Wolfox Δημ. February 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2014 Αμα έχει πρόβλημα το κινητό με το GPS θα μας το αλλάξει με καινούριο η LG? Αγορασμένο από bird phone, T-Mobile κατασκευή 27-10-13 Πείτε ότι μου το αλλάξουν πόσο καιρό θα κάνει? Παράθεση LG G2 - 16GB - black *ROM: CloudyG2 v2.2 kit kat *Kernel: XCeed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Luciferia Δημ. February 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2014 Αμα έχει πρόβλημα το κινητό με το GPS θα μας το αλλάξει με καινούριο η LG? Αγορασμένο από bird phone, T-Mobile κατασκευή 27-10-13 Πείτε ότι μου το αλλάξουν πόσο καιρό θα κάνει? Πάρε τηλέφωνο στην Lg έχε πρόχειρη απόδειξη και το imei και θα σου πουν εκείνοι τι ακριβώς θα κάνεις... 16άρι ή 32αρι?και ευρωπαικό σωστά? Παράθεση Beauty Lies In The Eyes Of The Beholder Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Wolfox Δημ. February 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2014 Ναι 16 αρι είναι . Ευρωπαϊκό Παράθεση LG G2 - 16GB - black *ROM: CloudyG2 v2.2 kit kat *Kernel: XCeed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Luciferia Δημ. February 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2014 Ναι 16 αρι είναι . Ευρωπαϊκό Μίλησε με την Lg και ας είναι ευρωπαικό...επειδή είναι 16αρι δεν θα έχεις θέμα πιστεύω! Παράθεση Beauty Lies In The Eyes Of The Beholder Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jrgr Δημ. February 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2014 Καλησπέρα . Το τηλέφωνο μου έχει rom hk . Απλά αναρωτιέμαι όταν με το καλό κυκλοφορήσει η 4.4.2 θα μου έρθει ota η θα πρέπει να την περάσω manual??? Ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioann1s Δημ. February 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2014 Καλησπέρα . Το τηλέφωνο μου έχει rom hk . Απλά αναρωτιέμαι όταν με το καλό κυκλοφορήσει η 4.4.2 θα μου έρθει ota η θα πρέπει να την περάσω manual??? Ευχαριστώ πολύ. ΟΤΑ θα μας έρθει :) Παράθεση My smartphone history: Nokia E60 -> Nokia E51 -> Apple Iphone 4 32GB Black -> LG G2 32GB Black -> HomTom HT17 Pro -> Xiaomi Mi Max Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthosffvll Δημ. February 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2014 οι καινούργιες παρτίδες δεν έχουν πρόβλημα...και σε διαδρομές που έκανα και με προγράμματα...υπάρχει άμεσο λοκάρισμα και χωρίς καμία αποσύνδεση! επειδή μιλάνε πολλοί για αδύναμο σήμα,προσωπικά είναι κάτι που έχω συναντήσει και σε άλλα κινητά (πχ S4)...παράπονο από τη νέα μου συσκευή δεν έχω κανένα (πάντα μιλώντας προσωπικά) :) απο την ωρα που σου αλλαξαν την συσκευη δεν είχες καμια αποσύνδεση την ωρα πλοήγησης?? άσχετο αλλα τι πατατα μας εδειξε η samsung :lol::lol: (και ημουν και πρώην κατοχος s2 kai s3!!!) το s5 δεν θα το τιμήσω!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Luciferia Δημ. February 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2014 απο την ωρα που σου αλλαξαν την συσκευη δεν είχες καμια αποσύνδεση την ωρα πλοήγησης?? άσχετο αλλα τι πατατα μας εδειξε η samsung :lol::lol: (και ημουν και πρώην κατοχος s2 kai s3!!!) το s5 δεν θα το τιμήσω!!!! none...nada...zip...καμία :lol: ναι άσε...το χάλι το μαύρο...αλλά στην γωνία θα περιμένει,κάτσε να δεις και καμιά άλλη έκδοση :p Παράθεση Beauty Lies In The Eyes Of The Beholder Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gre Δημ. February 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2014 Υπάρχει κάποια επιλογή ώστε να μην ενεργοποιείται η οθόνη με το πάτημα του πίσω κεντρικού πλήκτρου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maxhtec Δημ. February 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2014 To D802 εχει ελληνικα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. February 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2014 Υπάρχει κάποια επιλογή ώστε να μην ενεργοποιείται η οθόνη με το πάτημα του πίσω κεντρικού πλήκτρου; Βρες το xposed additions. Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlosx68 Δημ. February 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2014 Αν αγοράσω τσεχικο G2, έχω εγγύηση Ελλάδα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. February 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2014 Αν αγοράσω τσεχικο G2, έχω εγγύηση Ελλάδα; D802, 16GB, ναι. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios1981 Δημ. February 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2014 Παιδια καλησπερα,μονο εγω εχω το θεμα με το σημα που ειναι κολλημενο στης 3 μπαρες η ειναι γενικο το θεμα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gre Δημ. February 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2014 Βρες το xposed additions. Ευχαριστώ πολύ αλλά δεν δείχνει να δουλεύει αφού όταν πάω στο Re-map Settings και πατάω add button, μου λέει να πιέσω το πλήκτρο που θέλω. Πατάω το φυσικό home button και κλείνει η οθόνη με αποτέλεσμα να μην μπορώ να το πειράξω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STELIOS063 Δημ. February 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2014 καλησπερα και απο μενα.θα ηθελα να ρωτησω τους κατοχους του τηλ .αν η ποιοτητα και η ενταση του ακουστικου του ειναι ποιοτικη &δυνατη .ειναι κατι που με ενδιαφερει πολυ μια και λεω να το παρω.(εχω iphone 5s &galaxy 4) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. February 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2014 Παιδια καλησπερα,μονο εγω εχω το θεμα με το σημα που ειναι κολλημενο στης 3 μπαρες η ειναι γενικο το θεμα? Εγώ έχω φουλ σε όλα στην Αθήνα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos350 Δημ. February 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2014 Να κανω και γω μια ερωτηση μιας και σκεφτομαι να παρω το g2,εχω διαβασει πως το 32αρι δεν καλυπτεται Ελλαδα!το 16αρι ποση μνηνη εχει?δηλ.απο τα 16gb ποση μνηνη τρωει το android? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
malmsteen Δημ. February 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2014 Να κανω και γω μια ερωτηση μιας και σκεφτομαι να παρω το g2,εχω διαβασει πως το 32αρι δεν καλυπτεται Ελλαδα!το 16αρι ποση μνηνη εχει?δηλ.απο τα 16gb ποση μνηνη τρωει το android? Σχεδόν 6gb Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dannygeorge1 Δημ. February 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2014 καλησπερα και απο μενα.θα ηθελα να ρωτησω τους κατοχους του τηλ .αν η ποιοτητα και η ενταση του ακουστικου του ειναι ποιοτικη &δυνατη .ειναι κατι που με ενδιαφερει πολυ μια και λεω να το παρω.(εχω iphone 5s &galaxy 4) Δεν είναι τόσο καλή όσο του s4.Σε σχέση με το iphone δεν ξέρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. February 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2014 Ευχαριστώ πολύ αλλά δεν δείχνει να δουλεύει αφού όταν πάω στο Re-map Settings και πατάω add button, μου λέει να πιέσω το πλήκτρο που θέλω. Πατάω το φυσικό home button και κλείνει η οθόνη με αποτέλεσμα να μην μπορώ να το πειράξω. Παραξενο. Δεν το εχω πειραξει ποτε και με αφηνει να κανω το re-map. Οταν το παταω το καταλαβαινει. Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmak Δημ. February 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2014 Παιδια να κάνω μια ερώτηση επειδη ενδιαφέρομαι για το lg2.. Θα υπάρξει διάδοχος του μοντέλου σύντομα; Να περιμένω η να προχωρήσω σε αγορά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. February 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2014 Μαιο ιουνιο το περιμενουμε το 3 Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pandrits Δημ. February 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2014 Μαιο ιουνιο το περιμενουμε το 3 Εγώ γιατί έχω την εντύπωση πως θα πάει Σεπτέμβρη όπως το 2; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkas1973 Δημ. February 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2014 Παιδια να κάνω μια ερώτηση επειδη ενδιαφέρομαι για το lg2.. Θα υπάρξει διάδοχος του μοντέλου σύντομα; Να περιμένω η να προχωρήσω σε αγορά; Αν εμφανιστεί το Μάϊο, στην Ελλάδα θα έρθει μετά τον Αυγουστο και σε τιμή τρέχα γύρευε ενώ το G2 μπορείς να το βρεις από 370 ευρώ. Παράθεση Γιώργος iPHONE 6S Plus, iPAD Air 2 http://www.triakilakodika.gr/ (δεν είναι δικό μου αλλά είναι φοβερό) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts