Jump to content

[Επίσημο] LG G2 (D802)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

καλησπερα,οταν μπαινω στο Play store-οι εφαρμογες μου-ολες..μου εμφανιζει μερικες εφαρμογες με ενα Χ δεξια για να διαγραφουν,ειναι διαφορες απο προηγουμενες συσκευες,τις εσβησα αυτες,δεν νομιζω να ηταν εφαρμογες απο το g2,ε?

• Απαντήσεις 22,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

καλησπερα,οταν μπαινω στο Play store-οι εφαρμογες μου-ολες..μου εμφανιζει μερικες εφαρμογες με ενα Χ δεξια για να διαγραφουν,ειναι διαφορες απο προηγουμενες συσκευες,τις εσβησα αυτες,δεν νομιζω να ηταν εφαρμογες απο το g2,ε?

Όχι βέβαια. Καλά έκανες

----- προσθήκη μηνύματος 31 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Το πήρα χθες, πολύ καλό! Με χαλάει λίγο η μη αποσπώμενη μπαταρία και που δεν παίρνει μια sd. Βέβαια, υπάρχουν είδα κάποια στικάκια μίνι usb. Μπορούμε να βάλουμε ένα τέτοιο για αποθήκευση;

Εγώ πήρα το meenova.Google ρε το

Δημήτρης

Όχι βέβαια. Καλά έκανες

λογικα ηταν εφαρμογες που υπηρχαν απο παλιοτερη συσκευη κ τις εμφανιζε εκει μεσα?

λογικα ηταν εφαρμογες που υπηρχαν απο παλιοτερη συσκευη κ τις εμφανιζε εκει μεσα?

Ναι φίλε ακριβώς

Δημήτρης

Ναι φίλε ακριβώς

δεν νομιζω απο το Play store να σβηνεις καποια εφαρμογη προεγκατεστημενη του κινητου.οι περισοτερες εγραφαν samsung που λογικα ηταν απο το galaxy.

Απ ευθείας, χωρίς να θέλει sd στο πλάι, νομίζω θα είναι καλύτερα, θα έχει και μικρότερο όγκο.

[sIGPIC][/sIGPIC]

δεν νομιζω απο το Play store να σβηνεις καποια εφαρμογη προεγκατεστημενη του κινητου.οι περισοτερες εγραφαν samsung που λογικα ηταν απο το galaxy.

Δεν είπα ότι σβήνεις προεγκατεστημένο του

κινητού. Αλλά παλιές εφαρμογές που Είχες γενικά.

Απ ευθείας, χωρίς να θέλει sd στο πλάι, νομίζω θα είναι καλύτερα, θα έχει και μικρότερο όγκο.

Αυτό που σου είπα παίζει να είναι και το πιο μικρό σε μέγεθος και δοκιμασμένο ότι δουλεύει καλά. Κ φτηνό..

Δημήτρης

Δεν είπα ότι σβήνεις προεγκατεστημένο του

κινητού. Αλλά παλιές εφαρμογές που Είχες γενικά.

Αυτό που σου είπα παίζει να είναι και το πιο μικρό σε μέγεθος και δοκιμασμένο ότι δουλεύει καλά. Κ φτηνό..

οποτε οι εφαρμογες που ειχαν διπλα το Χ και ηταν στις ΟΛΕΣ sto playstore δεν ειχαν να κανουν με εγκατεστημενες εφαρμογες του g2?

οποτε οι εφαρμογες που ειχαν διπλα το Χ και ηταν στις ΟΛΕΣ sto playstore δεν ειχαν να κανουν με εγκατεστημενες εφαρμογες του g2?

Όχι δεν είχαν να κάνουν.

Δημήτρης

Είναι εφαρμογές που είχες εγκαταστήσει στο παλιό σου τηλέφωνο.

Όχι βέβαια. Καλά έκανες

Καλησπέρα πόσο σου βγήκε τελική τιμή το meenova, ενδιαφέρομαι και γω να πάρω ενα γιατι δε παλεύετε χωρίς sd. Ευχαριστώ ! :)

LG G2 - 16GB - black

*ROM: CloudyG2 v2.2 kit kat

*Kernel: XCeed

Καλησπέρα πόσο σου βγήκε τελική τιμή το meenova, ενδιαφέρομαι και γω να πάρω ενα γιατι δε παλεύετε χωρίς sd. Ευχαριστώ ! :)

~11€

Το μήνυμά σας είναι υπερβολικά μικρό. Θα πρέπει να εισάγετε τουλάχιστον 10 χαρακτήρες για να επιτραπεί η δημοσίευσή του

http://www.thepicz.com/pictures/782bc7a1a565ced1682d0073f326a863.jpg

Κατάλαβα και πάρα πολύ καλά τι εννοείς. Όπως σου είπα θα κάνεις εξάσκηση και θα τα καταφέρεις. Δεν είναι δύσκολο και η διαδικασία γίνεται άψογα. Απλά εσύ δεν το πετυχαίνεις!! Κοίτα στο περίεργο περιστατικό μήπως το τηλέφωνο ήταν ήδη κλειστό και δεν το είχες πάρει είδηση. Δεν είπα ότι γκρινιάζεις. Απλά κάποιες φορές εμείς οι ίδιοι δεν μπορούμε να κάνουμε κάποια πράγματα και τα ρίχνουμε στο κινητό.

Οχι οχι δεν ήταν κλειστό. Το μόνο που σκέφτομαι επειδή είχα ενεργοποιημένη την αυτόματη φωτεινότητα , ίσως το κινητό όντως άνοιξε όταν πάτησα το πίσω button αλλά επειδή η φωτεινότητα της οθόνης δεν ήρθε αμέσως νόμισα οτι το κινητό δεν άνοιξε . Δεν ξέρω , απλά λέω μια άποψη....Δέν τα ρίχνω στο κινητό φίλε μου , και ξαναλέω στο optimus g πώς γινόταν η μετακίνησει των φακέλων χωρίς πρόβλημα ? επίσης iphone πώς γίνεται αμέσως χωρίς κανένα πρόβλημα ? Και από οτι ψάχτηκα λίγο σε διάφορα forum έχουν το ίδιο πρόβλημα και κάποιοι άλλοι χρήστες . Εξάλλου καμία συσκευή δεν είναι τέλεια, ούτε έχω με την LG τίποτα...παίρνεις μια συσκευή την δοκιμάζεις και αν σου κάνει έχει καλώς αν όχι πας σε κάτι άλλο , γενικά δεν είμαι άνθρωπος που τα ρίχνω σε άλλους , είμαστε μεγάλα παιδιά και πρίν απο κάθε αγορά έχουμε όλα τα εργαλεία για να πάρουμε πληροφορίες για κάθε συσκευή που μας ενδιαφέρει και να συγκρίνουμε , βέβαια τα ψηλά γράμματα μιας συσκευής τα ανακαλύπτεις όταν ζήσεις με αυτήν τουλάχιστον καμιά εβδομαδούλα.

Να εδώ ένα βιντεάκι με το θεματάκι μου

Να είσαι καλά

Καλή σου μέρα

:)

Edited by OAL

Ποιός μπορεί να βάλει το link για flash στο κινητό?;

Μπορεί κάποιος να βάλει το link για τις οδηγίες για να έχουμε flash στους browsers στο κινητό ;

Ευχαριστώ

Μπορεί κάποιος να βάλει το link για τις οδηγίες για να έχουμε flash στους browsers στο κινητό ;

Ευχαριστώ

http://helpx.adobe.com/flash-player/kb/archived-flash-player-versions.html

Κατεβάζεις την 11.1.185.81 (για Android) και εγκαθιστάς κανονικά το apk αρχείο...

Καλημερα σας.απεγκατεστησα κ ξαναεγκατεστησα 2 φορες μια εφαρμογη,δεν νομιζω να δημιουργειτε θεμα στην εφαρμογη,εννοω να μην δουλευει σωστα,ε?

Καλημερα σας.απεγκατεστησα κ ξαναεγκατεστησα 2 φορες μια εφαρμογη,δεν νομιζω να δημιουργειτε θεμα στην εφαρμογη,εννοω να μην δουλευει σωστα,ε?

Και 10 και 100 φορές να το κάνεις, γιατί να έχει πρόβλημα ? Απλώς αν είναι παιχνίδι και έχεις saves, πρόσεχε να μην κάνεις και εκκαθάριση δεδομένων...

Samsung Galaxy S8

LG G4

Asus Transformer T100

Και 10 και 100 φορές να το κάνεις, γιατί να έχει πρόβλημα ? Απλώς αν είναι παιχνίδι και έχεις saves, πρόσεχε να μην κάνεις και εκκαθάριση δεδομένων...

δλδ οταν κανω διαγραφη μια εφαρμογη πρεπει να κανω κ εκκαθαριση δεδομενων?

Μία ερώτηση γιατί αγχωθηκα.

Χτες το βραδύ ξαφνικά έχασε το σήμα του σπίτι μου και δεν το έβρισκε,χρειάστηκε να το γυρίσω σε κατάσταση πτήσης και καπάκι κανονικά για να παίξει.λέτε να έχει πρόβλημα?

Επίσης πού και πού όταν ενεργοποιώ δεδομένα δεν ανοίγουν αν δε κάνω πάλι το ίδιο

Edited by ταξιδιωτης22

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Παιδια καλημερα.Σκεφτομαι να ερθω στην οικογενεια της lg κ συγκεκριμενα μου αρεσει το lg g2.Ηθελα ομως να ρωτησω καποια πραγματα διοτι που να διαβαζω ολο το τοπικ.Με ενδιαφερει σημαντικα η φωτογραφια-βιντεο,η ποιοτητα κατασκευης(πλαστικα-τριξιματα;)το πισω κουμπι ειναι βολικο;Οι τελευταιες ενημερωσεις adroind ερχονται κανονικα;Σαν υποστηριξη στο κινητο ειναι αξιολογη;Και ενα τελευταιο:ποιο μαγαζι του σκρουτζ μου προτεινετε και τι πρεπει να ρωτησω για παρτιδα κτλ;Ευχαριστω.

Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης.

"Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!"

Παιδια καλημερα.Σκεφτομαι να ερθω στην οικογενεια της lg κ συγκεκριμενα μου αρεσει το lg g2.Ηθελα ομως να ρωτησω καποια πραγματα διοτι που να διαβαζω ολο το τοπικ.Με ενδιαφερει σημαντικα η φωτογραφια-βιντεο,η ποιοτητα κατασκευης(πλαστικα-τριξιματα;)το πισω κουμπι ειναι βολικο;Οι τελευταιες ενημερωσεις adroind ερχονται κανονικα;Σαν υποστηριξη στο κινητο ειναι αξιολογη;Και ενα τελευταιο:ποιο μαγαζι του σκρουτζ μου προτεινετε και τι πρεπει να ρωτησω για παρτιδα κτλ;Ευχαριστω.

Γεια σου.

Λοιπόν ενα ενα.

Φωτογραφίες τουμπανες. Βίντεο καλα. Έχει θέμα το focus το βράδυ. Εγω εβαλα το lenovo cam και ειμαι κομπλε.

Τρίξιμο τα τελευταία δεν έχουν. Γενικα πολυ στιβαρή συσκευή.

Αυτό με τισ ενημερωσεις είναι ενα θέμα. Το g2 δεν το έχουν αφήσει πολυ. Τώρα ξεκίνησε η διάθεση κιτ κατ σιγα σιγά. Απο σκρουρζ το πηρα. Aπο το tokinito. Gr

Ολα καλα. Αν φοβάσαι βρες σκρουτζ μαγαζι με doa

Θοδωρής

Γεια σου.

Λοιπόν ενα ενα.

Φωτογραφίες τουμπανες. Βίντεο καλα. Έχει θέμα το focus το βράδυ. Εγω εβαλα το lenovo cam και ειμαι κομπλε.

Τρίξιμο τα τελευταία δεν έχουν. Γενικα πολυ στιβαρή συσκευή.

Αυτό με τισ ενημερωσεις είναι ενα θέμα. Το g2 δεν το έχουν αφήσει πολυ. Τώρα ξεκίνησε η διάθεση κιτ κατ σιγα σιγά. Απο σκρουρζ το πηρα. Aπο το tokinito. Gr

Ολα καλα. Αν φοβάσαι βρες σκρουτζ μαγαζι με doa

To lenovo cam τι ειναι;προγραμμα;Στις ενημερωσεις της adroind δεν τις παιρνει κ το lg2 δηλαδη αμεσως;Υπαρχει περιπτωση και μελλοντικες να μην τις παρει;Μπορουν απο κει να μου πουν απο το μαγαζι ποτε ειναι φτιαγμενο με καποιον κωδικο πχ;Τα πισω κουμπια ειναι βολοικα;Σε ευχαριστω.

To lenovo cam τι ειναι;προγραμμα;Στις ενημερωσεις της adroind δεν τις παιρνει κ το lg2 δηλαδη αμεσως;Υπαρχει περιπτωση και μελλοντικες να μην τις παρει;Μπορουν απο κει να μου πουν απο το μαγαζι ποτε ειναι φτιαγμενο με καποιον κωδικο πχ;Τα πισω κουμπια ειναι βολοικα;Σε ευχαριστω.

Ναι συγνωμη δεν το ειπα καλα.Το lenovo cam ειναι app απο αλλου με αρχεια lib που τα περνας με root explorer οποτε αστο στην ακρη.

Τα πισω κουμπια για εμενα πλεον ειναι βολικα.Και κανουν το κιντητο ομορφο μιας και στο μαυρο δεν ξεχωριζεις κατι μπροστα.

Ναι δεν τα δινει κατευθειαν.Αν θες κατευθειαν αναβαθμιση παρε ενα nexus 5.

Αργει σχετικα πολυ και ναι δεν θα δινει μεχρι και android 6 πχ.

Ερχεσαι απο iphone?

Θοδωρής

Ναι συγνωμη δεν το ειπα καλα.Το lenovo cam ειναι app απο αλλου με αρχεια lib που τα περνας με root explorer οποτε αστο στην ακρη.

Τα πισω κουμπια για εμενα πλεον ειναι βολικα.Και κανουν το κιντητο ομορφο μιας και στο μαυρο δεν ξεχωριζεις κατι μπροστα.

Ναι δεν τα δινει κατευθειαν.Αν θες κατευθειαν αναβαθμιση παρε ενα nexus 5.

Αργει σχετικα πολυ και ναι δεν θα δινει μεχρι και android 6 πχ.

Ερχεσαι απο iphone?

Ναι φιλε μου απο iphone 5αρι...Αλλα τωρα που μου τα λες αυτα με ψιλοκολλας!Για την αναβαθμιση οτι δεν την δινουν...Γιατι adroid λειτουργικο δεν ειναι και σε αυτο;Το nexus εχει χαμηλοτερη καμερα και ειναι και ποιο ακριβο 56 ευρω.:(