Jump to content

[Επίσημο] LG G2 (D802)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Eπειδη ειδα βιντεο το πως βγαινει το πισω καπακι , για να το αλλαξω οταν μου ερθει το νεο , εκει πρεπει να εχει μονο του nfc και οχι κατι αλλο.

• Απαντήσεις 22,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Τρεις κεραίες έχει το πίσω καπάκι...

Πίστεψέ με , το έχω ανοίξει...

Οκ σε πιστευω απλα λεω και παλι τι διαβασα σε αυτη τη σελιδα πιο πανω.Αλλαξαν πλακετα στο παλικαρι και οχι απλα καπακι.Μακαρι με ενα καπακι να κανει ο φιλος τη δουλεια του μιας και δεν εχει εγγυηση πλεον.

Αν δεις στο θέμα για το GPS έχω ποστάρει και βίντεο που βρήκα με τη διαδικάσία.

Αυτή ακολούθησα εγώ αλλά... οκ ηλεκτρονικός σπούδασα , πιάνουν τα χέρια μου...

Με δική μου ευθύνη εννοείται και ας έχω εγγύηση

Το πρόβλημα με το gps δεν νομίζω να οφείλεται πάντα στην μητρική.

Επειδή οι κεραία είναι το πίσω καπάκι το οποίο με τον καιρό από θερμοκρασία, πέσιμο η και οτιδήποτε άλλο μπορεί να αλλάξει η γεωμετρία του και οι επαφές να μην ακουμπάνε καλά στο καπάκι για να πάρει ρεύμα η κεραία όποτε χάνεται το σήμα.

Μια λύση είναι κάποιος να ανοίξει το πίσω καπάκι και να δοκιμάσει με λίγο χαρτί η παρόμοιο τρόπο να ανασηκωσει τις επαφές ώστε να εφαρμόζουν ξανά αφού τοποθετηθεί το καπάκι.

Άλλη λύση είναι η αγορά νέου ανταλλακτικου του πίσω μέρους δηλαδή της συσκευής με τις κεραίες.

Νομίζω όμως ότι είναι εύκολο να δοκιμάσει κάνεις μόνος υπάρχουν και βίντεο στο YouTube.

Nokia 8800 Scirocco

Μολις τωρα αυτο εβλεπα.Συγκεκριμενα εβαλε χαρτακια απο πισω ωστε να μειωθει η αποσταση και να εχουν καλυτερη επαφη τα 2 μερη.

Το ίδιο πρόβλημα είχα και εγώ.. Άνοιξα το καπάκι έβαλα χαρτάκια και τώρα κλειδώνει και γρήγορα και περισσότερους.

Μολις τωρα αυτο εβλεπα.Συγκεκριμενα εβαλε χαρτακια απο πισω ωστε να μειωθει η αποσταση και να εχουν καλυτερη επαφη τα 2 μερη.

Όπως και φίλος @tsiv το γράφω και 'γω στο θέμα του GPS έχω κάνει την πατέντα με τα χαρτάκια (λόγω έλλειψης εγγύησης) με μεγάλη βελτίωση!!

Όποιος θέλει μπορεί να βρεις τα post μου στο αντίστοιχο θέμα!

Θα πρότεινα στο φίλο @Cuore_Sportivo, αφου δεν έχει εγγύηση, να το δοκιμάσει. Δεν έχει να χάσει κάτι! Αρκεί να είναι προσεκτικός, να μην κανει μεγαλύτερη ζημιά ;)

Έχω το τζι 2 16 μήνες περίπου χωρίς κανένα μα κανένα πρόβλημα σε τζιπιες σε κιτρινες οθόνες κλπ, Το μόνο ότι η μπαταρία με βγάζει 23. 24 ώρες με τη χρήση που του κάνω από 45+ λέτε να είναι ώρα αλλαγής η την πίνει κάτι,δεν έχω πάνω από 15 εφαρμογές μόνο τις βασικές.

Εννοείται κατά μαμά από το πρώτο λεπτό λειτουργιας

LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra

Έχω το τζι 2 16 μήνες περίπου χωρίς κανένα μα κανένα πρόβλημα σε τζιπιες σε κιτρινες οθόνες κλπ, Το μόνο ότι η μπαταρία με βγάζει 23. 24 ώρες με τη χρήση που του κάνω από 45+ λέτε να είναι ώρα αλλαγής η την πίνει κάτι,δεν έχω πάνω από 15 εφαρμογές μόνο τις βασικές.

πόσες ώρες ενεργή οθόνη;

πες πιο συγκεκριμένα..

κι εμένα 24 ώρες μου βγάζει με 5+ ώρες χρήση οθόνης.

http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg

Androidoθαυμάστρια.

πόσες ώρες ενεργή οθόνη;

πες πιο συγκεκριμένα..

κι εμένα 24 ώρες μου βγάζει με 5+ ώρες χρήση οθόνης.

Γύρω στις 3 και κάτι;και πάει 15%

Το δικό μου κλείνει τώρα 24 μήνες και μπορώ να πω πως βλέπω πλέον αισθητή πτώση στη μπαταρία. Έχω αρκετές εφαρμογές βέβαια αλλά είμαι με custom rom και το wakelock detector όπου μπορώ να δω ανα πάσα στιγμή αν μου τρώει κάτι την μπαταρία. Ακόμη δηλαδή και τις μέρες που δεν έχω καθόλου "ξυπνήματα" από εφαρμογές, η μπαταρία μου δεν κρατάει όπως παλιά! Ακόμη βέβαια καλά είναι, εδώ παίρνεις νέες ναυαρχίδες και με το ζόρι έχουν τόση αυτονομία :p

Τωρα σιγά-σιγά άρχισε να μου περνάει απ' το μυαλό η ιδέα να το στείλω για αλλαγή μπαταρίας.

Το δικό μου κλείνει τώρα 24 μήνες και μπορώ να πω πως βλέπω πλέον αισθητή πτώση στη μπαταρία. Έχω αρκετές εφαρμογές βέβαια αλλά είμαι με custom rom και το wakelock detector όπου μπορώ να δω ανα πάσα στιγμή αν μου τρώει κάτι την μπαταρία. Ακόμη δηλαδή και τις μέρες που δεν έχω καθόλου "ξυπνήματα" από εφαρμογές, η μπαταρία μου δεν κρατάει όπως παλιά! Ακόμη βέβαια καλά είναι, εδώ παίρνεις νέες ναυαρχίδες και με το ζόρι έχουν τόση αυτονομία :p

Τωρα σιγά-σιγά άρχισε να μου περνάει απ' το μυαλό η ιδέα να το στείλω για αλλαγή μπαταρίας.

Λογικά θα έχει πέσει. Βέβαια αν σε ικανοποιεί γιατί να την αλλάξεις;

Συνήθως άμα χαλάσει η μπαταρία μετά κλείνει η συσκευή ξαφνικά ενώ μπορεί να έχεις πχ 15-20% ακόμα.

Όσο περνάει ο καιρός θα πέφτει αλλά το καλό είναι ότι θέλει να ανοίξει η συσκευή για να αλλάξει η μπαταρία ενώ αν ήταν εύκολο δεν σε νοιάζει.

Τώρα πρέπει να πάει σε service και αυτο είναι το κακό

Nokia 8800 Scirocco

Εγώ έχω το κινητό σχεδόν από τότε που πρωτοβγηκε! Δεν του έχω κανει root βέβαια. Είναι λογικό Μετά από τόσο καιρό να βλέπω μια μικρή μείωση στην μπαταρία! Πιστεύω ότι αν το πίσω καπάκι και η μπαταρία ήταν αποσπομενη θα ήταν μεγάλο συν για το κινητό!!!!!! Θα αγοράζαμε μια μπαταρία εξτρα και θα ήμασταν οκ! Ούτε procordia για αλλαγή Ούτε τιποτα.

Για μένα Αυτό είναι το μόνο μείον της συσκευής!

Ξέρω ότι μερικοί μπορούν να αλλάξουν την μπαταρία και μόνοι τους Αλλά δεν θέλω Εγώ να του βάλω "χερι" γιατί νομίζω ότι όλο και κάτι θα χαλάσω η Δεν θα κάνω καλά.

Edited by lek88

Εγώ έχω το κινητό σχεδόν από τότε που πρωτοβγηκε! Δεν του έχω κανει root βέβαια. Είναι λογικό Μετά από τόσο καιρό να βλέπω μια μικρή μείωση στην μπαταρία! Πιστεύω ότι αν το πίσω καπάκι και η μπαταρία ήταν αποσπομενη θα ήταν μεγάλο συν για το κινητό!!!!!! Θα αγοράζαμε μια μπαταρία εξτρα και θα ήμασταν οκ! Ούτε procordia για αλλαγή Ούτε τιποτα.

Για μένα Αυτό είναι το μόνο μείον της συσκευής!

Ξέρω ότι μερικοί μπορούν να αλλάξουν την μπαταρία και μόνοι τους Αλλά δεν θέλω Εγώ να του βάλω "χερι" γιατί νομίζω ότι όλο και κάτι θα χαλάσω η Δεν θα κάνω καλά.

Δε νομίζω να είναι και πυρηνική φυσική να την αλλάξεις, αρκεί να πιάνουν λίγο τα χέρια σου. Απλά αν θες γνήσια μπαταρία, έχει 27 ευρώ απο procordia και, απ' ότι ρώτησα, 10 ευρώ εργατικά. Το στέλνω με δικά τους έξοδα κάτω.

Αν είναι λοιπόν να την παραγγείλω, να περιμένω να 'ρθει και να ρισκάρω μόνος μου, δεν το στέλνω κάτω με ενα δεκάρικο να γίνει η δουλειά μου;!

Δε νομίζω να είναι και πυρηνική φυσική να την αλλάξεις, αρκεί να πιάνουν λίγο τα χέρια σου. Απλά αν θες γνήσια μπαταρία, έχει 27 ευρώ απο procordia και, απ' ότι ρώτησα, 10 ευρώ εργατικά. Το στέλνω με δικά τους έξοδα κάτω.

Αν είναι λοιπόν να την παραγγείλω, να περιμένω να 'ρθει και να ρισκάρω μόνος μου, δεν το στέλνω κάτω με ενα δεκάρικο να γίνει η δουλειά μου;!

Θα με ενδιεφερε και εμενα μια αλλαγη μπαταριας και οι τιμες μου αναφερεις ακουγονται πολυ καλες.

Σημερα μιλησα 2 φορες με την εξυπηρετηση πελατων της LG (εκεινοι με καλεσαν) και μου ειπαν οτι εγινε αναφορα στο σερβις και μου ειπαν να το στειλω εκει . δεν ξερω τι μπορει να σημαινει αυτο αλλα θα το κανω και βλεπουμε.

Πήρα και εγώ προκορντια και ρώτησα καθώς οι μπαταρίες είναι 2 κωδικοί άλλη για το άσπρο άλλη για το μαύρο κόστος 28 ευρώ μπαταρία και περαστικά +κανα τέταρτο αναμονή να το πάρω.

Βαλε οτι απο οτι ειδα απο τις τιμες βγαζουν και ενα 10ρικο απο την μπαταρια παμε στα 20ευρω το κερδος τους.

15ευρω βλεπω εχει μια original οποτε βλεπεις οτι γλυτωνεις πανω απο 20 ευρω αν την παρεις και την βαλεις μονος η εστω καποιος που ξερει λιγα. Ειναι πολυ ευκολο

Nokia 8800 Scirocco

Καλησπερα , ολα τα ειχαμε μας ηρθε και μια μικρη κιτρινιλα στην αριστερα πλευρα τις οθονης δεν φαινεται σχεδον καθολου εκτος και αν εστιασεις για 5-10 δευτερα στο συγκεκριμενο σημειο σε ασπρο φοντο.Να στειλω να μου αλλαξουν την οθονη η να το αφησω οπως ειναι? Γιατι την τελευταια φορα που πηγε για service δεν ηρθε και στην καλυτερη κατασταση πισω( και δεν γινοταν να σταλει πισω παλι γιατι το χρειαζομουν).

LG G2 crDroid 7.1+Lambda Kernel:kill: **S4 MINI CM12.1**

Καλησπερα , ολα τα ειχαμε μας ηρθε και μια μικρη κιτρινιλα στην αριστερα πλευρα τις οθονης δεν φαινεται σχεδον καθολου εκτος και αν εστιασεις για 5-10 δευτερα στο συγκεκριμενο σημειο σε ασπρο φοντο.Να στειλω να μου αλλαξουν την οθονη η να το αφησω οπως ειναι? Γιατι την τελευταια φορα που πηγε για service δεν ηρθε και στην καλυτερη κατασταση πισω( και δεν γινοταν να σταλει πισω παλι γιατι το χρειαζομουν).

Αν έχεις υπόλοιπο εγγύησης καλύτερα να περιμένεις αφού δεν έχεις και σοβαρό θέμα.

Ακούγεται ότι δεν έχουν και οθόνες πολλές για να εξυπηρετήσουν το κοινό.

Nokia 8800 Scirocco

Αν έχεις υπόλοιπο εγγύησης καλύτερα να περιμένεις αφού δεν έχεις και σοβαρό θέμα.

Ακούγεται ότι δεν έχουν και οθόνες πολλές για να εξυπηρετήσουν το κοινό.

κοιτα με το κανονικο IMEI της συσκευεις εχω μεχρι τον απριλιο , μετα που εγινε το service πριν 2,5 μηνες περιπου εχω νεο IMEI, λογικα ομως η εγγυηση θα ''μετραει'' συμφωνα με το πρωτο αν δεν κανω λαθος.Βλεποντας και κανοντας ,το θεμα ειναι να μην χειροτερεψει.

LG G2 crDroid 7.1+Lambda Kernel:kill: **S4 MINI CM12.1**

Καλησπέρα, ξερει κανεις αν καλυπτει η εγγυηση το πισω τζαμακι της καμερας? (λογικα οχι απλα ειπα να ρωτησω)

Και αν εχει καποιος μια ιδεα για το ποσο μπορει να κοστισει η αλλαγη. Ευχαριστω!

Eστειλα mail στη procordiα και περιμενω απαντηση, μολις την εχω θα ποσταρω εδω.

Οριστε

αντικατασταση μπαταρίας 27 ευρώ,

για καπάκι μπαταρίας 29,96 ευρώ,

τζαμάκι κάμερας 45 ευρώ.

Τιμες μαζι με εργασια φυσικα.

Edited by Leolipop