani Δημ. December 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2013 παιδια προσπαθω να συνδεσω το κινητο ασυρματα με το laptop ανοιγω την ασυρματη αποθηκευση συνδεομαι με το ασυρματο μου δικτυο μου βγαζει την adress την παταω στον υπολογιστη απο ολα τα browser αλλα τιποτα δεν μπορω να συνδεθω... ενω με το wifi file tansfer η ιδια διαδικασια γίνεται στο λεπτο, το εχει δοκιμασει κανενας το καταφερε να ξερω μηπως εχω κανει καμια *******.:X Παράθεση NOKIA 5800,HTC HD2,SAMSUNG GALAXY Ace, Samsung GALAXY NOTE 2, LG G2 μπράβο στην lg για το δώρο που μου έκανε...:D Iphone 5c, Iphone 6,Iphone 7 plus,Xiaomi mi 8 lite,Xiaomi redmi note 9s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. December 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2013 παιδια προσπαθω να συνδεσω το κινητο ασυρματα με το laptop ανοιγω την ασυρματη αποθηκευση συνδεομαι με το ασυρματο μου δικτυο μου βγαζει την adress την παταω στον υπολογιστη απο ολα τα browser αλλα τιποτα δεν μπορω να συνδεθω... ενω με το wifi file tansfer η ιδια διαδικασια γίνεται στο λεπτο, το εχει δοκιμασει κανενας το καταφερε να ξερω μηπως εχω κανει καμια *******.:X Πηγαινε ''my computer'' και βαλε τη διευθυνση στη μπαρα. Ασε τους browsers... Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakisdani Δημ. December 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2013 Πηγαινε ''my computer'' και βαλε τη διευθυνση στη μπαρα. Ασε τους browsers... μπραβο ρε elthis ειχα σπασει το κεφαλι μου στο μεταξυ στο προγραμμα λεει συνδεθειτε με το προγραμμα περιήγησης του υπολογιστη. Παράθεση NOKIA 5800,HTC HD2,SAMSUNG GALAXY Ace, Samsung GALAXY NOTE 2, LG G2 μπράβο στην lg για το δώρο που μου έκανε...:D Iphone 5c, Iphone 6,Iphone 7 plus,Xiaomi mi 8 lite,Xiaomi redmi note 9s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RENESISS Δημ. December 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2013 Και εγω που εκανα το ιδιο στον υπολογιστη μου δεν μου ανοιγε κανενα παραθυρο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apagal Δημ. December 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2013 ΜΗΝ πειράζετε το κρυφό μενού αν δεν γνωρίζετε τι κανετε.... Τι ρυθμίσεις περιλαμβάνει το κρυφό μενού? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. December 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2013 Και εγω που εκανα το ιδιο στον υπολογιστη μου δεν μου ανοιγε κανενα παραθυρο... Τη διευθηνση τη βαζουμε στον explorer οχι σε καποιον internet browser. Ειναι παρεξηγησημο ειναι η αληθεια. Ανοιξε πχ "Τα εγγραφα μου" και βαλτο στην μπαρα διευθυνσεων. Τι ρυθμίσεις περιλαμβάνει το κρυφό μενού? Ανοιξε το και δες. Δυσκολο να στα γραψει κανενας ολα αυτα. Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalagas Δημ. December 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2013 μπραβο ρε elthis ειχα σπασει το κεφαλι μου στο μεταξυ στο προγραμμα λεει συνδεθειτε με το προγραμμα περιήγησης του υπολογιστη. Ακριβώς καλά το λέει... Πρόγραμμα περιήγησης υπολογιστή = Windows Explorer. Πρόγραμμα περιήγησης διαδικτύου = Internet Explorer, Chrome, Firefox κλπ Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. December 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2013 Καλήμερα σας . Υπάρχει σχετικό θέμα που αφορά τις φωτογραφίες/βίντεο για το G2 και μπορείτε να ανεβάζετε εκεί τις φωτογραφίες και τα βίντεο . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nk66 Δημ. December 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2013 Μια ερωτηση,θελω να στειλω καποια αρχεια σε άλλο τηλ αλλα δεν βλεπω την επιλογή wifi direct.Προσπαθησα και από τον es Explorer και από τον ενσωματομενο αλλα δεν υπαρχει τετοια επιλογή ,εχει μονο bluetooth,email,gmail,send by lan του es ,skype,smartshare beam.Ειναι και σε σας ετσι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakisdani Δημ. December 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2013 Μια ερωτηση,θελω να στειλω καποια αρχεια σε άλλο τηλ αλλα δεν βλεπω την επιλογή wifi direct.Προσπαθησα και από τον es Explorer και από τον ενσωματομενο αλλα δεν υπαρχει τετοια επιλογή ,εχει μονο bluetooth,email,gmail,send by lan του es ,skype,smartshare beam.Ειναι και σε σας ετσι; δοκιμασε με smartshare beam Παράθεση NOKIA 5800,HTC HD2,SAMSUNG GALAXY Ace, Samsung GALAXY NOTE 2, LG G2 μπράβο στην lg για το δώρο που μου έκανε...:D Iphone 5c, Iphone 6,Iphone 7 plus,Xiaomi mi 8 lite,Xiaomi redmi note 9s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts