nomikarios1991 Δημ. July 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2014 ευχαριστώ πολύ τα παιδιά που απάντησαν....να είστε καλά..να σημειώσω ότι έκανα factory reset και ενώ στην αρχή το έκανε μετά από λίγη ώρα και εδώ και αρκετές ώρες δεν συμβαίνει τίποτα απολύτως...να το στείλω στην lg η να περιμένω μερικές μέρες μήπως και διορθώθηκε..?το παιδί που έκανε νύξη για τον ιδρώτα αναφερόταν στο δικό μου θέμα..?ευχαριστώ πολύ και πάλι παιδιά.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manbag1970 Δημ. July 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2014 (edited) ευχαριστώ πολύ τα παιδιά που απάντησαν....να είστε καλά..να σημειώσω ότι έκανα factory reset και ενώ στην αρχή το έκανε μετά από λίγη ώρα και εδώ και αρκετές ώρες δεν συμβαίνει τίποτα απολύτως...να το στείλω στην lg η να περιμένω μερικές μέρες μήπως και διορθώθηκε..?το παιδί που έκανε νύξη για τον ιδρώτα αναφερόταν στο δικό μου θέμα..?ευχαριστώ πολύ και πάλι παιδιά.. Ναι φιλε μου σε σενα αναφερομουν , ξεχασα να κανω "παραθεση"................... Να ρωτησω ρε παιδια σχετικα με το 4G τι ρυθμισεις πρεπει να γινουν για να εχουμε ......... εχω COSMOTE απεριοριστα 65 και εχει 4G αλλαδεν το εχει "δει" ποτε . Βλεπω μονο "3G" , "G" , "H" Αν μπορει καποιος ας βοηθησει . Ευχαριστω Edited July 21, 2014 by manbag1970 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. July 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2014 ευχαριστώ πολύ τα παιδιά που απάντησαν....να είστε καλά..να σημειώσω ότι έκανα factory reset και ενώ στην αρχή το έκανε μετά από λίγη ώρα και εδώ και αρκετές ώρες δεν συμβαίνει τίποτα απολύτως...να το στείλω στην lg η να περιμένω μερικές μέρες μήπως και διορθώθηκε..?το παιδί που έκανε νύξη για τον ιδρώτα αναφερόταν στο δικό μου θέμα..?ευχαριστώ πολύ και πάλι παιδιά.. Τι ιδρώτας ρε παιδιά;εδώ κάνω μπάνιο κ το χω μαζί το κινητό κ είναι μέσα σαν χαμάμ να πούμε. Κ δεν έχει πάθει τπτ. Πήγαινε το πίσω Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. July 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2014 Τι ιδρώτας ρε παιδιά;εδώ κάνω μπάνιο κ το χω μαζί το κινητό κ είναι μέσα σαν χαμάμ να πούμε. Κ δεν έχει πάθει τπτ. Πήγαινε το πίσω Ισχύει. Και εγώ έκανα μπάνιο και είχε υγρασία. Τίποτα δεν έπαθε. Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billeiros Δημ. July 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2014 Παιδια να ρωτησω λιγο.με το towelroot γινεται root το κινητο? ειμαι σε kitkat.αυτο που με ενδιαφερει κυριως ειναι να κρυψω τα soft keys.αυτο καλυτερα γινεται με το auto hide soft keys απο το play store η με το xposed framework?Επιπλεον μετα το root τι αλλο πρεπει να κανουμε εκτος απο κρατημα imei αν δε θελουμε να αλλαξουμε rom δηλαδη..τελος το unroot σε kitkat πως γινεται? και αν εχουμε root μπορουμε να αναβαθμισουμε σε updated rom μαμα της lg χωρις unroot? ευχαριστω πολυ προκαταβολικα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
razorkop Δημ. July 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2014 Παιδια να ρωτησω λιγο.με το towelroot γινεται root το κινητο? ειμαι σε kitkat.αυτο που με ενδιαφερει κυριως ειναι να κρυψω τα soft keys.αυτο καλυτερα γινεται με το auto hide soft keys απο το play store η με το xposed framework?Επιπλεον μετα το root τι αλλο πρεπει να κανουμε εκτος απο κρατημα imei αν δε θελουμε να αλλαξουμε rom δηλαδη..τελος το unroot σε kitkat πως γινεται? και αν εχουμε root μπορουμε να αναβαθμισουμε σε updated rom μαμα της lg χωρις unroot? ευχαριστω πολυ προκαταβολικα... Ναι με το towelroot γίνεται κανονικά το root...Βέβαια Εγώ προσωπικά ρουταρο πάντα με το ioroot... Φαντάζομαι Όμως το αποτέλεσμα είναι το ίδιο ... Με τα soft keys Δεν έχω ασχοληθεί καθόλου οπότε περίμενε να σου απαντήσει κάποιος άλλος ....Δεν πιστεύω ότι χρειάζεσαι κάτι άλλο εκτός του back up που θα έχεις κρατήσει με το imei .... Για unroot κοίτα εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=375650 ....Τέλος και root να είναι το κινητό σου μπορείς να λαμβάνεις μελλοντικές αναβαθμίσεις αρκεί να Μην έχεις περασμένη κάποια custom recovery ...Αυτά από μένα .... Παράθεση Never give up Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JimmyTrelas Δημ. July 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2014 Ρε παιδιά ενώ έχω την τελευταία έκδοση λογισμικού δεν έχω το knock code...Γιατί??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. July 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2014 Ναι φιλε μου σε σενα αναφερομουν , ξεχασα να κανω "παραθεση"................... Να ρωτησω ρε παιδια σχετικα με το 4G τι ρυθμισεις πρεπει να γινουν για να εχουμε ......... εχω COSMOTE απεριοριστα 65 και εχει 4G αλλαδεν το εχει "δει" ποτε . Βλεπω μονο "3G" , "G" , "H" Αν μπορει καποιος ας βοηθησει . Ευχαριστω Πρέπει να το έχεις ενεργοποιήσει στέλνοντας sms ή καλώντας πρώτον και δεύτερον νομίζω να έχεις ψιλοκαινούρια sim. Αλλά ρε παιδιά τι τρέλα με το 4g σας έπιασε. Το πιο αχρείαστο πράγμα είναι! Σαν να λέμε θέλω VDSL 50άρα καθαρή για να κάνω browsing σε κανά forum... Τι να την κάνεις? Το 4g αξίζει μόνο αν πεις να κατεβάσεις αρχεία που δεν το κάνεις καθώς όλοι έχουμε πάνω κάτω ένα μέσο όρο 1GB δεδομένα ανά μήνα. Το browsing σε full σήμα H+ δεν είναι απλά επαρκές αλλά ταχύτατο, χωρίς ίχνος καθηστέρησης. Άρα γιατί να καταναλώνεις παραπάνω μπαταρία με το 4g που δεν είναι και σταθερό λόγω μικρής κάλυψης. Παράθεση Google Pixel 6 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billeiros Δημ. July 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2014 (edited) Ναι με το towelroot γίνεται κανονικά το root...Βέβαια Εγώ προσωπικά ρουταρο πάντα με το ioroot... Φαντάζομαι Όμως το αποτέλεσμα είναι το ίδιο ... Με τα soft keys Δεν έχω ασχοληθεί καθόλου οπότε περίμενε να σου απαντήσει κάποιος άλλος ....Δεν πιστεύω ότι χρειάζεσαι κάτι άλλο εκτός του back up που θα έχεις κρατήσει με το imei .... Για unroot κοίτα εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=375650 ....Τέλος και root να είναι το κινητό σου μπορείς να λαμβάνεις μελλοντικές αναβαθμίσεις αρκεί να Μην έχεις περασμένη κάποια custom recovery ...Αυτά από μένα .... Ευχαριστω πολυ για την αμεση απαντηση.προσπαθησα με το towelroot αλλα λεει οτι δεν υποστηριζεται η συσκευη.. ενταξει τα καταφερα τελικα.εσωσα και το ιμει και εκρυψα τα κουμπια με το auto hide soft keys απο play store.τι αλλο προτςινετε να βαλω εκτος απο super su? Edited July 22, 2014 by Billeiros Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. July 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2014 Greenify ίσως.αντε και titanium back up Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. July 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2014 1)Titanium back up 2)App quarantine 3)Ρίξε dpi με build prop 4)Xposed framework και ψάξε Να δεις τα modules που θες Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. July 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2014 Greenify ίσως.αντε και titanium back up Όχι Κ greenify μάγκα μου..εδώ δεν είχα στο Ν4 που έβγαζε 3.5 ώρες όλες κι όλες με GPS ανοιχτά κλπ. Έχουμε την καλύτερη αυτονομία χαρείτε την κινητήρα ;) Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. July 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2014 Μωρε ούτε εγώ έχω.κάποιοι το βάζουν κάποιοι οχι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tyel Δημ. July 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2014 Πρέπει να το έχεις ενεργοποιήσει στέλνοντας sms ή καλώντας πρώτον και δεύτερον νομίζω να έχεις ψιλοκαινούρια sim. Αλλά ρε παιδιά τι τρέλα με το 4g σας έπιασε. Το πιο αχρείαστο πράγμα είναι! Σαν να λέμε θέλω VDSL 50άρα καθαρή για να κάνω browsing σε κανά forum... Τι να την κάνεις? Το 4g αξίζει μόνο αν πεις να κατεβάσεις αρχεία που δεν το κάνεις καθώς όλοι έχουμε πάνω κάτω ένα μέσο όρο 1GB δεδομένα ανά μήνα. Το browsing σε full σήμα H+ δεν είναι απλά επαρκές αλλά ταχύτατο, χωρίς ίχνος καθηστέρησης. Άρα γιατί να καταναλώνεις παραπάνω μπαταρία με το 4g που δεν είναι και σταθερό λόγω μικρής κάλυψης. Το 4G είναι το πιο αχρείαστο πράγμα? Πολύ αμφιβάλλω. Το 4G είναι ότι καλύτερο και το 5G Όταν έρθει ακόμα καλύτερο. Τώρα, σε τι είναι... απλά στα πάντα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vanas Δημ. July 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2014 Ευχαριστω πολυ για την αμεση απαντηση.προσπαθησα με το towelroot αλλα λεει οτι δεν υποστηριζεται η συσκευη.. ενταξει τα καταφερα τελικα.εσωσα και το ιμει και εκρυψα τα κουμπια με το auto hide soft keys απο play store.τι αλλο προτςινετε να βαλω εκτος απο super su? Πως έσωσες το IMEI, για πες κανένα κόλπο να το κάνω και εγώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. July 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2014 (edited) Το 4G είναι το πιο αχρείαστο πράγμα? Πολύ αμφιβάλλω. Το 4G είναι ότι καλύτερο και το 5G Όταν έρθει ακόμα καλύτερο. Τώρα, σε τι είναι... απλά στα πάντα. Θα βγούμε off topic και δεν θα το συνεχίσω σε αυτό το θέμα, αλλά δεν είναι σε τίποτα που να το χρησιμοποιείς πρακτικά. Στα χαρτιά εννοείται ότι είναι! Τώρα αν εσύ θες να χάνεις σε αυτονομία για να λες, ορίστε σερφάρω με 4G, προφανώς και δικαίωμα σου από την στιγμή που υποστηρίζεται από την συσκευή σου. Και καλά κάνεις επίσης! Ότι αντικειμενικά σου είναι αχρείαστο όμως επίσης και αυτό είναι γεγονός. Πως έσωσες το IMEI, για πες κανένα κόλπο να το κάνω και εγώ. Κατεβάζεις από εδώ και σώζεις στον υπολογιστή σου κάπου να το έχεις. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2466362 Edited July 22, 2014 by djkostas20 Παράθεση Google Pixel 6 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis22 Δημ. July 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2014 Καλησπέρα σε όλους τους φίλους. Θα ήθελα να ρωτήσω,αν στις τελευταίες παρτίδες έχει λυθεί το θέμα του gps η παραμενει πρόβλημα; Ευχαριστώ!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tyel Δημ. July 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2014 Θα βγούμε off topic και δεν θα το συνεχίσω σε αυτό το θέμα, αλλά δεν είναι σε τίποτα που να το χρησιμοποιείς πρακτικά. Στα χαρτιά εννοείται ότι είναι! Τώρα αν εσύ θες να χάνεις σε αυτονομία για να λες, ορίστε σερφάρω με 4G, προφανώς και δικαίωμα σου από την στιγμή που υποστηρίζεται από την συσκευή σου. Και καλά κάνεις επίσης! Ότι αντικειμενικά σου είναι αχρείαστο όμως επίσης και αυτό είναι γεγονός. [/url] Σωστά, ο λογος που χρησιμοποιώ το 4G είναι για να λέω " ορίστε σερφάρω με 4G ". Επίσης η αλήθεια είναι οτι φοραω και το ανάλογο μπλουζάκι, που το γράφει όταν σερφαρω για να το ξέρουν ολοι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JimmyTrelas Δημ. July 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2014 Ρε παιδιά ενώ έχω την τελευταία έκδοση λογισμικού δεν έχω το knock code...Γιατί??? Κανείς ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. July 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2014 Κανείς ??? να πω κατι χαζο?το ρυθμισες απο το μενου?και τι εκδοση σου λεει το κινητο?v20d?αν ναι πρεπει να εχεις κανονικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheBerliner Δημ. July 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2014 Θα βγούμε off topic και δεν θα το συνεχίσω σε αυτό το θέμα, αλλά δεν είναι σε τίποτα που να το χρησιμοποιείς πρακτικά. Στα χαρτιά εννοείται ότι είναι! Τώρα αν εσύ θες να χάνεις σε αυτονομία για να λες, ορίστε σερφάρω με 4G, προφανώς και δικαίωμα σου από την στιγμή που υποστηρίζεται από την συσκευή σου. Και καλά κάνεις επίσης! Ότι αντικειμενικά σου είναι αχρείαστο όμως επίσης και αυτό είναι γεγονός. Κατεβάζεις από εδώ και σώζεις στον υπολογιστή σου κάπου να το έχεις. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2466362 Με την ιδια λογικη που και η καμερα των 13mp ειναι αχρειαστη ή η Full HD οθονη ειναι περιττη πολυτελεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JimmyTrelas Δημ. July 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2014 να πω κατι χαζο?το ρυθμισες απο το μενου?και τι εκδοση σου λεει το κινητο?v20d?αν ναι πρεπει να εχεις κανονικα [ATTACH]47700[/ATTACH] [ATTACH]47701[/ATTACH] οριστε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. July 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2014 [ATTACH]47700[/ATTACH] [ATTACH]47701[/ATTACH] οριστε Νομίζω από την 20d και μετά υπάρχει το knock code. Εσύ έχεις 20b Παράθεση Google Pixel 6 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. July 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2014 [ATTACH]47700[/ATTACH] [ATTACH]47701[/ATTACH] οριστε μισο!εσενα λεει v20b.νομιζω η v20d εχει το knock kode!αν κανω λαθος ας μου πει καποιος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JimmyTrelas Δημ. July 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2014 Νομίζω από την 20d και μετά υπάρχει το knock code. Εσύ έχεις 20b και πως θα βαλω την 20d??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts