gsir Δημ. February 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2014 (edited) διαφωνω πλήρως πως η kitkat ευθύνεται για την καλύτερη λειτουργια του note 3 αλλα ισως και του g2 αργοτερα. το κινητα δουλευουν - θα δουλευουν καλύτερα επειδή κάθισαν και ασχολήθηκαν με το γράψιμο της ρομ τους και όχι επειδή η google εδωσε 4.4. δηλαδή στο note με την 4.3 είχες 2.5gb κατειλλημένα και τωρα με την 4.4 εχεις κατω απο 2 η κιτκατ ευθυνεται;ουτε καν!στο One τι έπρεπε να συμβαίνει δηλαδή απο 4.3 σε 4.4; απο τα 800-1000mb κατειλλημένη να εχει τωρα 400?δεν υπάρχουν αυτά. απλά εγραψαν καλύτερο κωδικα. στη τελική σημασία εχει να δουμε καλυτερη συσκευή και το βασικο στο g2 καλυτερη καμερα γιατι το hw ειναι κορυφαιο..είδα ενα βιντεακι με το g2 pro και επαθα πλακα με το ποσο γρήγορα τραβούσε φωτο σε εσωτερικους χωρους..αυτο θελω να δω και στο g2 και επιτελους αξιοπρεπές βίντεο. Edited February 23, 2014 by gsir Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. February 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2014 (edited) διαφωνω πλήρως πως η kitkat ευθύνεται για την καλύτερη λειτουργια του note 3 αλλα ισως και του g2 αργοτερα. το κινητα δουλευουν - θα δουλευουν καλύτερα επειδή κάθισαν και ασχολήθηκαν με το γράψιμο της ρομ τους και όχι επειδή η google εδωσε 4.4. δηλαδή στο note με την 4.3 είχες 2.5gb κατειλλημένα και τωρα με την 4.4 εχεις κατω απο 2 η κιτκατ ευθυνεται;ουτε καν!στο One τι έπρεπε να συμβαίνει δηλαδή απο 4.3 σε 4.4; απο τα 800-1000mb κατειλλημένη να εχει τωρα 400?δεν υπάρχουν αυτά. απλά εγραψαν καλύτερο κωδικα. στη τελική σημασία εχει να δουμε καλυτερη συσκευή και το βασικο στο g2 καλυτερη καμερα γιατι το hw ειναι κορυφαιο..είδα ενα βιντεακι με το g2 pro και επαθα πλακα με το ποσο γρήγορα τραβούσε φωτο σε εσωτερικους χωρους..αυτο θελω να δω και στο g2 και επιτελους αξιοπρεπές βίντεο. Θα συμφωνήσω ότι πλέον οι εταιρίες ασχολούνται λίγο παραπάνω με τις αναβαθμίσεις τους, αλλά θα διαφωνήσω πως η Kit Kat δεν ευθύνεται για τη καλυτερη λειτουργία των συσκευών που τη παίρνουν. Αν πχ δεις 4.2.2 σε Nexus4 και μετά βάλεις 4.4.2, θα καταλάβεις γιατί η kit kat κάνει τη διαφορά...:) Η kit kat γενικά κρύβει πολλές αλλαγές στον πυρήνα της και προσωπικά πιστευώ ότι είναι η πιο ώριμη αναβάθμιση του android. Edited February 23, 2014 by elthis Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. February 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2014 η 4.2.2 κατα γενική ομολογία δεν ήταν καλή αναβαθμιση..η 4.3 μου εχει καθισει ως τωρα σαν την καλύτερη αναβαθμιση..το ουαου feature της 4.4 ειναι το αρτ και ακομα δεν ειναι ολοκληρωμένο..για το note 3 θα επιμείνω πως απο την 4.3 σε 4.4 η βελτιωση προηλθε απο αλλου..το βιντεάκι της lg επισης προσωπικα δεν με συγκινησε..σίγουρα οι βελτιωσεις που τονιζει το βιντεο μπορουν να επιτευχθουν χωρις update στο os. οπως και να χει, την περιμένουμε στο g2 πως και πως και εχουμε απαιτησεις γιατι το hw του τηλεφωνου ειναι κορυφαιο..για να δουμε.. Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. February 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2014 Διαφορές jelly bean Με kit kat στο G2...17% faster δε το λες και λίγο...;) 1.Improved user interface with Android 4.4 KitKat: The latest version of Android includes enhancements such as restyled status and navigation bars, a new full-screen mode, improved closed captioning support, and stronger security. 2.Improved battery efficiency: the phone plays music more efficiently and supports the battery-saving location mode, extending battery life. 3.Faster processing speed: The latest version of Android provides a noticeable speed boost that runs applications 17 percent faster than before and web-browsing speed is mproved with the Chromium engine. 4.Printing in the Cloud: Google Cloud Printer makes it simple to print documents via Wi-Fi or a Bluetooth connection. 5.Enhanced “Knock On” feature: The responsiveness of LG’s Knock On feature has been improved. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. February 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2014 σιγουρα δεν ειναι λιγο, αλλα η ενσταση μου παραμένει..ειδικα οσων αφορα τα +500mb ελευθερη ραμ που κερδισε το note 3 με την αναβαθμιση σε Kitkat.. Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TAZ_DEV Δημ. February 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2014 Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι σχετικά με το Titnium. 1.Το back up το αποθηκεύουμε στο κινητό ή σε κάποιο υπολογιστή;; Και αν το κάνουμε σε υπολογιστή αν κάτι πάθει το κινητό θα μποσεί να συνδεθεί με τον υπολογιστή? 2.Κάνει back up και τη rom? Δηλαδή μπορώ να περάσω μία ρομ και αν δεν μ'αρέσει να επιστρέψω στην προηγούμενη με το titanium? 3.αν κάνω ένα back up τώρα όταν με το καλό έρθει η 4.4 και δεν μ'αρ'εσει θα μπορώ να επιστρέψω στη 42; Παράθεση HTC Diamond --> NOKIA N97 mini --> SAMSUNG Galaxy W --> HTC One S --> LG G2 --> SAMSUNG Galaxy A5 --> Galaxy A7 --> Note 4 --> Lg g4 --> SAMSUNG Galaxy S7 Edge --> LG G6--> OnePlus 5T --> Huawei P20 pro --> Note 9 --> Huawei P30 pro --> Note 10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papathvas Δημ. February 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2014 1.Στο κινητό αποθηκεύεται και αν θες, το κρατάς και στον υπολογιστή. Το titanium κρατάει μόνο εφαρμογές μαζί με τα δεδομένα και τις ρυθμίσεις τους. 2.Όχι, την ρομ την κρατάς μόνο με custom recovery (twrp,philz,cwm) 3.Θα μπορείς αν κρατήσει όλη την ρομ (nandroid backup)...όχι με το titanium αλλά με κάποιο custom recovery Παράθεση defy+ LG G2 XZ1 Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OAL Δημ. February 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2014 Ρε παιδιά έχω ένα περίεργο πρόβλημα . όλα τα βίντεο που έχω βγάλει με το κινητό , στο laptop μου τα βλέπω πλάγια . Δηλαδή όλη η εικόνα είναι περιστραμένη 90° . Τι είναι τούτο πάλι ? Στο κινητό παίζει κανονικά μια χαρά . Thanks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmy_jump24 Δημ. February 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2014 Ρε τσακαλια πρωτη φορα βλεπω να μου βγαζει το συμβολο 3G εδω και 2,5 μηνες που εχω την συσκευη! Απο περιεργεια το αναφερω! Το 4G το εχω προσεξει...αλλα 3G συνηθως με το H δεν το βγαζει; [ATTACH]41600[/ATTACH] Παράθεση Καμένος μέχρι το μεδούλι! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vanas Δημ. February 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2014 Ρε παιδιά έχω ένα περίεργο πρόβλημα . όλα τα βίντεο που έχω βγάλει με το κινητό , στο laptop μου τα βλέπω πλάγια . Δηλαδή όλη η εικόνα είναι περιστραμένη 90° . Τι είναι τούτο πάλι ? Στο κινητό παίζει κανονικά μια χαρά . Thanks 90 ή 180°? Αν εννοείς 180 να θυμηθείς την επόμενη φορά που θα τραβήξεις ένα βίντεο να γυρίσεις το τηλέφωνο 90° αριστερά. Νομίζω ότι υπάρχει και ένα πρόγραμμα που διορθώνει τέτοια λάθη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
malmsteen Δημ. February 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2014 ε ε έρχεται!! η σοκολάτα μοιράζεται... http://www.androidauthority.com/att-lg-g2-kitkat-update-349448/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. February 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2014 Ρε τσακαλια πρωτη φορα βλεπω να μου βγαζει το συμβολο 3G εδω και 2,5 μηνες που εχω την συσκευη! Απο περιεργεια το αναφερω! Το 4G το εχω προσεξει...αλλα 3G συνηθως με το H δεν το βγαζει; [ATTACH]41600[/ATTACH] Το ''H+'' είναι ανώτερο του ''3G''...:) Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. February 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2014 Ρε τσακαλια πρωτη φορα βλεπω να μου βγαζει το συμβολο 3G εδω και 2,5 μηνες που εχω την συσκευη! Απο περιεργεια το αναφερω! Το 4G το εχω προσεξει...αλλα 3G συνηθως με το H δεν το βγαζει; [ATTACH]41600[/ATTACH] Το εχω απο το Νοεμβρη κι ακομα 3G δεν εχω δει...Αν δεν εβγαζες screenshot δεν θα σε πιστευα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rospy7 Δημ. February 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2014 Καλησπερα ποσο χαιρομαι που περσυ εδωσα το S4 και πηρα την κινηταρα LG G2 32gb και σημερα χαιρομαι ακομα περισσοτερο μετα την τραγωδια S5 που ειδα.Το LG G2 ειναι οτι καλυτερο κυκλοφορει στα 360ευρω πλεον.Περιμενω το LG G3 με ανυπομονησια αλλα να βγει τουλαχιστον σε κανα 4μηνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
malmsteen Δημ. February 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2014 Καλησπερα ποσο χαιρομαι που περσυ εδωσα το S4 και πηρα την κινηταρα LG G2 32gb και σημερα χαιρομαι ακομα περισσοτερο μετα την τραγωδια S5 που ειδα.Το LG G2 ειναι οτι καλυτερο κυκλοφορει στα 360ευρω πλεον.Περιμενω το LG G3 με ανυπομονησια αλλα να βγει τουλαχιστον σε κανα 4μηνο. πραγματικά τραγωδία το s5. τέτοια ασχήμια δεν έχει ξαναβγεί. αυτογκόλ από τα αποδυτήρια η sammy. αλλά το marketing πάλι θα κάνει το θαύμα του... για να δούμε τι θα παρουσιάσει η lg με το g3. όχι ότι σκοπεύω να το αλλάξω τα επόμενα δύο χρόνια:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmy_jump24 Δημ. February 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2014 (edited) Το εχω απο το Νοεμβρη κι ακομα 3G δεν εχω δει...Αν δεν εβγαζες screenshot δεν θα σε πιστευα... Μα γι' αυτο και το εβγαλα αμεσως....και μετα εξαφανίστηκε σαν δια μαγείας Ασχετο: Σημερα ημουνα σε ενα workshop στους Αμπελοκηπους και ξαφνικα βλεπω ενα παλικαρι 4 θεσεις διπλα μου με ενα LG G2 ασπρο και ακριβως να φοραει την ιδια θηκη με εμενα..μια γαλάζια S-line! Για μια στιγμη νομιζα οτι καποιος του εδωσε το δικο μου! Edited February 24, 2014 by jimmy_jump24 Παράθεση Καμένος μέχρι το μεδούλι! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kistos Δημ. February 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2014 Τελικά υπάρχει καμία ενημέρωση σχετικά με την Kit Kat και το πρόβλημα με το GPS; Πολλοί λέγανε πως θα έστρωνε με την 4.4. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. February 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2014 Τελικά υπάρχει καμία ενημέρωση σχετικά με την Kit Kat και το πρόβλημα με το GPS; Πολλοί λέγανε πως θα έστρωνε με την 4.4. Είναι θέμα hardware αυτό και η LG έκανε αντικατασταση σε συσκευές Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. February 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2014 (edited) Ρε παιδιά έχω ένα περίεργο πρόβλημα . όλα τα βίντεο που έχω βγάλει με το κινητό , στο laptop μου τα βλέπω πλάγια . Δηλαδή όλη η εικόνα είναι περιστραμένη 90° . Τι είναι τούτο πάλι ? Στο κινητό παίζει κανονικά μια χαρά . Thanks http://www.youtube.com/watch?v=Bt9zSfinwFA&app=desktop Edited February 25, 2014 by TUPAC_RIP Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. February 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=Bt9zSfinwFA&app=desktop Χαχαχαχα...θεϊκό! Ρε παιδιά βοηθήστε με λίγο εδώ , όλα τα video που βγάζω τα βλέπω στο Laptop μου όπως στην photo . Τι είναι αυτό το κουφό ? Στο playback μέσα απο το κινητό παίζει κανονικά Thanks Το πάνω βιντεο από το δικό σου ερώτημα το ειδες;;; Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthosffvll Δημ. February 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2014 Ναι το είδα χα!χα!...αυτή είναι η λύση?.... φιλε αν τραβας βιντεο και το κρατας καθετα το τηλεφωνο ειναι λογικό να σου το βγαζει ετσι οπως τα λες!!!αν ομως τραβώντας βιντεο το κρατας κανονικα οριζόντια δηλαδη και σου τα βγαζει ετσι τοτε δεν ξερω τι γίνεται!!! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. February 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2014 Είναι θέμα hardware αυτό και η LG έκανε αντικατασταση σε συσκευές Με ενδιαφέρει το κινητό και με φρέναρε το συγκεκριμένο ζήτημα. Δηλαδή αν το πάρω και έχει πρόβλημα το GPS, ζητάω άμεσα αντικατάσταση? Όσοι αναφέρουν ότι έχουν πρόβλημα όμως γιατί δεν το έχουν αλλάξει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aptaliko Δημ. February 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2014 Μετά την κρυάδα με το S5 έχω εναποθέσει τις ελπίδες μου στο G3. Ξέρουμε από φήμες πότε θα βγει; Παράθεση Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 25, 2014 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2014 Από τη στιγμή που δεν έχουμε κάποιο νέο στo mwc μην το περιμένεις στο άμεσο μέλλον. Ωστόσο αυτή η συζήτηση είναι εκτός θέματος στο παρόν thread, ας επανέλθουμε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Luciferia Δημ. February 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2014 Με ενδιαφέρει το κινητό και με φρέναρε το συγκεκριμένο ζήτημα. Δηλαδή αν το πάρω και έχει πρόβλημα το GPS, ζητάω άμεσα αντικατάσταση? Όσοι αναφέρουν ότι έχουν πρόβλημα όμως γιατί δεν το έχουν αλλάξει? οι καινούργιες παρτίδες δεν έχουν πρόβλημα...και σε διαδρομές που έκανα και με προγράμματα...υπάρχει άμεσο λοκάρισμα και χωρίς καμία αποσύνδεση! επειδή μιλάνε πολλοί για αδύναμο σήμα,προσωπικά είναι κάτι που έχω συναντήσει και σε άλλα κινητά (πχ S4)...παράπονο από τη νέα μου συσκευή δεν έχω κανένα (πάντα μιλώντας προσωπικά) :) Παράθεση Beauty Lies In The Eyes Of The Beholder Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts