Jump to content

[Επίσημο] LG G2 (D802)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα. Μπαίνω στον τέταρτό μου μήνα με το G2 και το απολαμβάνω καθημερινά χωρίς να έχω κάνει καν root! Είχα καιρό να μείνω τόσο ικανοποιημένος από μια συσκευή.

Διάβαζα τα τελευταία σχόλιά σας και πραγματικά μου γεννήθηκε η απορία...

Διανύουμε το έτος 2014 και πάμε σιγά σιγά προς το 2015, με το 4g να ριζώνει σιγά σιγά στις πόλεις, με πολύ βελτιωμένο 3g σε ένα ικανοποιητικό βαθμό στην επικράτεια, νέες τεχνολογίες υλοποιούνται και πραγματοποιούνται συνεχείς βελτιώσεις στην ποιότητα των κλήσεων και του internet στην κινητή τηλεφωνία.

Για ποιόν ακριβώς λόγο να χρειάζεται κάποιος σε ένα smartphone τελευταίας τεχνολογίας ανώτατο όριο το 2g ?

Ειδικά όταν αυτό το smartphone έχει άψογο σήμα και επίσης με 4g ανοιχτό συνέχεια κρατάει πάνω από ένα 24 τετράωρο!

Ρωτάω πάντα από ενδιαφέρον να ακούσω τις απόψεις σας και δεν έχω καμία διάθεση να ειρωνευτώ κανέναν (για να μην παρεξηγούμαστε:))

Θα σου δωσω μια πολυ απλη εξηγηση, που αφορα εμενα προσωπικα. Εγω δουλευω αποκλειστικά σχεδον 2g για τους εξης λογους:

Επελεξα προγραμμα κινητης χωρις δωρεαν ΜΒ internet.

Οταν ειμαι εξω π.χ. στη δουλεια, δεν εχω χρονo ή λογο να μπω στο internet.

MMS δε στελνω πλεον

Στο σπιτι, που εχω χρονο, εχω το wifi.

Εξω για καφε, εχουν ολα τα μαγαζια πλεον wifi.

Και τελος το 2g σημα ειναι σιγουρα πιο σταθερο και αυτο ειναι το σημαντικοτερο για μενα. Το κινητο το θελω πρωτα για τηλεφωνο και μετα για οτιδηποτε αλλο!

Βεβαια οι "αναγκες" του καθενος ειναι διαφορετικες, γι' αυτο ξαναλεω τα παραπανω αφορουν προσωπικα εμενα ;)

• Απαντήσεις 22,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Για ποιόν ακριβώς λόγο να χρειάζεται κάποιος σε ένα smartphone τελευταίας τεχνολογίας ανώτατο όριο το 2g ?

Μα φυσικα για αυτονομια.

LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3

[sIGPIC][/sIGPIC]

και εμενα μου ηρθε σημερα η g,,σε 32αρι γερμανικο!!να την περασουμε η αναμονη μεχρι αρχεσ 15 για την lolipop??αξιζει?? stock ola!!!

και εμενα μου ηρθε σημερα η g,,σε 32αρι γερμανικο!!να την περασουμε η αναμονη μεχρι αρχεσ 15 για την lolipop??αξιζει?? stock ola!!!

Αμα δε βαριεσαι και δεν εισαι ευχαριστημενος οπως εισαι τωρα, περνα την.

Πολλοι αναφερουν βελτιωση και μεγαλυτερη ταχυτητα. Καποιοι αλλοι οτι η μπαταρια κραταει λιγοτερο.

Προσεχε μονο αν εχεις περασει custom recovery μην κανεις το OTA update.

LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3

[sIGPIC][/sIGPIC]

Παρατηρεί κανένας έναν περίεργο θόρυβο στο αριστερό ακουστικό του handsfree μετά την αναβάθμιση σε kitkat; Σε ξένα forums που μπήκα διάβασα ότι παρατηρείται το ίδιο πρόβλημα. Περιμένουμε την επόμενη αναβάθμιση λογισμικού η οποία θα έρθει το 2015 κι ελπίζουμε να λυθεί το πρόβλημα;

Αμα δε βαριεσαι και δεν εισαι ευχαριστημενος οπως εισαι τωρα, περνα την.

Πολλοι αναφερουν βελτιωση και μεγαλυτερη ταχυτητα. Καποιοι αλλοι οτι η μπαταρια κραταει λιγοτερο.

Προσεχε μονο αν εχεις περασει custom recovery μην κανεις το OTA update.

δεν εχω custom recover, στοκ στην d ειμαι ακομα! πριν το περασω λες να το κανω ενα back up τα αρχεια,και μια εργοστασιακη για να κοθμπωσει καλυτερα??

δεν εχω custom recover, στοκ στην d ειμαι ακομα! πριν το περασω λες να το κανω ενα back up τα αρχεια,και μια εργοστασιακη για να κοθμπωσει καλυτερα??

Η επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων προτεινεται πριν αλλα και αμεσως μετα την αναβαθμιση.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Η επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων προτεινεται πριν αλλα και αμεσως μετα την αναβαθμιση.

;) :up: αυριο ετσι θα το κανω,,ποσο να πεσει η μπαταρια σε αυτονομια,σιγα!! πιστευω θα ειναι καλη αυτη η αναβαθμιση!!

Διανύουμε το έτος 2014 και πάμε σιγά σιγά προς το 2015, με το 4g να ριζώνει σιγά σιγά στις πόλεις, με πολύ βελτιωμένο 3g σε ένα ικανοποιητικό βαθμό στην επικράτεια, νέες τεχνολογίες υλοποιούνται και πραγματοποιούνται συνεχείς βελτιώσεις στην ποιότητα των κλήσεων και του internet στην κινητή τηλεφωνία.

Ειδικά όταν αυτό το smartphone έχει άψογο σήμα και επίσης με 4g ανοιχτό συνέχεια κρατάει πάνω από ένα 24 τετράωρο!

Ρωτάω πάντα από ενδιαφέρον να ακούσω τις απόψεις σας και δεν έχω καμία διάθεση να ειρωνευτώ κανέναν (για να μην παρεξηγούμαστε:))

1) Που έχεις δει εσύ σταθερό σήμα ακόμα και 3g. Τουλάχιστον στην Πάτρα δεν ισχύει. Δεν μιλάω για κέντρα πόλεων ή μεγάλων δήμων αλλά γενικά σε όλες τις περιοχές που θα κινηθεί κάποιος. Άρα με μη σταθερό σήμα κάποιος θα καταναλώσει περισσότερη μπαταρία!

2) Γιατί να έχω 3g ή 4g αν δεν είμαι πλανόδιος πωλητής? Σπίτι wifi, δουλειά wifi, διασκέδαση wifi(μέχρι και τα club έχουν). Άρα και εδώ είναι αχρείαστο σε εισαγωγικά το συνεχές 3g ή 4g.

3) Κάποιοι δεν έχουν πακέτο data. Αδιανόητο για τα δικά μου δεδομένα αλλά ναι υπάρχουν πολλοί που δεν έχουν δεδομένα στο πρόγραμμα τους ή στο καρτοκινητό τους.

4) Και βασικότερη παρατήρηση. Τι εννοείς βγάζει το 24ωρο??? Είναι εντελώς ασαφές! Με την δική σου χρήση.... Ναι τις βγάζεις προφανώς! Με την δική μου? Του άλλου?

Εδώ θα πρέπει να δώσεις στοιχεία χρήσης λοιπόν. Για μένα ας πούμε θεωρώ τις 5-5,5 SOT ως κατώτατο όριο για ένα smartphone του 2014 με 5+ οθόνη(και άρα ανάλογο χώρο για μια καλού μεγέθους μπαταρία)για 20-24 ώρες χρήσης. Και αυτό πάντα με sync και data συνέχεια στο on και όχι περιστασιακά. Και αρκετή χρήση και σε wifi και gps ανοιχτό. Φυσικά δεν μιλάω για gaming αλλά για χρήση calls, texting, chating, social media, mails κλπ κλπ κλπ.

Εννοείται ότι δεν ειρωνευόμαστε κανέναν. Εδώ είμαστε για να ανταλλάξουμε απόψεις.

Google Pixel 6 Pro

Παντως βιντεο τραβαει πολυ καλο σε στοκ κατασταση χωρις root poot moot κλπ μηπως ο φιλος πιο πανω εχει καποια ρυθμιση πειραξει.
LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra

Καλημέρα, χθες βράδυ έκλεισα το κινητό, σήμερα που το άνοιξα βλέπω να έχει λάθος ώρα, τι είναι αυτό πάλι; μόλις συνδέθηκε με WiFi διορθώθηκε μόνο του, τι παίζει; είμαι με stock rom

Καλημέρα, χθες βράδυ έκλεισα το κινητό, σήμερα που το άνοιξα βλέπω να έχει λάθος ώρα, τι είναι αυτό πάλι; μόλις συνδέθηκε με WiFi διορθώθηκε μόνο του, τι παίζει; είμαι με stock rom

Αυτο ειναι το μονο προβλημα του G2.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πριν μερικες σελιδες το ειχα ξαναγραψει σε καποιο παιδι που ειχε κανει επισης αυτη τη..... διαπιστωση!!

Ειναι γενικο bug του G2 (απ' τις πρωτες παρτιδες), θα σου φανει "κουφο" εν ετη 2014, κι' ομως ισχυει :p

Παρτίδα 406 έχω, από τις πρώτες είναι;δηλαδή δεν έχετε όλοι θέμα; τόσο καιρό δε κατάφεραν να βγάλουν μια αναβάθμιση γι αυτό το πρόβλημα ;

Παρτίδα 406 έχω, από τις πρώτες είναι;δηλαδή δεν έχετε όλοι θέμα; τόσο καιρό δε κατάφεραν να βγάλουν μια αναβάθμιση γι αυτό το πρόβλημα ;

Εγω να σου πω την αληθεια, που το εχω ενα χρονο, και ειναι παρτιδα 309 (ειχε αναφερθει απο τοτε!), δεν το διαπιστωσα!! Για τον απλουστατο λογο οτι...... δεν εχω κλεισει ποτε το τηλεφωνο μου για περισσοτερο απο 10 λεπτα!

Ισως να μην διορθωθηκε, γιατι ενδεχομενως να μην ενοχλει τον περισσοτερο κοσμο :D

Ισως να μην διορθωθηκε, γιατι ενδεχομενως να μην ενοχλει τον περισσοτερο κοσμο :D

Ή ισως να ειναι θεμα hardware και να μην λυνεται με ενα update.Οπως και να χει αν το κινητο ανοιξει με ανοικτο το wifi ή συνδεθει μολις ανοιξει φτιαχνει μονο του την ωρα.Κι εγω δεν το αφηνω πολλες ωρες κλειστο κι ετσι δεν το παρατηρω.

μαλιστα, το κλεινω μια φορα την εβδομαδα (χρειαζεται) ,τεσπα, λιγο το κακο ,σας ευχαριστω για τις πληροφοριες

Πριν μερικες σελιδες το ειχα ξαναγραψει σε καποιο παιδι που ειχε κανει επισης αυτη τη..... διαπιστωση!!

Ειναι γενικο bug του G2 (απ' τις πρωτες παρτιδες), θα σου φανει "κουφο" εν ετη 2014, κι' ομως ισχυει :p

Αυτό με την ώρα το έχω διαπιστώσει και εγώ! Πολύ κουφό όμως!!!

είσαι στο μυαλό κάτι μαγικό...

Εγω οταν το κλεινω δεν εχω διαπιστωσει κατι τετοιο θα το τσεκαρω αποψε αλλα δεν ειναι τπτ αξιο λογου.

Εγω οταν το κλεινω δεν εχω διαπιστωσει κατι τετοιο θα το τσεκαρω αποψε αλλα δεν ειναι τπτ αξιο λογου.

Πριν κλεισεις το κινητο κοψε τα δεδομενα και το wifi κι αστο κλειστο για πανω απο 8ωρο.

Πριν κλεισεις το κινητο κοψε τα δεδομενα και το wifi κι αστο κλειστο για πανω απο 8ωρο.

Α ΟΚ ΘΑ το δοκιμασω αποψε και αυριο θα ενημερωσω.:)

Εγω εχω παντα data ανοιχτα, στη ρυθμιση να διαλεγει το καλυτερο δικτυο (κι εχω δει σε αρκετα σημεια να πιανει 4G), ακουω μουσικη πολλες φορες οταν ειμαι εξω και γενικα του κανω αρκετη χρηση, οχι και λιωσιμο βεβαια. Βγαζω ανετα τη μερα και με τη φωτεινοτητα στο 50%. Βεβαια δεν παιζω παιχνιδια και δεν χρησιμοποιω GPS. Απο τη στιγμη που πλεον τα δεδομενα ειναι αρκετα φθηνοτερα σε συγκριση με το προσφατο παρελθον, δεν χρειαζεται οπου πας να ψαχνεις WiFi που κατα πασα πιθανοτητα ειναι αρκετα αργοτερο απο το 3G. Και αν στελνεις αρκετα μηνυματα, το να χρησιμοποιεις δεδομενα ειναι πιο φθηνο απο το να στελνεις SMS. Δεν χρειαζεται καποιος να ειναι πλανωδιος πωλητης για να εχει data ανοιχτα οπως ειπωθηκε παραπανω. Κι αλλωστε η αυτονομια πανω απο μια μερα ειναι για μενα αχρειαστη. Το βραδυ το βαζεις στη πριζα και σπιτι σου να μην κοιμηθεις, 99/100 σπιτια εχουν φορτιστη για Android.

Εγω να σου πω την αληθεια, που το εχω ενα χρονο, και ειναι παρτιδα 309 (ειχε αναφερθει απο τοτε!), δεν το διαπιστωσα!! Για τον απλουστατο λογο οτι...... δεν εχω κλεισει ποτε το τηλεφωνο μου για περισσοτερο απο 10 λεπτα!

Κι εγω 309 εχω. Το εχω κλισει μια φορα μονο για πανω απο 5 ωρες και οντως η ωρα χαθηκε.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Παντως βιντεο τραβαει πολυ καλο σε στοκ κατασταση χωρις root poot moot κλπ μηπως ο φιλος πιο πανω εχει καποια ρυθμιση πειραξει.[/QUO

για τα βιντεακια ημερας ναι ειναι τελεια,,,αλλα για νυχτερινες ληψεις δεν θα το ελεγα φιλε μου!! και εγω με στοκ ειμαι και βλεπω τι γινετε στις νυχτερινες!!!

Λογικο ειναι με λιγο φως νυχτα να υπαρχει θεμα αλλα ειναι λογικοτατο εδω για τις ταινιες που γυρνανε νυχτα φωτιζονται τα παντα και εχουν βιντεοκαμερες με α@@@α.Απο ενα τηλεφωνο μην περιμενουμε παπαδες.Εγω ομως μιλαω για το γενικο συνολο ηχου κλπ οτι ολα ειναι αψογα.:)Δυστιχως δεν ανεβαινει βιντεο στο σαιτ να βαλω δειγμα.:)