Jump to content

[Επίσημο] LG G2 (D802)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Και μολις ειχαμε το πρωτο παγωμα και reboot....

Εκει που εβλεπα βιντεακι στην εφαρμογη του youtube, παγωσε για 6 δευτερολεπτα και η συσκευη επανεκκινησε μονη της.

Ειμαι με stock kernel και ROM.

Διαθέσιμη RAM ? Αν αφήσω πολλά στο background, βλέπω κάτι 2xxMB free....οπότε πιστεύω ότι σου ζορίστηκε ξαφνικά από RAM και κράσαρε ο kernel....

Samsung Galaxy S8

LG G4

Asus Transformer T100

• Απαντήσεις 22,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Παιδιά με ποιά εφαρμογή του κινητού ή από market (free) μπορώ να δοκιμάσω το gps αν λειτουργεί σωστά; Να υποθέσω ότι δεν θα θέλει και ίντερνετ μαζί έτσι;;

Nokia:5110->6150->3310->3330->5210|Sharp:gx20|Sony ericsson:W800|Nokia:N82->N900|HTC:EVO 3D|Nokia:101 Dual Sim|Samsung:Galaxy Note 4(exynos 32Gb Black)|LG:G2->V10LG Tablet:G pad 8.3 White|Huawei:Mate 10 Pro|Samsung:Galaxy S21 Ultra 256Gb

Παιδιά με ποιά εφαρμογή του κινητού ή από market (free) μπορώ να δοκιμάσω το gps αν λειτουργεί σωστά; Να υποθέσω ότι δεν θα θέλει και ίντερνετ μαζί έτσι;;

Βάλε η το igo η το sygic και κάνε μια διαδρομή κάνα μισάωρο αν σε κάνει αποσυνδέσεις έχεις πρόβλημα.μην βάλεις απλά πρόγραμμα δεις ότι κλειδώνει σε 5 δευτερόλεπτα και πεις οοο πολύ γρήγορο κτλ, το πρόβλημα είναι που κάνει αποσυνδέσεις εν ώρα πλοήγησης!

NOKIA 5800,HTC HD2,SAMSUNG GALAXY Ace, Samsung GALAXY NOTE 2,

LG G2 μπράβο στην lg για το δώρο που μου έκανε...:D

Iphone 5c, Iphone 6,Iphone 7 plus,Xiaomi mi 8 lite,Xiaomi redmi note 9s

Για testing θες αυτό GPS Test

Samsung Galaxy S8

LG G4

Asus Transformer T100

Ποιος θα έδινε την συσκευή του για να πάει για το G2 Pro;
Καμένος μέχρι το μεδούλι!

Δε νομιζω για μενα. Αν και το Pro φαινεται ωραιο τουμπανακι δεν παυει ομως να ειναι σε αλλη κατηγορια που εμενα δε μου κανει. Για καποιον που ψαχνει μεγαλη συσκευη φανταζομαι θα ειναι καλη επιλογη, αν δε προτιμουσε καποιο Note. Προσωπικα, ίδη εκανα την υπερβολη μου με το G2.

LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3

[sIGPIC][/sIGPIC]

Θεωρώ πως δεν θα έκανα μια τέτοια μετάβαση. Είχα το note 2 και το αλλαξα ωστε να παω σε κατι ποιο μικρό και ποιο compact. Η αλήθεια είναι πως το πενάκι μου λείπει και έτσι αν επιχειρούσα αλλαγη θα ηταν για το note 3. Βεβαια έρχεται και το g3 που εκει λογικά η LG θα πρέπει να βαλει τα δυνατά της

Θοδωρής

Eβαλα αλλη ρομ στο κινητο και εχω παρει και back up με το titanium και nandroid back up (δεν ξερω αν επρεπε και τα δυο) πως μπορω να επαναφερω μυνηματα,επαφες και εφαρμογες? επισης καπου διαβασα οτι με τη cyanogenmod 11 που εβαλα ειναι καλυτερα να μην επαναφερεις back up,ισχυει? το εχει δοκιμασει καποιος?

Θεωρώ πως δεν θα έκανα μια τέτοια μετάβαση. Είχα το note 2 και το αλλαξα ωστε να παω σε κατι ποιο μικρό και ποιο compact. Η αλήθεια είναι πως το πενάκι μου λείπει και έτσι αν επιχειρούσα αλλαγη θα ηταν για το note 3. Βεβαια έρχεται και το g3 που εκει λογικά η LG θα πρέπει να βαλει τα δυνατά της

+1 Ακριβώς όπως τα λέει ο tpal...

Επειδή δεν γνωρίζω την πολιτική της LG γνωρίζουμε πότε αναμένεται το G3; Πάντως στο ερχόμενο MWC δεν παίζει, μήπως σε κάποιο άλλο event ή το συνηθίζει μόνη της.

Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra

Επειδή δεν γνωρίζω την πολιτική της LG γνωρίζουμε πότε αναμένεται το G3; Πάντως στο ερχόμενο MWC δεν παίζει, μήπως σε κάποιο άλλο event ή το συνηθίζει μόνη της.

Καλοκαίρι περίμενε..

Δημήτρης

Καλησπέρα στην Samsung ξξέρω ότι τα κινητά της αν είναι από Ευρώπηεείναι μέσα στην εγγύηση. Το ίδιο ισχύει κ για τις συσκευέςτης LG ?

Καλησπέρα στην Samsung ξξέρω ότι τα κινητά της αν είναι από Ευρώπηεείναι μέσα στην εγγύηση. Το ίδιο ισχύει κ για τις συσκευέςτης LG ?

Πολύ γενική ερώτηση!! Αν ρωτας για το G2 και εδω το καλυπτουν αν ειναι απο Ευρωπαικη Ενωση το 16αρι ομως

Να ρωτήσω κάτι όταν το συνδέω μερικές φορές(75%) το κινητό με το λαπτοπ μου κάνει συνέχεια αποσυνδεσεις σαν να βαζω και βγαζω το usb συνεχως δεν μενει μονιμα συνδεμένο. Γιατί συμβαίνει αυτό;

Να ρωτήσω κάτι όταν το συνδέω μερικές φορές(75%) το κινητό με το λαπτοπ μου κάνει συνέχεια αποσυνδεσεις σαν να βαζω και βγαζω το usb συνεχως δεν μενει μονιμα συνδεμένο. Γιατί συμβαίνει αυτό;

Φανταζομαι οτι δεν κανει καλη επαφη το usb στην θηρα του laptop.

LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλησπέρα παιδια,εχει παει κανενας την συσκευη στην procordia για το τριξιμο στο πισω καπακι??Με ενοχλει οταν εχω δωσει τοσα λεφτα και στο κατω κατω ειναι ναυαρχιδα..

Καλησπέρα φίλε εγώ το είχα πάει, μετά από 10 λεπτά αναμονής μου το είχαν φτιάξει, έτριζε στην περιοχή του ηχείου.... Το ξεκούμπωσαν και το ξανακούμπωσαν και έστρωσε

Στις ρυθμίσεις εφαρμογών της συσκευής βλέπω κάτι εφαρμογές πολική αρκούδα, φτερό και μικρός πρίγκηπας. Τι ακριβώς είμαι αυτές ;Ξέρει κανείς ;

HTC Diamond --> NOKIA N97 mini --> SAMSUNG Galaxy W --> HTC One S --> LG G2 --> SAMSUNG Galaxy A5 --> Galaxy A7 --> Note 4 --> Lg g4 --> SAMSUNG Galaxy S7 Edge --> LG G6--> OnePlus 5T --> Huawei P20 pro --> Note 9 --> Huawei P30 pro --> Note 10+

Στις ρυθμίσεις εφαρμογών της συσκευής βλέπω κάτι εφαρμογές πολική αρκούδα, φτερό και μικρός πρίγκηπας. Τι ακριβώς είμαι αυτές ;Ξέρει κανείς ;

Ζωντανες ταπετσαρίες είναι (τα λεγομενα live wallpaper)!!

----- προσθήκη μηνύματος 105 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Φανταζομαι οτι δεν κανει καλη επαφη το usb στην θηρα του laptop.

λες ρε γα-μω-το να ειναι αυτο; και τι κανω; Μηπως ειναι με την επαφη με το κινητο (το βυσμα); αλλα θα μου εκανε και στην φορτιση τσαχπινιες

λες ρε γα-μω-το να ειναι αυτο; και τι κανω; Μηπως ειναι με την επαφη με το κινητο (το βυσμα); αλλα θα μου εκανε και στην φορτιση τσαχπινιες

Ακριβως. Δοκιμασε σε αλλη θηρα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πάντως και σε εμένα το έκανε αυτό με το που εγκατέστησα τους Drivers της LG στο PC. Και ό,τι και να πατούσα στο κινητό ή στο LG software του PC συνδεόταν και αποσυνδεόταν συνέχεια. Και δεν ήταν η θύρα USB.

Έφτιαξε με μία επανεκκίνηση του PC και δούλεψε κανονικά στην ίδια θύρα (νομίζω έκανα επανεκκίνηση και του κινητού). Τότε υπέθεσα ότι για να λειτουργήσουν σωστά οι drivers χρειάζεται επανεκκίνηση ο υπολογιστής.

Προφανώς εξαρτάται και από το λειτουργικό του καθενός στο PC. Σε κάποιους ίσως να δουλεύει κατευθείαν.. Αλλά μία επανεκκίνηση δεν έκανε ποτέ κακό σε κανένα.. :p

Όσο ζω μαθαίνω... :lol:

Καλησπέρα, βλέπω μερικούς ανυπόμονους κάτοχους g2 να αναρωτιούνται πότε θα πάρουν kitkat. Απλά να αναφέρω ότι εδώ και ένα μήνα που έχω g2 korean version έχω ήδη kit kat, γενικά φυσάει το κινητό αλλά ήρθε ένα ωραιότατο μυνηματάκι που αναφέρει ότι όσοι έχουν έκδοση 4.4 ή νεότερη θα έχουν πρόβλημα λειτουργίας με τις εφαρμογές που είναι εγκατεστημένες σε κάρτες μνήμες. Εικάζω πως είναι θέμα google αλλά εγώ ήδη σε 2-3 εφαρμογές είχα θέμα αλλά ευτυχώς οι developers τους τις αναβάθμισαν. Λέω μήπως είναι καλύτερα να μείνουμε σε παλαιότερη έκδοση? Εγώ προσωπικά έχω δώσει πολλά λεφτά σε paid εφαρμογές και θα σπαστώ άμα έχω περιορισμούς στη λειτουργία τους.

@kostas701 Τι ακριβώς εννοείς με την κάρτα μνήμης;;

H κορεατικη εκδοση εχει και sd slot και υποθετω οτι μεχρι προτινος υποστηριζε μεταφορα μερους της εφαρμογης στην καρτα (οπως γινεται και στα Samsung αν δεν κανω λαθος) και σου λεει οτι με την ελευση της ΚΚ αυτο δεν θα υποστηριζεται σωστα (υποθετω παλι λογω καποιων περιορισμων που αρχισε να βαζει η Γουγλη)

http://mowned.com/sig/don-fedon-kon.jpg

Έχω ένα μήνα την 4.4.2 και χθες μου ήρθε το μύνημα απλά φαντάζομαι ότι λόγω περιορισμού της google, εφαρμογές πρέπει να εγκαθίστανται μόνο στην εσωτερική μνήμη.Βέβαια στο τέλος του μυνήματος έλεγε να απευθυνθώ στον κατασκευαστή(lg) ή στους developers των εφαρμογών για το πως θα λυθεί αυτό το πρόβλημα.

Οπότε εμείς Δεν θα έχουμε τέτοιο πρόβλημα αφού Δεν έχουμε card slot..Όσο για αυτο που ψάχνεις ούτε με root Δεν γίνεται;