Jump to content

[Επίσημο] LG G2 (D802)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εγω που εχω το s4 και εχει 3 γοριλλες εκτος απο το οτι ειναι πιο λεπτο και εχει την επιστρωση oleophobic, αλλη διαφορα δεν ειδα απο τους 2 γοριλλες που φοραει το lg. Τα ιδια και τα 2 ειναι. Και αυτα που λενε οτι το 3 ειναι πιο ανθεκτικο απο το 2, μην τα πιστευετε δεν ισχυουν. Αμα πεσει το κινητο αγαρμπα και απο το 1 μετρο παει η οθονη.

Κανονικα σε νορμαλ χρηση και με θηκη quickview η s-view αντιστοιχα δεν πρεπει να γρατζουνιουνται κανενα απο τα 2 αλλα επειδη εχουν δει πολλα τα ματια μου παντα ζελατινα απο την πρωτη μερα.

Δυστυχως δεν εμπιστευομαι κανενα gorilla glass δεν μου εχει τυχει να γρατζουνιστει ποτε αλλα δεν το ρισκαρω.

Το μονο μου παραπονο ειναι οι δαχτυλιες με τις ζελατινες...μου αρεσουν πολυ οι ματ αλλα δεν μπορω την αλλοιωση που φερνουν στην εικονα (κατι σαν glitter-μικρα σωματιδια).

Αν η γραμμουλα που εχεις στην οθονη φενεται μονο στον ηλιο και οχι οταν ειναι αναμμενη η οθονη, βαλε μια ζελατινα απο πανω και δεν θα φενεται καθολου.

• Απαντήσεις 22,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Παιδιά το τηλέφωνο είναι πολύ καλό μην γκρινιάζετε καθόλου, μετά από ένα μήνα που το έχω δεν το αλλάζω με τίποτα με τα οποία μικροπροβληματάκια έχει. Το λέω γιατί και εγώ είχα πολύ γκρίνια στην αρχή αλλά τελικά τα υπέρ του είναι πολύ περισσότερα από τα κατά του!!!!

καθε κινητο εχει τα συν και τα πλην. ο καθενας ζυγιζει τις αναγκες του και παιρνει. απαραδεκτο να εχει παρει εκταση το θεμα του gps και του βιντεο και να μην εχει δωθει ακομα διορθωτικο update(αν ειναι sw) απαραδεκτα και τοτε που κυκλοφορησε το σ4 τα τοσα προβληματα που ειχε. κανενα απο τα δυο παντως δεν βγηκε αψογο, οπως σχεδον κανενα τηλεφωνο...το lg σαν εξι μηνες νεωτερο δεν παυει να υπερεχει, στα σημεια ομως...φαινεται πως πλεον η εξελιξη δεν μπορει να ειναι τοσο ραγδαια μεσα σε ενα εξαμηνο γι αυτο και αρκετοι στρεφονται στο sw και εκει και τα δυο τηλεφωνα εχουν δρομο ακομα.. κακως χαλιομαστε λοιπον και ψυριζουμε τη μαιμου και δημιουργουμε κομπλεξ σε απλους χρηστες και ψαχνονται χωρις λογο..

+Συμφωνω μαζι σου σε ολα οσα λες. Η συσκευη ειναι πολυ δυνατη και καλη. Ειναι απαραδεκτο ομως να μην δουλευει σωστα το GPS εστω αν και καποιοι δεν το δουλευουν συχνα οπως λενε. Μαρεσει καποιος που λεει οτι το προβλημα με το GPS ειναι μονο σε 5 ατομα μαλλον ειναι εκτος τοπου και χρονου. Εστω ενα update η καποια ανακοινωση επρεπε να κανει η LG.

Samsung Galaxy S24 Ultra 5G (SM-S928B/DS) (Snapdragon 8 Gen 3, 512GB, 12GB RΑΜ) Android 14 (OneUI v6.1). 

Samsung Galaxy Watch 4 LTE (SM-R875F) (Exynos W920, 16GB, 1.5GB RΑΜ) WearOS v5.0 (OneUI v6.0).

φίλε μου σε καταλαβαίνω κ εγω ξενέρωσα και το έδωσα γιατι πολύ απλά θέλω μία συσκευή πού πληρώνω να δουλεύει σωστά...κ όχι να αγοράζω ξεχωριστά gps κ.τ.λ......

φιλε μου μήπως τα παραλές λήγω!!!!μια χαρα ειναι η συσκευή και το gps μια χαρα δουλεύει !!!εγω ειπα οτι όσοι απο σας θελεται το gps για επαγγελματική χρήση τοτε παρτε εναν πλοηγό!!!;)και πια συσκευη ειναι αυτη που δουλευει αψογα σε ολα του???

πριν απο λιγο έπαιζα ενα παιχνίδι για περιπου μια ωρα ενω το φόρτιζα και η θερμοκρασια του τηλεφωνου ηταν μονο 37 βαθμους!!!!!που οταν εβαζα κανενα παιχνιδι στο s3 η xiaomi mi2s που ειχα σαν τελευταια τοπ τηλεφωνα η θερμοκρασίες ηταν στα ουράνια !!που να τα εβαζα και για φόρτιση:X τι να πω ο καθένας βάζει προτεραιότητες στο τι θελει και αναλογα παιρνει αυτο που του ταιριαζει!!και οχι χαζομαρες τυπου ξενέρωσα η οτιδήποτε αλλο!!η συσκευη ειναι απλα φοβερή για μενα!!!:D:D

φιλε μου μήπως τα παραλές λήγω!!!!μια χαρα ειναι η συσκευή και το gps μια χαρα δουλεύει !!!εγω ειπα οτι όσοι απο σας θελεται το gps για επαγγελματική χρήση τοτε παρτε εναν πλοηγό!!!;)και πια συσκευη ειναι αυτη που δουλευει αψογα σε ολα του???

πριν απο λιγο έπαιζα ενα παιχνίδι για περιπου μια ωρα ενω το φόρτιζα και η θερμοκρασια του τηλεφωνου ηταν μονο 37 βαθμους!!!!!που οταν εβαζα κανενα παιχνιδι στο s3 η xiaomi mi2s που ειχα σαν τελευταια τοπ τηλεφωνα η θερμοκρασίες ηταν στα ουράνια !!που να τα εβαζα και για φόρτιση:X τι να πω ο καθένας βάζει προτεραιότητες στο τι θελει και αναλογα παιρνει αυτο που του ταιριαζει!!και οχι χαζομαρες τυπου ξενέρωσα η οτιδήποτε αλλο!!η συσκευη ειναι απλα φοβερή για μενα!!!:D:D

ακριβως για σενα απαντησες ο ιδιος....

nokia 3310 - nokia 5130 - sharp gx 25 - k750i - nokia e66 - nokia 5800 - motorola milestone - htc desire-iphone 3gs - ideos x5 - lg optimus black - lg optimus 2x - iphone 4 16gb - galaxy s2 - 4s - s3 - iphone5 - lg g2 - lumia 1020 - note 2 - note 3 - 5s - iphone 6 (asus fonepad 3g 8gb) - lg v10 black - s7 edge

Καλημέρα σε όλους και όλες ...Έχω ένα μικρό πρόβλημα με το g2. Όταν πάω να κατεβάσω από το Play Store δεν με αφήνει και μου λέει ότι δεν έχω επαρκή χώρο ενώ έχω ελεύθερο 6 γίγα.Διέγραψα τον λογαριασμό μήπως είχε φάει σκάλωμα αλλά τίποτα το ίδιο μου κάνει .Έχει κανείς καμμιά ιδέα το τι μπορεί να το σκαλώνει ...?Κατά τα άλλα όλα τα άλλα αποθηκεύονται κανονικά .
Οι αρνητικοί άνθρωποι μπορούν να σου ρουφήξουν πάρα πολύ γρήγορα την ενέργεια, όπως μπορούν να σου πάρουν και τα όνειρα!

Καλημέρα σε όλους και όλες ...Έχω ένα μικρό πρόβλημα με το g2. Όταν πάω να κατεβάσω από το Play Store δεν με αφήνει και μου λέει ότι δεν έχω επαρκή χώρο ενώ έχω ελεύθερο 6 γίγα.Διέγραψα τον λογαριασμό μήπως είχε φάει σκάλωμα αλλά τίποτα το ίδιο μου κάνει .Έχει κανείς καμμιά ιδέα το τι μπορεί να το σκαλώνει ...?Κατά τα άλλα όλα τα άλλα αποθηκεύονται κανονικά .

δοκίμασες να καθαρίσεις την cache του play store; μπορεί να έχει φάει κόλλημα η εφαρμογή.

Στην χειροτερη παρε ενα backup και καντου ενα hard reset. Λογικα θα στρωσει.

Το έκανα αλλά δεν άλλαξε τίποτα .;-(

Τι να έπαθε στα ξαφνικά δεν μπορώ να καταλάβω ενώ ότι άλλο θέλω aptoide πχ κατεβάζει κανονικά .

@demon2411 αυτό θέλω να αποφύγω .

Οι αρνητικοί άνθρωποι μπορούν να σου ρουφήξουν πάρα πολύ γρήγορα την ενέργεια, όπως μπορούν να σου πάρουν και τα όνειρα!

Το έκανα αλλά δεν άλλαξε τίποτα .;-(

Τι να έπαθε στα ξαφνικά δεν μπορώ να καταλάβω ενώ ότι άλλο θέλω aptoide πχ κατεβάζει κανονικά .

@demon2411 αυτό θέλω να αποφύγω .

Γεια σου κωστα. 3είχα παρόμοιο πρόβλημα οταν ειχα το lucky patcher στο κινητο. Αν το εχεις παιζει να εχει δημιουργησει κάποια αρχεια που το επηρεαζουν

Θοδωρής

Στην χειροτερη παρε ενα backup και καντου ενα hard reset. Λογικα θα στρωσει.

Το έχω ....Πάω να το διαγράψω και επανέρχομαι ...Όπως και να έχει σε ευχαριστώ όπως και όλα τα παιδιά που είπαν τις ιδέες τους ώστε να λύσω το πρόβλημα μου ..!!

Το έχω ....Πάω να το διαγράψω και επανέρχομαι ...Όπως και να έχει σε ευχαριστώ όπως και όλα τα παιδιά που είπαν τις ιδέες τους ώστε να λύσω το πρόβλημα μου ..!!

Κωστα απαντησες σε εμενα?αν ναι Μην το διαγράψεις, πηγαινε ανοιξε το και θα καθαρισει μονο ρου καθως θα κανει ανανεωση. Καλημερα σας

Θοδωρής

Ρε παιδιά το πρόβλημα πρέπει να είναι στο Audiko τα διέγραψα όλα .Πήγα να εγκαταστήσω κάτι άσχετο και εγκατασταθηκε κανονικα ενώ το audiko και από το aptoide και από το Play store σκαλώνει .Ας δοκιμάσει και καποιος άλλος να μου πει .Τι κουλό και αυτό ...?Τζάπα έβγαλα το lucky patcher και τα υπόλοιπα ...;-(

Μαρεσει καποιος που λεει οτι το προβλημα με το GPS ειναι μονο σε 5 ατομα μαλλον ειναι εκτος τοπου και χρονου.

Αφου τοσοι ειναι φιλε μου τι να κανουμε???

Τους μετρησες και τους εβγαλες παραπανω???

dsg ftw! :cool:

@Jordan@

Ρε παιδιά το πρόβλημα πρέπει να είναι στο Audiko τα διέγραψα όλα .Πήγα να εγκαταστήσω κάτι άσχετο και εγκατασταθηκε κανονικα ενώ το audiko και από το aptoide και από το Play store σκαλώνει .Ας δοκιμάσει και καποιος άλλος να μου πει .Τι κουλό και αυτό ...?Τζάπα έβγαλα το lucky patcher και τα υπόλοιπα ...;-(

Κωστα δεν.θυμαμαι πως ειναι τα αρχεια που δημιουργεί το patxher. Odexed καπως ετσι δεν.ειμαι σίγουρος. Οποτε το εχω παθεια αυτο φταιει και μονο αυτο. Δεν ξερω πως δουλευει το audiko. Απλα το ειχα παρατηρήσει γιαυτο το ειπα.

Θοδωρής

Δεν ξέρω τι πρόβλημα είναι πάλι αυτό όλα να μπαίνουν εκτός του Audiko..Να ξέρετε ότι και το POWER LINE έχει θέμα .Κάθε πέντε λεπτά χτυπάει σαν μήνυμα .

Εγω που εχω το s4 και εχει 3 γοριλλες εκτος απο το οτι ειναι πιο λεπτο και εχει την επιστρωση oleophobic, αλλη διαφορα δεν ειδα απο τους 2 γοριλλες που φοραει το lg.

Και το g2 έχει oleophobic επίστρωση, απλώς δεν το πολυδιαφημίζει η LG.

Ericsson GS-337 -> Siemens C25 -> Nokia 7110 -> Motorola T720 -> Motorola V550 -> Siemens CX75 -> Nokia N73 -> Samsung Omnia i900 16GB -> HTC Desire S -> LG G2 D802 16GB -> Samsung Galaxy S7 Edge -> Samsung Galaxy S10+

Tablet: Kobo Arc 10HD

PDA/PNA: HP Jornada 525, Qtek 2020, Navigon 2110 max

Αφου τοσοι ειναι φιλε μου τι να κανουμε???

Τους μετρησες και τους εβγαλες παραπανω???

ενας εγω παμε για τον δευτερο:cry:

NOKIA 5800,HTC HD2,SAMSUNG GALAXY Ace, Samsung GALAXY NOTE 2,

LG G2 μπράβο στην lg για το δώρο που μου έκανε...:D

Iphone 5c, Iphone 6,Iphone 7 plus,Xiaomi mi 8 lite,Xiaomi redmi note 9s

Δοκιμασε να ανοίξεις το lucky patcher πανε εργαλειοθήκη και διάλεξε το προτελευταίο που λεει εκκαθάριση dalvic cache. Επανεκκινηση και δοκίμασε πάλι

Αν έχεις custom recovery κανεις εκκαθάριση cache και εκκαθάριση dalvic cache

technoholic maniac reviewer

ενας εγω παμε για τον δευτερο:cry:

παρούσα...και εγω από εδω :confused:

Beauty Lies In The Eyes Of The Beholder

Για το πόσοι έχουν πρόβλημα με το gps.

Να το κανουμε αναποδα τοτε... ποιοι δεν εχουν προβλημα με το GPS....

Eγω πρώτος... λοιπον δεν εχω.... προβλημα με το GPS ολα κλειδωνουν και παιζουν κανονικα με iGO και sygic :rolleyes:

Να το κανουμε αναποδα τοτε... ποιοι δεν εχουν προβλημα με το GPS....

Eγω πρώτος... λοιπον δεν εχω.... προβλημα με το GPS ολα κλειδωνουν και παιζουν κανονικα με iGO και sygic :rolleyes:

και εγω παιδια δεν εχω κανενα προβλημα με το κινητο! ουτε gps ουτε ηχειο ουτε τριξιμο. ελληνικο κατασκευης σεπτεμβριου