Jump to content

[Επίσημο] LG G2 (D802)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

τα lens της καμερας ειναι. και στο one υπάρχει ο ηχος και στο g2 και στο iphone

- Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi

- iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition 

- Oneplus 12

• Απαντήσεις 22,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

τα lens της καμερας ειναι. και στο one υπάρχει ο ηχος και στο g2 και στο iphone

ΟΥΦ να 'σαι καλά! Στην αρχή νόμιζα ότι φταίει η sim(βάζω-βγάζω,τίποτα) αλλά ήμουν σίγουρος ότι για όλα υπάρχει μία εξήγηση!

ΤΟ κινητό το έχω δύο μέρες, "κεντάει" θα έλεγα!

Εμένα δεν κουδουνίζει πάντως!

Αποκλειεται.Αφου ειναι τα lens.Ειναι φυσιολογικο να κανει ετσι.

Εμένα δεν κουδουνίζει πάντως!

Το ακούς σε συγκεκριμένη κίνηση, όπως κοιτάζεις την οθόνη πάνω-κάτω(να μην παρεξηγηθούμε κιόλας :p)

Διάβασα τις σελίδες πιο πίσω και ομολογώ οτι δεν έβγαλα ακρη μιας και λογικό είναι ο καθένας έχει την άποψη του. Πήγα στα media πριν απο λίγο και έβγαλα 2 φωτο απο το lg g2 και τις έστειλα με Bluetooth στο κινητό μου. Έπειτα τραβηξα ακριβως τις ίδιες απο το δικο μου για να συγκρινω. Μπορω να τις ανεβασω να τις δείτε να μου πείτε την άποψη σας η θα θεωρηθεί off topic;

Τι να σου πούμε εμείς. Τα ματια σου θα σου πουν ποια είναι καλύτερη..

- iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition 

- Oneplus 12

παντως μετα από πολλα πειραματα το βιντεο το βραδυ είναι απαραδεκτο για τετοια συσκευη,. Την ημερα και το βιντεο και οι φωτογραφιες είναι πολύ καλες, αλλα το βραδυ ειδικα το βιντεο είναι πολύ χειροτερο και από το s4 mini που ειχα.

Διάβασα τις σελίδες πιο πίσω και ομολογώ οτι δεν έβγαλα ακρη μιας και λογικό είναι ο καθένας έχει την άποψη του. Πήγα στα media πριν απο λίγο και έβγαλα 2 φωτο απο το lg g2 και τις έστειλα με Bluetooth στο κινητό μου. Έπειτα τραβηξα ακριβως τις ίδιες απο το δικο μου για να συγκρινω. Μπορω να τις ανεβασω να τις δείτε να μου πείτε την άποψη σας η θα θεωρηθεί off topic;

Προσωπικα δεν χρησιμοποιω πολυ ουτε την καμερα ουτε το GPS το οποιο οσες φορες το χριαστικα ηταν αψογο. (Ευρωπαϊκο 32άρι).

Αμα θελεις μπορεις να ανεβασεις τις φωτο εδω: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5090381

LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ποια πρεπει να βαλουμε στα γερμανικα t-mobile για να παιρνουμε γρηγορα αναβαθμισεις?

Εξαρτάται τι εννοείς γρήγορα: θες ΟΤΑ ή όχι; Αν θες τότε μένεις με t-mobile. Αλλιώς βάλε την ευρωπαϊκή.

Ericsson GS-337 -> Siemens C25 -> Nokia 7110 -> Motorola T720 -> Motorola V550 -> Siemens CX75 -> Nokia N73 -> Samsung Omnia i900 16GB -> HTC Desire S -> LG G2 D802 16GB -> Samsung Galaxy S7 Edge -> Samsung Galaxy S10+

Tablet: Kobo Arc 10HD

PDA/PNA: HP Jornada 525, Qtek 2020, Navigon 2110 max

παντως μετα από πολλα πειραματα το βιντεο το βραδυ είναι απαραδεκτο για τετοια συσκευη,. Την ημερα και το βιντεο και οι φωτογραφιες είναι πολύ καλες, αλλα το βραδυ ειδικα το βιντεο είναι πολύ χειροτερο και από το s4 mini που ειχα.

Εγώ πάντως σε σχέση με 5αρι μήλο και s3 που είχα το g2 είναι πολύ καλύτερο....

nokia 3310 - nokia 5130 - sharp gx 25 - k750i - nokia e66 - nokia 5800 - motorola milestone - htc desire-iphone 3gs - ideos x5 - lg optimus black - lg optimus 2x - iphone 4 16gb - galaxy s2 - 4s - s3 - iphone5 - lg g2 - lumia 1020 - note 2 - note 3 - 5s - iphone 6 (asus fonepad 3g 8gb) - lg v10 black - s7 edge

Προσωπικα δεν χρησιμοποιω πολυ ουτε την καμερα ουτε το GPS το οποιο οσες φορες το χριαστικα ηταν αψογο. (Ευρωπαϊκο 32άρι).

Αμα θελεις μπορεις να ανεβασεις τις φωτο εδω: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5090381

Ok ανεβαζω τωρα. Θα περιμενω αποψη σας.

@gsir: γιατι παιζει ρολο η γνωμη σας για μενα, + οτι 10 ματια βλεπουν καλυτερα απο 2... :)

Ευχαριστω παιδια

Oi φωτο ανεβηκαν. Θα περιμενω εντυπωσεις. Ευχαριστω

Edited by demon2411

Οκ ανέβασε τες χωρίς να αναφερεις απο πιο κινητό είναι τραβηγμένη η καθεμία για να μάστε δίκαιοι

- Oneplus 12

Ρε παιδια τι ειναι η open europe? Η εκδοση D80210a- 232-01 τι ειναι;

δεν ξερει κανενας?:wacko:

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes.

δεν ξερει κανενας?:wacko:

Και αν μπορούμε να περάσουμε την τελευταία γερμανική rom (φαντάζομαι θα έχεις όλες τις γλώσσες) ή την ελληνική σε ασιάτικο κινητό. Ακολουθούμε διαδικασία unroot?

Εχει πολλες γλωσσες να επιλεξεις με

πρωτη τα ελληνικα, αλλα πως θα καταλαβω ποια εκδοση εχω και ποτε θα παρω αναβαθμιση;

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes.

Χθες βραδυ παντως ,στο εκπτωτικο χωριο με τα φωτακια και τα συντριβανια, μια χαρα βιντεο εβγαλα, και με το απαιχτο live εφε:lol: Αντε στην χειροτερη να πει κανεις ψιλοκαλο! οι δε φωτο παααρα πολυ καλες.

Φιλικη συμβουλη: πουλα το, δεν σου εχει κατσει καλα, δεν ειναι για εσενα, κριμα να ξενερωνεις με κατι που πληρωσες τοσο

tsak8 - Χρήστος

LG G6 / LG G Pad 8,3"

Καλησπέρα,

μετά από επανεκκίνηση του κινητού η φωτεινότητα επανέρχεται στο 100% και στη μη -αυτόματη ρύθμιση.

Το έχει προσέξει κανείς αυτό;

Και σε μένα το κάνει αυτό, όπως επίσης και την απενεργοποίηση της οθόνης που την επαναφέρει στα 2 λεπτά. Έχει κανείς καμιά ιδέα τι μπορεί να φταίει; Είμαι με στοκ ρομ και ρουτ.

Παιδιά καλησπέρα και παλι. Θέλω την βοήθεια σας και συγχωρέστε ίσως γίνω λίγο κουραστικος. Μου αρέσει πολύ το lg σαν συσκευή και έχω καταλήξει οτι τον θέλω. Ήμουν πρωην κάτοχος ενος s4 και τώρα ενος lumia 920.

Με ενδιαφέρει κυρίως η κάμερα φωτο και βίντεο, και το GPS. Εννοείται και όλα τα υπολοιπα αλλά κυρίως αυτά. Το s4 έβγαζε πολύ καλες φωτο την μέρα, στο βίντεο ηταν καλό όχι καλύτερο απο το 920. Στις φωτο το αντίθετο. Κοιτάζω το lg λόγω ois πράγμα το οποίο υστερούσε το s4.

Οι ερωτήσεις μου είναι λοιπον οι εξης.

1) έχω βρει ενα μεταχειρισμένο απο πλαίσιο. Είναι σίγουρο οτι θα είναι για Ελλάδα; (ρωταω γιατί έχουν προαναφερθεί προβληματακια με το GPS σε κάποια g2 που ηταν για αλλες χώρες ακομα και εντος Ευρώπης.

2) το κινητό που πιστεύετε οτι υστερεί;

Θα χαρώ να μπω σύντομα στην παρέα σας και συγγνώμη αν σας κουρασα αλλά θα στερηθω αρκετά για να το απόκτησω και θέλω να είμαι σίγουρος για την αγορά του.

Στο μοναδικό πράγμα που ύστερη τo κινητο ειναι το σοφτ τις κάμερας,που χρειαζετε fine tuning.Αλλα...1ον,στην 4.4 εχει μεγάλη βελτίωση παντου,την έχω στο δικό μου και μιλάω εκ πείρας (αν και μπετα ακόμα) Και 2ον υπαρχει και μοντακι που βελτιώνει και αυτο κατά πολύ την κάμερα κυρίως το αργό focus μαζί με αλλα.Και σε συνδυασμό με το νεο σοφτ τις 4.4 που ειναι βελτιωμένο,πιστεύω το θέμα κάμερα θα λυθεί.Για εμένα παρτο αφοβα,αν δεις πως λειτουργεί με 4.4 αν και μπετα θα πάθεις πλάκα...Είναι πολύ πιο άμεσο και πάει σφαίρα...

Edited by arfi-gorgona
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif

Χθες βραδυ παντως ,στο εκπτωτικο χωριο με τα φωτακια και τα συντριβανια, μια χαρα βιντεο εβγαλα, και με το απαιχτο live εφε:lol: Αντε στην χειροτερη να πει κανεις ψιλοκαλο! οι δε φωτο παααρα πολυ καλες.

Φιλικη συμβουλη: πουλα το, δεν σου εχει κατσει καλα, δεν ειναι για εσενα, κριμα να ξενερωνεις με κατι που πληρωσες τοσο

Δηλαδή εσένα στην κίνηση του βίντεο δεν σου πηγαίνει καρέ καρέ; και τι εννοείς live εφέ;

Προσπαθείς να τραβήξεις βίντεο στα 60fps το βράδυ?Αν θυμαμαι καλά μόνο εκεί πάει με 15fps όταν ειναι βράδυ.

Προσπαθείς να τραβήξεις βίντεο στα 60fps το βράδυ?Αν θυμαμαι καλά μόνο εκεί πάει με 15fps όταν ειναι βράδυ.

Όχι βέβαια στα 30fps τραβάω αλλά όταν δεν είναι μέρα ούτε το focus δουλεύει καθόλου καλά ούτε η κίνηση

Live εφε ειναι οταν εισαι στην καμερα, στις λειτουργιες, να παραμορφωνει προσωπα, ματια κλπ.

Νομιζω τραβηξα και 60 fps , πρεπει να το κοιταξω.4 βιντεο εβγαλα, ολα παιζουν αψογα με τον mx player, χωρις σπασιματα κ.α

tsak8 - Χρήστος

LG G6 / LG G Pad 8,3"

Όχι βέβαια στα 30fps τραβάω αλλά όταν δεν είναι μέρα ούτε το focus δουλεύει καθόλου καλά ούτε η κίνηση

Αν δεν μπορεις να περιμένεις την 4.4,βάζεις το μοντακι από Xda για την κάμερα και λύνεται το πρόβλημά σου.

Ενημερωτικά για όσους έχουν T-mobile , μπαίνει κανονικά η Ελληνική V10E. Το δοκίμασα και το κινητό μου φαίνεται γενικά πιο γρήγορο.