k30taas Δημ. December 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2013 Αυτό που είδες θα ήταν το αμερικάνικο της ΑΤ&Τ το δεξια της φωτο είναι αυτό που λες? η αυτό που εχουμε? αν το προσεξεις εχει την τρυπουλα που λεω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. December 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2013 το δεξια της φωτο είναι αυτό που λες? η αυτό που εχουμε? αν το προσεξεις εχει την τρυπουλα που λεω Το ξέρω για αυτο έβαλα και την φώτο ,είναι της AT&T και το άλλο (αριστερό ) αμερικάνικο είναι και αυτο . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johni41 Δημ. December 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2013 μου βγαζει παραθυρο μια εφαρμογη, νομιζω πως ειναι το <<κεντρο ενημερωσεων>>, κεφαλιδα εχει το lg electronics inc. και θελει να πατησω οκ για να συμφωνησω με κατι ορους και να δουλεψει μαλλον η ενημερωση? κανει αυτοματα ενημερωση ή διαλεγω εγω τι θα κατεβασει? ρωταω γιατι εχω διαβασει οτι αν ειχε αλλη ρομ το κινητο απο την eur που φοραει τωρα και το δικο μου,τοτε θα γυρισει σε ασιατικη(αν ηταν η αρχικη) παλι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k30taas Δημ. December 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2013 θα σου πω λιγο αργοτερα μολις το δοκιμασω.. Τι έκανες τελικά δοκίμασες το email ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
averel11 Δημ. December 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2013 παιδια ξερουμε αν το κινητο μας υποστηριζει USB On-the-Go (OTG); ειδα αυτο το δημοσίευμα http://techblog.gr/gadgets/sony-microusb-flash-drive-9400/ και νομιζω οτι ενα τετοιο στικακι θα ηταν παρα πολυ χρησιμο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. December 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2013 παιδια ξερουμε αν το κινητο μας υποστηριζει USB On-the-Go (OTG); ειδα αυτο το δημοσίευμα http://techblog.gr/gadgets/sony-microusb-flash-drive-9400/ και νομιζω οτι ενα τετοιο στικακι θα ηταν παρα πολυ χρησιμο εννοείτε ότι υποστηρίζει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. December 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2013 υποστηριζει..αν εχεις καβατζωμενη καρτα μνημης παρε αυτο http://www.meenova.com/st/p/m3r.html να σου βγει πιο φθηνα.. Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
averel11 Δημ. December 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2013 υποστηριζει..αν εχεις καβατζωμενη καρτα μνημης παρε αυτο http://www.meenova.com/st/p/m3r.html να σου βγει πιο φθηνα.. ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
averel11 Δημ. December 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2013 εννοείτε ότι υποστηρίζει ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k30taas Δημ. December 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2013 παιδια τι λετε γι αυτό? http://www.droidviews.com/make-lg-g2-perform-faster-by-fixing-lag-issue/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. December 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2013 υποστηριζει..αν εχεις καβατζωμενη καρτα μνημης παρε αυτο http://www.meenova.com/st/p/m3r.html να σου βγει πιο φθηνα.. Το εχει παρει κανεις να μας πει εντυπώσεις ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johni41 Δημ. December 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2013 ερωτηση για το 4G! στις επιλογες για τη λειτουργια δικτυου μου βγαζει: μονο gsm, μονο wcdma, αυτοματο gsm/wcdma & αυτοματο gsm/wcdma/lte η τελευταια με το lte ειναι που θα διαλεξω αν θελω να δω 4g? υποτιθεται οτι εχω ανοιχτω το 4g απο την cosmote οταν ρωτησα σε καταστημα της. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. December 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2013 παιδια τι λετε γι αυτό? http://www.droidviews.com/make-lg-g2-perform-faster-by-fixing-lag-issue/ Τα βηματα με το secret menu κατά άφοβα Το εχει παρει κανεις να μας πει εντυπώσεις ? Το έχω, πολύ καλό είναι και σου λύνει τα χέρια ερωτηση για το 4G! στις επιλογες για τη λειτουργια δικτυου μου βγαζει: μονο gsm, μονο wcdma, αυτοματο gsm/wcdma & αυτοματο gsm/wcdma/lte η τελευταια με το lte ειναι που θα διαλεξω αν θελω να δω 4g? υποτιθεται οτι εχω ανοιχτω το 4g απο την cosmote οταν ρωτησα σε καταστημα της. Τη τελευταια πρέπει να χεις ενεργοποιημένη για 4g Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. December 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2013 Ποσες ημερες εκανε να σου ερθει ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. December 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2013 Μου άργησε λιγο, έκανε ενα 20ημερο..δίνει και tracking number Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thannasoubas Δημ. December 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2013 παιδια μια ερωτηση μονο!ειδα το g2 στο mr.mobi(skroutz) στα 415 και δεν γραφει t mobile.εχει αγορασει κανεις απο εκει να μου πει αν ειναι unbraded τελικα η οχι;απο κριτικες στο συνολο διαβαζω οτι εχει θετικες το συγκεκριμενο καταστημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos350 Δημ. December 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2013 ερωτηση για το 4G! στις επιλογες για τη λειτουργια δικτυου μου βγαζει: μονο gsm, μονο wcdma, αυτοματο gsm/wcdma & αυτοματο gsm/wcdma/lte η τελευταια με το lte ειναι που θα διαλεξω αν θελω να δω 4g? υποτιθεται οτι εχω ανοιχτω το 4g απο την cosmote οταν ρωτησα σε καταστημα της. Το lte θα επιλεξεις! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johni41 Δημ. December 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2013 (edited) εχουμε καμια λιστα απο bloatware για αφαιρεση? το lte μου το βγαζει στο αυτοματο μαζι με τα αλλα και οχι μονο του. αλλα αν εχει καλυψη θα γυρισει σε 4G λογικα...? Edited December 11, 2013 by johni41 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TNT4YOU Δημ. December 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2013 παιδια μια ερωτηση μονο!ειδα το g2 στο mr.mobi(skroutz) στα 415 και δεν γραφει t mobile.εχει αγορασει κανεις απο εκει να μου πει αν ειναι unbraded τελικα η οχι;απο κριτικες στο συνολο διαβαζω οτι εχει θετικες το συγκεκριμενο καταστημα. Απο το συγκεκριμένο μαγαζι εχω πάρει και εχω δώσει άπειρα κινητα....των Παναγιωτη (αυτός που εχει το καταστημα) των θεωρώ παρα πολυ καλο στην δουλειά του...και γενικα ειναι πολυ αξιόπιστος (και φίλος πλέον ;) ). Παρε τηλ και ρώτησε των αν ειναι unbraded. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. December 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2013 Μου άργησε λιγο, έκανε ενα 20ημερο..δίνει και tracking number Tο παραγγειλα και εγω ... αντε να δουμε.... με ποιο software mounter το εχεις? να υποθεσω το folder mounter ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. December 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2013 παιδια τι λετε γι αυτό? http://www.droidviews.com/make-lg-g2-perform-faster-by-fixing-lag-issue/ Tα εχω κανει αλλα να σου πω οτι ειδα διαφορά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. December 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2013 Tο παραγγειλα και εγω ... αντε να δουμε.... με ποιο software mounter το εχεις? να υποθεσω το folder mounter ? δεν χρειάζεται αλλο προγραμμα..το αναγνωρίζει αμεσως το κινητο και βλεπεις τα περιεχομενα κανονικα με το ενσωματωμενο file browser Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. December 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2013 δεν χρειάζεται αλλο προγραμμα..το αναγνωρίζει αμεσως το κινητο και βλεπεις τα περιεχομενα κανονικα με το ενσωματωμενο file browser Δεν πιστευω να δινει access και στην recovery και να μπορεις να σηκωσεις απο αυτο nandroid restore ... αν το κανει αυτο τοτε μιλαμε για τρομερο HW? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. December 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2013 αφου υπάρχει recovery που αναγνωριζει Otg λογικα θα δουλευει κι αυτο.. Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Docman Δημ. December 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2013 Υπαρχει δλδ λαγκ ε;:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts