patrickdrd Δημ. August 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2015 Αστο σε κιτκατ καλυτερα εγω θεωρω οτι η λολιποπ ειναι παπαρδελα το κινητο φυσαει. πες τα χρυσοστομε :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lifeowner771 Δημ. August 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2015 Και Lollipop που εβαλα ( την εκανα την αναβαθμιση μεσω του pc suite ) το κινητο συνεχιζει να πεταει ( λογικα επειδη ειναι καινουργιο ) και ειναι και πολυ πιο ωραιο. Το skeuomorphic design μου δινει στα νευρα. :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. August 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2015 Eιχα λολιποπ απο την μερα που βγηκε , στοκ για πολυ καιρο , για λιγες μερες cloudy .Τωρα που γυρισα σε καστομ ΚΚ βλεπω οτι με οποιαδηποτε lollipop το τηλεφωνο κρατουσε θερμοκρασια ενω τωρα με ΚΚ ειναι μακραν πιο δροσερο.Επισης με ψιλοχαλασε η λολιποπ που ειχε λιγοτερα εφε κλειδωματος , αφαιρεθηκε το Plug n pop και μερικα αλλα στοιχεια. Πλεον με συνεχιζω με ΚΚ μεχρι να δουμε αν θα βγει ποτε η 5.1.1 που λενε και ξαναδοκιμαζω για 5+ . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. August 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2015 προσπαθησα να γυρισω της γυναικας το g2 32gb απο lolilop σε kit kat μεσω flash tool 2014 εγω κατεβασει το αρχειο kdz για kit kat κλεινω το κινητο,μπαινω σε downloade mode παταω start και εκει δεν μου το αναγνωριζει..δεν μπορω να καταλαβω γιατι..το κινητο ειναι (deu)καμια βοηθεια? Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. August 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2015 1)πέρνα τους drivers από το site της LG και κάνε επανεκκίνηση Αν δεν... 2)άλλαξε θυρα usb Αν και πάλι δεν... 3)άλλαξε υπολογιστή Μιλάω για Windows 7 Για άλλο λειτουργικό δεν γνωρίζω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelis1971 Δημ. August 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2015 Κάνε ότι λέει ο φίλος από πάνω και πρόσεξε να έχεις το κινητό ενεργοποιημενο να μην κλείνει η οθόνη δηλαδή... Μπορεί να παίζει ρόλο και αυτό.. Αλλά σίγουρα να έχεις τους ντραιβερς της συσκευής εγκατέστημενους ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Κάνε μια δυο επανεκκίνησεις με το κινητό συνδεμενο και εάν δεν λέει ότι κάνει εγκατάσταση των προγραμμάτων οδήγησης τότε είσαι οκ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelis1971 Δημ. August 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2015 http://www.ibtimes.co.uk/android-5-1-1-os-update-confirmed-lg-g2-firmware-begin-rolling-out-users-us-soon-1509384 Για να ξυπνάμε λίγο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanisgauros Δημ. August 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2015 http://www.ibtimes.co.uk/android-5-1-1-os-update-confirmed-lg-g2-firmware-begin-rolling-out-users-us-soon-1509384 Για να ξυπνάμε λίγο Για να δούμε για να δούμε... Λογικά ota θα έρθει αν έρθει... Έτσι;;; Παράθεση είσαι στο μυαλό κάτι μαγικό... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelis1971 Δημ. August 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2015 Δεν νομίζω μέσω LG 0c suite θα γίνει γιατί Θ είναι μεγάλη αναβάθμιση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. August 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2015 Μεγάλη αναβάθμιση ειναι να πας από την 4 στην 5... Από την 5 στην 5.1 ένα απλό update θα είναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwstas193 Δημ. August 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2015 (edited) Να ερθει με το καλο και το περναω με c++ java με τουμπες με οτι θελει...στο οτα θα κολησουμε Edited August 2, 2015 by kwstas193 Παράθεση GR Mobiles (Gcam, mods & custom) - Ελληνικό Telegram Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blighter Δημ. August 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2015 Καλησπέρα σας, συγγνώμη αν δεν το γράφω στο σωστό thread του forum, αλλα θέλω να σας ρωτήσω αν ξέρετε που μπορώ να βρώ την stock android kitkat 4.4.2 για το g2. Υπάρχουν κατι λινκς απο διάφορους αλλα δεν νομίζω να μην είναι πειραγμένες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwstas193 Δημ. August 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2015 (edited) Λαθος ποστ.να σβηστει Edited August 2, 2015 by kwstas193 Παράθεση GR Mobiles (Gcam, mods & custom) - Ελληνικό Telegram Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. August 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2015 Καλησπέρα σας, συγγνώμη αν δεν το γράφω στο σωστό thread του forum, αλλα θέλω να σας ρωτήσω αν ξέρετε που μπορώ να βρώ την stock android kitkat 4.4.2 για το g2. Υπάρχουν κατι λινκς απο διάφορους αλλα δεν νομίζω να μην είναι πειραγμένες. ΕΔΩ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pigassos19 Δημ. August 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2015 Κανε μια επαναφορά εργοστασιακων ρυθμίσεων, και θα εισαι o.k. υπόψιν χάνεις τα πάντα. Εκανα και 3ο reset και παλι τα ιδια.... Παιζει να ειναι καποια εφαρμογη που να μου το κανεο αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guspsoras Δημ. August 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2015 Καλημερα, σημερα εχει φαει κολλημα το power button και δεν δουλευει καθολου !!! Πτωση δεν υπηρξε. Υπαρχει καποια ρυθμιση που κατα λαθος μπορει να πατηθηκε; θελω να κανω μια επανεκινηση μηπως και ξεκοληση αλλα δεν ξερω πως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. August 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2015 κατεβασε το quick reboot πχ και κανε μεσω αυτου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guspsoras Δημ. August 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2015 Δοκιμασα με 3 - 4 προγραμματα αλλα θελουν root. Και αυτο που λες θελει root. Το τηλεφωνο ειναι μαμισιο με 4.4.2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. August 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2015 Υπεθεσα οτι θα ηθελε root για να σε βαλει σε recovery κλπ.... Θελει ψαξιμο . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantis69 Δημ. August 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2015 Καλησπέρα ,παιδιά θα ήθελα την βοήθειά σας. Χθες πέρασα την αναβάθμιση σε Lolipop και δεν μου βγάζει το παράθυρο τρόπος σύνδεσης του υπολογιστή. Πρέπει να είναι επιλεγμένη μόνο φόρτιση και δεν μπορώ να δω το κινητό στον υπολογιστή, αλλά και το pc suite δεν αναγνωρίζει το τηλέφωνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. August 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2015 Δεν εχει στις ρυθμισεις να επιλεξεις τον τροπο συνδεσης που θες ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantis69 Δημ. August 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2015 Δεν μου βγάζει τέτοια ρύθμιση. Με το κιτκατ μου το έβγαζε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. August 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2015 (edited) Δηλαδή πάς στις γενικές ρυθμίσεις και δεν έχει και εκεί επιλογή; Edited August 3, 2015 by Leolipop Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantis69 Δημ. August 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2015 ναι !!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. August 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2015 Απλα εχε υποψη πως πλεον απουσιαζει το Plug n pop μαζι με καποια αλλα πραγματα.Αν εχεις καστομ recovery μπορεις να το περασει μονος σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts