manthosffvll Δημ. December 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2013 Παιδια καλησπερα και απο μενα. Απο σημερα ειμαι νεος κατοχος του g2 οποτε καλως σας βρηκα!!!! Το αποφασισα και πηρα ενα ελληνικο 6gr. Απλα να σας ενημερωσω οτι εχω τρελλο κολλημα με την καμερα και το gps οποτε θα το λιωσω και θα σας γραψω εντυπωσεις. Εχω στα χερια μου ενα lumia 920 και για λιγο ενα 1020 και με προχειρες φωτο που συγκρινα.....ρε παιδια ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΜΕΡΑ.... Και δεν μιλαω για μερα μονο....αλλα για νυχτα!!!!! Εκει που τα lumia δεν παιζονται ειναι στις νυχτερινες λογω f2.0...Μεχρι στιγμης το g2 ειναι καλυτερο απο το lumia 920 τη νυχτα!!! Οσο για το video με τα χαμηλα fps, ειναι καθαρα θεμα software. Και αν θελετε μπορω να σας εξηγησω γιατι συμβαινει. Στο lumia ειναι τζαμι το video χωρις κοψιματα και 30 fps σταθερα ΑΛΛΑ.... ΡΙΧΝΕΙ την ποιοτητα σε χαμηλο φωτισμο για να ανταπεξελθει ενω το g2 την κραταει σταθερη και το iso και το bitrate. Μπορω αν σας ενδιαφερει να σας ενημερωσω για συγκριτικα με πολυ καλα κινητα σε καμερα οπως s4, htc one, s3, lumia 920+925+1020 και να σας πω που ποναει και που διαπρεπει. Σε γενικες γραμμες το κινητο το εχω στα χερια μου 2 ωρες τωρα και ομολογω οτι ισως ειναι οτι καλυτερο εχω πιασει στα χερια μου....ΜΑΚΡΑΝ. Θεοποιημενα ειναι δυστυχως τα lumia με τους φοβερους φακους τους και τις επιδοσεις τους σε νυχτα. Εχω στα χερια μου χειροπιαστα αποτελεσματα και εικονες οχι εικασιες απο κωλ....site που εχουν συμφεροντα και τιποτα αλλο. Μπερδευτηκα τοσο πολυ με τα reviews που ειπα θα το παρω να το δω μονος μου και ας ρισκαρω εναν μισθο!!!! Τα λεμε συντομα καλος ηρθες φιλε στην παρεα !!!:) σύμφωνο απόλυτα με τα λεγομενα σου ειναι το πιο ολοκληρωμένη ανδροιτ συσκευει μεχρι στιγμης!!!:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k30taas Δημ. December 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2013 Οσο για το video με τα χαμηλα fps, ειναι καθαρα θεμα software. Και αν θελετε μπορω να σας εξηγησω γιατι συμβαινει. Στο lumia ειναι τζαμι το video χωρις κοψιματα και 30 fps σταθερα ΑΛΛΑ.... ΡΙΧΝΕΙ την ποιοτητα σε χαμηλο φωτισμο για να ανταπεξελθει ενω το g2 την κραταει σταθερη και το iso και το bitrate. το κινητο το εχω στα χερια μου 2 ωρες τωρα Εγω θα προτιμουσα να εχει σταθερα τα 30 fps και ας ριχνει λιγο την ποιοτητα. Καλα μονο σε 2 ωρες εισαι σε θεση να κρινεις τοσο αναλυτικα το τηλ? Εμενα παλι η καμερα σε χαμηλο φωτισμο δεν με ικανοποιει καθολου, και το εχω ένα μηνα με πολλες δοκιμες στο βιντεο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arfi-gorgona Δημ. December 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2013 Και που να το δείτε με την 4.4...... Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aesop Δημ. December 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2013 Ξερει κανενας ποτε αναμενουμε 4.4? Και τι γινεται ρε παιδια με το ΟΤΑ? Μηπως θα βγει πιο γρηγορα σε συνδεση με υπολογιστη? Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. December 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2013 Ξερει κανενας ποτε αναμενουμε 4.4? Και τι γινεται ρε παιδια με το ΟΤΑ? Μηπως θα βγει πιο γρηγορα σε συνδεση με υπολογιστη? Ακούγεται για Γενάρη για το 802. Κανεις δε μπορεί να πει με σιγουριά. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boumboum Δημ. December 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2013 Χρόνια Πολλά σε όλους! Είμαι κι εγώ κάτοχος του g2. Είναι το δεύτερο που έχω γιατί το πρώτο αυτοκτόνησε στα καλά καθούμενα την 5η μέρα. Κόλλησε κατά το ξεκλείδωμα της οθόνης. Κρατώντας πατημένο το Power του έκανα επανεκκίνηση και μου πέταξε την παρακάτω εικόνα. Ότι και να έκανα από τις εντολές δεν άκουγε καθόλου. Κάνοντας επανεκκίνηση δεν μπούταρε ποτέ ξανά. Το άλλαξα σε doa τη δεύτερη μέρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. December 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2013 Παιδια καλησπερα και απο μενα. Απο σημερα ειμαι νεος κατοχος του g2 οποτε καλως σας βρηκα!!!! Το αποφασισα και πηρα ενα ελληνικο 6gr. Απλα να σας ενημερωσω οτι εχω τρελλο κολλημα με την καμερα και το gps οποτε θα το λιωσω και θα σας γραψω εντυπωσεις. Εχω στα χερια μου ενα lumia 920 και για λιγο ενα 1020 και με προχειρες φωτο που συγκρινα.....ρε παιδια ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΜΕΡΑ.... Και δεν μιλαω για μερα μονο....αλλα για νυχτα!!!!! Εκει που τα lumia δεν παιζονται ειναι στις νυχτερινες λογω f2.0...Μεχρι στιγμης το g2 ειναι καλυτερο απο το lumia 920 τη νυχτα!!! Οσο για το video με τα χαμηλα fps, ειναι καθαρα θεμα software. Και αν θελετε μπορω να σας εξηγησω γιατι συμβαινει. Στο lumia ειναι τζαμι το video χωρις κοψιματα και 30 fps σταθερα ΑΛΛΑ.... ΡΙΧΝΕΙ την ποιοτητα σε χαμηλο φωτισμο για να ανταπεξελθει ενω το g2 την κραταει σταθερη και το iso και το bitrate. Μπορω αν σας ενδιαφερει να σας ενημερωσω για συγκριτικα με πολυ καλα κινητα σε καμερα οπως s4, htc one, s3, lumia 920+925+1020 και να σας πω που ποναει και που διαπρεπει. Σε γενικες γραμμες το κινητο το εχω στα χερια μου 2 ωρες τωρα και ομολογω οτι ισως ειναι οτι καλυτερο εχω πιασει στα χερια μου....ΜΑΚΡΑΝ. Θεοποιημενα ειναι δυστυχως τα lumia με τους φοβερους φακους τους και τις επιδοσεις τους σε νυχτα. Εχω στα χερια μου χειροπιαστα αποτελεσματα και εικονες οχι εικασιες απο κωλ....site που εχουν συμφεροντα και τιποτα αλλο. Μπερδευτηκα τοσο πολυ με τα reviews που ειπα θα το παρω να το δω μονος μου και ας ρισκαρω εναν μισθο!!!! Τα λεμε συντομα Άντε μεγεια..τσαμπα τα 130mb που ανεβασα στο dropbox :'( Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmy_jump24 Δημ. December 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2013 Παιδιά καλησπερα και Χρόνια Πολλά! Να ρωτήσω την εφαρμογή πλοήγηση που έχει μέσα, δηλαδη απο τους χαρτες google δεν λειτουργεί μόνο με το gps ενεργοποιημένο πρέπει να έχω και το data on; Υ.Γ. Εβλεπα την συζήτηση στις προηγούμενες σελιδες για το gps και εβαλα το gps status pro και βγηκα στο μπαλκονι με flight mode και μου εντόπισε 9/20 Παράθεση Καμένος μέχρι το μεδούλι! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. December 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2013 (edited) Παιδιά καλησπερα και Χρόνια Πολλά! Να ρωτήσω την εφαρμογή πλοήγηση που έχει μέσα, δηλαδη απο τους χαρτες google δεν λειτουργεί μόνο με το gps ενεργοποιημένο πρέπει να έχω και το data on; Υ.Γ. Εβλεπα την συζήτηση στις προηγούμενες σελιδες για το gps και εβαλα το gps status pro και βγηκα στο μπαλκονι με flight mode και μου εντόπισε 9/20 Ξερω οτι πρεπει να χρησιμοποιησεις οποσδηποτε τα data αλλα νομιζω οτι μπορεις να τα ανοιξεις μονο στην αρχη μεχρι να σου βγαλει τη διαδρομη και μετα να κανεις την πλοηγηση σου με τον δέκτη GPS. Δεν ειμαι σιγουρος γι'αυτο οποτε αν μπορει καποιος να το επιβεβαιωσει. Όσοι έχετε πρόβλημα με το double tap είναι κατά βάση λόγω του τρόπου που γίνεται. Δοκιμάστε στο κέντρο ΠΟΛΎ απαλά. Θα βρείτε το πόσο απαλά καθώς θα βλέπετε το led να ανάβει από το πρώτο tap. Δεν υπαρχει περιπτωση να ανάβει το ledάκι με το πρωτο πατημα. Edited December 26, 2013 by TUPAC_RIP Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arfi-gorgona Δημ. December 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2013 Παιδια καλησπερα και απο μενα. Απο σημερα ειμαι νεος κατοχος του g2 οποτε καλως σας βρηκα!!!! Το αποφασισα και πηρα ενα ελληνικο 6gr. Απλα να σας ενημερωσω οτι εχω τρελλο κολλημα με την καμερα και το gps οποτε θα το λιωσω και θα σας γραψω εντυπωσεις. Εχω στα χερια μου ενα lumia 920 και για λιγο ενα 1020 και με προχειρες φωτο που συγκρινα.....ρε παιδια ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΜΕΡΑ.... Και δεν μιλαω για μερα μονο....αλλα για νυχτα!!!!! Εκει που τα lumia δεν παιζονται ειναι στις νυχτερινες λογω f2.0...Μεχρι στιγμης το g2 ειναι καλυτερο απο το lumia 920 τη νυχτα!!! Οσο για το video με τα χαμηλα fps, ειναι καθαρα θεμα software. Και αν θελετε μπορω να σας εξηγησω γιατι συμβαινει. Στο lumia ειναι τζαμι το video χωρις κοψιματα και 30 fps σταθερα ΑΛΛΑ.... ΡΙΧΝΕΙ την ποιοτητα σε χαμηλο φωτισμο για να ανταπεξελθει ενω το g2 την κραταει σταθερη και το iso και το bitrate. Μπορω αν σας ενδιαφερει να σας ενημερωσω για συγκριτικα με πολυ καλα κινητα σε καμερα οπως s4, htc one, s3, lumia 920+925+1020 και να σας πω που ποναει και που διαπρεπει. Σε γενικες γραμμες το κινητο το εχω στα χερια μου 2 ωρες τωρα και ομολογω οτι ισως ειναι οτι καλυτερο εχω πιασει στα χερια μου....ΜΑΚΡΑΝ. Θεοποιημενα ειναι δυστυχως τα lumia με τους φοβερους φακους τους και τις επιδοσεις τους σε νυχτα. Εχω στα χερια μου χειροπιαστα αποτελεσματα και εικονες οχι εικασιες απο κωλ....site που εχουν συμφεροντα και τιποτα αλλο. Μπερδευτηκα τοσο πολυ με τα reviews που ειπα θα το παρω να το δω μονος μου και ας ρισκαρω εναν μισθο!!!! Τα λεμε συντομα Αν βάλεις και το μοντακι φίλε μου,η κάμερα από μια χαρά θα γινει 2 :p (και παίρνει ακόμα και άλλες βελτιώσεις,ειναι ακόμα αρχη.) Μεγεια και απο έμενα!! Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demon2411 Δημ. December 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2013 (edited) Αν βάλεις και το μοντακι φίλε μου,η κάμερα από μια χαρά θα γινει 2 :p (και παίρνει ακόμα και άλλες βελτιώσεις,ειναι ακόμα αρχη.) Μεγεια και απο έμενα!! Kαλως σε βρηκα οπως και τα υπολοιπα παιδια πιο πριν μου με καλωςορισαν! Ελπιζω να βρω την ιδια φιλοξενια και φιλικοτητα οπως ημουν στα αλλα παιδια στο τοπικ του lumia. Για καμερα Μην βιαζεστε να κρινετε σας το ξαναλεω πρεπει να ειναι software. H καμερα ειναι ενα εξαρτημα πατημενο πανω στην μητρικη του snapdragon 800-600 και του καθε επεξεργαστη. Αν δειτε αντικατασταση πλακετας, η καμερα παει μαζι (αν θες βγαινει). Αυτο σημαινει οτι ειναι Software αλλα δεν παυει να ειναι πολυ λαθος η lg ενω εχει φτιαξει ενα τοσο καλο τηλεφωνο να μην εχει υπολογισει την νυχτερινη ληψη σωστα. Εξαλλου ολα τα lg στον τομεα καμερας δεν λεγανε ποτε τιποτα. Βεβαια ομολογω οτι στο g2 τα πραγματα ειναι καλυτερα. Εγω το κινητο το αγορασα εν γνωση μου οτι η καμερα εχει θεμα με την νυχτα και ενω ημουν (ειμαι ακομα) κατοχος lumia 920 που την νυχτα ξερουμε ολοι τι κανει. @gsir γιατι ρε τα ανεβασες αδικα? ισα ισα με εψησες και το πηρα... :lol:;) @k30taas ναι φιλε μου μπορω να κρινω γιατι το νο 1 στο κινητο για μενα ειναι το gps και η καμερα (σαφως και τα υπολοιπα). Με το που το πηρα στα χερια μου ουτε καν στο μενου δεν μπηκα ουτε σιμ δεν εβαλα μεσα. Αρχισα να τραβαω φωτο και βιντεο μαζι με το lumia για να δω τι κανει την νυχτα. Ακομα δεν εχω ολοκληρωμενη αποψη αλλα εχω μια πολυ καλη εικονα τι κανει μιας και συγκρινα επιτοπου τα δειγματα μου απο s4-lumia. Οσο για το gps οσο το δουλεψα κλειδωσε σε 4 δευτερα 13 και εβλεπε 24! (πρωτη φορα βλεπω κινητο με glonass να πιανει τοσους) Αυτα που δεν μου αρεσουν στο κινητο μεχρι στιγμης ειναι το ηχειο, το doubletap ακουγε καλυτερα στο Lumia, και το καπακι πισω κατω απο το volume button αν το πιεσεις εχει εναν μικρο τζογο παιζει μεσα εξω. Το εχετε και εσεις αυτο? Λιαν συντομως και αναλυτικο review και συγκριτικο (οχι οτι το χρειαζεστε αλλα κουβεντα να γινεται) απλα δουλευω σε ζαχαροπλαστειο και ο ελευθερος χρονος τωρα ειναι 0. :ninja: edit: και αυτο που αναφερουν μερικοι με το αργο κλειστρο, δεν ειναι αργος ο φακος, το software ειναι. Ο φακος ειναι στανταρ. Edited December 26, 2013 by demon2411 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arfi-gorgona Δημ. December 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2013 (edited) Βάλε το μοντακι και θα με θυμηθείς.Διορθώνει αρκετά πραγματα,ενα από αυτά ειναι το αργό focus την νύχτα.Οπως και τα frames στο βιντεο.Επισεις η 4.4 εχει σίγουρα βελτιώσεις στην κάμερα και ειδικά στο βιντεο.Οταν με το κάλο γινει ροοτ θα εχουμε και καλύτερο μοντακι. Edited December 26, 2013 by arfi-gorgona Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. December 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2013 Arfi-gorgona στην 4.4 πως σου φάνηκε το τηλέφωνο ως προς το smoothness και κάτι χαζολαγκακια που κάνει; Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arfi-gorgona Δημ. December 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2013 Αν και με την μπετα,που λογικά θα εχει λίγα θεματακια.Το κινητο ειναι πολύ άμεσο.Μεγαλη διαφορα για μένα από πριν. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KM24 Δημ. December 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2013 Η καμερα βελτιωθηκε σε ταχυτητα του κλειστρου στην 4.4 η οχι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fraris Δημ. December 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2013 Αν και με την μπετα,που λογικά θα εχει λίγα θεματακια.Το κινητο ειναι πολύ άμεσο.Μεγαλη διαφορα για μένα από πριν. Πως πηρες την 4.4 ? Eιχες Κορεατικο πηρε UpDate η απο Custom Rom ? Παράθεση Sony Ericsson W900,Sony Ericsson P990i , Nokia N95,Sony Ericsson Satio,Iphone 4 ,Samsung Galaxy Note ,Samsung Galaxy Nexus ,Lg Optimus 3D,Samsung Galaxy Note II, Huawei Ascend Mate,LG G, LG G PRO,Samsung Galaxy Note III ,Oneplus One, Huawei Ascend Mate 7,Xiaomi Mi4 ,OnePlus One ,LG G3 ,Iphone 6 Plus ,Samsung Galaxy Note Edge,Samsung Galaxy S6,Samsung Galaxy Note 4 Xiaomi Mi Note Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arfi-gorgona Δημ. December 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2013 (edited) Έχω κορεάτικο...έβαλα την μπετα που κυκλοφόρησε για το κορεάτικο πριν λίγες ήμερες.Η κάμερα γενικά βελτιώθηκε,το δικό μου φιρμ από το δικό σας, ακόμα και το παλαιό,είχε αρκετές εκδόσεις διαφορα.Ετσι δεν γνωρίζω για να συγκρινω..Σίγουρα όμως παίρνει και αλλες,το μοντακι ας πούμε,τα πάει καλύτερα στο φοκους το βράδυ. Edit:Απο screen shoots πάντως που βλεπω,μαλλον τελικά δεν έχω μπετα...Η τελευταία που κυκλοφόρησε σαν μπετα δόθηκε από ότι φαίνεται και official... Edited December 26, 2013 by arfi-gorgona Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
idemis Δημ. December 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2013 που μπορουμε να βρουμε αυτο το μοντακι για την καμερα? πρεπει να ειναι root το κινητο? Παράθεση Diligentia, Vis, Celeritas Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arfi-gorgona Δημ. December 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2013 Και ροοτ και ρεκοβερυ.Και νομίζω ότι λιγάκι πιο πίσω εχει δοθεί και το λινκ...η εδώ η στο άλλο με τις φώτο. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsagod123 Δημ. December 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2013 Το κινητό μας είναι τέλειο. Συμφωνώ. Ότι μόλις δοθεί η κιτ κατ, πολλά από τα θέματα που αναφέρετε θα διορθωθούν. Παράθεση -Αγγελίες επιτρέπονται μόνο στο Buy&Sell. -οκ, δεν θα το ξανακανω !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xribil Δημ. December 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2013 χρόνια πολλά σε όλους και καλές γιορτές!! πρόσφατα και εγώ κάτοχος του εν λόγω κινητού.. έχω παρατηρήσει ωστόσο το φαινόμενο της ανεπαίσθητης αλλαγής φωτεινότητας κυρίως κατά τη διάρκεια scrolling σε browser ανεξαρτήτως ενεργοποιημένης της αυτόματης φωτεινότητας, όταν συγκεκριμένα η οθόνη έχει χαμηλή φωτεινότητα, γύρω στο 30% περίπου και πιο χαμηλά.. sto xda διάβασα ότι είναι λόγω της τεχνολογίας της οθόνης που χρησιμοποιεί το κινητό.. και το αναφέρουν σαν content adaptive brightness.. έχει παρατηρηθεί από συμφορουμίτες παρόμοιο φαινόμενο?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FJ_12 Δημ. December 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2013 Δεν υπαρχει περιπτωση να ανάβει το ledάκι με το πρωτο πατημα. Έχεις δίκιο σε αυτό. Η αίσθηση είναι τόσο γρήγορη που νιώθεις ότι το led άναψε από το πρώτο tap ενώ στην ουσία ανάβει με το πρώτο άγγιγμα του δεύτερου tap και είναι σαν αποτέλεσμα του πρώτου :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthosffvll Δημ. December 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2013 που μπορουμε να βρουμε αυτο το μοντακι για την καμερα? πρεπει να ειναι root το κινητο? ναι φιλε μου το τηλεφωνο πρεπει να ειναι ροοτ με custom recovery!!! http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2548974 αυτο ειναι το μοντακι και ειναι πολυ καλυτερο απο την στοκ καμερα!!καλυτερα να περασεις την Version 1.2.0 Details: - *LG Codebase 10 users read below ειναι η πιο καλή κατα την άποψή μου!!αλλα παντα κανεις ενα backup την ρομ σου και της καμερας!! η xdabbeb's camera v1.3.1 δεν δουλευει!!δουλευει η xdabbeb's camera v1.3.1 - alt!!!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aesop Δημ. December 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2013 Ρε παιδια πως μπορουμε να κανουμε multitasking το youtube να συνεχιζει να παιζει ενω κανουμε browsing πχ?Με τα 3 δακτυλα κλεινει η μουσικη... με το s3 κραταγα πατημενο το βελακι και ειχα τα παντα ανοχτα... το qslide δεν εχει πχ chrome... Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. December 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2013 Ρε παιδια πως μπορουμε να κανουμε multitasking το youtube να συνεχιζει να παιζει ενω κανουμε browsing πχ?Με τα 3 δακτυλα κλεινει η μουσικη... με το s3 κραταγα πατημενο το βελακι και ειχα τα παντα ανοχτα... το qslide δεν εχει πχ chrome... Αυτο που μπορεις να κανεις ειναι να μπεις στο youtube απο τον μαμα browser και να το ν κανεις ελαχιστοποιηση (qslide) και μετα να κανεις οτι θες. Το βιντεακι θα παιζει. Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts