Jump to content

[Επίσημο] LG G2 (D802)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Βιντεοκληση μεσω δικτυου κανουν μονο τα σαμσουνκ μεταξυ τους τα ΑΗ φον μονο μεσω wi fi μεταξυ τους.Και ολοι οι υπολοιποι μεσσω viber. Skype κλπ με χρηση δεδομενων.

Επίσης με το hang out...

-Αγγελίες επιτρέπονται μόνο στο Buy&Sell.

-οκ, δεν θα το ξανακανω !!!

• Απαντήσεις 22,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Εν τω μεταξυ μου ηρθε αυτο και μου τρωει την μπαταρια θα γυρισω στην 3g λειτουργια σιγα τη διαφορα ταχυτητας.
LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra

Καλημερα,

Νεος κατοχος του G2 απο χθες. Πηρα ενα μεταχειρισμενο 2 εβδομαδων, 16αρι. Ειναι παρτιδα 309 γερμανικο με την 20d!

Υπαρχουν γνωστα θεματα με τη συγκεκριμενη πατιδα μηπως? Δεν εχω δουλεψει ολες τις λειτουργιες ακομη αλλα δεν εχω αντιμετωπισει προβληματα εως τωρα.

Για τη συνεχεια σκεφτομαι να βαλω την CloudStock+BruceKernel που ολοι προτεινετε με ενθουσιασμο!

Samsung Galaxy S23 Ultra (8/256) Black

Huawei Watch GT4 Black

Καλημερα,

Νεος κατοχος του G2 απο χθες. Πηρα ενα μεταχειρισμενο 2 εβδομαδων, 16αρι. Ειναι παρτιδα 309 γερμανικο με την 20d!

Υπαρχουν γνωστα θεματα με τη συγκεκριμενη πατιδα μηπως? Δεν εχω δουλεψει ολες τις λειτουργιες ακομη αλλα δεν εχω αντιμετωπισει προβληματα εως τωρα.

Για τη συνεχεια σκεφτομαι να βαλω την CloudStock+BruceKernel που ολοι προτεινετε με ενθουσιασμο!

Με CloudStock & BruceKernel έχεις περιβάλλων stock και ξεχνάς να φορτώσεις την μπαταρία...:lol: βουρ.....:D

284285df2da60877fb17f4243f5013c1.gif

οχι σε ολα..τεσταρε λιγο το με το gps test απο playstore να δουμε ποσους κλειδωνει
I Want To Believe

εμενα μου βρισκει 21 και κλειδωνει 12-13 σε αυτο το σημειο που βρισκομαι,,ειναι καλα???

Παιδιά καλημέρα. Έχω περασμένη την cloudy G3 1.3 και ένα Bluetooth Sony sbh52. Κάνει διαρκώς αποσυνδέσεις. Τι συμβαίνει; Είναι θέμα rom; Μπορεί να με βοηθήσει κάποιος να λύσω το πρόβλημα;

με αριστα το 10!!!να μν πιανει κατω απο 4 ειναι το προβλημα η και καθολου
I Want To Believe

εμενα μου βρισκει 21 και κλειδωνει 12-13 σε αυτο το σημειο που βρισκομαι,,ειναι καλα???

Στο κλειδωμα εισαι ενταξει!!

Απλα επειδη και το δικο μου ειναι παρτιδα 309, το εχω απ' το Νοεβρη το 2013, εγω ειχα αρχικα θεμα με το gps :(

Τωρα βεβαια λυθηκε, λιγο η kit kat, λιγο οι επεμβασεις που εκανα ακομη και στο hardware, τωρα δουλευει ρολο'ι' :)

Το προβλημα δεν ηταν ομως στο κλειδωνα των δορυφορων (εκει κλειδωνε γρηγορα), αλλα στις αποσυνδεσεις που ειχα μετα.

Θα δοκιμασεις δηλαδη πλοηγηση με καποιο προγραμμα που ΔΕΝ χρησιμοποιει data για να λειτουργησει (π.χ. sygic, navigon, igo κτλ), και αν μετα απο αρκετη ωρα πλοηγησης δεν εχεις αποσυνδεσεις απ' τους δορυφορους, εισαι ενταξει!!

Δεν ειχα ΚΑΝΕΝΑ απολυτως αλλο προβλημα!!

Αλλιως κατα τα αλλα (εχω cloudystock 2.5 και bruce kernel 0.41) το κινητο και κορυφη!

Edit: η απαντηση ηταν πιο πολυ για το φιλο @Mythos, που εκανε ερωτηση λιγο πιο πισω, γιατι εχουμε την ιδια παρτιδα!!

Edited by Titarasaudi

Καλησπέρα παιδιά, πριν 3 μέρες παρέλαβα το κινητό, παραγγελία μέσω skroutz, και χθες παρατήρησα ότι ενώ αλλάζω τις ρυθμίσεις στην φωτεινότητα της οθόνης αλλά και τη διάρκεια που θα παραμένει ανοικτή έως ότου κλείσει εφόσον δεν την αγγίξω μετά από κάθε επανεκκίνηση ή και ενεργοποιήση του κινητού, αλλάζουν οι ρυθμίσεις και πάνε σε full φωτεινότητα και καθυστέρηση απενεργοποίησης οθόνης στα 2 λεπτά!!!!Πάντα!! Σας έχει τύχει κάτι αντίστοιχο? Αύριο θα πάρω τηλ. στο μαγαζί απ'όπου το αγόρασα μπας και γίνει αντικατάσταση...

Ποια έκδοσή λογισμικού εχεις;

Τι εχεις εγκαταστήσει;

Λιγο τραβηγμένο το βλεπω να ζητάς αντικατάσταση λογω καποιου software bug.

images?q=tbn:ANd9GcT8OsGmBG7mQ2xUUvI02EsZ1r7MeL6ek1Prw_emqW7zVQoTOtp0

Στο κλειδωμα εισαι ενταξει!!

Απλα επειδη και το δικο μου ειναι παρτιδα 309, το εχω απ' το Νοεβρη το 2013, εγω ειχα αρχικα θεμα με το gps :(

..........

Edit: η απαντηση ηταν πιο πολυ για το φιλο @Mythos, που εκανε ερωτηση λιγο πιο πισω, γιατι εχουμε την ιδια παρτιδα!!

Εκανα μια γρηγορη δοκιμη με το gps test και εβρισκε παντα απο 12 εως 22 δορυφορους. Λογικα δεν εχει καποιο θεμα!

Samsung Galaxy S23 Ultra (8/256) Black

Huawei Watch GT4 Black

Ποια έκδοσή λογισμικού εχεις;

Τι εχεις εγκαταστήσει;

Λιγο τραβηγμένο το βλεπω να ζητάς αντικατάσταση λογω καποιου software bug.

Η έκδοση είναι D80220f

Τπτ το ιδιαίτερο κλασσικές εφαρμογές...Es εξερεύνηση/διαχείρηση, Clean Master, GSam Battery, Fb, viber, skype, Gmail, Go sms

Δλδ να δοκιμάσω να κάνω Hard reset μπας και αλλάξει κάτι?

Κοιτα τετοια μικροπροβληματακια εχουν δυο συναδελφοι που το εχουν, πχ με το προφιλ ηχου που το αλλαζουν και μετα απο επανεκκίνηση παει μονο του αλλου ή καποιες ρυθμίσεις τις κανουν μια δυο φορες on/off για να πιάσουν. Ειναι και οι δυο με στοκ αλλα οχι την f. Εγω παει καιρος που ημουν σε στοκ kit kat οπότε δεν μπορω να σου πω με σιγουρια αν μου κανει και μενα, ενα που θυμαμαι σιγουρα ειναι οτι ενω εχω κλειστο το slide aside αυτό τρεχει στο background και εγω απλα το παγωνω με titanium. (default screen timeout μου ειναι 30sec τωρα γιατι εσενα στο γυρναει στα δυο λεπτά ποιος ξερει). Παιξε λιγο με τις ρυθμίσεις πχ με αλλες τιμες στο χρονικο οριο.
images?q=tbn:ANd9GcT8OsGmBG7mQ2xUUvI02EsZ1r7MeL6ek1Prw_emqW7zVQoTOtp0

Παιδιά έχω παρατηρήσει ένα κίτρινακι πάνω δεξιά στην οθόνη με λίγο ψάξιμο είδα ότι η οθόνη καίγεται εσωτερικά και αφήνει αυτό το κίτρινο χρώμα (burn in) ξέρει κανείς άμα το υποστηρίζει η εγγύηση?

Καλησπέρα παιδιά, πριν 3 μέρες παρέλαβα το κινητό, παραγγελία μέσω skroutz, και χθες παρατήρησα ότι ενώ αλλάζω τις ρυθμίσεις στην φωτεινότητα της οθόνης αλλά και τη διάρκεια που θα παραμένει ανοικτή έως ότου κλείσει εφόσον δεν την αγγίξω μετά από κάθε επανεκκίνηση ή και ενεργοποιήση του κινητού, αλλάζουν οι ρυθμίσεις και πάνε σε full φωτεινότητα και καθυστέρηση απενεργοποίησης οθόνης στα 2 λεπτά!!!!Πάντα!! Σας έχει τύχει κάτι αντίστοιχο? Αύριο θα πάρω τηλ. στο μαγαζί απ'όπου το αγόρασα μπας και γίνει αντικατάσταση...

Εχεις βαλει καρτα sim στο τηλεφωνο;

Εχω την εντυπωση οτι αυτο με τη φωτεινοτητα μου το εκανε και μενα τις πρωτες μερες που το πηρα και το δουλεψα χωρις sim!

Απο τοτε που εβαλα sim (εχω το κινητο σχεδον 11 μηνες) και το σεταρησα δε μου το ξαναεκανε!

Παιδιά έχω παρατηρήσει ένα κίτρινακι πάνω δεξιά στην οθόνη με λίγο ψάξιμο είδα ότι η οθόνη καίγεται εσωτερικά και αφήνει αυτό το κίτρινο χρώμα (burn in) ξέρει κανείς άμα το υποστηρίζει η εγγύηση?

Αν εννοείς μια μόνιμη κιτρινιλα που φαίνεται έντονα σε άσπρο φόντο έχει παρουσιαστεί σε αρκετά G2 και καλύπτεται κανονικά από την LG. Πάρε τηλέφωνο και θα σου αντικαταστήσουν την οθόνη εντός εγγύησης.

Εχεις βαλει καρτα sim στο τηλεφωνο;

Εχω την εντυπωση οτι αυτο με τη φωτεινοτητα μου το εκανε και μενα τις πρωτες μερες που το πηρα και το δουλεψα χωρις sim!

Απο τοτε που εβαλα sim (εχω το κινητο σχεδον 11 μηνες) και το σεταρησα δε μου το ξαναεκανε!

Χωρίς Sim το έχω η αλήθεια είναι και αυριο θα παω να πάρω microsim... Λες να είναι αυτό? πω πω μου εφτιαξες τη διάθεση!!!

Καλησπέρα παιδιά, καταρχάς να πω ότι αν υπάρχει ήδη θέμα ας μεταφερθεί η ερώτηση εκεί.

Εδώ και περίπου μία ώρα αντιμετωπίζω ακριβώς αυτό το ζήτημα:

H oθόνη τρεμοπαίζει συνεχώς, φυσικά έκανα επανεκκινήσεις και τίποτα.

Με ένα πρόχειρο googlαρισμα είδα ότι είναι συχνό φαινόμενο στα συγκεκριμένα κινητά, όμως κανένας δε βρήκε τρόπο λύσης πέρα από το να το πάνε στο σέρβις. Είπα να ρωτήσω κι εδώ όμως, πριν τρέχω και πληρώνω στα καλά του καθουμένου...

Το LG είναι 32ρι, το είχα πάρει από digivire τέλη του '13 το οποίο όμως μας την έκανε οριστικά απ'ότι φαίνεται οπότε η μόνη λύση θα ήταν σε ελληνικό service που δε ξέρω τι ποσό θα μου βγάλουν.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

📱Siemens C45-Siemens MC60-Siemens M65-Nokia N70-Ericsson W890i-Nokia N95-iPhone 3GS-LG G2-iPhone 6S-Oneplus 5T-Asus ROG Phone 2-Huawei Nova 5T-Samsung S10 Lite-Samsung S21 Ultra-Samsung S23 Ultra

καλημερα,,,εχει τυχει σε κανεναν με τις ιδιες ωρες φορτισης και την ιδια χρηση,,καποια μερα να καταναλωνει ποιο γρηγορα την μπαταρια η συσκευη??εχει τρυπωσει στο μυαλο μου οτι κατι παιζει με την μπαταρια και δεν μπορω να το καταλαβω!!υπαρχει τροπος να το διαπιστωσουμε,,ειναι και 2 ευδομαδων το κινητο!!το DU SPEED BOOSTER καταναλωνει μπαταρια μηπως ειναι περιττο??

καλημερα,,,εχει τυχει σε κανεναν με τις ιδιες ωρες φορτισης και την ιδια χρηση,,καποια μερα να καταναλωνει ποιο γρηγορα την μπαταρια η συσκευη??εχει τρυπωσει στο μυαλο μου οτι κατι παιζει με την μπαταρια και δεν μπορω να το καταλαβω!!υπαρχει τροπος να το διαπιστωσουμε,,ειναι και 2 ευδομαδων το κινητο!!το DU SPEED BOOSTER καταναλωνει μπαταρια μηπως ειναι περιττο??

Δεν είναι σπάνιο φαινόμενο αυτο που αναφέρεις και παίζουν διάφορα ρόλο, όπως το σήμα κινητής που μπορεί να "παίζει" και να καταναλώνει περισσότερο μπαταρία.

Και ναι, η εφαρμογή που αναφέρεις καταναλώνει μπαταρία, πως και ολες οι παρόμοιες.

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

Πρώτον τέτοιου είδους εφαρμογές όπως και task killers αφαίρεσε τις... Μεγαλύτερο πρόβλημα δημιουργούν! Για να το διαπιστώσεις θα πρέπει να είσαι root και να βάλεις BBS πάνω για να δούμε αναλυτικά τα στατιστικά σου.

Η πρώτη μεγάλη παρατήρηση που πρέπει να κάνεις είναι το σήμα όπως λέει και το παιδί από πάνω. Ειδικά αν έχεις επιλέξει LTE/WCDM/GSM τότε είναι απόλυτα λογικό να έχεις κατανάλωση μεγάλη σε σχέση με άλλο mode δικτύων. Επίσης αν κινήθηκες σε περιοχές με κακό σήμα τότε πάλι έχεις μεγάλη κατανάλωση.

Google Pixel 9 Pro XL

το αφαιρεσα κιολας! δεν υπαρχει δηλ καποιο προγραμματακι να δειξει στοιχεια για την μπαταρια και κατασταση συσκευης!!απ'οτι καταλαβαινω πρεπει να ξεκινησω να πειραζω το κινητακι με ρουτ και διαφορα εχτραδακια αλλα ειμαι απειρος ακομα και δεν εχω ιδεα!!νομιζω ειναι μεχρι να κανω την αρχη!! ευχαριστω παιδια για τις απαντησεις σας!!!