Titarasaudi Δημ. January 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2015 δεν το ηξερα οτι μπορω να πατησω πανω στο οθονη 39% και τωρα φορτιζει.οποτε θα το δω αυριο.Αυτο με το σημα παντως που λες στο σπιτι μεσα πιανω συνηθως μια γραμμη...το παραθυρο μου βλεπει στον ακαλυπτο...και καμια φορα χανεται και τελειως....λες γι αυτο; θα το δοκιμασω σε 2g... αυτο με το location δεν το ξερω..που το βρισκω; αν εχει θεμα η μπαταρια επισκευαζεται το κινητο; ειναι στην εγγυηση δλδ? ευχαριστω για τις απαντησεις σας Αν διαπιστωθει οτι η μπαταρια ειναι προβληματικη , θα στο καλυψουν. Δεν ειμαι ομως σιγουρος για το χρονικο διαστημα της εγγυησης της μπαταριας. Το αδυνατο σημα παντως επηρεαζει αρκετα την αυτονομια της μπαταριας. Location, εννοω την "Τοποθεσια", κατεβαζεις απο πανω την notification bar και πάτα παρατεταμενα πανω στην "Τοποθεσια",το απενεργοποιεις τελειώς αν δε το χρειαζεσαι, ή πας "Λειτουργια" και το βαζεις ετσι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelis2007 Δημ. January 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2015 αυτο παντα απενεργοποιημενο το εχω. θα το δω και αυριο πως θα παει και θα επανερθω ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paraskevas013 Δημ. January 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2015 Η κιτρινίλα στην οθόνη που εχει αναφερθεί (είναι στίγμα πάνω αριστερά στην οθόνη ''συνήθως'' η δεξιά) και πάει για το service, δεν έχει καμιά σχέση με την όλοι κίτρινη οθόνη που αναφέρεις εσύ. Αν θες ανέβασε μια photo για να καταλάβουμε καλύτερα...! http://s2.postimg.org/u7z0a6n09/Picture0005.png free pic καλησπερα παιδια,,ειναι αληθεια αυτο που ειπε ο φιλος,,,εγω ειμαι κατοχος τησ συσκευης απο σεπτεμβρη και ειναι κομπλε η οθονη,,,δηλ ασπρο ειναι ασπρο προς led,,,ο αδερφος μου το πηρε πριν 20 μερες και η οθονη ειναι ασπρη προς μπεζ,,ειναι μεγαλη διαφορα οταν τα εχεισ διπλα διπλα!! σε αυτην την περιπτωση τι κανεις??? επικοινωνεις με το καταστημα που το αγορασες?? παιδια την βοηθεια σας γιατι ειναι σημαντικο!!προς το παρον φωτογραφιες δεν μπορω να ανεβασω γτ δεν το εχω μαζι μου του αδερφου μου!!! ευχαριστω ----- προσθήκη μηνύματος 35 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εγραψα αυτο στις τροποποιησεις. το βαζω και εδω μηπως παρω απαντηση για να παω αυριο το πρωι procordia Παιδιά κάπου είχα διαβάσει για κάτι κίτρινιλες στις οθόνες. Ότι μερικές οθόνες είναι πιο κίτρινες... Έπεσα σε τέτοια περίπτωση. Χάρισα το G2 μου στη κοπέλα μου και πήρα ένα άλλο. Τυχαία τα βάζω δίπλα δίπλα και βλέπω ότι το δικό μου μόλις 20 ημερών έχει ΑΙΣΘΗΤΑ πιο κίτρινη οθόνη.... Κατέβασα και το screen test και σε λευκό φόντο εμένα κιτρινίζει πολύ... Τι κάνω; πάω αύριο στην procordia για αλλαγή οθόνης; εννοείται βγάζω root κλπ... Το γνωρίζω αυτό... Με flashtool επιστρέφω σε μαμά ρομ... Θα μου την αλλάξουν όμως; θα το δουν; γιατί δε θα μπορώ να έχω και το G2 της κοπέλας μου μαζί. Εκεί θα ήταν αισθητή η διαφορά.. Αν μου πουν τίποτα και καλά είναι μια χαρά η οθόνη τι κάνω; καλησπερα παιδια,,ειναι αληθεια αυτο που ειπε ο φιλος,,,εγω ειμαι κατοχος τησ συσκευης απο σεπτεμβρη και ειναι κομπλε η οθονη,,,δηλ ασπρο ειναι ασπρο προς led,,,ο αδερφος μου το πηρε πριν 20 μερες και η οθονη ειναι ασπρη προς μπεζ,,ειναι μεγαλη διαφορα οταν τα εχεισ διπλα διπλα!! σε αυτην την περιπτωση τι κανεις??? επικοινωνεις με το καταστημα που το αγορασες?? παιδια την βοηθεια σας γιατι ειναι σημαντικο!!προς το παρον φωτογραφιες δεν μπορω να ανεβασω γτ δεν το εχω μαζι μου του αδερφου μου!!! ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. January 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2015 Ήμουν σίγουρος ότι δεν θα ήμουν ο μόνος. Αυτό ακριβώς εννοώ. Η μία οθόνη είναι σαν Led και η άλλη πάει προς το μπεζ... Προσπάθησα να βγάλω φωτογραφία αλλά από φώτο φαίνεται ίδια η οθόνη. Με γυμνό μάτι μόνο φαίνεται η διαφορά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drakak1s Δημ. January 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2015 Η αληθεια ειναι πως συγκρινα το δικο μου με το προηγουμενο κινητο μου L9 II και εχει καλυτερο λευκο δηλαδη πιο ψυχρο...Παντως εχει πιο θερμο λευκο το G2 δε ξερω αν ειναι ολα ετσι...Ευτυχως δεν εχει το ασχημο λευκο που μπλεδιζει των samsung Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. January 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2015 οποτε το led που ειναι σαν ασπρο ειναι το κανονικο...και οχι αυτο που γκριζαρι λιγο....εχει να κανει με το πανελ οθονης..ψυχρο και θερμο Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo_xar Δημ. January 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2015 Η αληθεια ειναι πως συγκρινα το δικο μου με το προηγουμενο κινητο μου L9 II και εχει καλυτερο λευκο δηλαδη πιο ψυχρο...Παντως εχει πιο θερμο λευκο το G2 δε ξερω αν ειναι ολα ετσι...Ευτυχως δεν εχει το ασχημο λευκο που μπλεδιζει των samsung Αυτό είναι καθαρά θέμα προτίμησης του καθενός. Το άσπρο του πάγου το έχουν οι superamoled, το άσπρο το κιτρινωπό το έχουν οι lcd. Το άσπρο του g2 (ips) είναι κάπου στη μέση. Προσωπικά μου αρέσουν τα χρώματα των superamoled, οπότε για μένα το g2 είναι η ιδανική συσκευή γιατί είναι η πιο κοντινή ips στις superamoled. Πάντως για ακόμα μια φορά επισημαίνω ότι είναι καθαρά στο τι θέλει να βλέπει ο καθένας. Εμένα δε μου αρέσει αλλάζοντας τη γωνία θέασης να χάνονται τα χρώματα και να βλέπεις μια ασπρίλα (δυστυχώς αυτό υπάρχει και σε οθόνες και καλά αξιόλογες όπως του nexus 5 και του xperia z). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stiv1 Δημ. January 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2015 Εγώ παιδιά δεν ξέρω για εσάς αλλά Εγώ με το Nokia 32 10 Είμαι πολύ ευχαριστημένος. . Παράθεση Παιδιά με λένε Σταύρο και είμαι πολύ καλά :dizzy: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paraskevas013 Δημ. January 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2015 Η αληθεια ειναι πως συγκρινα το δικο μου με το προηγουμενο κινητο μου L9 II και εχει καλυτερο λευκο δηλαδη πιο ψυχρο...Παντως εχει πιο θερμο λευκο το G2 δε ξερω αν ειναι ολα ετσι...Ευτυχως δεν εχει το ασχημο λευκο που μπλεδιζει των samsung Δεν μιλαμε για διοαφορετικες εταιρειες ουτε μοντελα,,αλλα για ιδια συσκευη που εχουν διαφορα στα χρωματα και ειδικα στο ασπρο!! οσοι γνςριζουν περισσοτερα ας μας φωτισουν για το τι να κανουμε,,,αν γινετε να το παμε για αλλαγη!! ----- προσθήκη μηνύματος 107 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ήμουν σίγουρος ότι δεν θα ήμουν ο μόνος. Αυτό ακριβώς εννοώ. Η μία οθόνη είναι σαν Led και η άλλη πάει προς το μπεζ... Προσπάθησα να βγάλω φωτογραφία αλλά από φώτο φαίνεται ίδια η οθόνη. Με γυμνό μάτι μόνο φαίνεται η διαφορά ετσι ειναι φιλε μου,,,και ειναι εκνευριστικο εως αθλιο να φαινετε ετσι σκοτεινομπεζ και οχι ασπρο ψυχρο προσ λεντ!! το θεμα ειναι στο καταστημα αν τους παρουμε θα καταλαβουν?? εγω βρισκομαι θεσσαλονικη και το καταστημα αθηνα και δεν ξερω με ποιον τροπο θα βρω ακρη!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. January 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2015 δεν το ηξερα οτι μπορω να πατησω πανω στο οθονη 39% και τωρα φορτιζει.οποτε θα το δω αυριο.Αυτο με το σημα παντως που λες στο σπιτι μεσα πιανω συνηθως μια γραμμη...το παραθυρο μου βλεπει στον ακαλυπτο...και καμια φορα χανεται και τελειως....λες γι αυτο; θα το δοκιμασω σε 2g... αυτο με το location δεν το ξερω..που το βρισκω; αν εχει θεμα η μπαταρια επισκευαζεται το κινητο; ειναι στην εγγυηση δλδ? ευχαριστω για τις απαντησεις σας ΩΣ ειθιστε οταν το κινητο μας εχει λιγο σημα λογω κακης εκπομπης της εταιριας κινητης ,καταναλωνει περισσοτερη ενεργεια προσπαθωντας να συνδεθει οποτε εαν ειναι εφικτο το τοποθετουμε σε αλλο σημειο του δωματιου που εχει ισχυροτερο σημα,τωρα εφοσον ειναι στο αυτοματο παιζει μονο του απο 2g 3g 3,5 g 4g οποτε επιλεγει το καλυτερο δυνατο.:) Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gusm Δημ. January 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2015 Δεν μιλαμε για διοαφορετικες εταιρειες ουτε μοντελα,,αλλα για ιδια συσκευη που εχουν διαφορα στα χρωματα και ειδικα στο ασπρο!! οσοι γνςριζουν περισσοτερα ας μας φωτισουν για το τι να κανουμε,,,αν γινετε να το παμε για αλλαγη!! ----- προσθήκη μηνύματος 107 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- ετσι ειναι φιλε μου,,,και ειναι εκνευριστικο εως αθλιο να φαινετε ετσι σκοτεινομπεζ και οχι ασπρο ψυχρο προσ λεντ!! το θεμα ειναι στο καταστημα αν τους παρουμε θα καταλαβουν?? εγω βρισκομαι θεσσαλονικη και το καταστημα αθηνα και δεν ξερω με ποιον τροπο θα βρω ακρη!! Για όλους εσάς, που παραπονιέστε για το λευκό... Δε ξέρω αν μπορεί να σας βοηθήσει αυτό, αλλά ξέρετε ότι το κινητό μας έχει ρυθμίσεις για να αλλάξουμε τη χρωματική απόχρωση και αντίθεση της οθόνης;;;; Πηγαίνετε ρυθμίσεις=> γενικές=> προσβασιμότητα=> ρύθμιση χρώματος. Ενεργοποιήστε το και σύρετε τον μπλε κύκλο, εκεί που θέλετε (δεξιά-αριστερά απόχρωση, κάτω-πάνω αντίθεση). Εγώ προσωπικά, έχω μεγαλώσει μόνο την αντίθεση, για καλύτερο μαύρο.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anestis1 Δημ. January 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2015 Καλησπέρα και Καλή Χρονιά.Εδώ και λίγη ώρα μου εμφανίζεται το συνημμένο αρχείο.Υπάρχει λύση ? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest Dimi_Arap Δημ. January 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2015 Καλημέρα κ καλή χρονιά κ απο μένα...έκανα ένα benchmark Κ Εγώ κ το αποτέλεσμα μου ήταν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. January 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2015 Καλημέρα κ καλή χρονιά κ απο μένα...έκανα ένα benchmark Κ Εγώ κ το αποτέλεσμα μου ήταν Χαμηλή τιμή :confused: εγώ χωρίς να έχω πειράξει κάτι στο κινητό μου έβγαλε οταν το αγόρασα πριν ένα μήνα περίπου και κάνοντας το τεστ 37000 μονάδες περίπου με την έκδοση 5 antutu, σε άλλα παιδιά που βλέπω πρόσφατα και πρέπει να είναι ρουτ λογικά, βλέπω τιμές άνετα πάνω από 40000 μονάδες Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. January 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2015 Είμαι root ,δε εχει κάποια σημασία, πρώτη φορά κάνω το τεστ έτσι από περιέργεια, μη δίνετε και τόση σημασία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. January 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2015 Εννοείται, απλά να δουλεύει καλά το κινητό μετράει ;) Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. January 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2015 Πεταει το εργαλειο........ για ψυχολογικους λογους :p:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
corcis81 Δημ. January 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2015 Καλησπερα παιδια χρονια πολλα κιολας αγορασα πριν λιγες μερες ,και οταν ειναι τερμα ο ηχως οταν με περνουνε τηλ και μιλαω τριζει το ακουστικο ειναι προβλημα αυτο ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. January 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2015 Έτσι έτσι ;) Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. January 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2015 Πεταει το εργαλειο........ για ψυχολογικους λογους :p:p μαλλον εισαι με g3 rom που δεν εχει σαβουρα μεσα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. January 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2015 Παιδια καλημερα.Με κλειστα wifi κτλ ολα χθες το βραδυ το αφησα με 67% και μετα απο 5 ωρες το βρηκα με 61%.Ειναι λογικο;Ποια ειναι η εφαρμογη που κλεινει προγραμματα που δουλευουν κρυφα;Εαν το λεω σωστα... Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
renesis_87 Δημ. January 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2015 Παιδια καλημερα.Με κλειστα wifi κτλ ολα χθες το βραδυ το αφησα με 67% και μετα απο 5 ωρες το βρηκα με 61%.Ειναι λογικο;Ποια ειναι η εφαρμογη που κλεινει προγραμματα που δουλευουν κρυφα;Εαν το λεω σωστα... Το greenify μαλλον εννοεις αλλα δουλευει καλυτερα με root. Παράθεση http://mowned.com/sig/don-fedon-kon.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. January 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2015 Το greenify μαλλον εννοεις αλλα δουλευει καλυτερα με root. Nαι εχω root.Το κανω εγκατασταση και τι ρυθμιζω; Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
renesis_87 Δημ. January 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2015 Εφοσον εισαι root βαλε και το wakelock detector και δες ποια εφαρμογη σου ξυπναει περισσοτερες φορες την συσκευη και παγωσε την με το greenify. Παράθεση http://mowned.com/sig/don-fedon-kon.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drakak1s Δημ. January 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2015 Παιδια μια βοηθεια...Ειμαι root και εβαλα και th ρομ του G3...Ποια mods για τη καμερα μπορω να χρησιμοποιησω? Φοβαμ μη βαλω τιποτα που ειναι για stock rom και τα παιξει το κινητο... Εγραψα και στο thread γαι τη καμερα αλλα δε πηρα απαντηση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts