Wolfox Δημ. January 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2014 αναλογος απο που ειναι αγορασμενο το τηλ σου.εμενα ελληνικο ειναι 10e. T-mobile είναι αγορασμένο από birdphone, μόνο το logo στο boot έχει ----- άσχετο με το θέμα ενημέρωσης ---- Σας κρασάρει κι εσάς συχνά ο default browser; Παράθεση LG G2 - 16GB - black *ROM: CloudyG2 v2.2 kit kat *Kernel: XCeed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KM24 Δημ. January 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2014 Σε εμενα παντως αυτο δε δουλευει volume down @ power Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. January 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2014 Το κάνεις λάθος. Κράτησε τα πατημενα για λίγο Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KM24 Δημ. January 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2014 Δικιο εχεις δε το κραταγα αρκετη ωρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. January 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2014 Παιδια το g2 μου δεν βρίσκει τα ακουστηκα Bluetooth που εχω τα sony mw 600. Γιατι? Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. January 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2014 T-mobile είναι αγορασμένο από birdphone, μόνο το logo στο boot έχει ----- άσχετο με το θέμα ενημέρωσης ---- Σας κρασάρει κι εσάς συχνά ο default browser; Οταν λες κρασαρει τι σου κανει δηλαδη; Σε μενα παντως ο default browser σε καποιες συγκριμενες σελιδες μου "πετουσε" ενα μηνυμα που ελεγε "η ιστοσελιδα σταματησε να λειτουργει, θελετε να την κλεισετε;" Εχω το κινητο 2 μηνες, το "παλεψα" τις πρωτες 2 εβδομαδες δεν μπορεσα να βρω λυση και απο τοτε χρησιμοποιω αλλον browser και σωθηκα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Wolfox Δημ. January 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2014 Οταν λες κρασαρει τι σου κανει δηλαδη; Σε μενα παντως ο default browser σε καποιες συγκριμενες σελιδες μου "πετουσε" ενα μηνυμα που ελεγε "η ιστοσελιδα σταματησε να λειτουργει, θελετε να την κλεισετε;" Εχω το κινητο 2 μηνες, το "παλεψα" τις πρωτες 2 εβδομαδες δεν μπορεσα να βρω λυση και απο τοτε χρησιμοποιω αλλον browser και σωθηκα! Αυτό το μήνυμα που σου έβγαλε και σένα Παράθεση LG G2 - 16GB - black *ROM: CloudyG2 v2.2 kit kat *Kernel: XCeed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hrcivic Δημ. January 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2014 Οταν λες κρασαρει τι σου κανει δηλαδη; Σε μενα παντως ο default browser σε καποιες συγκριμενες σελιδες μου "πετουσε" ενα μηνυμα που ελεγε "η ιστοσελιδα σταματησε να λειτουργει, θελετε να την κλεισετε;" Εχω το κινητο 2 μηνες, το "παλεψα" τις πρωτες 2 εβδομαδες δεν μπορεσα να βρω λυση και απο τοτε χρησιμοποιω αλλον browser και σωθηκα! Το ιδιο βγαζει και σε μενα. Κριμα ομως γιατι ειναι απο τους καλυτερους και με βολευει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. January 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2014 Μου το πετάει πολύ αραιά και που εμένα, μια φορά τη βδομάδα που το πιάνουν τα ψυχολογικά του. Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos7440 Δημ. January 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2014 Παιδιά καλησπέρα! Μόλις απέκτησα και εγώ αυτό το πολυβόλο!!!! Προερχόμενος από Galaxy s4 έχω να πώ πως δεν συγκρίνεται καν με το lg! Η οθόνη είναι απερίγραπτη!!!! Κάποια τριξίματα από το καπάκι στο σημείο που είναι η usb υπάρχουν, αλλά δεν είναι τπτ ενοχλητικό......Το τηλέφωνο είναι Ουγγρικό (6HU γράφει το κουτί του), κάνω τώρα την αναβάθμιση από έκδοση b λογισμικού στην έκδοση e, το λιώνω αύριο στη δουλειά και επανέρχομαι για εντυπώσεις - απορίες....... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
raikonnen Δημ. January 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2014 Καλησπέρα παιδιά από που μπορώ να κατεβάσω την επίσημη ρομ και πως τη περνάμε? Ευχαριστώ Παράθεση Μπάμπης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. January 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2014 Μου το πετάει πολύ αραιά και που εμένα, μια φορά τη βδομάδα που το πιάνουν τα ψυχολογικά του. Τουλαχιστον αυτο με παρηγορει λιγο στην αρχη νομιζα οτι το ειχα μονο εγω :p:p Και μενα με ειχε βολεψει αλλα σε καποιες σελιδες που εμπαινα σε καθημερινη βαση μου το εκανε καθε μερα και μου 'σπασε τα νευρα! Τελος παντων βρηκα και αλλον browser μου με βολεψε. . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. January 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2014 Καλησπέρα παιδιά από που μπορώ να κατεβάσω την επίσημη ρομ και πως τη περνάμε? Ευχαριστώ Καλησπερα ,διάβασε εδω Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
raikonnen Δημ. January 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2014 Καλησπερα ,διάβασε εδω Ευχαριστώ πολύ Μιχάλη και καλή χρονιά:) Παράθεση Μπάμπης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakisdani Δημ. January 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2014 T-mobile είναι αγορασμένο από birdphone, μόνο το logo στο boot έχει ----- άσχετο με το θέμα ενημέρωσης ---- Σας κρασάρει κι εσάς συχνά ο default browser; Το ίδιο και μένα παιδιά κρασαρει ο default browser μόνο με chrome παίζω αν ξέρει κάποιος πως να το διορθώσουμε ας πει. Παράθεση NOKIA 5800,HTC HD2,SAMSUNG GALAXY Ace, Samsung GALAXY NOTE 2, LG G2 μπράβο στην lg για το δώρο που μου έκανε...:D Iphone 5c, Iphone 6,Iphone 7 plus,Xiaomi mi 8 lite,Xiaomi redmi note 9s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apatris Δημ. January 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2014 Με t mobile εχω την f rom. Δισφορα δεν εχω δει, ισως μονο στην ελευθερη ραμ. Ο μαμα browser δεν κρασαρει και ειναι μονοδρομος αν δεν θες τα on boar keys οταν βλεπεις βιντεο full screen η οταν θες multitasking Chrome μονο οταν θελω αυτοματη μετάφραση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_volos Δημ. January 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2014 Παιδιά με τα δεδομένα ανοιχτά σας λοκαρει το gps σε κλειστό χώρο.... ; Παράθεση nokia 3310 - nokia 5130 - sharp gx 25 - k750i - nokia e66 - nokia 5800 - motorola milestone - htc desire-iphone 3gs - ideos x5 - lg optimus black - lg optimus 2x - iphone 4 16gb - galaxy s2 - 4s - s3 - iphone5 - lg g2 - lumia 1020 - note 2 - note 3 - 5s - iphone 6 (asus fonepad 3g 8gb) - lg v10 black - s7 edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vwbestakos Δημ. January 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2014 Εμενα οχι...Το εχω δοκιμασει παρα πολλες φορες χωρις αποτελεσμα ενω με το S4 μεσα στο σπιτι εβρισκε δορυφορους για την πλακα. Παράθεση Samsung Galaxy S24 Ultra 5G (SM-S928B/DS) (Snapdragon 8 Gen 3, 512GB, 12GB RΑΜ) Android 14 (OneUI v6.1). Samsung Galaxy Watch 4 LTE (SM-R875F) (Exynos W920, 16GB, 1.5GB RΑΜ) WearOS v4.0 (OneUI v5.0). Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_volos Δημ. January 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2014 Εμενα οχι...Το εχω δοκιμασει παρα πολλες φορες χωρις αποτελεσμα ενω με το S4 μεσα στο σπιτι εβρισκε δορυφορους για την πλακα. Σε εμένα Βρίσκει δορυφόρους αλλά δεν λοκαρει.... Παράθεση nokia 3310 - nokia 5130 - sharp gx 25 - k750i - nokia e66 - nokia 5800 - motorola milestone - htc desire-iphone 3gs - ideos x5 - lg optimus black - lg optimus 2x - iphone 4 16gb - galaxy s2 - 4s - s3 - iphone5 - lg g2 - lumia 1020 - note 2 - note 3 - 5s - iphone 6 (asus fonepad 3g 8gb) - lg v10 black - s7 edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ferengi Δημ. January 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2014 Προσωπικά με Sygic και έχοντας κάνει πλέον αρκετές διαδρομές σε εθνική και πόλη δεν αντιμετώπισα ποτέ πρόβλημα με το gps. T-Mobile 16GB με στοκ ρομ. Παράθεση Ericsson GS-337 -> Siemens C25 -> Nokia 7110 -> Motorola T720 -> Motorola V550 -> Siemens CX75 -> Nokia N73 -> Samsung Omnia i900 16GB -> HTC Desire S -> LG G2 D802 16GB -> Samsung Galaxy S7 Edge -> Samsung Galaxy S10+ Tablet: Kobo Arc 10HD PDA/PNA: HP Jornada 525, Qtek 2020, Navigon 2110 max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panapas Δημ. January 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2014 καλημέρα, ηθελα να ρωτησω αν μπορει να γινει χρηση του gps του G2 χωρις internet. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ferengi Δημ. January 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2014 Φυσικά και δεν είναι απαραίτητη η χρήση internet. Παράθεση Ericsson GS-337 -> Siemens C25 -> Nokia 7110 -> Motorola T720 -> Motorola V550 -> Siemens CX75 -> Nokia N73 -> Samsung Omnia i900 16GB -> HTC Desire S -> LG G2 D802 16GB -> Samsung Galaxy S7 Edge -> Samsung Galaxy S10+ Tablet: Kobo Arc 10HD PDA/PNA: HP Jornada 525, Qtek 2020, Navigon 2110 max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panapas Δημ. January 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2014 Φυσικά και δεν είναι απαραίτητη η χρήση internet. εχει καποια εφαρμογη μεσα το κινητο ή πρεπει να βρω και να κατεβασω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ferengi Δημ. January 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2014 Θα πρέπει να κατεβάσεις. Παράθεση Ericsson GS-337 -> Siemens C25 -> Nokia 7110 -> Motorola T720 -> Motorola V550 -> Siemens CX75 -> Nokia N73 -> Samsung Omnia i900 16GB -> HTC Desire S -> LG G2 D802 16GB -> Samsung Galaxy S7 Edge -> Samsung Galaxy S10+ Tablet: Kobo Arc 10HD PDA/PNA: HP Jornada 525, Qtek 2020, Navigon 2110 max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demon2411 Δημ. January 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2014 (edited) τελευταια ανανεωση με το gps τωρα μολις. ανοιγουμε ταυτοχρονα androiTS σε Gnex , galaxy core (midrange κινητο), G2 μεσα σε σοφιτα και περιμενουμε να δουμε τι θα γινει. μετα απο 15" το core ειναι στους 11/11 το Gnex 7/8 και το G2 1/2. Απλα τραγικο. Βγαινουμε εξω και εχουμε 12/12 core , 10/11 Gnex, 4/4 G2. στα αλλα 2 οι δορυφοροι φαινονταν και πρασινοι αρα καλο σημα ενω στο G2 πορτοκαλι. στο δρομο βρισκει σημα μονο στα φαναρια εν κινησει το χανει ειναι ντροπη πραγματικα. Να σημειωσω οτι τα αλλα 2 δεν εχουν δεκτη GLONASS ενω το G2 εχει και στους 4 που πιανει ειναι και ρωσικοι μεσα. Ετσι οπως τα λες εχεις σιγουρα προβλημα με το gps σου. Θα σου προτεινα να φλασαρεις την μαμα ρομ η να κανεις ενα hard reset μηπως και εχουν πειραχτει τα αρχεια agps και εχει γινει μανταρα. Αλλιως εχεις θεμα με την κεραια. Το δικο μου g2 κλειδωνει μακραν πιο γρηγορα απο s4 και χωρις δεδομενα, και πολυ πιο γρηγορα απο το nexus 7 που εχω. Μεσα στο σπιτι κοντα στην πορτα του μπαλκονιου (δεν βλεπει ουρανο) εχω μεσα σε 7 δευτερα 9/8. Μολις δει ουρανο ακομα και με airplane mode, βλεπω 16/12 μεσα σε 8-10 δευτερα το πολυ. Αν ειμαι σε δρομο και εχω σημα, μπω σε κτηριο (λογικο χανει το σημα) και ξαναβγω μετα απο ωρα (με το gps ανοιχτο) λοκαρει μεσα σε 1-2 δευτερα το πολυ. υ.γ. θα προτεινα στα υπολοιπα παιδια που εχουν θεμα να περιμενουν την αναβαθμιση αλλιως αν δεν μπορουν να περιμενουν υπαρχει και η λυση της πωλησης για οσους δεν μπορουν. Μην ανακυκλωνουμε τα ιδια και τα ιδια. Edited January 7, 2014 by demon2411 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts