vaggelis_grg Δημ. January 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2014 Και με στοκ, αλλα και mahdi rom. Παντα το εβλεπω οταν ειναι διαθεσιμο. Εγώ στο nexus 5 δεν βλέπω με στοκ ρομ. Όταν δοκίμασα μια custom τότε μου έβγαλε H+ . Σύνδεση cosmote Παράθεση :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpcupra Δημ. January 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2014 Μηπως μπερδευεσαι? Με στοκ δεν το εχει δει κανενας, απο vodafone μεχρι και wind! Στην mahdi το εβλεπα και εγω. Παράθεση dsg ftw! :cool: @Jordan@ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsagod123 Δημ. January 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2014 Μηπως μπερδευεσαι? Με στοκ δεν το εχει δει κανενας, απο vodafone μεχρι και wind! Στην mahdi το εβλεπα και εγω. Δεν επιμένω.... παει καιρος που εχω φυγει απο στοκ. Παράθεση -Αγγελίες επιτρέπονται μόνο στο Buy&Sell. -οκ, δεν θα το ξανακανω !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest bossgs3 Δημ. January 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2014 (edited) Μέχρι να βγει η 4.4..... μου φαίνεται θα αλλάξω πολλές συσκευές. ...ξέρει κανείς καμία εφαρμογή να αναβοσβήνει. Το led flash Σε Ειδοποιήσεις...? Ευχαριστώ... Edited January 31, 2014 by bossgs3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
malamadre Δημ. January 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2014 Παιδιά καλησπέρα σας! Θέλω την βοήθεια σας σχετικά με την συσκευή αν ξέρει κάποιος. Επικοινώνησα με το ε-σοπ για την συγκεκριμένη συσκευή γιατί με ενδιαφέρει να την πάρω. Τους ρώτησα για την εγγύηση, την χώρα εισαγωγής και για την γλώσσα του μενού. Μου είπαν ότι θα έχω 2 χρόνια εγγύηση από αυτούς, ότι δεν μπορούν να μου παρέχουν την πληροφορία για την χώρα εισαγωγής και ότι η συσκευή διατίθεται μόνο με Αγγλική Γλώσσα/μενού. Υπάρχει περίπτωση να μην έχει μέσα στις ρυθμίσεις τα Ελληνικά; Επίσης για την εγγύηση γιατί να μην έχω και από την LG, θα είναι εισαγωγή από χώρα εκτος Ε.Ε δηλαδή; Ευχαριστώ εκ τον προτέρων! τους εκανα την ιδια ερωτηση και μου εδωσαν την ιδια απάντηση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argiris77 Δημ. January 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2014 γιατί δεν επιλέγετε καταστήματα πιο φθηνά και αξιόπιστα που έχουν αναφερθεί στο forum και με τιμή από 379€? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trifos Δημ. January 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2014 Καλημερα αν περασω απο εδω μια ρομ μιας και ειναι τελευταιες τις lg και σε μερικες γραφει 16G σε αλλες δεν γραφει εγω εχω το 32G ποια θα περασω ;http://www.lg-phones.org/official-stock-lg-g2-firmware-rom.html Παράθεση Poco F2 Pro 8/256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vfragos Δημ. January 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2014 (edited) Μέχρι να βγει η 4.4..... μου φαίνεται θα αλλάξω πολλές συσκευές. ...ξέρει κανείς καμία εφαρμογή να αναβοσβήνει. Το led flash Σε Ειδοποιήσεις...? Ευχαριστώ... Η LG mobile Greece έχει ανακοινώσει ότι θα βγει η κιτ κατ μέχρι τέλος Μαρτίου, πόσες συσκευές θα έχεις αλλάξει μέχρι τότε; Για εφαρμογή δεν γνωρίζω, λύστε μου όμως την απορία, που ακριβώς χρειάζεται, αφού έχει κανονικό led ειδοποιήσεων. Edited January 31, 2014 by vfragos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio27 Δημ. January 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2014 Σήμερα που έβγαλα την θήκη την οποία του φοράω από την πρώτη μέρα, παρατήρησα ότι το πλαστικό στο πίσω μέρος με άσκηση μικρής πίεσης τρίζει. Το έψαξα και είδα ότι κι άλλοι έχουν το ίδιο θέμα ενώ το ανέφεραν και κάποια reviews. Είναι προβληματικό το κινητό ή υπάρχει σε ένα μικρό ή μεγάλο βαθμό σε όλους; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackfree Δημ. January 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2014 Σήμερα που έβγαλα την θήκη την οποία του φοράω από την πρώτη μέρα, παρατήρησα ότι το πλαστικό στο πίσω μέρος με άσκηση μικρής πίεσης τρίζει. Το έψαξα και είδα ότι κι άλλοι έχουν το ίδιο θέμα ενώ το ανέφεραν και κάποια reviews. Είναι προβληματικό το κινητό ή υπάρχει σε ένα μικρό ή μεγάλο βαθμό σε όλους; στο λευκό που είχα 32άρι δεν έτριζε καθόλου το πλαστικό. στο μαύρο 16άρι έτριζε λίγο κάτω από τα κουμπιά έντασης. υπάρχει δηλαδή σε μερικά μοντέλα αυτό το τρίξιμο. τώρα αν σε ενοχλεί δεν ξέρω αν στο αλλάζουν, αλλά ένα μεγάλο ποσοστό τρίζει (εγώ πχ στο δεύτερο το είχα αυτό σε μικρό βαθμό βέβαια). να δούμε στο τρίτο μου αν είμαι τυχερός Παράθεση technoholic maniac reviewer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
renesis_87 Δημ. January 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2014 Σήμερα που έβγαλα την θήκη την οποία του φοράω από την πρώτη μέρα, παρατήρησα ότι το πλαστικό στο πίσω μέρος με άσκηση μικρής πίεσης τρίζει. Το έψαξα και είδα ότι κι άλλοι έχουν το ίδιο θέμα ενώ το ανέφεραν και κάποια reviews. Είναι προβληματικό το κινητό ή υπάρχει σε ένα μικρό ή μεγάλο βαθμό σε όλους; Δεν ειναι ακριβως προβληματικο απλα βγηκαν καποιες παρτιδες που ειχαν λιγο πιο ανασηκωμενο το καπακι σε εκεινο το σημειο. Αν του φορας θηκη και δεν σε ενοχλει δεν αξιζει να μπεις σε διαδικασιες service. Υ.Γ. Το δικο μου 2 μηνων Ρουμανικο, δεν τριζει. Παράθεση http://mowned.com/sig/don-fedon-kon.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio27 Δημ. January 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2014 Δεν με ενοχλεί σε καθημερινή χρήση. Μου πήρε άλλωστε 2 βδομάδες να δω ότι υπάρχει θέμα. Απλά ήθελα να δω τι παίζει. Το σκεφτόμουν για αντικατάσταση απλά και μόνο επειδή θέλω να είναι οκ σε όλα, αλλά βλέπω να μπλέκω και να μένω χωρίς τηλέφωνο για καιρό για ψύλλου πήδημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
renesis_87 Δημ. January 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2014 Δεν με ενοχλεί σε καθημερινή χρήση. Μου πήρε άλλωστε 2 βδομάδες να δω ότι υπάρχει θέμα. Απλά ήθελα να δω τι παίζει. Το σκεφτόμουν για αντικατάσταση απλά και μόνο επειδή θέλω να είναι οκ σε όλα, αλλά βλέπω να μπλέκω και να μένω χωρίς τηλέφωνο για καιρό για ψύλλου πήδημα. Μα γι'αυτο σου λεω κι εγω. Κι επειδη δεν ξερω ποσο θα σε αφησουν χωρις κινητο ειναι λιγο παρακινδυνευμενο. Εγω αντιστοιχα την ειχα παθει με το κλασικο screen lift που ειχανε πολλες παρτιδες των πρωτων Ν7 αλλα εκει ηταν εκνευριστικο το αποτελεσμα συν του οτι η συσκευη επεστρεψε επισκευασμενη μεσα σε μια εβδομαδα. Παράθεση http://mowned.com/sig/don-fedon-kon.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ferengi Δημ. January 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2014 ξέρει κανείς καμία εφαρμογή να αναβοσβήνει. Το led flash Σε Ειδοποιήσεις...? Ευχαριστώ... Στο play store έψαξες; Γιατί με μια γρήγορη αναζήτηση βρήκα κανα δυο που φαίνεται να κάνουν αυτό που θες: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.manzy.flashnotification&hl=en_GB https://play.google.com/store/apps/details?id=net.megawave.flashalerts Παράθεση Ericsson GS-337 -> Siemens C25 -> Nokia 7110 -> Motorola T720 -> Motorola V550 -> Siemens CX75 -> Nokia N73 -> Samsung Omnia i900 16GB -> HTC Desire S -> LG G2 D802 16GB -> Samsung Galaxy S7 Edge -> Samsung Galaxy S10+ Tablet: Kobo Arc 10HD PDA/PNA: HP Jornada 525, Qtek 2020, Navigon 2110 max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylogic_x Δημ. January 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2014 κανα νεο, κανα update απ την Moto FlexRom? Παράθεση Vita Brevis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Luciferia Δημ. January 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2014 κανα νεο, κανα update απ την Moto FlexRom? Οχι...v1 προς το παρον! Παράθεση Beauty Lies In The Eyes Of The Beholder Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylogic_x Δημ. January 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2014 Αντώνη μην ασχοληθείς καν, δεν αξίζει και μενα εχει ενα ανέπαίσθητο τριξιμο το οποόιο το κανει σπανει - αλλά οταν εχω την qucikwindow τιποτα Παράθεση Vita Brevis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmy_jump24 Δημ. January 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2014 Παιδιά μια χάρη θέλω να ζητήσω.... προσπάθησα να εγκαταστήσω αυτήν την εφαρμογή https://play.google.com/store/apps/details?id=processing.test.kids_puzzles_lite αλλά μου βγάζει σφάλμα όταν πάει να γίνει η εγκατάσταση. Μια φίλη μου την εγκατέστησε κανονικά σε nexus 7, αλλα και άλλα άτομα την εγκατεστησαν κανονικα με nexus 4, nexus 5 και samsung s4. Αν μπορει καποιος να την δοκιμασει θα του ήμουν ευγνώμων! Παράθεση Καμένος μέχρι το μεδούλι! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. January 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2014 Παιδιά μια χάρη θέλω να ζητήσω.... προσπάθησα να εγκαταστήσω αυτήν την εφαρμογή https://play.google.com/store/apps/details?id=processing.test.kids_puzzles_lite αλλά μου βγάζει σφάλμα όταν πάει να γίνει η εγκατάσταση. Μια φίλη μου την εγκατέστησε κανονικά σε nexus 7, αλλα και άλλα άτομα την εγκατεστησαν κανονικα με nexus 4, nexus 5 και samsung s4. Αν μπορει καποιος να την δοκιμασει θα του ήμουν ευγνώμων! Σφαλμα και σε μενα.Ειμαι βεβαια με μια ρομ gflex. Αν θες δοκιμαζω και στο nexus 7 2013 αργοτερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samis2 Δημ. January 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2014 Στο play store έψαξες; Γιατί με μια γρήγορη αναζήτηση βρήκα κανα δυο που φαίνεται να κάνουν αυτό που θες: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.manzy.flashnotification&hl=en_GB https://play.google.com/store/apps/details?id=net.megawave.flashalerts Εγω εχω την Light manager Led settings απο mc koo και ειμαι ευχαριστημενος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ageranos Δημ. January 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2014 Παιδιά μια χάρη θέλω να ζητήσω.... προσπάθησα να εγκαταστήσω αυτήν την εφαρμογή https://play.google.com/store/apps/details?id=processing.test.kids_puzzles_lite αλλά μου βγάζει σφάλμα όταν πάει να γίνει η εγκατάσταση. Μια φίλη μου την εγκατέστησε κανονικά σε nexus 7, αλλα και άλλα άτομα την εγκατεστησαν κανονικα με nexus 4, nexus 5 και samsung s4. Αν μπορει καποιος να την δοκιμασει θα του ήμουν ευγνώμων! Το ίδιο και σε μένα φίλε,μου βγάζει σφάλμα.Ελληνικό 16άρι. Παράθεση Sent from my Ulefone Power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. January 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2014 Κατι παιζει με την εφαρμογη τοτε. Ειναι καινουργια. Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trifos Δημ. January 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2014 Καλημερα αν περασω απο εδω μια ρομ μιας και ειναι τελευταιες τις lg και σε μερικες γραφει 16G σε αλλες δεν γραφει εγω εχω το 32G ποια θα περασω ;http://www.lg-phones.org/official-stock-lg-g2-firmware-rom.html Μπορει να μου καποιος; Παράθεση Poco F2 Pro 8/256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmy_jump24 Δημ. January 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2014 Ωραία χαίρομαι που με βοηθάτε! Παράθεση Καμένος μέχρι το μεδούλι! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TsiKotsi Δημ. January 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2014 Μπορει να μου καποιος; Δεν εχει σημασια αν εχεις 16αρι η 32αρι, περνα την ευρωπαικη open Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts