jimmy_jump24 Δημ. December 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2013 Οσοι το πηρατε απο Mobile14 εχει ακουστικα μεσα η 32gb εκδοση; Ναι είχε κανονικά Παράθεση Καμένος μέχρι το μεδούλι! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nectar Δημ. December 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2013 Αν τις διαγραψεις, οχι δεν επανερχονται. Μπορεις να τις απενεργοποιησεις ομως απο τις ρυθμισεις. Σ' ευχαριστώ. Πως τις απενεργοποιείς? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nectar Δημ. December 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2013 Τελικά δε βγάλαμε συμπέρασμα!!! Θα προσπαθήσω να τις πάρω backup και να τις διαγράψω και θα σας πω. Θέλω να έχω την επιλογή να μπορώ να το φέρω στην αρχική του κατάσταση, αλλά δεν θέλω να μπω στη διαδικασία να φλασάρω... από τώρα!!!:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. December 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2013 Φίλε μου αν τις απενεργοποιησεις επανέρχονται με reset η τις ενεργοποιεις μόνος.. Αν τις παγωσεις με titanium πάλι το ιδιο Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelis83 Δημ. December 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2013 Σ' ευχαριστώ. Πως τις απενεργοποιείς? Πας ρυθμίσεις γενικές εφαρμογές διαλέγεις την εφαρμογή που θες και πατάς απενεργοποιηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kost7 Δημ. December 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2013 Τελικά δε βγάλαμε συμπέρασμα!!! Θα προσπαθήσω να τις πάρω backup και να τις διαγράψω και θα σας πω. Θέλω να έχω την επιλογή να μπορώ να το φέρω στην αρχική του κατάσταση, αλλά δεν θέλω να μπω στη διαδικασία να φλασάρω... από τώρα!!!:lol: Πως δεν βγάλαμε ... ισχύει ότι είπε ο Vlasismiriagos: Αν διαγράψεις εφαρμογές συστήματος, αυτές επανέρχονται, μόνο αν φλασάρεις ξανά τη ρομ (ή αν είσαι ρουτ και έχεις κρατήσεις αντίγραφό τους με το titanium προ της διαγραφής τους). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johni41 Δημ. December 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2013 Τον Σεπτεμβρη που πηρε η κοπελα μου Lumia, μια χαρα το εσκασε στο δεκαρακι στην Cosmote. Τωρα αν το μειωσαν, οκ. Αλλα σιγουρα δεν "ηταν". πριν λιγο αγορασα και γω καινουρια σιμ. 5ευρω εχει η μονη σιμ και 10 ευρω εχει η διπλη σιμ, δηλάδη mini + micro μαζι. εχει 2 σιμ η συσκευασια και χρησιμοποιεις οποια σε βολευει.οχι ταυτοχρονα ομως! εγω προτιμησα την διπλη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mpoklis Δημ. December 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2013 παιδια ειναι κανεις απο εδω που εχει αγορασει το 16αρι απο το tokinito.gr? τους ειχα στειλει mail να μου πουνε αν ειναι branded ή unbranded η συσκευη και ενω μου ειπανε unbranded σημερα διαβασα εδω στο φορουμ πως τελικα ειναι branded της T-Mobile και πως δεν καλυπτεται απο εγγυηση καθως ειναι γερμανικο και αυτο το ειπανε απο την LG! αν μπορει ας με βοηθησει καποιος γτ ειμαι να το παραγγειλω αυτες τις μερες. Ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FJ_12 Δημ. December 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2013 Θα προσπαθήσω να τις πάρω backup και να τις διαγράψω και θα σας πω. Θέλω να έχω την επιλογή να μπορώ να το φέρω στην αρχική του κατάσταση Κάντο και πές μας. Εγώ έχω κάνει κατάργηση εγκατάστασης σε κάποες εφαρμογές της LG και υπάρχουν διαθέσιμες για εγκατάσταση πάλι. Μετά απο hard reset νομίζω ότι τις εγκαθιστά μόνο του και γίνεται όπως ήταν αρχικά. Δέν νομίζω ότι χρειάζεται φλασάρισμα, εδώ χωρίς hard reset και πάλι υπάρχουν διαθέσιμες: http://imageshack.com/a/img689/4315/uepc.png Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agekalp Δημ. December 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2013 παιδια ειναι κανεις απο εδω που εχει αγορασει το 16αρι απο το tokinito.gr? τους ειχα στειλει mail να μου πουνε αν ειναι branded ή unbranded η συσκευη και ενω μου ειπανε unbranded σημερα διαβασα εδω στο φορουμ πως τελικα ειναι branded της T-Mobile και πως δεν καλυπτεται απο εγγυηση καθως ειναι γερμανικο και αυτο το ειπανε απο την LG! αν μπορει ας με βοηθησει καποιος γτ ειμαι να το παραγγειλω αυτες τις μερες. Ευχαριστω! Εγώ το πήρα από εκεί και είναι όντως t Mobile αν και μου είπαν πως ήταν unbranded. Τα κορίτσια εκεί δε φαίνεται να "ξέρουν" τέτοιες λεπτομέρειες. Πάντως δε βλέπω το λόγο να μην καλύπτεται από την ελληνική αντιπροσωπία.... Παράθεση Αγγελος... Πώς να κάνουμε root το LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε την Clockwork Recovery στο LG Optimus 2X -- Nandroid Backup - Restore στο LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε μια Custom Rom στο LG Optimus 2X -- Πώς να επιστρέψουμε σε Stock Rom στο LG Optimus 2X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthousalas Δημ. December 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2013 Δυστυχως δεν τα καταφερα με κανενα απο τα δυο :-( Με τι quick memο κανω απο αριστερα προς τα δεξια κ απλα μου τραβαει γραμμες.. κ το κατω volume μαζι με το home button(το πισω κεντρικο κουμπι εννοεις ετσι;) κ ειτε δεν κανει τιποτα ειτε οταν το πατησω ταυτοχρονα επικρατει το home button κ κλεινει την οθονη,τι εκανα πολλες φορες κ συνηθως δεν κανει κατι.. μηπως εχω πατησει κατι στις ρυθμισεις κ δεν το βρισκω;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthousalas Δημ. December 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2013 Το βρηκα με το quick memo.thanks guys!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KM24 Δημ. December 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2013 Όντως το viral παίζει μια χαρά αλλά μέχρι 720p. Δε μπορώ να καταλάβω γιατί κολλάει το YouTube. Κυρίως βλέπω nba βίντεο και τα σπασίματα στην εικόνα είναι πολύ εκνευριστικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. December 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2013 Κάντο και πές μας. Εγώ έχω κάνει κατάργηση εγκατάστασης σε κάποες εφαρμογές της LG και υπάρχουν διαθέσιμες για εγκατάσταση πάλι. Μετά απο hard reset νομίζω ότι τις εγκαθιστά μόνο του και γίνεται όπως ήταν αρχικά. Δέν νομίζω ότι χρειάζεται φλασάρισμα, εδώ χωρίς hard reset και πάλι υπάρχουν διαθέσιμες: http://imageshack.com/a/img689/4315/uepc.png Ναι μπορείς να τις εγκαταστησεις μέσω του LG update.Μη μπερδεύεται, με την αναβαθμιση Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johni41 Δημ. December 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2013 (edited) πριν λιγο μου ηρθε!! το κινητο ειναι οπως το αφησε ο προηγουμενος και θα ηθελα να το φερω στην αρχικη του κατασταση. πως κανω wipe data/cashe και πρεπει να ξαναβαλω τη ρομ? απο οτι ειδα φοραει D80210a-EUR-XX οποτε ειναι η ευρωπαικη(?) η unbranded? και πως μπορω να δω αν ειναι root? Edited December 10, 2013 by johni41 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FJ_12 Δημ. December 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2013 πως κανω wipe data/cashe και πρεπει να ξαναβαλω τη ρομ? Ρυθμίσεις>Δημιουργία αντιγράφου ασφαλείας>Επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Όχι. Είναι η ευρωπαϊκή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johni41 Δημ. December 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2013 σ'ευχαριστω! ξερουμε πως μπορω να δω αν ειναι root ή δεν υπαρχει προβλημα μετα την επαναφορα να το κανω root? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FJ_12 Δημ. December 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2013 σ'ευχαριστω! ξερουμε πως μπορω να δω αν ειναι root ή δεν υπαρχει προβλημα μετα την επαναφορα να το κανω root? Κάνε την επαναφορά να είσαι ''καθαρός'' απο τον προηγούμενο, και μετά θα κάνεις άν θέλεις το root. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johni41 Δημ. December 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2013 Κάνε την επαναφορά να είσαι ''καθαρός'' απο τον προηγούμενο, και μετά θα κάνεις άν θέλεις το root. τωρα κανω επαναφορα και μετα παω στο θεμα με τις τροποποιησεις.... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JamesMoore Δημ. December 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2013 μία ερωτησούλα: με την πρώτη φόρτιση τι κάνουμε; με το που το βγάζουμε από το κουτί το κρατάμε κλειστό και το φορτίζουμε και αν ναι για πόσες ώρες; ή το ανοίγουμε, το λειτουργούμε κανονικά και εκεί στο 20% το φορτίζουμε; πάντα είχα απορία τι πρέπει να κάνουμε στην πρώτη φόρτιση. όλοι λένε "8 ώρες κλειστό" αλλά μου ακούγεται πολύ και ίσως και λάθος γιατί μου δίνει την αίσθηση ότι φθείρει την μπαταρία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. December 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2013 στις 2-3 πρωτες φορτισεις αστο μεχρι το 10% και φορτισε το μεχρι το 100% ανοιχτο και βγαλτο απ τη πριζα. στις υπολοιπες φορτισεις απεφυγε να πεφτεις κατω απο 20% και φορτιζε ειτε μεχρι το 100% ειτε μεχρι οπου θες εσυ!μπορεις να το βαζεις και για φορτιση και στο 50% δε παιζει ρολο.. Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis27 Δημ. December 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2013 Έχει πάρει κανείς το 32αρι από το Mobile14? Το έχει σε σχετικά καλή τιμή και με λίγες και καλές κριτικές αλλά δεν ξέρω περισσότερες πληροφορίες, όπως αν καλύπτεται από την εγγύηση, αν είναι branded / unbranded, ευρωπαϊκό ή T-Mobile όπως κάτι άλλα που βλέπω στο skroutz και αν έχει κάποια διαφορά με το 16αρι ως προς τα updates, το software, κτλ. Συγνώμη για τις πολλές ερωτήσεις αλλά δεν ξέρω και πολλά... Κάθε απάντηση/βοήθεια ευπρόσδεκτη, ευχαριστώ! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmy_jump24 Δημ. December 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2013 (edited) Έχει πάρει κανείς το 32αρι από το Mobile14? Το έχει σε σχετικά καλή τιμή και με λίγες και καλές κριτικές αλλά δεν ξέρω περισσότερες πληροφορίες, όπως αν καλύπτεται από την εγγύηση, αν είναι branded / unbranded, ευρωπαϊκό ή T-Mobile όπως κάτι άλλα που βλέπω στο skroutz και αν έχει κάποια διαφορά με το 16αρι ως προς τα updates, το software, κτλ. Συγνώμη για τις πολλές ερωτήσεις αλλά δεν ξέρω και πολλά... Κάθε απάντηση/βοήθεια ευπρόσδεκτη, ευχαριστώ! :) Εμένα unbranded μου στείλανε, ασίατικο σύμφωνα με το D80210b-SEA-XX. Με εγγύηση σε καλύπτει το κατάστημα το ίδιο Παιδιά θέλω να στείλω στην υπηρεσία της vodafone κενό sms για να μάθω το υπόλοιπο των κλήσεων και των data και δεν με αφήνει.....ξέρεις κανείς πως γίνεται να στείλεις κενο μήνυμα; Edited December 10, 2013 by jimmy_jump24 Παράθεση Καμένος μέχρι το μεδούλι! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FJ_12 Δημ. December 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2013 Παιδιά θέλω να στείλω στην υπηρεσία της vodafone κενό sms για να μάθω το υπόλοιπο των κλήσεων και των data και δεν με αφήνει.....ξέρεις κανείς πως γίνεται να στείλεις κενο μήνυμα; Κάρτα είσαι ή συμβόλαιο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. December 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2013 Παιδιά θέλω να στείλω στην υπηρεσία της vodafone κενό sms για να μάθω το υπόλοιπο των κλήσεων και των data και δεν με αφήνει.....ξέρεις κανείς πως γίνεται να στείλεις κενο μήνυμα; Δεν στελνει κενο μηνυμα ουτε σε μενα, αλλα επειδη εχω και 'γω vodafone για να μαθεις το υπολοιπο του χρονου ομιλιας μπορεις να στειλεις αντι για κενο μια τελεια και σου 'ρχεται το μηνυμα ενημερωσης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts