Jump to content

[Επίσημο] LG G2 (D802)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ευχαριστώ για την΄άμεση απάντηση !

edit: Μήπως γνωρίζετε τον κωδικό που μπορώ να πληκτολογήσω στον dialer για να ελέγξω τις λειτουργίες του κινητού εφόσον προβώ στην αγορά του;

Edited by jblalex

• Απαντήσεις 22,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

παιδια μια ερωτηση, εμενα η συσκευη είναι από VODAFONE(GERMANY) συμφωνα με τα παραπανω αναβαθμιση δεν θα παρει από την lg? αλλα μονο από την Vodafone? και μαλιστα αν ημουν γερμανια? για εξηγηστε μου λιγο γιατι ετσι καταλαβα!!!

Ναι την αναβάθμιση θα στη δώσει η vod. Μπορεί να τη πάρεις λίγο πιο μετά από τα unbranded τηλέφωνα μπορει και όχι.

- Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi

- iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition 

- Oneplus 12

παιδια μια ερωτηση, εμενα η συσκευη είναι από VODAFONE(GERMANY) συμφωνα με τα παραπανω αναβαθμιση δεν θα παρει από την lg? αλλα μονο από την Vodafone? και μαλιστα αν ημουν γερμανια? για εξηγηστε μου λιγο γιατι ετσι καταλαβα!!!

θα πάρεις αναβάθμιση όταν την δώσει η Vodafone Γερμανίας. και δεν χρειάζεται να είσαι στην Γερμανία για να την πάρεις.

θα πάρεις αναβάθμιση όταν την δώσει η Vodafone Γερμανίας. και δεν χρειάζεται να είσαι στην Γερμανία για να την πάρεις.

από που δηλαδή θα την παρω , εφόσον είμαι ελλαδα συνδεμενος στην cosmote.

απ οπου θα την παρουν και οι υπολοιποι! οταν μαθεις οτι εχει δοθει η αναβαθμιση για τα γερμανικα vodafone θα πατησεις ενημερωση λογισμικου στο τηλεφωνο σου και θα γινει αυτοματα! δεν εχει σχεση ουτε τι καρτα χρησιμοποιείς ουτε αν εισαι γερμανια η Κινα!

- iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition 

- Oneplus 12

απ οπου θα την παρουν και οι υπολοιποι! οταν μαθεις οτι εχει δοθει η αναβαθμιση για τα γερμανικα vodafone θα πατησεις ενημερωση λογισμικου στο τηλεφωνο σου και θα γινει αυτοματα! δεν εχει σχεση ουτε τι καρτα χρησιμοποιείς ουτε αν εισαι γερμανια η Κινα!

ενταξει φιλε μου gsir μη με μαλωνεις!!! ρωταω. δεν καταλαβαινω όμως πως θα κατεβει η ενημερωση στο δικο μου και όχι στο δικο σου πχ που είναι από άλλη χωρα και εχει άλλη rom.

δεν σε μαλωνω φιλε μου!κοιτα να δεις χοντρικα τι γινεται. οταν αποφασισει η lg να δωσει την αναβαθμιση, τα unbranded τηλεφωνα θα παρουν την αναβαθμιση ota(over the air, δηλαδη θα ανοιξεις το wifi καποια ωραια πρωια και θα σου βγαλει το τηλεφωνο μηνυμα για ενημερωση λογισμικου οπου θα πατησεις οκ και ολα θα γινουν αυτοματα) κατευθειαν απο την lg. αν ομως το τηλεφωνο ειναι branded σε καποιο παροχο μολις η lg βγαλει την αναβαθμιση θα τη πάρει ο πάροχος, θα την τροποποιησει για τους λογους που αναφερω στο faq και μολις ειναι ετοιμος θα την δωσει με τον ιδιο τροπο που εγραψα και για τα unbranded..απο κει και περα το τηλεφωνο και unbranded να ειναι δεν παιρνουν ολα τα τηλεφωνα unbranded ταυτοχρονα την αναβαθμιση!παει αναλογα με τη χωρα. ετσι μπορει καποιος που φοραει ασιατικο firmware να παρει πιο γρηγορα την αναβαθμιση απο καποιον που εχει ευρωπαικο η και το αντιθετο..

- Oneplus 12

δεν σε μαλωνω φιλε μου!κοιτα να δεις χοντρικα τι γινεται. οταν αποφασισει η lg να δωσει την αναβαθμιση, τα unbranded τηλεφωνα θα παρουν την αναβαθμιση ota(over the air, δηλαδη θα ανοιξεις το wifi καποια ωραια πρωια και θα σου βγαλει το τηλεφωνο μηνυμα για ενημερωση λογισμικου οπου θα πατησεις οκ και ολα θα γινουν αυτοματα) κατευθειαν απο την lg. αν ομως το τηλεφωνο ειναι branded σε καποιο παροχο μολις η lg βγαλει την αναβαθμιση θα τη πάρει ο πάροχος, θα την τροποποιησει για τους λογους που αναφερω στο faq και μολις ειναι ετοιμος θα την δωσει με τον ιδιο τροπο που εγραψα και για τα unbranded..απο κει και περα το τηλεφωνο και unbranded να ειναι δεν παιρνουν ολα τα τηλεφωνα unbranded ταυτοχρονα την αναβαθμιση!παει αναλογα με τη χωρα. ετσι μπορει καποιος που φοραει ασιατικο firmware να παρει πιο γρηγορα την αναβαθμιση απο καποιον που εχει ευρωπαικο η και το αντιθετο..

Ευχαριστω και παλι για την ενημερωση, οσο μπορω καταλαβαινω είμαι καινούργιος βλέπεις στο τηλ αλλα εχω το ζιζανιο μεσα μου να μπαινω εδώ στην σελιδα και να ψάχνομαι μιας και λογο τροικας δεν μπορούμε να βγαινουνε και εξω συχνα χαχαχα!!!! Νομιζω σε λιγο καιρο θα μπω και εγω στον πειρασμο να πειραξω το τηλ. α και κατι άλλο αυτό που λες για τους λογους που αναφερω στο faq τι εννοεις?!!!

Edited by k30taas

δεν σε βλέπω διαβασμένο όμως :whip: εδώ και εδώ. Για την ερώτηση που έκανες η απαντηση υπαρχει στα βηματα κατω απο το how to root. Οι παραπάνω οδηγοί απαντάνε σε ενα 90% των ερωτημάτων που μπορεί να κάνει κάποιος..

α και κατι άλλο αυτό που λες για τους λογους που αναφερω στο faq τι εννοεις?!!!

αναφέρω τους λογους του γιατί πρωτα την λαμβανει ο παροχος στο faq..γιατι εχει επεμβει στο λογισμικο..

Edited by gsir

- Oneplus 12

:thanks::thanks::dizzy:

δεν σε βλέπω διαβασμένο όμως :whip: εδώ και εδώ. Για την ερώτηση που έκανες η απαντηση υπαρχει στα βηματα κατω απο το how to root. Οι παραπάνω οδηγοί απαντάνε σε ενα 90% των ερωτημάτων που μπορεί να κάνει κάποιος..

αναφέρω τους λογους του γιατί πρωτα την λαμβανει ο παροχος στο faq..γιατι εχει επεμβει στο λογισμικο..

Καλησπέρα στο Ρυθμίσεις-Γενικές- Ασφάλεια- Διαχειριστές Συσκευών έχει μια επιλογή διαχείριση συσκευής Android. Το έχει και σε εσάς ή μου το έβαλε κάποια εφαρμογή; Σε τι χρησιμεύει;

Παράκληση ας δεις κάποιος αυτή τη ρύθμιση και ας μου απαντήσει αν το έχει. Δεν είναι πολύ δύσκολο!!! Ευχαριστώ προκαταβολικά!!!

υπάρχει..http://techblog.gr/software/android-device-manager-available-google-play-1222/

- Oneplus 12

Οκ ευχαριστώ δηλαδή υπάρχει από τη μαμά. Μπερδεύτηκα γιατί έπαιξα με τα lookout, avg και a vast, αλλά τα έχω βγάλει όλα.

το 16αρι η το 32αρι λες?

Για το 32άρι φίλε μου!

Καμένος μέχρι το μεδούλι!

Καλησπέρα στην παρέα, σκέφτομαι να τσιμπήσω το τηλέφωνο από το mobile14

είναι unbranded από το συγκεκριμένο κατάστημα ;

http://www.mobile14.gr/index.php?route=product/product&product_id=323

Ευχαριστώ πολύ :D

LG G2 - 16GB - black

*ROM: CloudyG2 v2.2 kit kat

*Kernel: XCeed

Καλησπέρα στην παρέα, σκέφτομαι να τσιμπήσω το τηλέφωνο από το mobile14

είναι unbranded από το συγκεκριμένο κατάστημα ;

http://www.mobile14.gr/index.php?route=product/product&product_id=323

Ευχαριστώ πολύ :D

Καλημερα.Unbranded ειναι η 32gb εκδοση για την 16αρα που εχει ποσταρι δεν ξερω παρε ενα τηλεφωνο στο mobile14 και ρωτησε.Απο εκει το πηρα οπως και αλλα παιδια απο το topic του LG G2,Το δικο μου ειναι HGK δηλαδη απο Hong Kong.

Επίσης αν ειναι branded " t mobile " υπάρχει κάποιο πρόβλημα στο root κλπ;

LG G2 - 16GB - black

*ROM: CloudyG2 v2.2 kit kat

*Kernel: XCeed

Επίσης αν ειναι branded " t mobile " υπάρχει κάποιο πρόβλημα στο root κλπ;

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5073887

LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλημέρα και από εμένα.

Πήρα ένα g2 t-mobile από το kinito.gr .Έχω πρόβλημα με 4g στην vodafone (δεν έχω δοκιμάσει άλλη εταιρία).Με κλειστά data και network setting 4g όταν κάνω κλήση είτε έχω καλώ η κακό σήμα , με το που τελειώσει η κλήση χάνω σήμα για 10-15 δευτερόλεπτα και μετά όλα καλά.Όταν κάνω το ίδιο με data ανοιχτά δεν έχει πρόβλημα.Με ρύθμιση δικτύου σε 3g όλα τέλεια.Δεν έχω καμία ψώρα με το 4g άπλα φοβάμαι μήπως έχει θέμα η συσκευή.Πήγα και σε κατάστημα Vodafone και άλλαξα sim αλλά πάλι τα ίδια.

Καλημέρα και από εμένα.

Πήρα ένα g2 t-mobile από το kinito.gr .Έχω πρόβλημα με 4g στην vodafone (δεν έχω δοκιμάσει άλλη εταιρία).Με κλειστά data και network setting 4g όταν κάνω κλήση είτε έχω καλώ η κακό σήμα , με το που τελειώσει η κλήση χάνω σήμα για 10-15 δευτερόλεπτα και μετά όλα καλά.Όταν κάνω το ίδιο με data ανοιχτά δεν έχει πρόβλημα.Με ρύθμιση δικτύου σε 3g όλα τέλεια.Δεν έχω καμία ψώρα με το 4g άπλα φοβάμαι μήπως έχει θέμα η συσκευή.Πήγα και σε κατάστημα Vodafone και άλλαξα sim αλλά πάλι τα ίδια.

κι εγώ το παρατήρησα πριν από λίγο. κι εγώ από το ίδιο μαγαζί το πήρα.

Καλησπερα σας και απο μενα.

Πρωην κατοχος optimus 4x, optimus g, galaxy s4. Με ενδιαφερει κυριως η καμερα η οθονη και το gps.

Εσεις που το εχετε ηδη ειστε ευχαριστημενοι? Υπαρχει καποιο μελανο σημειο που εχει το κινητο?

Ευχαριστω και ελπιζω να ειμαι συντομα κατοχος και να μπω στην παρεα σας.