Jump to content

[Επίσημο] LG G2 (D802)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

κατεβαινει η D80210E.

να ρωτησω, με το περασμα της ρομ θα σβηστουν ολα λογικα,ε? αν ναι. τι back up να κρατησω? με το titanium οτι εφαρμογη εχω βαλει εγω χωρις τις εφαρμογες συστηματοςκλπ μιας και θα μπει καινουρια ρομ? και με το twrp ποιες επιλογες να διαλεξω για backup? δε θελω να κανει backup και να περασω μετα εγω πραγματα απο την παλια ρομ και γινει παλι κανα μπερδεμα... αυτο που με νοιζει ειναι οι εφαρμογες που εχω βαλει εγω και οι ρυθμισεις του κινητου για να μη το στηνω παλι απο την αρχη γιατι βαριεμαι...

• Απαντήσεις 22,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ρε παιδια για εμας που το πηραμε απο τον γνωστο κινέζο με firmware D80210b-SEA-XX σας εχει ερθει αναβαθμιση ;; Εμενα δεν βγαζει ουτε στο ota update ουτε με το PC.

Εμείς στο πηγάδι! Εγώ έχω περάσει ευρωπαϊκή και τίποτα ακόμα..

κατεβαινει η D80210E.

να ρωτησω, με το περασμα της ρομ θα σβηστουν ολα λογικα,ε? αν ναι. τι back up να κρατησω? με το titanium οτι εφαρμογη εχω βαλει εγω χωρις τις εφαρμογες συστηματοςκλπ μιας και θα μπει καινουρια ρομ? και με το twrp ποιες επιλογες να διαλεξω για backup? δε θελω να κανει backup και να περασω μετα εγω πραγματα απο την παλια ρομ και γινει παλι κανα μπερδεμα... αυτο που με νοιζει ειναι οι εφαρμογες που εχω βαλει εγω και οι ρυθμισεις του κινητου για να μη το στηνω παλι απο την αρχη γιατι βαριεμαι...

Aν το κανεις μεσω flashtool δεν σβηνεται τιποτα... απλα πρεπει να ξανακανεις root - twrp... και να περασεις τις μοντες που ειχες ξανα..πχ volume boost..

Aν το κανεις μεσω flashtool δεν σβηνεται τιποτα... απλα πρεπει να ξανακανεις root - twrp... και να περασεις τις μοντες που ειχες ξανα..πχ volume boost..

οκ ευχαριστω!!

παίδες γνωρίζει κάποιος στα σίγουρα αν μπορείς να σβήσεις το twrp και να περάσεις το εργοστασιακό recovery για να κάνεις ένα απλό ota χωρίς να σβηστούν τα δεδομένα?
technoholic maniac reviewer

παίδες γνωρίζει κάποιος στα σίγουρα αν μπορείς να σβήσεις το twrp και να περάσεις το εργοστασιακό recovery για να κάνεις ένα απλό ota χωρίς να σβηστούν τα δεδομένα?

Δεν κανεις κατι τετοιο σε καμια περιπτωση... κοιτα τι εγραψα λιγο πιο πανω...

Εναλλακτικα... κατεβαζεις το τελευταιο fw βαση IMEI (δες τον οδηγο της υπογραφης) το flashαρις με το flashtool και στο καπακι κανεις root και bαζεις twrp και σε λιγοτερο απο 2 λεπτα εισαι ετοιμος... τουλαχιστον αυτο εκανα εγω και επαιξε jet ...

αυτό εννοείς? το flashtool περνάει την firmware και σβήνει το twrp το root και τα αρχεία σου έτσι?

αυτό εννοείς? το flashtool περνάει την firmware και σβήνει το twrp το root και τα αρχεία σου έτσι?
ακριβως ... διαβασε τους οδηγους για να κατεβασεις και τα αντιστοιχα εργαλεια... αν δεν τα εχεις ;)

τοτε που ειχα προβλημα δεν μπορουσα να κανω την διαδικασια με το flash tool γιατι κολαγε σε ενα σημειο το φλασαρισμα...ισως επειδη δεν ειχα το .dll

στον οδηγο λες οτι κατεβαζουμε το .dll και το βαζουμε προκειμενου να γινει η διαδικασια αν εχουμε προβλημα. που το βαζουμε?

ακριβως ... διαβασε τους οδηγους για να κατεβασεις και τα αντιστοιχα εργαλεια... αν δεν τα εχεις ;)

thanks. πολύ καλός ο οδηγός. Κάνει το φλασάρισμα παιχνίδι

έκανα αναζήτηση για καινούργιο OTA αλλά δεν μου έβγαλε κάτι.... d80210a έχω μάλλον δεν έχει βγει κάτι ακόμα

τοτε που ειχα προβλημα δεν μπορουσα να κανω την διαδικασια με το flash tool γιατι κολαγε σε ενα σημειο το φλασαρισμα...ισως επειδη δεν ειχα το .dll

στον οδηγο λες οτι κατεβαζουμε το .dll και το βαζουμε προκειμενου να γινει η διαδικασια αν εχουμε προβλημα. που το βαζουμε?

το dll εχει να κανει με συσκευες πλην open d802 και πρωτοεπαιξε σε tmobile εκδοσεις αν δεν κανω λαθος... δεν το εχω δοκιμασει ο ιδιος για να ξερω αλλα ενας φιλος εδω μεσα με επιτυχια οπου και ανεβασε τον οδηγο που προστεθηκε μετα,, ;)

thanks. πολύ καλός ο οδηγός. Κάνει το φλασάρισμα παιχνίδι

έκανα αναζήτηση για καινούργιο OTA αλλά δεν μου έβγαλε κάτι.... d80210a έχω μάλλον δεν έχει βγει κάτι ακόμα

Τοτε περιμενεις ;)

παιδιά παρατήρησα το reboot πάλι μετά από restart και κατευθείαν unlock οθόνης.

η λύση ήταν να μπω twrp και να κάνω wipe cache/dalvik cache. στη συνέχεια το έκανα καμιά 5-6 restart και δεν μου έκανε καθόλου restart.

επίσης μία φορά μου έκανε restart ενώ έπαιζα heavy games όπως call of duty, και injustice και ζεστάθηκε.... τώρα που το nova 3 είναι 0.89......απενεργοποίησα το thermal deamon mitigation που ήταν στο on. έκτοτε προς το παρών όλα καλά.

άντε να μου έρθει το slimport καλώδιο..... να λιώσω

Edited by hackfree

παιδιά παρατήρησα το reboot πάλι μετά από restart και κατευθείαν unlock οθόνης.

η λύση ήταν να μπω twrp και να κάνω wipe cache/dalvik cache. στη συνέχεια το έκανα καμιά 5-6 restart και δεν μου έκανε καθόλου restart.

επίσης μία φορά μου έκανε restart ενώ έπαιζα heavy games όπως call of duty, και injustice και ζεστάθηκε.... τώρα που το nova 3 είναι 0.89......απενεργοποίησα το thermal deamon mitigation που ήταν στο on. έκτοτε προς το παρών όλα καλά.

άντε να μου έρθει το slimport καλώδιο..... να λιώσω

Τι κάνει αυτό το καλώδιο;

nokia 3310 - nokia 5130 - sharp gx 25 - k750i - nokia e66 - nokia 5800 - motorola milestone - htc desire-iphone 3gs - ideos x5 - lg optimus black - lg optimus 2x - iphone 4 16gb - galaxy s2 - 4s - s3 - iphone5 - lg g2 - lumia 1020 - note 2 - note 3 - 5s - iphone 6 (asus fonepad 3g 8gb) - lg v10 black - s7 edge

Καλησπέρα, λεω να δώσω το s4 για ένα lg g2 αξίζει η όχι?

Το g2 είναι ανώτερο αλλά δεν νομίζω ότι θα αισθανθείς αναβάθμιση. Στο τομέα της μπαταρίας θα σε αφήσει έκπληκτο αλλά κατά τα άλλα έχεις ήδη μια πολύ καλή συσκευή 6μηνου και οι διάφορες παίζονται στις λεπτομέρειες..

Edit: δοκίμασα το GPS σήμερα σε διαδρομή Γιάννενα Θεσσαλονίκη με sygic δώρο απ τον 'θειο'.καμία αποσύνδεση και μέσα στη πόλη η πορεία καρφί. Συσκευή ασιατική με open Europe

Edited by gsir

- Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi

- iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition 

- Oneplus 12

εγω φιλε παλι δεν καταλαβα τι κανει το καλώδιο αυτό??:p

συνδέειςεξωτερικη αποθηκευτική συσκευη...

συνδέειςεξωτερικη αποθηκευτική συσκευη...

οχι,συνδεεις το τηλέφωνο με την tv

οχι,συνδεεις το τηλέφωνο με την tv
εχεις δικιο... μπερδεψα τα μπουτια μου (ΟΤG με δ' αυτο)

εχεις δικιο... μπερδεψα τα μπουτια μου (ΟΤG με δ' αυτο)

διόρθωσε και αυτό στον οδηγό σου

Απενεργοποιούμε τη συσκευή μας (power-off και το κρατάμε πατημένο για ακόμα 2 δευτερόλεπτα) και στη συνέχεια πατάμε Power και volume up, βάζοντας ταυτόχρονα το usb για να μπούμε Download mode.

μόνο volume up θέλει

διόρθωσε και αυτό στον οδηγό σου

Απενεργοποιούμε τη συσκευή μας (power-off και το κρατάμε πατημένο για ακόμα 2 δευτερόλεπτα) και στη συνέχεια πατάμε Power και volume up, βάζοντας ταυτόχρονα το usb για να μπούμε Download mode.

μόνο volume up θέλει

Στο XDA ειδα οτι σε ορισμενους δεν εμπαινε με μονο το vol Up και ηθελε και το power... οπως και να εχει απο την στιγμη που το power δεν χρειαζεται οπως λες δεν υπαρχει προβλημα αρκει να πατησεις οπως και να εχει το Volume UP.. (δοκιμασμενο 2 φορες απο εμενα)

Edited by Minotavrs

Παιδια εχω την 10a European με ρουτ και twrp αν κατεβασω το kdz αρχειο της Γερμανικης παραδειγμα εκδοσης 10e και τη φλασαρω με τα βηματα του how to unroot θα δουλεψει; Θα πρεπει μετα οπωσδηποτε να κανω hard reset; Βασικα δε θελω να μπω παλι στη διαδικασια να "στηνω" τηλεφωνο απο την αρχη!! Edited by Titarasaudi

Παιδια εχω την 10a European με ρουτ και twrp αν κατεβασω το kdz αρχειο της Γερμανικης παραδειγμα εκδοσης 10e και τη φλασαρω με τα βηματα του how to unroot θα δουλεψει; Θα πρεπει μετα οπωσδηποτε να κανω hard reset; Βασικα δε θελω να μπω παλι στη διαδικασια να "στηνω" τηλεφωνο απο την αρχη!!

αυτό έκανα μόλις,μέχρι στιγμής όλα οκ,αφού τελείωσε το φλασαρισμα όταν ξεκίνησε το τηλέφωνο όλα ήταν όπως τα άφησα με τις εφαρμογές και τις ρυθμίσεις

Παιδια με το GPS τι γινεται?

Σε καποιο μήνυμα διάβασα οτι στην ελληνικη εκδοση του τηλεφώνου το GPS λειτουργεί κανονικά.

και αν συμβαινει αυτό απο ποια μαγαζια αγοραζεις την ελληνικη έκδοση?

Yπαρχουν εκδόσεις με χαλασμενο GPS και εκδόσεις που λειτουργει κανονικά?

Oι συσκευες απο τα μαγαζακια της ομονοιας δουλευουν κανονικά οσον αφορα το GPS?

Ευχαριστω