KM24 Δημ. December 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2013 Και εγω φιλε μου απο το προγραμμα ανταλλαγης το εχω εδω και μια βδομαδα και φυσικα ειναι ελληνικο. Η καμερα ειναι πολυ αργη με μετριο η χαμηλο φωτισμο, προσπαθησε να τραβηξεις φωτο ενος παιδιου και πες μου! Και φυσικα η καμερα του 5 ειναι πολυ μα πολυ πιο γρηγορη, οχι καλυτερη αλλα πιο γρηγορη. Και σιγουρα σε στατικα θεματα που δε σε νοιαζει η ταχυτητα το LG g2 βγαζει πολυ καλες φωτος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_volos Δημ. December 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2013 Και εγω φιλε μου απο το προγραμμα ανταλλαγης το εχω εδω και μια βδομαδα και φυσικα ειναι ελληνικο. Η καμερα ειναι πολυ αργη με μετριο η χαμηλο φωτισμο, προσπαθησε να τραβηξεις φωτο ενος παιδιου και πες μου! Και φυσικα η καμερα του 5 ειναι πολυ μα πολυ πιο γρηγορη, οχι καλυτερη αλλα πιο γρηγορη. Και σιγουρα σε στατικα θεματα που δε σε νοιαζει η ταχυτητα το LG g2 βγαζει πολυ καλες φωτος. τι εννοεις αργη ? εν κινηση? Παράθεση nokia 3310 - nokia 5130 - sharp gx 25 - k750i - nokia e66 - nokia 5800 - motorola milestone - htc desire-iphone 3gs - ideos x5 - lg optimus black - lg optimus 2x - iphone 4 16gb - galaxy s2 - 4s - s3 - iphone5 - lg g2 - lumia 1020 - note 2 - note 3 - 5s - iphone 6 (asus fonepad 3g 8gb) - lg v10 black - s7 edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KM24 Δημ. December 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2013 Αργει πολυ να κανει focus και απο την ωρα που θα πατησεις το shutter button κανει 2 με 3 sec για να τραβηξει την φωτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_volos Δημ. December 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2013 Δεν αντιλέγω αλλά δεν είναι και το τρομερό το 5αρι τις έβγαζε πιο γρήγορα αλλά τις περισσότερες φορές θολές.... Παράθεση nokia 3310 - nokia 5130 - sharp gx 25 - k750i - nokia e66 - nokia 5800 - motorola milestone - htc desire-iphone 3gs - ideos x5 - lg optimus black - lg optimus 2x - iphone 4 16gb - galaxy s2 - 4s - s3 - iphone5 - lg g2 - lumia 1020 - note 2 - note 3 - 5s - iphone 6 (asus fonepad 3g 8gb) - lg v10 black - s7 edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JamesMoore Δημ. December 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2013 υπάρχει κάποιο site αντίστοιχο με το sammobile που μπορώ να βλέπω τα νέα firmware που δίνει η lg; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Djdeltavita Δημ. December 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2013 υπάρχει κάποιο site αντίστοιχο με το sammobile που μπορώ να βλέπω τα νέα firmware που δίνει η lg; http://lg-phone-firmware.com/index.php?id_mod=36 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. December 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2013 (edited) υπάρχει κάποιο site αντίστοιχο με το sammobile που μπορώ να βλέπω τα νέα firmware που δίνει η lg; Για να ξερεις πιο ειναι το πιο προσφατο fw που κανει για την συσκευη σου και για να το κατεβασεις αμεσα.. μπορείς να κανεις αυτό Πως ξέρουμε ποιο Stock Firmware είναι για την συσκευή μας και πως το κατεβάζουμε 1) Δίνουμε την παρακάτω γραμμή στο browser μας http://csmg.lgmobile.com:9002/csmg/b...heck2.jsp?esn=IMEI 2) Αντικαθιστούμε εκεί που λέει IMEI με το IMEI της συσκευής μας 3) Ο browser θα μας εμφανίσει κάτι σαν αυτό: <sw_url>http://csmgdl.lgmobile.com/dn/downloader.dev ?fileKey=FW268986573210987654321/D80210A_00.kdz</sw_url> 4) To κείμενο με το μπλε χρώμα είναι το download link της stock έκδοσης που υποστηρίζεται από την συσκευή μας. [/font] Edited December 17, 2013 by Minotavrs Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KM24 Δημ. December 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2013 Δεν αντιλέγω αλλά δεν είναι και το τρομερό το 5αρι τις έβγαζε πιο γρήγορα αλλά τις περισσότερες φορές θολές.... Περα απο την καμερα αυτο που ειναι πιο εκνευριστικο ειναι τα βιντεακια στο youtube (ειδικα σε basket - nba που ειμαι φαν) η κινηση δεν ειναι ομαλη και κανει κοψιματα, ηταν το πρωτο πραγμα που παρατηρησα στο κινητο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ferengi Δημ. December 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2013 Αργει πολυ να κανει focus και απο την ωρα που θα πατησεις το shutter button κανει 2 με 3 sec για να τραβηξει την φωτο. Στο δικό μου (TMob 16GB) πάντως από τη στιγμή που θα εστιάσει (θα πρασινίσει δηλαδή το πλαίσιο εστίασης), η φωτογραφία βγαίνει αμέσως μόλις πατήσω το κουμπί. Σε σχέση με το Desire S που είχα είναι σαφώς καλύτερο σε αυτό τον τομέα. Παράθεση Ericsson GS-337 -> Siemens C25 -> Nokia 7110 -> Motorola T720 -> Motorola V550 -> Siemens CX75 -> Nokia N73 -> Samsung Omnia i900 16GB -> HTC Desire S -> LG G2 D802 16GB -> Samsung Galaxy S7 Edge -> Samsung Galaxy S10+ Tablet: Kobo Arc 10HD PDA/PNA: HP Jornada 525, Qtek 2020, Navigon 2110 max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. December 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2013 Εγώ πάλι γιατί δεν βλέπω κανένα θέμα στη κάμερα; Μπορεί να αργήσει να εστιάσει λίγο με χαμηλό φωτισμό ειδικά αργεί περισσότερο αλλά η φωτο βγαινει καθαρή! Δημιουργούνται προβλήματα εκεί που δεν υπάρχουν. Για πάτε μια βόλτα απ το Note 3. Έχουν θέμα με τη κάμερα, βγάζει θολά σε χαμηλό φωτισμό και ο φακός δεν παίρνει πολύ φως..Και βγαίνει μετά ο καθένας που διαβάζει μια παπατζα και λέει το g2 έχει προβλήματα Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KM24 Δημ. December 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2013 Μαλλον δε θες να τα δεις τα προβληματακια του γιατι πραγματικα υπαρχουν. Προσπαθησε να βγαλεις μια φωτο σε εσωτερικο χωρο με μετριο φωτισμο, ενος μικρου παιδιου που δεν καθεται ακινητο και μετα πες μου. Στο λεω γιατι με το iphone 5 που τραβάει στιγμιαια μπορεις, ενω με το g2 ειναι σχεδον αδυνατον (και εχω ενα κοριτσακι και ξερω τι σου λέω). Κατα τα αλλα δε το συζηταμε οτι το κινητο ειναι φοβερο αλλα μην τρελαθουμε, εχει τα θεματακια του οπως εγραψα και πιο πανω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. December 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2013 Ναι το έγραψα για την αργή εστίαση. Εκεί το one ας πούμε με το zoe αλλά καιβτο πολύ γρήγορο κλειστρο του δεν πιάνεται οπότε κατάλαβα αμέσως τη διαφορά. Στο YouTube είσαι ο μόνος που το χει αναφέρει. Εγώ δεν το παρατήρησα κάτι τέτοιο... Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karagalexk Δημ. December 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2013 Στην 10e Δεν λειτουργεί το weather animation στη lock screen.έχει συμβεί σε άλλον? Παράθεση http://mowned.com/sig/alexanderk.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
farenight Δημ. December 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2013 H έκδοση e που έχει κυκλοφορήσει σε διάφορες ευρωπαϊκές χώρες είναι νεότερη από την a που έχει η open europe; Αξίζει να την περάσουμε; Το update που ανέφεραν μερικοί ότι βγήκε, αυτό είναι; Παράθεση Iphone 7 plus 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FJ_12 Δημ. December 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2013 H έκδοση e που έχει κυκλοφορήσει σε διάφορες ευρωπαϊκές χώρες είναι νεότερη από την a που έχει η open europe; Αξίζει να την περάσουμε; Το update που ανέφεραν μερικοί ότι βγήκε, αυτό είναι; Ναί. Επίσης open EUR είναι και αυτή. Δέν υπάρχουν εμφανείς αλλαγές, αλλά έχω την εντύπωση ότι κρατάει λίγο περισσότερο ελεύθερη ram και σε κάποια σημεία έχει πιο smooth εικόνα. Άν είναι και ΟΤΑ δεν θα χρειαστεί να ξαναστήνεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_volos Δημ. December 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2013 (edited) Λοιπόν φίλε μου δεν είμαι φαν της LG άλλα ούτε σπασίματα βλέπω στο utube, αλλά ούτε θέμα έχω στο χαμηλό φωτισμό μόλις εστιάσει βγάζει πολύ καλή φώτο, αντίθετα με το μήλο.... Αυτό βλέπω αυτό λέω. Ακόμα την επεξεργαζομαι την συσκευή και τίποτα δεν είναι τέλειο... Edited December 17, 2013 by aris_volos Παράθεση nokia 3310 - nokia 5130 - sharp gx 25 - k750i - nokia e66 - nokia 5800 - motorola milestone - htc desire-iphone 3gs - ideos x5 - lg optimus black - lg optimus 2x - iphone 4 16gb - galaxy s2 - 4s - s3 - iphone5 - lg g2 - lumia 1020 - note 2 - note 3 - 5s - iphone 6 (asus fonepad 3g 8gb) - lg v10 black - s7 edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. December 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2013 Το μόνο πράγμα που με έχει ξενερώσει είναι όταν εισέρχονται σε άλλη χώρα, ή εξερχομαι προς την χώρα που κατοικώ, αργεί πολύ να βρει δίκτυο. Όταν λέω πολύ εννοώ μπορεί και 20-30 λεπτά. Και για να σας προλάβω δεν το κανει μόνο όταν πάω εξωτερικό αλλά και όταν εισέρχομαι οπότε πάλι αργεί να βρει το δίκτυο του παροχου διαμονής μου. Καμιά άλλη συσκευή δεν το έκανε αυτό, τα Galaxy ήταν αστραπή σε αυτό τον τομέα. Ξέρετε πως είναι να θες να ειδοποιήσεις και να μην μπορείς να πάρεις ένα τηλέφωνο έστω μετά από 10 λεπτά.. Το έχει παρατηρήσει άλλος??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_volos Δημ. December 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2013 Το μόνο πράγμα που με έχει ξενερώσει είναι όταν εισέρχονται σε άλλη χώρα, ή εξερχομαι προς την χώρα που κατοικώ, αργεί πολύ να βρει δίκτυο. Όταν λέω πολύ εννοώ μπορεί και 20-30 λεπτά. Και για να σας προλάβω δεν το κανει μόνο όταν πάω εξωτερικό αλλά και όταν εισέρχομαι οπότε πάλι αργεί να βρει το δίκτυο του παροχου διαμονής μου. Καμιά άλλη συσκευή δεν το έκανε αυτό, τα Galaxy ήταν αστραπή σε αυτό τον τομέα. Ξέρετε πως είναι να θες να ειδοποιήσεις και να μην μπορείς να πάρεις ένα τηλέφωνο έστω μετά από 10 λεπτά.. Το έχει παρατηρήσει άλλος??? Όταν είμαι σε gsm και θέλω να γυρίσω σε 3g&4g αργεί μερικά δευτερόλεπτα... Σε 5αρι μήλο η εναλλαγή ήταν πιο γρήγορη... (cosmote) Παράθεση nokia 3310 - nokia 5130 - sharp gx 25 - k750i - nokia e66 - nokia 5800 - motorola milestone - htc desire-iphone 3gs - ideos x5 - lg optimus black - lg optimus 2x - iphone 4 16gb - galaxy s2 - 4s - s3 - iphone5 - lg g2 - lumia 1020 - note 2 - note 3 - 5s - iphone 6 (asus fonepad 3g 8gb) - lg v10 black - s7 edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos_ma Δημ. December 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2013 Το μόνο πράγμα που με έχει ξενερώσει είναι όταν εισέρχονται σε άλλη χώρα, ή εξερχομαι προς την χώρα που κατοικώ, αργεί πολύ να βρει δίκτυο. Όταν λέω πολύ εννοώ μπορεί και 20-30 λεπτά. Και για να σας προλάβω δεν το κανει μόνο όταν πάω εξωτερικό αλλά και όταν εισέρχομαι οπότε πάλι αργεί να βρει το δίκτυο του παροχου διαμονής μου. Καμιά άλλη συσκευή δεν το έκανε αυτό, τα Galaxy ήταν αστραπή σε αυτό τον τομέα. Ξέρετε πως είναι να θες να ειδοποιήσεις και να μην μπορείς να πάρεις ένα τηλέφωνο έστω μετά από 10 λεπτά.. Το έχει παρατηρήσει άλλος??? Δοκίμασε να το βάζεις σε flight mode στιγμιαία και μετα να το ξανά βγαζεις. Εμενα το έκανε αυτο το iPhone όταν εμπαινα στο μέτρο.. Παράθεση SoulPixels Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rospy7 Δημ. December 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2013 Eιχα LG 2X,Samsung Galaxy S2,S3,S3 LTE με 2γιγα Ram,επισης 2 Samsung Galaxy S4 ενα ασπρο ρουμανικο και ενα γερμανικο σε μαυρο μεσα σε 2μιση χρονια (Samsung fanboy) ολα αυτα μην πω και ποσες συσκευες ναυρχιδες εταιρειων απο φιιλους εχουν περασει απο τα χερια μου.Λοιπον το LG G2 μου εχει κανει κλικ σε 2 πραματακια στην μπαταρια και οτι δεν lagari πραμα που στην Samsung παντρευεσαι με το lag απο την στιγμη που θα βγαλεις την συσκευη απο το κουτι της.Οσο για τα update δεν με ενδιαφερει αρκει η συσκευη να δουλευει απροβληματιστα οπως τωρα για αυτο μην τρελενεστε με το ποτε θα βγει η Kit Kat γιατι μπορει να παθουμε βλεπε Samsung 4.3JB.Α και κατι ακομα και ας γινω κακος θεωρειται το iphone smartphone;Εγω προσωπικα οχι ενα soft λογισμικο με full περιορισμους ωστε να δουλευει αρτια σε ορισμενα πραματακια (εχω ipad 4th gen) πρωτου αρχισετε να κραζετε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paloukaros Δημ. December 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2013 10 μέρες κάτοχος του συγκεκριμένου κινητού πάντως και ακόμη να βγάλω μια σωστή φώτο της κόρης μου πάνω σε κίνηση,έχω δοκιμάσει ένα σωρό εξωτερικές εφαρμογές και φίλτρα αλλά καμία σοβαρή βελτίωση δεν είδα.Κάθε βοήθεια και πρόταση καλοδεχούμενη παίδες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. December 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2013 μην την ψαχνεις καν με εξωτερικές εφαρμογες. αν προσπαθείς να βγάλεις φωτο σε κινουμενο "στοχο" απλά δεν πρόκειται να τα καταφερεις. ισως να βοηθησει το burst shot Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
farenight Δημ. December 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2013 Ναί. Επίσης open EUR είναι και αυτή. Δέν υπάρχουν εμφανείς αλλαγές, αλλά έχω την εντύπωση ότι κρατάει λίγο περισσότερο ελεύθερη ram και σε κάποια σημεία έχει πιο smooth εικόνα. Άν είναι και ΟΤΑ δεν θα χρειαστεί να ξαναστήνεις. Ασιατικό έχω και έχω περάσει open europe, οπότε το ΟΤΑ δε δουλεύει (το δοκίμασα για σίγουρα, αλλά μου έβγαλε ότι είμαι up to date). Δε θα κάτσω να ξαναστήσω το τηλέφωνο από την αρχή, μόνο αν με τη νέα rom είναι "έτοιμο" από μόνο του, αλλιώς μένω με αυτή που έχω. Δεν είμαι root. Παράθεση Iphone 7 plus 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. December 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2013 Δεν μπορω να καταλαβω τι κολλημα εχετε φαει ολοι με την καμερα.Εγω ειμαι απολυτα ικανοποιημενος εκτος απο τις low light εκει οπου τα καταφερνουν μονο τα lumia.Το busrt mode βοηθαει πολυ και το δοκιμασα σε κινουμενο σκυλο :lol: ο οποιος τρεχει και κινειται γρηγοροτερα απο οποιοδηποτε παιδακι.Μηπως κατι δεν κανετε καλα?Οταν ανοιγετε της καμερα βγαζει κατευθειαν απο μονο του το 9point focus με τα 9 τετραγωνακια.Οταν εκεινα γινουν πρασινα (καποια απο αυτα) οι φωτο βγαινουν κανονικοτατες.Το προβλημα δημιουργειται οταν κανετε tap to zoom η με το κουμπι.Εκει ναι,αργει.Αλλα με το 9point focus ποτε δεν ειχα προβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FJ_12 Δημ. December 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2013 Δε θα κάτσω να ξαναστήσω το τηλέφωνο από την αρχή, μόνο αν με τη νέα rom είναι "έτοιμο" από μόνο του, αλλιώς μένω με αυτή που έχω. Mόνο αν γίνει ΟΤΑ θα σου το αφήσει ανέγγιχτο. Μείνε όπως είσαι, και φλασάρεις την 4.4 με το καλό όταν βγεί αν δεν την πάρεις γρήγορα ΟΤΑ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts