Leolipop Δημ. November 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2015 Σε περιπτωση αποθεματος ανταλλακτικων , πας εκει , περιμενεις το πολυ μια ωρα , το παιρνεις ετοιμο και φευγεις.Σε αντιθετη περιπτωση δεν ξερουν ουτε αυτοι να σου πουν ποσο θα αργησει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
remwin2 Δημ. November 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2015 Εγιναν αρκετες προσπαθειες να λυθει το προβλημα με το knockon και καμια δεν εχει επιτυχει.Το μονο που δεν δοκιμασα ειναι το hard reset που προτεινε καποιο παιδι. Εκανα αναβαθμιση μεσω του lg pc suite στην τελευταια εκδοση οποτε αυτο το προβλημα λυθηκε.Δοκιμασα εκ νεου και με αυτη την εκδοση το hidden menu και την αναβαθμιση του touch firmware αλλα τζιφος. Πριν δοκιμασω το hard reset θα ηθελα να ρωτησω εαν σκεφτεστε καποια αλλη λυση? Επισης υπαρχει πιθανοτητα να ειναι θεμα hardware ή εφοσον το knockoff λειτουργει κανονικα ειναι θεμα software? Και τελευταια απορια,εαν κανω hard reset,δεδομενα οπως φωτο,μουσικη,επαφες κτλ χανονται? Συγνωμη αν σας εχω ζαλισει,απλα εχω απογοητευτει...:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. November 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2015 Απο οτι καταλαβα σου κλειδωνει κανονικα με διπλο χτυπημα αλλα δεν ξυπναει με κλειστη οθονη , ετσι ; Αν ελεγες το αντιθετο θα σου ελεγα οτι εχεις αλλαξει launcher :p . Mε επαναφορα ρυθμισεων aka factory reset , το τηλεφωνο επανερχεται σε εργοστασιακη κατασταση .Χανονται επαφες , εγκατεστημενες εφαρμογες και ρυθμισεις.Ο εσωτερικος χωρος δεν διαγραφεται απο οσο θυμαμαι οποτε περιεχομενο πολυμεσων δεν θα χαθει.Αλλα μη το ρισκαρεις καλου κακου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
remwin2 Δημ. November 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2015 Απο οτι καταλαβα σου κλειδωνει κανονικα με διπλο χτυπημα αλλα δεν ξυπναει με κλειστη οθονη , ετσι ; Αν ελεγες το αντιθετο θα σου ελεγα οτι εχεις αλλαξει launcher :p . Mε επαναφορα ρυθμισεων aka factory reset , το τηλεφωνο επανερχεται σε εργοστασιακη κατασταση .Χανονται επαφες , εγκατεστημενες εφαρμογες και ρυθμισεις.Ο εσωτερικος χωρος δεν διαγραφεται απο οσο θυμαμαι οποτε περιεχομενο πολυμεσων δεν θα χαθει.Αλλα μη το ρισκαρεις καλου κακου. Ακριβως,οσες φορες και να διπλοχτυπησω δεεεεεεεν.... Εχω κανει ενα backup και ανεβασα και τις επαφες στο gmail χθες απλα σκεφτομουν οτι τι να αλλαξει με το hard reset που δεν εχει αλλαξει με τοσα update του touch firmware.Τεσπα,απ'οτι καταλαβαινω ειναι η μονη επιλογη,οποτε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. November 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2015 Ακριβως , δεν εχει μεινει κατι αλλο να κανεις.Αλλωστε οπως λες και εσυ και αλλοι πριν απο εσενα δε φαινεται να ειναι θεμα hardware .Μαλλον κατι "φρακαρε" στο λογισμικο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. November 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2015 Ακριβως,οσες φορες και να διπλοχτυπησω δεεεεεεεν.... Πρόσεξε να μην καλύπτονται οι σένσορες όταν κάνεις double tap Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. November 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2015 Ακριβως,οσες φορες και να διπλοχτυπησω δεεεεεεεν.... Εχω κανει ενα backup και ανεβασα και τις επαφες στο gmail χθες απλα σκεφτομουν οτι τι να αλλαξει με το hard reset που δεν εχει αλλαξει με τοσα update του touch firmware.Τεσπα,απ'οτι καταλαβαινω ειναι η μονη επιλογη,οποτε... Με το factory reset χάνονται τα πάντα, και το multimedia υλικό! Δες, όμως είπε και ο φίλος tsiv, μήπως για κάποιο λόγο καλύπτονται οι μπροστινοί αισθητήρες. Αλλιώς, αφού πάρεις τα backup σου, κάνε μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και αν δε στρώσει μπορείς να δοκιμάσεις να ξαναπεράσεις το firmware με flash tool. Αν πάλι δε φτιάξει μάλλον είναι για service, εκτός αν ευθύνεται κάτι αστείο το οποίο σου 'χει διαφύγει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. November 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2015 Oτι και να του εχει διαφυγει με την επαναφορα θα αναιρεθει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. November 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2015 Εγιναν αρκετες προσπαθειες να λυθει το προβλημα με το knockon και καμια δεν εχει επιτυχει.Το μονο που δεν δοκιμασα ειναι το hard reset που προτεινε καποιο παιδι. Εκανα αναβαθμιση μεσω του lg pc suite στην τελευταια εκδοση οποτε αυτο το προβλημα λυθηκε.Δοκιμασα εκ νεου και με αυτη την εκδοση το hidden menu και την αναβαθμιση του touch firmware αλλα τζιφος. Πριν δοκιμασω το hard reset θα ηθελα να ρωτησω εαν σκεφτεστε καποια αλλη λυση? Επισης υπαρχει πιθανοτητα να ειναι θεμα hardware ή εφοσον το knockoff λειτουργει κανονικα ειναι θεμα software? Και τελευταια απορια,εαν κανω hard reset,δεδομενα οπως φωτο,μουσικη,επαφες κτλ χανονται? Συγνωμη αν σας εχω ζαλισει,απλα εχω απογοητευτει...:( Για ρίξε ΕΤΟΥΤΟ ;)έτσι για πλάκα...!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Grgasteus Δημ. November 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2015 Πρόσεξε να μην καλύπτονται οι σένσορες όταν κάνεις double tap Το κάνει όταν το κινητό είναι σε συγκεκριμένη επιφάνεια ; εμένα όταν είναι πάνω σε μαλακό υλικό δεν το "ξυπνάω" με τίποτα ,πρέπει ή να το βάλω σε σκληρή επιφάνεια ή να το πιάσω στο χέρι μου Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=55736 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Makka Δημ. November 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2015 (edited) Γεια σας . είμαι καινούριος εδώ και έχω ένα πρόβλημα με το κινητό μου.. Όχι σημαντικό αλλά με ενοχλώ καθώς θέλω να βγάλω το κλείδωμα οθόνης . λοιπόν όταν πατάω επιλογή για να διάλεξε τρόπο κλειδώματος οθόνης (π.χ μοτίβο,Κωδικός κλειδώματος κτλπ) δεν με αφήνει να επιλέξω το κανένα, το σύρετε , καθώς και το knock code μου λέει κάτω από αυτά απενεργοποίηθηκε από τον διαχειριστή, Πολιτική κρυπτογράφησης ή διαπιστευτικος αποθηκευτικός χώρος .. Θα εκτιμούσα πολύ αν με βοηθουσατε να λύσω αυτό το πρόβλημα. Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας ! Υ.Γ αυτό έγινε μετά από την αναβάθμιση σε lolipop Edited November 2, 2015 by Makka Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. November 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2015 Πήγαινε στις ρυθμίσεις ασφαλείας και μετά στους διαχειριστές συσκευής και δες εκεί τι έχει τρακαρισμένο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Makka Δημ. November 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2015 (edited) Δεν τα ξέρω και πολύ καλά μήπως μπορείς να μου πεις που ακριβώς είναι αυτά ; sorry απλά δεν ξέρω ακόμα αρκετά Άκυρο το βρήκα μου έχει τικαρει διαχείριση συσκευής Android Edited November 2, 2015 by Makka Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Makka Δημ. November 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2015 Το έβγαλα το τικ αλλά δεν μπορώ ακόμα να βάλω τις άλλες λειτουργείες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. November 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2015 (edited) Μη το βγάζεις.Πρέπει να είναι τσεκαρισμενο αυτό.Να υποθέσω ότι δεν έχει κάτι άλλο εκεί...Μήπως εβαλες καμία εφαρμογή πρόσφατα σχετική με το κλείδωμα ; Μήπως έκανες πρόσφατα κάποιο λογαριασμό exchange ; Edited November 2, 2015 by Leolipop Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Makka Δημ. November 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2015 Όχι δεν έχει τίποτα άλλο, ούτε έχω κατεβάσει καμία εφαρμογή.. Αυτό το έπαθα από τότε που έβαλα την 5.0.2. Τι μπορώ να κάνω; ----- προσθήκη μηνύματος 17 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μη το βγάζεις.Πρέπει να είναι τσεκαρισμενο αυτό.Να υποθέσω ότι δεν έχει κάτι άλλο εκεί...Μήπως εβαλες καμία εφαρμογή πρόσφατα σχετική με το κλείδωμα ; Μήπως έκανες πρόσφατα κάποιο λογαριασμό exchange ; Όχι τον ίδιο λογαριασμό έχω από τότε που πείρα το κινητό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. November 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2015 Πήγαινε τότε πάλι στις ρυθμίσεις ασφαλείας και εκει που λέει για διαπιστευτήριά ή κατι τέτοιο πρέπει να έχει κάπου επιλογή για εκκαθάριση ,δοκίμασε να κανείς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Makka Δημ. November 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2015 Πήγαινε τότε πάλι στις ρυθμίσεις ασφαλείας και εκει που λέει για διαπιστευτήριά ή κατι τέτοιο πρέπει να έχει κάπου επιλογή για εκκαθάριση ,δοκίμασε να κανείς. Έφτιαξε ! Χίλια Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. November 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2015 Να σαι καλά φιλέ μου και το νου σου με την 5.0.2 .... ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Makka Δημ. November 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2015 Να σαι καλά φιλέ μου και το νου σου με την 5.0.2 .... ;) Γιατί το λες αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
remwin2 Δημ. November 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2015 Πρόσεξε να μην καλύπτονται οι σένσορες όταν κάνεις double tap Απλα σταματησε να "ξυπναει" χωρις να αλλαξει απολυτως τιποτα στο κινητο,οποτε δεν θεωρω οτι καλυψα κατι.Θα ψαξω ομως και αυτο που λες. Το κάνει όταν το κινητό είναι σε συγκεκριμένη επιφάνεια ; εμένα όταν είναι πάνω σε μαλακό υλικό δεν το "ξυπνάω" με τίποτα ,πρέπει ή να το βάλω σε σκληρή επιφάνεια ή να το πιάσω στο χέρι μου Εχω δοκιμασει καθε πιθανο τροπο,υπο κλιση,αναποδα,σε σταθερο,κινουμενο,γρηγορα,αργα....Πιανει μια φορα στις 50 και αν του κανει κεφι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. November 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2015 Γιατί το λες αυτό; Λίγοι είναι αυτοί πουτους βολεψε ,πολλοί γυρισαμε πίσω στην 4.4.2 . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. November 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2015 Λίγοι είναι αυτοί πουτους βολεψε ,πολλοί γυρισαμε πίσω στην 4.4.2 . Έτσι.....!;) είμαι ένας απο αυτούς...! 4.4.2. μπαταρία σκυλί, και τηλ. δροσερό, σε οτι και αν κάνω....!!!:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. November 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2015 Περα απο αυτα εμενα με χαλασε το οτι αφαιρεθηκε το Plug n pop και το εφε της σταγονας απο το ξεκλειδωμα , μαζι με αλλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanisgauros Δημ. November 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2015 (edited) πηγα να μπω σε download mode κ τωρα μου δειχνει μαυρη οθονη κ γραφει firmware update κ η μπαρα προοδου εχει κολησει στο 0% τι κανω? stock lolipop 5.0.2 help please!!! Edited November 3, 2015 by fanisgauros Παράθεση είσαι στο μυαλό κάτι μαγικό... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts