manolisv Δημ. September 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2014 Καλημερα, αντιπετωπίζει ενας φιλος το παρακάτω πρόβλημα... τον καλουν στο κινητο και τον δειχνει κατειλημμένο...κανει restart και στρώνει για λιγες ωρες και μετα παλι το ίδιο είναι θέμα παρόχου η κινητου? Παράθεση http://www.2wo.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. September 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2014 Καλημερα, αντιπετωπίζει ενας φιλος το παρακάτω πρόβλημα... τον καλουν στο κινητο και τον δειχνει κατειλημμένο...κανει restart και στρώνει για λιγες ωρες και μετα παλι το ίδιο είναι θέμα παρόχου η κινητου? Ας κάνει ένα clear cache στην εφαρμογή του τηλεφώνου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. September 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2014 το αφαιρεσα κιολας! δεν υπαρχει δηλ καποιο προγραμματακι να δειξει στοιχεια για την μπαταρια και κατασταση συσκευης!!απ'οτι καταλαβαινω πρεπει να ξεκινησω να πειραζω το κινητακι με ρουτ και διαφορα εχτραδακια αλλα ειμαι απειρος ακομα και δεν εχω ιδεα!!νομιζω ειναι μεχρι να κανω την αρχη!! ευχαριστω παιδια για τις απαντησεις σας!!! Τι εννοείς κάποιο προγραμματακι? Πας ρυθμίσεις, μπαταρία και βλέπεις εκεί. Τι άλλο θες να βλέπεις? Παράθεση Google Pixel 6 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leon_CP3 Δημ. September 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2014 Αν η συσκευη ειναι Ευρωπαικη σε καλυπτει η LG Hellas με εγγυηση. Δυστυχώς η συσκευή είναι ασιατική. :/ Παράθεση 📱Siemens C45-Siemens MC60-Siemens M65-Nokia N70-Ericsson W890i-Nokia N95-iPhone 3GS-LG G2-iPhone 6S-Oneplus 5T-Asus ROG Phone 2-Huawei Nova 5T-Samsung S10 Lite-Samsung S21 Ultra-Samsung S23 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ronoid Δημ. September 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2014 Χωρίς Sim το έχω η αλήθεια είναι και αυριο θα παω να πάρω microsim... Λες να είναι αυτό? πω πω μου εφτιαξες τη διάθεση!!! Είχα κι εγώ το ίδιο θέμα. Με το που έβαλα τη sim δε μου το έκανε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolis1186 Δημ. September 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2014 Δυστυχώς η συσκευή είναι ασιατική. :/ Να γιατί δεν είναι καλό να αγοράζουμε εκτός εγγύησης.. Το Νο1 που πρέπει να κοιτάει κάποιος είναι αυτό και μετά όλα τα άλλα.. Δεν χάνει πάντως κάνε μια ερώτηση και θα σου πουν πόσο θα βγει και αν βγει μπορεί να το κάνουν κ έτσι ποιος ξέρει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthosffvll Δημ. September 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2014 Εκανα μια γρηγορη δοκιμη με το gps test και εβρισκε παντα απο 12 εως 22 δορυφορους. Λογικα δεν εχει καποιο θεμα! φιλε μου σου λεει ξεκαθαρα οτι το προβλημα δεν ειναι στο κλείδωμα του στιγματος gps!!!!το προβλημα ειναι οτι την ωρα πλοηγησης χανει το στιγμα gps και το ξανα βρίσκει σε λήγω χρόνω!!!χωρις να εχεις ενεργοποιημενα τα 3g αλλα μονο με αισθητήρες gps!! παιδες ψηφίστε εδω http://en.miui.com/thread-42294-1-1.html να εχουμε επίσημη υποστηρίξει MIUI 6 :D:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mythos Δημ. September 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2014 φιλε μου σου λεει ξεκαθαρα οτι το προβλημα δεν ειναι στο κλείδωμα του στιγματος gps!!!!το προβλημα ειναι οτι την ωρα πλοηγησης χανει το στιγμα gps και το ξανα βρίσκει σε λήγω χρόνω!!!χωρις να εχεις ενεργοποιημενα τα 3g αλλα μονο με αισθητήρες gps! Ναι εχεις δικιο, δεν το διαβασα καλα... Αλλα δεν χρησιμοποιω κανενα απο τα προγραμματα πλοηγησης που αναφερει. Μονο με google maps μπορω να το δοκιμασω με χρηση offline maps για να μην κατεβαζει data, αλλα δεν ξερω εαν ειναι το ιδιο. Παράθεση Samsung Galaxy S23 Ultra (8/256) Black Huawei Watch GT4 Black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leon_CP3 Δημ. September 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2014 Να γιατί δεν είναι καλό να αγοράζουμε εκτός εγγύησης.. Το Νο1 που πρέπει να κοιτάει κάποιος είναι αυτό και μετά όλα τα άλλα.. Δεν χάνει πάντως κάνε μια ερώτηση και θα σου πουν πόσο θα βγει και αν βγει μπορεί να το κάνουν κ έτσι ποιος ξέρει... Tην είχα αγοράσει από το digivire το οποίο για δύο χρόνια σου έδινε δική του εγγύηση αν πάθαινε κάτι το επισκέυαζε φρι και στο γύριζε. Αλλά ενώ είχε πολύ κόσμο και τρελές πωλήσεις οπότε δε περίμενα ότι ξαφνικά θα κλείσει, κάποια στιγμή στο άκυρο παρατήρησα φέτος ότι δεν μπορείς να τους βρεις πουθενά πια. Παράθεση 📱Siemens C45-Siemens MC60-Siemens M65-Nokia N70-Ericsson W890i-Nokia N95-iPhone 3GS-LG G2-iPhone 6S-Oneplus 5T-Asus ROG Phone 2-Huawei Nova 5T-Samsung S10 Lite-Samsung S21 Ultra-Samsung S23 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthosffvll Δημ. September 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2014 Ναι εχεις δικιο, δεν το διαβασα καλα... Αλλα δεν χρησιμοποιω κανενα απο τα προγραμματα πλοηγησης που αναφερει. Μονο με google maps μπορω να το δοκιμασω με χρηση offline maps για να μην κατεβαζει data, αλλα δεν ξερω εαν ειναι το ιδιο. βαλε το navigon , igo ,sygik και δοκιμασε να κανεις μια πλοηγηση κανενα 20 λεπτο και δες αν εχεις καμια αποσύνδεση του στιγματος !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giachtas Δημ. September 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2014 Γειά σας, μου ήρθε σήμερα αυτή η θήκη για το G2 μου. Οι πρώτες εντυπώσεις πολύ καλές. Πολύ βολική, σχεδόν δεν χρειάζεται να την ανοίγω εμπρός. Είχα ένα μικρό ενδοιασμό για το πως θα βολεύει στις εξερχόμενες κλίσεις, αλλά βολεύει πάρα πολύ. Επιλέγω π.χ. την επαφή που θέλω, πατάω για κλίση, κλείνω τη θήκη εμπρός και μιλάω κανονικά. Παράθεση Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolisv Δημ. September 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2014 Ας κάνει ένα clear cache στην εφαρμογή του τηλεφώνου. δεν εννοεις το dialer.... το εχει και στα ελληνικα και μου εχει σπασει τα νευρα.... Παράθεση http://www.2wo.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mythos Δημ. September 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2014 βαλε το navigon , igo ,sygik και δοκιμασε να κανεις μια πλοηγηση κανενα 20 λεπτο και δες αν εχεις καμια αποσύνδεση του στιγματος !!! Νομιζα αυτα θελουν πληρωμη για πλοηγηση. Αν εχουν καποιο trial θα δω μηπως και δοκιμασω αυτο που λες. Γειά σας, μου ήρθε σήμερα αυτή η θήκη για το G2 μου. Οι πρώτες εντυπώσεις πολύ καλές. Πολύ βολική, σχεδόν δεν χρειάζεται να την ανοίγω εμπρός. Είχα ένα μικρό ενδοιασμό για το πως θα βολεύει στις εξερχόμενες κλίσεις, αλλά βολεύει πάρα πολύ. Επιλέγω π.χ. την επαφή που θέλω, πατάω για κλίση, κλείνω τη θήκη εμπρός και μιλάω κανονικά. Αυτην σκεφτομαι να παρω κι εγω (ενας αλλος καλος πωλητης την εχει στα €4,56). Οταν ειναι κλειστη το led ειδοποιησης δεν φαινεται ε? Δεν ειναι προβλημα αυτο ??? Δινει πολυ ογκο στο κινητο? Παράθεση Samsung Galaxy S23 Ultra (8/256) Black Huawei Watch GT4 Black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. September 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2014 Νομιζα αυτα θελουν πληρωμη για πλοηγηση. Αν εχουν καποιο trial θα δω μηπως και δοκιμασω αυτο που λες. Αυτην σκεφτομαι να παρω κι εγω (ενας αλλος καλος πωλητης την εχει στα €4,56). Οταν ειναι κλειστη το led ειδοποιησης δεν φαινεται ε? Δεν ειναι προβλημα αυτο ??? Δινει πολυ ογκο στο κινητο? ΓΙΑ αυτο μονο η γνησια η οποια αξιζει τα λεφτα της.:D Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. September 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2014 Νομιζα αυτα θελουν πληρωμη για πλοηγηση. Αν εχουν καποιο trial θα δω μηπως και δοκιμασω αυτο που λες. Αυτην σκεφτομαι να παρω κι εγω (ενας αλλος καλος πωλητης την εχει στα €4,56). Οταν ειναι κλειστη το led ειδοποιησης δεν φαινεται ε? Δεν ειναι προβλημα αυτο ??? Δινει πολυ ογκο στο κινητο? Στη voia πάντως φαίνεται το led. ,) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolis1186 Δημ. September 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2014 Γειά σας, μου ήρθε σήμερα αυτή η θήκη για το G2 μου. Οι πρώτες εντυπώσεις πολύ καλές. Πολύ βολική, σχεδόν δεν χρειάζεται να την ανοίγω εμπρός. Είχα ένα μικρό ενδοιασμό για το πως θα βολεύει στις εξερχόμενες κλίσεις, αλλά βολεύει πάρα πολύ. Επιλέγω π.χ. την επαφή που θέλω, πατάω για κλίση, κλείνω τη θήκη εμπρός και μιλάω κανονικά. Αυτή τη περιμένω και εγω από μέρα σε μέρα θα μου έρθει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. September 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2014 πως κανουμε gps test ? δεν σκαμπαζω πολυ σε αυτο το θεμα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Louis9 Δημ. September 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2014 Καλημέρα παίδες. Έχω κι εγώ ελληνική συσκευή και εχω πρόβλημα με τις voip εφαρμογές λογω 200d. Με το Flash tool 2014και κάποια επισημη 200f σπάει η εγγύηση η όχι γιατί έχω μπερδευτεί?! Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. September 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2014 πως κανουμε gps test ? δεν σκαμπαζω πολυ σε αυτο το θεμα! https://play.google.com/store/apps/details?id=com.androits.gps.test.free Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoster Δημ. September 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2014 Έχω ένα πρόβλημα με το σήμα του G2. Έψαξα το νήμα αλλά δεν βρήκα κάτι συγκεκριμένο. Έχω την έκδοση 16GB UK Open, με Cloudy G3 1.3, ενώ το πρόβλημα υπήρχε και σε προηγούμενη ROM (Cloudystock). Το πρώτο πρόβλημα είναι ότι μετά από μια κλήση, το τηλέφωνο χάνει το σήμα για λίγα (4-5) δευτερόλεπτα και δεν μπορώ να καλέσω άμεσα κάποιον. Το δεύτερο είναι ότι όταν ενεργοποιώ το 4G, το κινητό μερικές φορές χάνει τελείως το σήμα, ή ενώ μπορεί να δείχνει ότι έχει σήμα, με καλούν και φαίνεται κλειστό. Αν το γυρίσω σε 3G ή 2G only τότε δεν έχω τέτοιο θέμα. Αντιμετωπίζει κανένας το ίδιο πρόβλημα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. September 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2014 Έχω ένα πρόβλημα με το σήμα του G2. Έψαξα το νήμα αλλά δεν βρήκα κάτι συγκεκριμένο. Έχω την έκδοση 16GB UK Open, με Cloudy G3 1.3, ενώ το πρόβλημα υπήρχε και σε προηγούμενη ROM (Cloudystock). Το πρώτο πρόβλημα είναι ότι μετά από μια κλήση, το τηλέφωνο χάνει το σήμα για λίγα (4-5) δευτερόλεπτα και δεν μπορώ να καλέσω άμεσα κάποιον. Το δεύτερο είναι ότι όταν ενεργοποιώ το 4G, το κινητό μερικές φορές χάνει τελείως το σήμα, ή ενώ μπορεί να δείχνει ότι έχει σήμα, με καλούν και φαίνεται κλειστό. Αν το γυρίσω σε 3G ή 2G only τότε δεν έχω τέτοιο θέμα. Αντιμετωπίζει κανένας το ίδιο πρόβλημα; Απο οτι έχει αναφερθεί, το 4G δεν έχει ακόμα σωστή ανάπτυξη στο Ελλαδισταν :wacko: ακόμα...!!! οπότε δεν φταίει η συσκευή σου..!;) Για το πρώτο πρόβλημα σου, δεν έχω τέτοιο θέμα...! CloudyStock_2.5 με Kernel-bruce2728-D802-v0.41 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoster Δημ. September 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2014 Απο οτι έχει αναφερθεί, το 4G δεν έχει ακόμα σωστή ανάπτυξη στο Ελλαδισταν :wacko: ακόμα...!!! οπότε δεν φταίει η συσκευή σου..!;) Για το πρώτο πρόβλημα σου, δεν έχω τέτοιο θέμα...! CloudyStock_2.5 με Kernel-bruce2728-D802-v0.41 Ευχαριστώ για την απάντηση! Αν όμως είναι μόνο αυτό το θέμα, δεν θα είχαν όλα τα 4G κινητά το ίδιο πρόβλημα; Το δικό μου είναι σαν να κολλάει και να μην γυρνάει π.χ. σε 3G δίκτυο για να δεχθεί κλήσεις. Τεσπα.. Τουλάχιστον σε άλλα κινητά υπήρχαν διάφορες εκδόσεις radio για να κάνεις flash ώστε να βρεις ποια σου κάνει. Στο G2 τι θα μπορούσα να αλλάξω; Η KitKat baseband είναι μία και μοναδική από ότι κατάλαβα. Σόρρυ αν λέω βλακείες, αλλά δεν έχω προλάβει να ερευνήσω πολύ το θέμα στο XDA.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giachtas Δημ. September 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2014 Νομιζα αυτα θελουν πληρωμη για πλοηγηση. Αν εχουν καποιο trial θα δω μηπως και δοκιμασω αυτο που λες. Αυτην σκεφτομαι να παρω κι εγω (ενας αλλος καλος πωλητης την εχει στα €4,56). Οταν ειναι κλειστη το led ειδοποιησης δεν φαινεται ε? Δεν ειναι προβλημα αυτο ??? Δινει πολυ ογκο στο κινητο? Στη voia πάντως φαίνεται το led. ,) Το Led δε φαίνεται όταν είναι κλειστή η θήκη. Δεν με ενοχλεί όμως αυτό, μιας και άμα θέλω, ανοίγω τη θήκη και βλέπω εάν έχω ειδοποιήσεις. Όγκο (κατά τη γνώμη μου) δεν του δίνει υπερβολικό. Μάλιστα στο Xperia Z που είχα πριν, είχα αυτή τη θήκη, η οποία πολύ καλή και βολική για να χειρίζεσαι το κινητό, όμως του έδινε αρκετό όγκο. Achillesgk η θήκη που λες η voia είναι η γνήσια; Μπορείς να δώσεις link, ή να μου γράψεις που μπορώ να τη βρω; Ο τύπος αυτής της θήκης μου αρέσει/βολέψει πολύ και επειδή σκέφτομαι να παραγγείλω και άλλη, θα ήθελα να δω εναλλακτική αυτής που έχω τώρα. Παράθεση Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giachtas Δημ. September 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2014 ΓΙΑ αυτο μονο η γνησια η οποια αξιζει τα λεφτα της.:D Να ρωτήσω κάτι σχετικά με τη γνήσια θήκη; Βρήκα αυτή σαν πιο φθηνή, αλλά δεν ξέρω εάν κλίνει με μαγνήτη όπως αυτή που πήρα (Nilkin). Όπως έγραψα και πριν, θα ήθελα να πάρω και δεύτερη θήκη σαν αυτή που έχω και θα με ενδιέφερε, εάν την βρω σε καλή τιμή, να φαίνεται και το Led ειδοποιήσεων. Εδώ στο skroutz, η γνήσια αρχίζει από 25,80€. Παράθεση Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. September 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2014 Να ρωτήσω κάτι σχετικά με τη γνήσια θήκη; Βρήκα αυτή σαν πιο φθηνή, αλλά δεν ξέρω εάν κλίνει με μαγνήτη όπως αυτή που πήρα (Nilkin). Όπως έγραψα και πριν, θα ήθελα να πάρω και δεύτερη θήκη σαν αυτή που έχω και θα με ενδιέφερε, εάν την βρω σε καλή τιμή, να φαίνεται και το Led ειδοποιήσεων. Εδώ στο skroutz, η γνήσια αρχίζει από 25,80€. ΩΣ γνωστον εδω στο ελλαντα εχουμε λεφτα γιαυτο τα πληρωνουμε με καπελο.Οσο αφορα την γνησια θηκη δεν εχει μαγνητη απλα την αφηνεις απο καθετη θεση και κλεινη τσαααακ.:rolleyes: Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts