aenaos15 Δημ. February 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2014 Εχεις βαλει SIM; Εμενα το εκανε αυτο την πρωτη μερα που δεν ειχα κοψει ακομα την καρτουλα. Μετα εστρωσε. Σωστος , δεν εχω βαλει ακομη , αυριο... Παράθεση iPhone 14 Pro Max iWatch 9 Airpods Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospatra Δημ. February 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2014 Κανένα αρνητικό..ότι καλύτερο κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή είναι.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duende Δημ. February 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2014 τελικα δεν αντεξα και το αγορασα προχτες απο duty free την 32ρα εκδοση αντι του s4 που ειχα βαλει στο ματι..και μαλλον εκανα καλα το κινητακι ειναι ολα τα λεφτα, πααρα πολυ παραμετροποιησιμο, σβελτο οσο δε παει. σε σχεση με το s3 που ειχα μου ειναι λιγακι πιο δυσκολο να το δουλεψω με το ενα χερι (δε φτανω το notification bar) και το ui του θα μπορουσε να ειναι λιγο πιο ομορφο..αυτο περι ορεξεως βεβαια.. μερικες ερωτησουλες η εκδοση που φοραει ειναι η D80210D-AME-XX, ειναι η τελευταια? τα κουμπια στη πλατη υπαρχει τροπος να τα χρησιμοποιησεις για καθετο scolling?μπορεις να αναθεσεις καποια αλλη λειτουργια σε συνδυασμο με το power button? πως μπορω να δω αν ειναι η 4g?..στις ρυθμισεις δικτυου εχει επιλογη wcdma/gsm δε βλεπω πουθενα lte..οχι οτι δουλευω 4g, αλλα για την ιστορια.. Παράθεση Ericsson GA618-Ericsson A1018s-Panasonic G600-Panasonic GD93-Alcatel OT701-Motorola A008-Siemens ME45-Siemens S45i-Siemens SL45i-Siemens M55-Motorola V525-Motorola V635-Sharp GX15-Sagem myZ5-Nokia 6290-Motorola W510-SonyEricsson C702-Blackberry 8800-Blackberry 9530-Motorola VE66-LG GT405-Nokia X6- LG P500-Huawei X5-LG P970-Huawei G500-Galaxy S3 -Lumia 920-LG G2-Xiaomi RedMi2-Galaxy Note 3-LG G4 -LG G6 -LG G8s -S24 Ultra - Xperia 1 VI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. February 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2014 η συσκεύη σου μαλλον ειναι ασιάτικη για αυτό δεν βλέπεις 4g..μονο με φλασαρισμα ευρωπαικης ρομ θα δεις επιλογη 4g αλλα αν δεν το χρησιμοποιεις θα σου λεγα να μην μπεις στην διαδικασια.. Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samniotis Δημ. February 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2014 (edited) Γνωρίζουμε ποιά είναι η πολιτική της lg για κολλημένο pixel? Μου έχει κολλήσει αναμμένο το τέρμα πάνω τέρμα δεξιά και δεν σβήνει http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=41126&stc=1&d=1391974796 Edited February 9, 2014 by samniotis Παράθεση LG G2, Galaxy Note, Galaxy Tab II 10.1, Motorola XooM, CT 1002 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k30taas Δημ. February 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2014 (edited) Λοιπον παιδια εχω παρει μεταχειρισμενη μια φωτογραφικη την sony DSC-HX9V, Θεωρείται από τις ποιο καλες compact μηχανες. Από το μεσημερι σημερα εχω βγαλει πολλες φωτο με την sony και με το g2 ταυτόχρονα, μετα από πολύ ψαξιμο με μεγενθυνση στον υπολογιστη το αποτέλεσμα είναι πως του g2 είναι αρκετα καλυτερες!!!!! απιστευτο και όμως αληθινο, μονο που ελαχιστα στην sony είναι ποιο φυσικα τα χρωματα ενώ στο g2 είναι λιγο ποιο ζωηρα αλλα υπερτερουν γενικα σε όλα. Βεβαια στο βιντεο (που είναι και ο λογος που πηρα την sony) τα πραγματα είναι υπερ της sony, λογικο!!!!! Συμερασμα, το κινητο μας δεν παιζεται τα σπαει με τα οποια προβληματάκια του!!!!!!!!!!!!!!!!!! Οριστε μια με το lg:https://www.dropbox.com/s/d7saepxrt5o9czc/CAM00751.jpg και η αντιστοιχη με την HX9V:https://www.dropbox.com/s/iii2i8ejlqv54fe/DSC03751.JPG και ένα ακομη παράδειγμα με το lg:https://www.dropbox.com/s/ijdsazlo80qens6/CAM00749.jpg και με την HX9V:https://www.dropbox.com/s/x3oswmcsv7kyb0a/DSC03749.JPG?m=. Μπορειτε να τις κατεβασετε από κει που λεει download και να τις συγκρινεται στον υπολογιστη σας. Edited February 9, 2014 by k30taas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. February 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2014 Γνωρίζουμε ποιά είναι η πολιτική της lg για κολλημένο pixel? Μου έχει κολλήσει αναμμένο το τέρμα πάνω τέρμα δεξιά και δεν σβήνει http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=41126&stc=1&d=1391974796 Καλυπτει απο το πρωτο πιξελ Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
corolla001975 Δημ. February 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2014 Εχεις βαλει SIM; Εμενα το εκανε αυτο την πρωτη μερα που δεν ειχα κοψει ακομα την καρτουλα. Μετα εστρωσε. και εγώ το έχω στο 80% αλλά όταν κάνω επανεκκινήσει παρόλο που δείχνει ότι το έχω στο 80% είναι στο φουλ και όταν ακουμπήσω το notification για την φωτεινότητα επανέρχεται στο 80% Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. February 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2014 Καλυπτει απο το πρωτο πιξελ Ισχυει οντως αυτο??Δηλαδη αν εχεις καμενο Pixel,μπορει να σου κανει αντικατασταση μεσα στην εγγυηση?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmy_jump24 Δημ. February 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2014 Λοιπον παιδια εχω παρει μεταχειρισμενη μια φωτογραφικη την sony DSC-HX9V, Θεωρείται από τις ποιο καλες compact μηχανες. Από το μεσημερι σημερα εχω βγαλει πολλες φωτο με την sony και με το g2 ταυτόχρονα, μετα από πολύ ψαξιμο με μεγενθυνση στον υπολογιστη το αποτέλεσμα είναι πως του g2 είναι αρκετα καλυτερες!!!!! απιστευτο και όμως αληθινο, μονο που ελαχιστα στην sony είναι ποιο φυσικα τα χρωματα ενώ στο g2 είναι λιγο ποιο ζωηρα αλλα υπερτερουν γενικα σε όλα. Βεβαια στο βιντεο (που είναι και ο λογος που πηρα την sony) τα πραγματα είναι υπερ της sony, λογικο!!!!! Συμερασμα, το κινητο μας δεν παιζεται τα σπαει με τα οποια προβληματάκια του!!!!!!!!!!!!!!!!!! Οριστε μια με το lg:https://www.dropbox.com/s/d7saepxrt5o9czc/CAM00751.jpg και η αντιστοιχη με την HX9V:https://www.dropbox.com/s/iii2i8ejlqv54fe/DSC03751.JPG και ένα ακομη παράδειγμα με το lg:https://www.dropbox.com/s/ijdsazlo80qens6/CAM00749.jpg και με την HX9V:https://www.dropbox.com/s/x3oswmcsv7kyb0a/DSC03749.JPG?m=. Μπορειτε να τις κατεβασετε από κει που λεει download και να τις συγκρινεται στον υπολογιστη σας. Ρε συ αφού άνοιξαν ξεχωριστό θέμα για σύγκριση φωτογραφιών... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5150614 Παράθεση Καμένος μέχρι το μεδούλι! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samniotis Δημ. February 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2014 Καλυπτει απο το πρωτο πιξελ Ισχύει και για το κολλημένο ή μόνο για το καμμένο? Στην περίπτωση που ισχύει σου αλλάζουν τηλέφωνο ή αλλάζουν την οθόνη? Ρωτάω γιατί θα μου κακοφανεί να έχω επισκευασμένο κινητό ούτε μήνα απο την αγορά του!!! Παράθεση LG G2, Galaxy Note, Galaxy Tab II 10.1, Motorola XooM, CT 1002 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. February 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2014 Δοκιμασε καμια εφαρμογή απο το market πρωτα μηπως το ξεκολλησει..Γραψε dead pixel,θα βρεις ενα σωρό. Τα κανει να αναβοσβηνουν απίστευτα γρήγορα και ξεκολλανε καμια φορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gre Δημ. February 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2014 Υπάρχει έστω και ένας που να μην του χάνει την σωστή ώρα και ημερομηνία αν απενεργοποιήσει την συσκευή για κάποιες ώρες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. February 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2014 Υπάρχει έστω και ένας που να μην του χάνει την σωστή ώρα και ημερομηνία αν απενεργοποιήσει την συσκευή για κάποιες ώρες; Αν συγχρονίσεις την ώρα στο αυτόματο απο το δίκτυο λογικά δεν θα χάνει ποτέ. Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gre Δημ. February 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2014 (edited) Αν συγχρονίσεις την ώρα στο αυτόματο απο το δίκτυο λογικά δεν θα χάνει ποτέ. Αν κάνω αυτό που αναφέρεις, θα ξεκινήσει με λάθος ώρα και λίγα λεπτά μετά θα παρει αυτόματα την σωστή ώρα(και αυτό με ενεργοποιημένα τα δεδομένα, χωρίς ίντερνετ δεν το έχω δοκιμάσει αν κάνει την διόρθωση). Πριν λίγες ώρες το βράδυ απενεργοποίησα την συσκευή και τον αυτόματο συγχρονισμό και τώρα που την ενεργοποίησα, έγραφε 4:45 και ημερομηνία 8/2! Edited February 10, 2014 by gre Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aenaos15 Δημ. February 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2014 Αν κάνω αυτό που αναφέρεις, θα ξεκινήσει με λάθος ώρα και λίγα λεπτά μετά θα παρει αυτόματα την σωστή ώρα(και αυτό με ενεργοποιημένα τα δεδομένα, χωρίς ίντερνετ δεν το έχω δοκιμάσει αν κάνει την διόρθωση). Πριν λίγες ώρες το βράδυ απενεργοποίησα την συσκευή και τον αυτόματο συγχρονισμό και τώρα που την ενεργοποίησα, έγραφε 4:45 και ημερομηνία 8/2! Τελικα εχει δωθει λυση στο θεμα της ωρας; σε μενα αλλη ωρα δειχνει σαν τηλεφωνο , και αλλη ωρα δειχνει στο γραφικο στοιχειο του καιρου. Παράθεση iPhone 14 Pro Max iWatch 9 Airpods Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Wolfox Δημ. February 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2014 αυτο με την ωρα το εχω και γω, χαζα bugs. Παράθεση LG G2 - 16GB - black *ROM: CloudyG2 v2.2 kit kat *Kernel: XCeed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgossam Δημ. February 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2014 καλησπερα φιλοι μου,εομαι κατοχος ειδη του nexus 5,αλλα σκεφτομαι να το δωσω στην γυναικα μου κ να αγορασω το g2,σαν ποιοτητα κατασκευης πως ειναι?στιβαρο?γενικα σαν συσκευη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apagal Δημ. February 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2014 Καλημερα φιλε giorgossam . Το κινητο σαν θεμα κατασκευης ειναι πολυ ποιοτικο.τα θεματα με τριξιματα στο πισω μερος της συσκευης επηρεαζαν μικρο αριθμο συσκευων και πλεον ολες οι καινουριες ειναι αψεγαδιαστες. Το μονο αρνητικο για εμενα ειναι η κυριαρχια του πλαστικου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. February 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2014 Καλησπερα και απο μενα,μολις το αγορασα.Ελβετικο απο kaizershop..μεχρι στιγμης ολα καλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. February 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2014 Καλημερα φιλε giorgossam . Το κινητο σαν θεμα κατασκευης ειναι πολυ ποιοτικο.τα θεματα με τριξιματα στο πισω μερος της συσκευης επηρεαζαν μικρο αριθμο συσκευων και πλεον ολες οι καινουριες ειναι αψεγαδιαστες. Το μονο αρνητικο για εμενα ειναι η κυριαρχια του πλαστικου... ναι πλαστικο αλλα ρε συ ειναι πολυ ονορφο και δεν.φαινεται σαν ψευτικο. Εμενα λυγισε το τηλεφωνο το επανεφερα με το χερι καο δεν φαινεται. Τυχερος μεσα στην.ατυχια μου. Καλησπερα και απο μενα,μολις το αγορασα.Ελβετικο απο kaizershop..μεχρι στιγμης ολα καλα. Καλοδουλευτο Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Wolfox Δημ. February 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2014 το θεμα με το ρολόι , εχουμε καμια λυση ; Παράθεση LG G2 - 16GB - black *ROM: CloudyG2 v2.2 kit kat *Kernel: XCeed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. February 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2014 Αν δεν κανω λαθος(που δε νομιζω να κανω) την αυτοματη ενημερωση για την ωρα την παιρνει απο το gsm δικτυο.Δηλαδη αππ την καρτα sim. Εγω να πω την αληθεια δεν ειχα ποτε θεματα με την ωρα οποτε μηπως παιζει καποιο ρολο η καρτα sim που εχετε; Επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων κανατε μπας και στρωσει; Τοσο καιρο δεν ειχε γραψει κανενας θεματα για την ωρα και τωρα ειστε 2-3.Παραξενο θεμα παντως... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
renesis_87 Δημ. February 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2014 Αν δεν κανω λαθος(που δε νομιζω να κανω) την αυτοματη ενημερωση για την ωρα την παιρνει απο το gsm δικτυο.Δηλαδη αππ την καρτα sim. Εγω να πω την αληθεια δεν ειχα ποτε θεματα με την ωρα οποτε μηπως παιζει καποιο ρολο η καρτα sim που εχετε; Επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων κανατε μπας και στρωσει; Τοσο καιρο δεν ειχε γραψει κανενας θεματα για την ωρα και τωρα ειστε 2-3.Παραξενο θεμα παντως... Μια φορα ειχε φαει κι εμενα μια φρικη αλλα τιποτα παραπανω. Μετα το reboot εστρωσε χαρακτηρα...:p Παράθεση http://mowned.com/sig/don-fedon-kon.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmy_jump24 Δημ. February 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2014 Οντως δεν ειχε ξανα αναφερθει το θεμα με την ωρα! Δηλαδη αν κλεισω το κινητο για λιγο, θα μείνει πισω; Παράθεση Καμένος μέχρι το μεδούλι! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts